347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

anammmm 130 günüm kalmış eyvahh panikledim şimdi... hüm seni düşünemiyorum 4 günün varrrrrrrrrrrrrrrrrr ay ne heyecanlı

Canlarıma günaydın. Ben de bugün 3 ayları görüyorum yuppi. Haziran ile birlikte 1 ay kalmış gibi düşünüyorum ben çünkü Temmuz ev aramak ile geçecek daha çok hissedeceğiz evliliğe yaklaştığımızı.

Nenacım o sahibinden.com, hürriyet emlak, milliyette falan gitmeyen evler var canım. Bende bakıyorum ama istediğim gibi bir şey bulamayıp sinirlerimi bozuyorum. Bir arkadaşım da aynı şeyi söyledi, zamanında bakıp bakıp ne üzmüştüm kendimi halbuki emlakçılar gezdirdiğinde ben bu evleri niye hiç internette görmedim demiş.

Biz Temmuz'da gezeceğiz bol bol, herkes araştıracak bizim için. Olur da fiyatı uygun aradığımız gibi bir ev bulursak kaçırmamak için Temmuz'da tutacağız çünkü bazı evler kiralık yazısı konduğu gün bile gidiyor. Baktık, çok içimize sindi tutarız dedi kayınvalidemler yoksa Ağustos başında tutup yerleşmeye başlayacağız. Ben Eylül'de oturup bekleyeceğim o 2 haftayı.

Son düzenleme:

ya evet lovelycim bende senin gibi düşünüyorum,bütün milliyet,hürriyet,sahibinden,emlakjet bilmem ne aradım taradım içime sinen buldum ama atıyorum 100 ev baktıysam 5 i içime ya sinmiştir ya sinmemiştir o yuzden dedikki nişanlımla gel gezelim tozalım sokak aralarnda bide emlakcı tanıdıklarda var onlardanda yardım isticez temmuz gibi 3 bi koldan arıcaz yani en azından muhite karar vermiş olmamız bile bşydir ... bakalım bizde içimize sinen bulursak temmuzda tutucaz büyük olmamasına gayret gösteriyorum ne kadar büyük ev o kadar eşya olucagı için 2+1 kafidir bizim için birini misafir yatak odası yapıcam birini kendi odam ve birde salonum olsun artar bile... sende öylemi düşünüyorsun ??

Canım bizde 2+1 ya da 3+1 bakacağız. Çünkü oturma odası yapıyoruz, ilerde çocuk olursa oturma odasındaki eşyalarımı atmamam için 3+1'de olabilir diyoruz. Ya da 90 metrekare değil de 120 metrekare ama 2+1 bir ev istiyoruz. Misafir yatak odası yapmıyorum. Oturma odam çok yönlü olacak, misafir yokken bizim kullanım alanımız, misafir geldiğinde misafir odası olacak. Köşe takımım açılıp bir çift kişilik, bir tek kişilik yatak oluyor.

Son düzenleme:

benimki 95 metra kara kutu gibi bir ev

anladım canım 3+1 bana çok büyük ben öyle misafir salonu odası vs.. die ayırmıcam her alanım bana özel oldgu için tüm eşyalarım aktf kullanıcam bizde oturma odası kültürü yoktur sadece odalar ve salon vardır salon masasında yenir bizde yemekler aman 40 defamı gelicem dünyaya salonumu salon gibi kullanıcam birde dedgm gibi misafir yatak odası alıcam çünkü seneye babamn alt katına yerleşicez orasıda 2+1 100 m2 hem orayada sıgar esyalrım koçtaşta begendm misafir için yatak odası çok kaliteli oldgnu düşünmüyorum 550 tl bi fiyatı vardı ama işte bütçemiz öyle bşye elverio kendi başımıza bsyler yapmaya çalışıyoruz vallahi...yüce tanrım hepimizi çok mutlu etsin hepimz saglıklı olalım yeter her zaman hepiniize dua ediyorum

Canım bizde aktif olarak bütün evi kullanacağız zaten ben aksini söylemiyorum ama benim salon takımlarım krem rengi o yüzden ağırlığı oturma odasına vereceğiz. Maç olduğu zamanlarda misal ya da ikimiz farklı şeyleri seyretmek istediğimizde birimiz salona birimiz oturma odasına geçecek. Bizde de salonda oturulmayacak diye bir şey yok yani, sadece kullanım sıklığı bakımından biz daha çok oturma odasını tercih etmeye çalışacağız. Mesela bizde de akşam yemekleri salonda yenmez çünkü mutfak diye bir yer vardır. Hem taşıması, kaldırması daha kolaydır hem de iki kişi neyimize yetmesin bir mutfak masası diye düşünüyoruz. Evde de aynı şeyi uyguluyoruz. Misafirleri yemeğe aldığımızda salona hazırlıyoruz.

Nenacım bu arada sen neden misafir yatak odası yapıyorsun? Sonuçta senin evin yazlık ev değil ki bir yatak odasına daha ihtiyaç olsun. Onun yerine oturma odası gibi çekyat tarzı açılan kanepelerden ya da bir köşe takımı alsan hem yatılı misafirin olduğunda açar yatırırsın hem de bir kullanım alanı daha yaratmış olursun. Boşuna 550 tl masraf etmeyin derim ben. Çünkü ilerde çocuk olunca o yatak odası takımı çöpe gidecek ama bir kanepe alsan bebek odasında kanepeye bile ihtiyaç oluyor emzirmek istediğinde. Bunlar benim nacizane görüşlerim yine karar sizin tabi...

bebek şuan için 2. planda o yuzden programımı henüz ona göre yapmıyorum...

arkadaş çevremiz baya geniş ve gökhannın yurt dışından çok fazla arkdşları geliyor hep otelde kalıyorlardı artık bizde misafir ederiz diye düşündük akraba vs.. gelmez kalmaya ama arkdş gelir bu sebepten yatak odası düşündük... hem diğer yatak odasının gardrobunu mevsime göre değiştirebilirim yani kış ise yazlıklarmı oraya koyarım yazzsa kışlıklarımı koyarım ayakkabım cok bnm odama sıgmaz onlar için özel kutular aldm oldukca yer kaplıcak o gardroba koyarım yanı yıne hem aktıf hemde misafirler için yer olurdu öyle çekyat falan rahat edemeyebilirler diye düşünüyorum ayrıca çamaşır kurutma odası olarakta kullanabilrm artık istanbul da balkonlara camasır asmak yasak en azından oturucgmz muhıttede öyle bir uygulama var 2+1 olucagı ıcın böyle degerlendrmek ıstıyorumm ben he 3+1 olur mecburiyetten tutmusumdur ozaman belki bir köşe takımı cazip gelebilir ama şuan için düşünceme ters...

mutfak masası mmutfagı buyuk olanlar için uygun evet bzimde evmzde mutfak masası var ama bizim evmz buyuk 2 katlı oldgu için mutfgmzda devasa mecburen koyduk bomboş durmasn die...ama artk yeni binalarda kocaman mutfaklar bulunmuyr ayrıca mutfakta yemek yemek bnm hiç hosuma gitmiyor toplaması pratık dogru dıosun ama salonla mutfak arasnda ne kadar mesafe olablr ki...tasıyıveririm bşy olmaz

evimi keyifle yaşamak istiyorum o yuzden masayı sırf misafir için değil kendm içinde kullanıcam biz kalabalık bir aileyz ve hiç bir zaman mutfakta yemeyz alıskanlık yani o yuzden mutfagma da masa almaı düşünmüyorum hem bnm hangi şartlarda evlendgmi hepnz biliosunz bnm için bir çöp kovası bile lüx sayılıcak durumda bütçe sınırlı o yuzden öyle çok eşya alamıcam

pernic 4 günü kaldı şaka gibi yaaaaa ilk kına gecemizi yapıyoruz bu hafta kızlar çok yorulucak hüm çokkkkkkkkkkkk

kızlarr 5 haziran da shopping fest var gecen senelerde de olmuştu haberinz olsun 1 ay kadar sürücekmiş bu yıl

Nenacım tabiki siz bilirsiniz en iyisini o yüzden umarım içine en sinen şekilde olur herşey...

Hümcüm girdiğin bir vakit söyle canım ben ele alayım sen gelene kadar evlilik tablosunu.

Nenacım tabiki siz bilirsiniz en iyisini o yüzden umarım içine en sinen şekilde olur herşey...

Hümcüm girdiğin bir vakit söyle canım ben ele alayım sen gelene kadar evlilik tablosunu.

sende 3 lere indin lovelycim aramızda 1 hafta var sen geliyorsun balayından ben gidiyorum balayına yaaaa birbirimize anlatck ne çok şeyimiz olur bizden öncede incicicegi evlenio ohh ne güzel topic az canlanır belki

evet sen evlilik sayacını ele al lovelycim valla ordan takip edyrm kendimnkini çok iyi yaaa

Kızlar biraz önce 349. dönem topiğinde de paylaştım geldiklerinde yaşadığımız duyguları. Dönüp bende bayağı sayfa okudum. Yine o gün olduğu gibi duygulandım. Bu arada okurken Sezen'in mesajlarını gördüm, bebeği 25 Ekim'de doğacak diye görünüyor sayacında. Zannediyorum gebelik topiklerine takılıyor, oralarda yakalayabiliriz belki kendilerini. Şöyle bir zaman tüneline yolculuk yapıyorum da ne günlerden geçmişiz hep birlikte şimdi ise evleniyoruz, aramızda bebek sahibi olacaklar var. Ne müthiş duygular...

Maziye yolculuk...
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-er...si-sevgilisi-askere-gidecek-olanlar-2332.html

selamlar fıstıklarım

349 ların topiği bende okudum biraz Allahım nasıl özendim bilseniz. bende kavuşmak, düğün hazırlıklarına başlamak istiyorum artık

bu arada bende misafir için ayrı bir yatak odası yapmayı düşünmüyorum. evimizin odası müsait olursa yatak olabilen çekyat ya da köşe gibi şeyler düşünüyorum. hem biz kullanırız hem de misafir için miss gibi yatak odası olur
bende çoğunluk salonda oturmayı düşünüyorum binbir heves alıp kapatmak istemiyorum odayı. annem senelerdir kapattı salon kapısını sadece misafir geldiğinde açtı noldu gene eskidi gene eskidi. 1-2 senedir açıyoruz oturma odasıyla arasını ohh geniş geniş mis gibi

kızlar az önce nişanlımla konuştum çok moralim bozuldu
tugayda ishal vakaları varmış ve nişanlımda hijyen denetim subayı olduğu için yarın araştırılacakmış umarım nişanlımla ilgili bişey değildir dışarıdan yedikleri bişeylerden kaynaklıdır. bugün su analizi falan almışlar. yarında mutfak kontrol edilecekmiş. bi dünya iş yapıyo her şeye tek başına yetişmeye çalışıyo. birde başımıza bu çıktı. şurda tezkereye ne kaldı. herşey yolunda derken hiç iyi olmadı bu iş

Son düzenleme:

Ayyy canım benim üzülme lütfen. İyi düşün iyi olsun. Şurda gelmesine ne kaldı, bir şey olmaz kanımca.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…