347. DÖNEM ASKER YARENLERİ DÜĞÜN TARİHLERİ
Pernicketygirl: 18 Mayıs 2013 Kına
19 Mayıs 2013 Düğün.....................4:123:
Dygg : 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün.....................43:123:
İnciçiçeği35: Şafak...................47
29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün ................... 107:123:
Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün..........................122:123:
Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................... 130:123:
anammmm 130 günüm kalmış eyvahh panikledim şimdi... hüm seni düşünemiyorum 4 günün varrrrrrrrrrrrrrrrrr ay ne heyecanlı
günaydınlar günaydınlar.... bugün sersem sepetim akşam arkdaşlarla ve nişanlımla alemdeydik aktık istanbul gecelerine ve inanılmaz uykusuzum ben yahu....allahtan yani vişne soda içtim alkol alsaydım bugun işe bile gelemeyebilirdim
kızlar bşy danışmak istiyorum evi temmuz da mı tutayım yoksa agustos mu ben düşündüm ki temmuzu arayarak geçireyim güzel bir şey bulana kadar semte karar verdik oraları pazar günleri araştrsak zaten ayda 4 tane pazar yapıo buluruz dimi çünkü sahibinden.com da ilan yine fazla ama acaba ilana girmemiş daha birsürü buluruz die düşündük o yüzden eski yöntem hem ilan buldklarımza bakacagız hemde sokak sokak gezecegiz sizin bi önerinz var mı acaba ??? ne yapmam gerekiyor
Canlarıma günaydın. Ben de bugün 3 ayları görüyorum yuppi. Haziran ile birlikte 1 ay kalmış gibi düşünüyorum ben çünkü Temmuz ev aramak ile geçecek daha çok hissedeceğiz evliliğe yaklaştığımızı.
Nenacım o sahibinden.com, hürriyet emlak, milliyette falan gitmeyen evler var canım. Bende bakıyorum ama istediğim gibi bir şey bulamayıp sinirlerimi bozuyorum. Bir arkadaşım da aynı şeyi söyledi, zamanında bakıp bakıp ne üzmüştüm kendimi halbuki emlakçılar gezdirdiğinde ben bu evleri niye hiç internette görmedim demiş.
Biz Temmuz'da gezeceğiz bol bol, herkes araştıracak bizim için. Olur da fiyatı uygun aradığımız gibi bir ev bulursak kaçırmamak için Temmuz'da tutacağız çünkü bazı evler kiralık yazısı konduğu gün bile gidiyor. Baktık, çok içimize sindi tutarız dedi kayınvalidemler yoksa Ağustos başında tutup yerleşmeye başlayacağız. Ben Eylül'de oturup bekleyeceğim o 2 haftayı.
ya evet lovelycim bende senin gibi düşünüyorum,bütün milliyet,hürriyet,sahibinden,emlakjet bilmem ne aradım taradım içime sinen buldum ama atıyorum 100 ev baktıysam 5 i içime ya sinmiştir ya sinmemiştir o yuzden dedikki nişanlımla gel gezelim tozalım sokak aralarnda bide emlakcı tanıdıklarda var onlardanda yardım isticez temmuz gibi 3 bi koldan arıcaz yani en azından muhite karar vermiş olmamız bile bşydir ... bakalım bizde içimize sinen bulursak temmuzda tutucaz büyük olmamasına gayret gösteriyorum ne kadar büyük ev o kadar eşya olucagı için 2+1 kafidir bizim için birini misafir yatak odası yapıcam birini kendi odam ve birde salonum olsun artar bile... sende öylemi düşünüyorsun ??
Canım bizde 2+1 ya da 3+1 bakacağız. Çünkü oturma odası yapıyoruz, ilerde çocuk olursa oturma odasındaki eşyalarımı atmamam için 3+1'de olabilir diyoruz. Ya da 90 metrekare değil de 120 metrekare ama 2+1 bir ev istiyoruz. Misafir yatak odası yapmıyorum. Oturma odam çok yönlü olacak, misafir yokken bizim kullanım alanımız, misafir geldiğinde misafir odası olacak. Köşe takımım açılıp bir çift kişilik, bir tek kişilik yatak oluyor.
Canım bizde 2+1 ya da 3+1 bakacağız. Çünkü oturma odası yapıyoruz, ilerde çocuk olursa oturma odasındaki eşyalarımı atmamam için 3+1'de olabilir diyoruz. Ya da 90 metrekare değil de 120 metrekare ama 2+1 bir ev istiyoruz. Misafir yatak odası yapmıyorum. Oturma odam çok yönlü olacak, misafir yokken bizim kullanım alanımız, misafir geldiğinde misafir odası olacak. Köşe takımım açılıp bir çift kişilik, bir tek kişilik yatak oluyor.
anladım canım 3+1 bana çok büyük ben öyle misafir salonu odası vs.. die ayırmıcam her alanım bana özel oldgu için tüm eşyalarım aktf kullanıcam bizde oturma odası kültürü yoktur sadece odalar ve salon vardır salon masasında yenir bizde yemekler aman 40 defamı gelicem dünyaya salonumu salon gibi kullanıcam birde dedgm gibi misafir yatak odası alıcam çünkü seneye babamn alt katına yerleşicez orasıda 2+1 100 m2 hem orayada sıgar esyalrım koçtaşta begendm misafir için yatak odası çok kaliteli oldgnu düşünmüyorum 550 tl bi fiyatı vardı ama işte bütçemiz öyle bşye elverio kendi başımıza bsyler yapmaya çalışıyoruz vallahi...yüce tanrım hepimizi çok mutlu etsin hepimz saglıklı olalım yeter her zaman hepiniize dua ediyorum
Nenacım tabiki siz bilirsiniz en iyisini o yüzden umarım içine en sinen şekilde olur herşey...
Hümcüm girdiğin bir vakit söyle canım ben ele alayım sen gelene kadar evlilik tablosunu.
kızlar az önce nişanlımla konuştum çok moralim bozuldu
tugayda ishal vakaları varmış ve nişanlımda hijyen denetim subayı olduğu için yarın araştırılacakmış umarım nişanlımla ilgili bişey değildir dışarıdan yedikleri bişeylerden kaynaklıdır. bugün su analizi falan almışlar. yarında mutfak kontrol edilecekmiş. bi dünya iş yapıyo her şeye tek başına yetişmeye çalışıyo. birde başımıza bu çıktı. şurda tezkereye ne kaldı. herşey yolunda derken hiç iyi olmadı bu iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?