347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canlarım yarın gelinlik denemelerim başlıyor. İlk durağım Melek Moda Evi. Eğer gelinliğimi oradan alırsam çok farklı bir şey olacak. Küçükken hep önünden geçerken ordan gelinlik bakardım, gelinlikler ilgimi çekerdi şimdi nerdeyse aradan 20 yıl geçmiş kendilerine gelinlik denemeye gidiyorum. Yarın 18:30'da randevum. Dua edin güzel geçsin.

eminim çok güzel geçer içine sinen bişey bulursun canımmm

Cts günü içinde Vivien Angel'dan 17:30'a randevu aldım. Denemeler başlasın. Çok heyecanlıyım.:18:

Kızlar paylaştığım bir gelinlik vardı hatırlıyormusunuz üstü drape, kalp yaka, belinde taşlar vardı. O gelinlik firmasından randevu almak için aradım randevu talep ettim. Bayan daha önce gelmişmiydiniz diye sordu bende hayır ama daha önce telefon ile görüşmüştük sizde beğendiğim bir gelinlik vardı ama geçen senenin modeli olduğu için bu sene olmadığını söylediler dedim. Bayan o modelin elinde olduğunu çünkü o modeli bir kişinin daha istediğini, o yüzden o kişi için diktirildiğini ve benimde deneyebileceğimi söyledi. Hatta toptancı oldukları için olmasaydı bile yeniden üretebileceklerini söyledi. Havalara uçtum desem inanır mısınız? Allahım her işimiz böyle rast gitsin lütfen.

Dediğim gelinlikte buydu hatırlamayanlar için. Denemek için sabırsızlanıyorum.

Son düzenleme:
hatırladım canım gelinliği ne güzel denk gelmiş. umarım bundan sonra heep böyle işiniz rast gider

Ayyy canım benim üzülme lütfen. İyi düşün iyi olsun. Şurda gelmesine ne kaldı, bir şey olmaz kanımca.

az önce mesaj attım noldu diye. doktorla gidip mutfağa falan bakmışlar. bişey yok dedi. dün biraz söylenmişler dikkat etmiyomusun falan diye. ayyy rahataldım. korktum gece uyku uyumadım.

ayrıca kuzum gelinliği hatırlıyorum çok beğenmiştim. dene bakalım nasıl olucak. sana yakışacağına eminim de içine sinen olsun

eminim çok güzel geçer içine sinen bişey bulursun canımmm

hatırladım canım gelinliği ne güzel denk gelmiş. umarım bundan sonra heep böyle işiniz rast gider

Canlarım teşekkürler. Hep böyle ne zaman üzülsem başka bir zamanda başka bir şekilde isteğim inanılmaz bir şekilde gerçekleşiyor. Bakalım belki de güzel durmayacak üzerimde ya da çok pahalı bir fiyat çıkaracaklar bilemiyorum ki. Belki de bambaşka bir gelinlik beğeneceğim. Hepimiz için en güzeli olur inş.

Öncelikle çok sevindim canım. Demiştim sana bir şey çıkmaz diye. Askerliğinin bitmesine ne kalmış şurda bir şey yapmazlardı yani. Uyarı alır işte sadece.

Bu arada çok teşekkür ediyorum.

Yarın bir yere gidip deneyeceğim iş çıkışı. Vivien ve Bianco'ya da haftaya cts gidiyoruz. Hepsi bir günde çıksın dedik. Şimdilik bu 3 firmadan randevu aldım.

Nenaaaa sesimi duyuyorsan gel yavrum. Sen gelinlik siparişini vermiş miydin? Provalarına başladın mı?

lovelycimmm geldim kuzum sesini duydum canım

gelinliğin çok şık ve güzel denk gelmiş ben belindeki o detayı pek sevmedim ama senin içine sinmişse ben bşy diemem kalp yaka olusu ve drape oluşu çok modern göstermiş gelinliği....

ben gelinlikleri hala deniyorum canım bugünde bir yerle randevum akşam iş çıkışı gideceğim ve modele karar vereceğim c.tesi de bakalım beğendiğim gelinliği sipariş vericem inşallah

çok şık bir kaç üst modeli var elimde onlardan birini üst olarak seçeceğim canım gayet sade bir model olucak allı güllü pullu istemiyorum hiç bi şekilde

çok şık bir kaç üst modeli var elimde onlardan birini üst olarak seçeceğim canım gayet sade bir model olucak allı güllü pullu istemiyorum hiç bi şekilde

Canım şükür sesimi duydun. Ben daha o gelinliğe karar vermedim ama beğendiklerimin arasında olduğu için deneyeceğim onuda.

Açıkçası Pronovias Alcanar, Dagen, Urban ve St. Patrick Aries beğendiğim modeller. Bunları da birebir diktirebilir miyim diye gidip görmek istiyorum. İçime sinen bir yere ellerindeki dantelleri de görerek diktirmeye de karar verebilirim. Benim için şuan herşey belirsiz ilk tezimi yarın Melek Moda Evi üzerine yazarım. 2 hafta içinde karar verip bende dikime başlatacağım.

selam canlarımmmmmm bende size güzel haberler veriyim artıkkk
durun hemen heyecanlanmayın evlilik hakkında değil iş güç hakkında
ilk ithalatımızı çarşamba günü yaptık böcüklerimiz geldi ve akın akın sipariş geliyo heryerden 400 kilonun 100ünü sattık bile
inşallah işler böyle devam eder de çabucak evleniriz bizde

selam canımm
valla ben bir an heyecan yaptım ama bu haberde harikaymış. hayırlı olsun canım inşallah satışlarınız artarak devam eder sizde yuvanızı kurarsınız en kısa zamanda

Canım çok çok çok sevindim. Allah hayırlı kazançlar versin sizde bir an önce kurun mutlu yuvanızı.

Bir deee ne böcüküymüş bakayım bu? Sen böcük diyince aklıma ipek böcüğünden başka bir şey gelmedi.

gelinliği bende begendim modeli hosuma gitti sadece o detayını sevmedim belkide tarzım olmadgı için sevmemişimddir... aklında bulunsun ben arastrdm pronovıasın sitesinde 2014 katalogunda da var onumuzdeki yılın modası straplez üzerine transparan dantel yada şifon moda belki öyle bsylerde deneyebilrsn gerçi sen baya zayfsın biyerlerini kapatman gerekmio nacizane tavsiyeydi bnmki sadece bi bakıp ena zından üstünde görebilrsn

bu arada günaydın canlarımmm cumanın vermiş oldgu enerji var hafta sonu tatili yaşasınnnn ...

pernic nerde evet ya yok ortalıkalrda bizde onun gibi yapalım klovelycim o yalnz kalsın eylül ayında da görsün

pazar günü ATAMIZI ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN NE MUTLU Kİ ONUN TORUNLARIYIZ VE NE MUTLU Kİ TÜRKÜZ HER ZAMAN ONUN İZİNDE GİTMEYE AND İÇELİM YİNE VATAN AŞKIM KABARDI VE YİNE ATAMA OLAN SEVGİM KAT KAT ARTTI KIZLAR BAZEN BÖYLE DUYGUSALA BAGLIYORUM....

PAZAR günü deniz sezonunu açıyorum ve adaya gidiyorum sizler açtnzmı deniz sezonunu bakim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…