Canlarım yarın gelinlik denemelerim başlıyor. İlk durağım Melek Moda Evi. Eğer gelinliğimi oradan alırsam çok farklı bir şey olacak. Küçükken hep önünden geçerken ordan gelinlik bakardım, gelinlikler ilgimi çekerdi şimdi nerdeyse aradan 20 yıl geçmiş kendilerine gelinlik denemeye gidiyorum. Yarın 18:30'da randevum. Dua edin güzel geçsin.
eminim çok güzel geçer içine sinen bişey bulursun canımmm
Ayyy canım benim üzülme lütfen. İyi düşün iyi olsun. Şurda gelmesine ne kaldı, bir şey olmaz kanımca.
eminim çok güzel geçer içine sinen bişey bulursun canımmm
hatırladım canım gelinliği ne güzel denk gelmiş. umarım bundan sonra heep böyle işiniz rast gider
az önce mesaj attım noldu diye. doktorla gidip mutfağa falan bakmışlar. bişey yok dedi. dün biraz söylenmişler dikkat etmiyomusun falan diye. ayyy rahataldım. korktum gece uyku uyumadım.
ayrıca kuzum gelinliği hatırlıyorum çok beğenmiştim. dene bakalım nasıl olucak. sana yakışacağına eminim de içine sinen olsun
lovelycimmm geldim kuzum sesini duydum canım
gelinliğin çok şık ve güzel denk gelmiş ben belindeki o detayı pek sevmedim ama senin içine sinmişse ben bşy diemem kalp yaka olusu ve drape oluşu çok modern göstermiş gelinliği....
ben gelinlikleri hala deniyorum canım bugünde bir yerle randevum akşam iş çıkışı gideceğim ve modele karar vereceğim c.tesi de bakalım beğendiğim gelinliği sipariş vericem inşallah
çok şık bir kaç üst modeli var elimde onlardan birini üst olarak seçeceğim canım gayet sade bir model olucak allı güllü pullu istemiyorum hiç bi şekilde
selam canlarımmmmmmbende size güzel haberler veriyim artıkkk
durun hemen heyecanlanmayın evlilik hakkında değil iş güç hakkında
ilk ithalatımızı çarşamba günü yaptık böcüklerimiz geldi ve akın akın sipariş geliyo heryerden 400 kilonun 100ünü sattık bile
inşallah işler böyle devam eder de çabucak evleniriz bizde
selam canlarımmmmmmbende size güzel haberler veriyim artıkkk
durun hemen heyecanlanmayın evlilik hakkında değil iş güç hakkında
ilk ithalatımızı çarşamba günü yaptık böcüklerimiz geldi ve akın akın sipariş geliyo heryerden 400 kilonun 100ünü sattık bile
inşallah işler böyle devam eder de çabucak evleniriz bizde
Canım şükür sesimi duydun. Ben daha o gelinliğe karar vermedim ama beğendiklerimin arasında olduğu için deneyeceğim onuda.
Açıkçası Pronovias Alcanar, Dagen, Urban ve St. Patrick Aries beğendiğim modeller. Bunları da birebir diktirebilir miyim diye gidip görmek istiyorum. İçime sinen bir yere ellerindeki dantelleri de görerek diktirmeye de karar verebilirim. Benim için şuan herşey belirsiz ilk tezimi yarın Melek Moda Evi üzerine yazarım.2 hafta içinde karar verip bende dikime başlatacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?