347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

Pernicketygirl: 18 Mayıs 2013 Kına
19 Mayıs 2013 Düğün....................2:123:

Dygg: 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün....................41:123:

İnciçiçeği35: Şafak....................45
29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................105:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................120:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................128:123:​

Son düzenleme:

Canım Pronovias 2014'e baktım, beğenmedim ama tarzım olan bir şey yoktu. Ben çok sade gelinliklerden hoşlanıyorum sanırım.

Canım Pernic'in yarın akşam kına gecesi var e malum pazar günü de düğün olunca giremiyordur. Ben de giremem şahsen. 1 hafta yok olurum.

Daha deniz sezonunu açamadık biz dibimiz Çeşme, Kuşadası, Karaburun olmasına rağmen. Bir de yanıpta bikini izleri kalmasından korkuyorum. Sanırım düğüne kadar giremem ya da straplez bikini ile girerim bilemiyorum belki de fırsatım olmaz solaryuma gireceğim zaten bir kaç seans.

ben gelinlikte dantel detayını seviyorum abartı olmadgı sürece dantel sanki gelinliğe bambaşka bir hava veriyor...

evet girememesi normal bende son 5 gün yada 1 hafta kala giremeyebilirm 15 gün izin kullanacagm acaba diyorum perşembeye kadar çalışsam cumadan itibaren izne mi cıksam yada nikahtan 1 hafta öncemi çıksam izne onu düşünüyorum hala....

ya biz geçen hafta niyetlendikte İstanbul muazzam soguktu başka bi program yapmıştık...
ama bu pazar adaya gideceğim bende açık tenliyim şimdi askılı badi falan giyiorum ya askı izi oluşmasın die bari denize gidip güneşleneym dedm azıcık rengim kırılsın yoksa askılı falan giyemem ... bende solaryuma gidicem ama nikaha yakın bi kaç seans gidicem şimdilik denizin tadını çıkaraym diorum ...straplez gycem bende mecburen

Canım benimde 2 hafta iznim var ama ben 1 hafta yazdım balayı ve evin tadını çıkaracağım o 1 hafta da.

Kınadan 1 gün önce ve nikahtan da 1 gün önce izin kullanacağım yani cuma günleri işe gelmeyeceğim hazırlık için. Ondan sonraki iznimi Aralık'a yazdım bizimkinin doğum gününde evde olup hazırlık yapıp aileleri falan alacağım çünkü. Benim şimdilik planlarım böyle.

bende öyle düşündüm aslında nikahtan sonra bir hafta evin ve evliliğin tadını cıkarmak ıstıyorum ama aacaba dedim öncesinde kullansam o bir haftayı nasıl bir artım olur die düşündüm kestiremedm o sebeple sordum...

Dinlenmekten başka bir artın olmaz bence canım boşuna 1 haftanı kullanma derim. Ev yerleştirmesi olur senin başında olman gereken başka bir şey olur o zaman ara ara alırsın. Ben öyle yapacağım. Zaten ben herşeyimi haftasonu getirtmeye çalışacağım. Başlarında olayım boşuna izin kullanmayayım falan diye.

evet evet dogru diosun canım benimde aklıma öylesi yatıyor zaten hafti içi gelirse eşyalar annem de ilgilenebilir ama bizde hafta sonu getrtrz muhtemelen nişanlımla dizaynı vs ayarlarız...

Ay 2 günüm kalmış telden baglaniyorum kızlar

Bak bak hemen beni yalnız birakma planlari yapıyorsun bak.yine geldim ben öyle bırakıp gitmedim gördüğün gibi :-----(

Ay 2 günüm kalmış telden baglaniyorum kızlar

Evet bebikom son 2 gün. Bir daha giremez okuyamazsın diye ben şimdi yazayım.

Yanında olamasakta kalplerimizin seninle olduğunu bil. Çok mutlu olun. Balayının, eşinin ve evinin tadını çıkart doya doya. Kendine iyi bak, gelin sayacı bana emanet. Seni seviyoruz...

Ay duygulandım ya.

Son düzenleme:

oy canım benim.ya çok teşekkür ederim ben de sizleri çok.seviyorum inşallah hepiniz içinizde ne kadar istek varsa onlara kavusursunuz

hümmm canım benim şimdiden kocaman mutluluklar diliyorum nikahta bol bol evet de çok güzel bir balayı geçirirsinz umarım seni özlicez kuşum kocanın ve tatilin tadını çıkar tüm güzellikler sizinle olsun

canım benim çok çok çok mutlu olun inşallah
Alah bir yastıkta kocatmayı nasip etsin. düğününde muhteşem geçsin inşallah
canlarim benim :-*:-*:-*:-* kocaman öpücükler gonderiyorum sizlere

Canlarım beğendiğim gelinliğin büyük halini buldum hatta uğraştım fotoğraf alınmıyordu paintten fotoğrafları birleştirerek kendim büyüttüm. Bu kadar çaba sarfetmişken paylaşayım dedim. Ben dayanamıcam görmeye gideceğim olmadı bugün bu gelinliği.

Son düzenleme:
evet cok tatlı ve zarif umarım üstüne gydiğinde de içine siner canım...

hümm heyecan durumunu paylaş neler hissediyorsun 2 gün sonra 6 yıllık sevgilinin karısı olucaksın duygularn nedir??? çok merak ettim...

ay valla canım ne yapacağımi bilmez haldeyim hem stres çok fazla hem mutluluk ne yaşadığımi da anlamiyorum şu an

ay valla canım ne yapacağımi bilmez haldeyim hem stres çok fazla hem mutluluk ne yaşadığımi da anlamiyorum şu an

peki neredesin şuan son günün yarn kına gecen var ev atmosferi nasıl çok merak ediyorum bizimkiler şimdiden ağlamaya zırlamaya başladı çeyizime her yeni bşy alıp evdekilere gösterdgmde bi ağlama oluo babanem canım kıyamam ona her dkka aglıo sevinçten ...

sizde de son gün olması itibariyle herkesin duyguları karma karışıktır çok enteresan bi halde oldgnu tahmin edebiliyorum kuzum yaaa

pernicketygirl; canım umarım sorunsuz ve güzel bir kına gecesi ve düğün geçirirsiniz. Ufak tefek şeyleri kafana takma keyfini çıkar herşeyin. Artık engeller kalktı sonunda birbirnizin oluyorsunuz. Gece yatarken yanında sabah gözlerini açtığında yanında olacak. Var mı bunlardan ötesi. Bütün güzellikler sizinle olsun. Hep mutlu olursunuz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…