Canlarım beğendiğim gelinliğin büyük halini buldum hatta uğraştım fotoğraf alınmıyordu paintten fotoğrafları birleştirerek kendim büyüttüm. Bu kadar çaba sarfetmişken paylaşayım dedim. Ben dayanamıcam görmeye gideceğim olmadı bugün bu gelinliği.
Eki Görüntüle 714086
Çok tatlı
evet cok tatlı ve zarif umarım üstüne gydiğinde de içine siner canım...
hümm heyecan durumunu paylaş neler hissediyorsun 2 gün sonra 6 yıllık sevgilinin karısı olucaksın duygularn nedir??? çok merak ettim...
teşekkür ederim cAnım darısı başınıza olsun inşallahpernicketygirl; canım umarım sorunsuz ve güzel bir kına gecesi ve düğün geçirirsiniz. Ufak tefek şeyleri kafana takma keyfini çıkar herşeyin. Artık engeller kalktı sonunda birbirnizin oluyorsunuz. Gece yatarken yanında sabah gözlerini açtığında yanında olacak. Var mı bunlardan ötesi. Bütün güzellikler sizinle olsun. Hep mutlu olursunuz inşallah.
çeyizim çıktığı gün çok duygusal bi hava vardı. şu an evdeyim akşam canım in kına gecesi var oraya.gideceğiz gençlerle bakalım nasıl olacak asıl.maraton yarın başlıyor akşam 7de kına gecem 2 de kuaförde olacağızpeki neredesin şuan son günün yarn kına gecen var ev atmosferi nasıl çok merak ediyorum bizimkiler şimdiden ağlamaya zırlamaya başladı çeyizime her yeni bşy alıp evdekilere gösterdgmde bi ağlama oluo babanem canım kıyamam ona her dkka aglıo sevinçten ...
sizde de son gün olması itibariyle herkesin duyguları karma karışıktır çok enteresan bi halde oldgnu tahmin edebiliyorum kuzum yaaa
Canım yanlış hatırlamıyorsam daha önce paylaşmıştın bu gelinliği. Çok güzel asil ve zarif. Ama senin fiziğinde çok güzel. Sana balık gelinlikte çok yakışmıştı. Hatlarını ortaya çıkarmıştı. Ama eminim bu da çok yakışacaktır.
teşekkür ederim cAnım darısı başınıza olsun inşallah
çeyizim çıktığı gün çok duygusal bi hava vardı. şu an evdeyim akşam canım in kına gecesi var oraya.gideceğiz gençlerle bakalım nasıl olacak asıl.maraton yarın başlıyor akşam 7de kına gecem 2 de kuaförde olacağız
Kızlar kızlar ben geldim. Gelinliği gittim denedim iş çıkışı. Bu satırları otobüste yazıyorum. Gelinliğimi aldım desem... Evet evet yaptım bunu. Okey verdim. Yarın kayınvalidemi ve annemi de götürüp göstereceğim sadece. Gelinliğin yanında takı kesesi yani el çantası oluyor, kısa duvağı, 3 metre fotoğraf çekimi duvağı ve el çiçeği hediye.
Fiyat konusunda kayınvalidem pazarlık yapacak biraz orası artık onun maharetine kalmış. O konulara ben girmiyorum. Fotoğraf çekemedim ama balayı dönüşü paylaşacağım. Sadece şu kadar söyleyim çok yakıştı. Boyumun uzun ve ince fiziğimin olması burda bir avantaj sağladı bana. Deneten bayan "bugüne kadar çok gelin giydirdim ama sende durduğu kadar güzel duranını görmedim" dedi.
Nasıl anlatsam size hani her genç kızın hayallerinde bir gelinlik modeli olur ya benim hiç olmadı. Sadece gözüme hitap etsin yeter dedim ve istediğim bir kaç özellik vardı drape ve kalp yaka gibi. Kayınvalidem de taşlı isterdi hep. Bu gelinlikte hepsini bir arada buldum. Sade ama çok şık, göz yormuyor hiç. Ben başka hiç bir modaevine gitmeyeceğim. Hayallerimin olmasada gözüme gönlüme hitap eden gelinliği buldum çünkü. Darısı başınıza kızlar...
Kızlar kızlar ben geldim. Gelinliği gittim denedim iş çıkışı. Bu satırları otobüste yazıyorum. Gelinliğimi aldım desem... Evet evet yaptım bunu. Okey verdim. Yarın kayınvalidemi ve annemi de götürüp göstereceğim sadece. Gelinliğin yanında takı kesesi yani el çantası oluyor, kısa duvağı, 3 metre fotoğraf çekimi duvağı ve el çiçeği hediye.
Fiyat konusunda kayınvalidem pazarlık yapacak biraz orası artık onun maharetine kalmış. O konulara ben girmiyorum. Fotoğraf çekemedim ama balayı dönüşü paylaşacağım. Sadece şu kadar söyleyim çok yakıştı. Boyumun uzun ve ince fiziğimin olması burda bir avantaj sağladı bana. Deneten bayan "bugüne kadar çok gelin giydirdim ama sende durduğu kadar güzel duranını görmedim" dedi.
Nasıl anlatsam size hani her genç kızın hayallerinde bir gelinlik modeli olur ya benim hiç olmadı. Sadece gözüme hitap etsin yeter dedim ve istediğim bir kaç özellik vardı drape ve kalp yaka gibi. Kayınvalidem de taşlı isterdi hep. Bu gelinlikte hepsini bir arada buldum. Sade ama çok şık, göz yormuyor hiç. Ben başka hiç bir modaevine gitmeyeceğim. Hayallerimin olmasada gözüme gönlüme hitap eden gelinliği buldum çünkü. Darısı başınıza kızlar...
yok canım bakma sen benim böcük dediğime ıstakozCanım çok çok çok sevindim. Allah hayırlı kazançlar versin sizde bir an önce kurun mutlu yuvanızı.
Bir deee ne böcüküymüş bakayım bu? Sen böcük diyince aklıma ipek böcüğünden başka bir şey gelmedi.
kızlar gelinlik arayışlarınızı gördükçe ve moda evlerinden söylenilenleri duydukça hafiften tırsmıyor değilim :18:
acaba yavaştan anneciğimle çıkıp bakınsam mı? ama nişanlımda yanımda olsun çok istiyorum..
çabuk olmasına şaşırmadım desem yalan olur kuzucum ama herşey normale döndü bak artık şans seninleeböyle devam edicek inşallah kararını vermişsn hemenck hayırlı olsun diyelimm o boya posa gelinlikle yakışır yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?