347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım yanlış hatırlamıyorsam daha önce paylaşmıştın bu gelinliği. Çok güzel asil ve zarif. Ama senin fiziğinde çok güzel. Sana balık gelinlikte çok yakışmıştı. Hatlarını ortaya çıkarmıştı. Ama eminim bu da çok yakışacaktır.

Beğenmenize sevindim canlar. İş çıkışı gidip bakacağım. Çok sade bir gelinlik benim tarzım.

teşekkür ederim cAnım darısı başınıza olsun inşallah

çeyizim çıktığı gün çok duygusal bi hava vardı. şu an evdeyim akşam canım in kına gecesi var oraya.gideceğiz gençlerle bakalım nasıl olacak asıl.maraton yarın başlıyor akşam 7de kına gecem 2 de kuaförde olacağız

Canım bende kendime balıkları çok yakıştırıyorum. Hatta bugün öğle tatilimde yine bir moda evine gittim daha öncede gitmiştim. Burdada bahsetmiştim. Enzoani diye. Ordakilerde balık düşünmelisin. Boyun uzun, fiziğin güzel dediler ama nişanımda balık tercih etmiştim zaten acaba düğünde biraz daha gelin gibi mi olmalıyım diye düşünüyorum.

Oyyy çok heyecanlı. Balayından dönünce bize ayrıntıları anlatırsın artık.

Pernic bu arada sen gelinlik siparişini düğünden ne kadar önce vermiştin?

Ben bugün öğle tatilimde bir moda evine gittim. Konuşurken daha zaman var aslında falan dedim de bayan kızdı. Olur mu biz Ekim Kasımları çalışıyoruz falan dedi. Geç mi kaldım ya ben?

Annemde korkuttu açıkçası. Dün "anne düğünden 10 gün önce teslim ediyorlarmış" dedim. Onlar öyle söylüyor ama bak teyzen düğünden 1 gün önce alabilmişti gelinliğini. Sonra içine sinmeyen yerler varsa düzelttiremeden giyersin dedi.:18: O yüzden hiç daha zaman var diye boş bırakmamamız gerekiyormuş. Sürekli telefonla falan arayıp sıkıştırmalıymışız yoksa sıraya koyarak başlıyorlarmış. Bugün akşam gidip konuşacağım bakalım. Bugün akşam gideceğimiz moda evi randevumu da yarına aldım. Annem bileziğimi alacakmış yarın iki işi bir arada yapalım dedi.

Kızlar kızlar ben geldim. Gelinliği gittim denedim iş çıkışı. Bu satırları otobüste yazıyorum. Gelinliğimi aldım desem... Evet evet yaptım bunu. Okey verdim. Yarın kayınvalidemi ve annemi de götürüp göstereceğim sadece. Gelinliğin yanında takı kesesi yani el çantası oluyor, kısa duvağı, 3 metre fotoğraf çekimi duvağı ve el çiçeği hediye.

Fiyat konusunda kayınvalidem pazarlık yapacak biraz orası artık onun maharetine kalmış. O konulara ben girmiyorum. Fotoğraf çekemedim ama balayı dönüşü paylaşacağım. Sadece şu kadar söyleyim çok yakıştı. Boyumun uzun ve ince fiziğimin olması burda bir avantaj sağladı bana. Deneten bayan "bugüne kadar çok gelin giydirdim ama sende durduğu kadar güzel duranını görmedim" dedi.

Nasıl anlatsam size hani her genç kızın hayallerinde bir gelinlik modeli olur ya benim hiç olmadı. Sadece gözüme hitap etsin yeter dedim ve istediğim bir kaç özellik vardı drape ve kalp yaka gibi. Kayınvalidem de taşlı isterdi hep. Bu gelinlikte hepsini bir arada buldum. Sade ama çok şık, göz yormuyor hiç. Ben başka hiç bir modaevine gitmeyeceğim. Hayallerimin olmasada gözüme gönlüme hitap eden gelinliği buldum çünkü. Darısı başınıza kızlar...

Son düzenleme:
lovelycim hayırlı olsun canım eminim çok yakışacaktır, çokta merak ettim.içine sinmiş ne güzel her şey hep böyle devam ederi inşallah çabucak hallolur işlerin

hümmmmm nasıl heyecanlısındır kimbilir sevinç hüzün karmakarışık duygular içindesin herhalde.yarın falan girme fırsatın olmaz belki şimdiden hayırlı uğurlu olsun.inşallah çoooook mutlu olursun huzurlu bir yuvan olur,ömür boyu sevginiz aşkınız bitmez.düğününüzün de çok güzel geçmesini diliyorum.her şey gönlüne göre olsun canım benim.çok öpüyorum

Canım kafan karışmadan bu kadar çabuk karar vermiş olmana sevindim. Eminim çok yakışmıştır. Bu arada bugün paylaştığın gelinliği mi denedin. Yoksa çok mu farklı hiç aklında olmayan birşey mi? Çok merak ettim balayı dönüşü resimlerini görmek için sabırsızlanıyorum.

Son düzenleme:
İnciçiçeğim sağol birtanem.

Bu kadar çabuk olmasına çok seviniyorum. İlk gelinlik deneyimimi Vakko'da, 2. gelinlik deneyimi Üstün Sposa'da yaşadım ve başka da hiç bir yere bakmama gerek kalmadı çünkü tahmin ettiğimden güzel durdu ki 38 bedendi arkasındaki ipleri sıkarak 36'ya denk getirdiler sanıyorum. O hali bile çok güzeldi. Yarın gidip anlaşacağız. Bakalım ilk provamı ne zamana verecekler... Ben arkasını ipli istemiyorum onlar denettikleri için öyle yapmışlar herhalde her bedene uyması açısından. Ben içten fermuar ya da minik minik düğmeler koyduracağım. O detayları yarın annemlerle konuşup karar vereceğiz artık. Duvağıma da minik taşlar koyduracağım ya uçlarına ya aralarına serpiştirteceğim ya da dümdüz kalsın istiyorum. Detaylar hep yarın.

Musss canımın içi çok sağol. Gelinliğim bugün paylaştığım beli taşlı olan model.

Aslında o kadar olmucak bir şey ki şu olan. Kısmetimde varmış demekki diyorum. Daha önce dayanamayıp aradığımı ama 2012 yılına ait bir model olduğu için ellerinde olmadığını söylemişlerdi ve bunu da burada paylaşmıştım üzülerek. Forumda gezinirken Üstün Sposa'nın gelinliklerinin güzel ve kaliteli olduğunu okumuştum, aklımda yer etmişti. Dün belki farklı bir model beğenirim niyetiyle telefon açtım ve bayanla olan telefon görüşmemi biliyorsunuz işte... İnanılmaz bir şekilde daha önce ellerinde olmayan modelin elinde olduğunu söyledi. Bugün iş çıkışı İzmir'de hava çok kapalı hatta yağışlı olmasına rağmen yakından gidip görmek istedim. Denemek ister misiniz dediler, olur dedim ve sonuç üzerimde ki bembeyaz gelinliğime aşık oldum. Hayalim yoktu hayalimi kendim yarattım. En güzeli de hiç yorulmadan. Darısı ve daha güzelleri sizin başınıza.

pernic asker şafağından düğün şafağına düğün şafağına veeee bir bakmışsın haziran 19 bebek şafağı

canım benim işte bu dediysen tamamdır. içine sinen bi model olması çok iyi prensesler gibi olucaksın

kızlar gelinlik arayışlarınızı gördükçe ve moda evlerinden söylenilenleri duydukça hafiften tırsmıyor değilim :18:
acaba yavaştan anneciğimle çıkıp bakınsam mı? ama nişanlımda yanımda olsun çok istiyorum..

Son düzenleme:
yok canım bakma sen benim böcük dediğime ıstakoz

canımmm hayırlı uğurlu olsun gelinliğin bugüne kadar bütün gelinlerde bunu duydum üstüne giyince ''işte bu'' diyomuşsun inşallah bende öyle diyebilirim...

hümüm herşey gönlünce olsun çookkk mutlu olun inşallahhh

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

Pernicketygirl: 18 Mayıs 2013 Kına
19 Mayıs 2013 Düğün....................1:123:

Dygg: 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün....................40:123:

İnciçiçeği35: Şafak....................44
29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................104:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................119:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................127:123:​

çabuk olmasına şaşırmadım desem yalan olur kuzucum ama herşey normale döndü bak artık şans seninlee böyle devam edicek inşallah kararını vermişsn hemenck hayırlı olsun diyelimm o boya posa gelinlikle yakışır yaniii

Canım seni korkutmak istemem ama ben şöyle bir hesap yaptım da senin nişanlın askerden geldiğinde 60 gününüz kalıyor. Daha bakıcaksın da beğeniceksinde dikilecek bence en azından şimdi bak beğen kafanda bir şeyler oluşsun, o zaman gelince de illa nişanlın yanında olsun istiyorsan gider tıkır tıkır halledersiniz.

Hatta ben olsam beklemezdim onu, sonuçta kayınvaliden burada. Gider hallederdim annem ve kayınvalidemle, nişanlımda düğün günü görürdü. Bizim ki burda ama ne alacağımı ufacık bilmiyor. Bilmeyecekte o güne kadar. Bugün almaya gideceğiz mesela dün akşam özellikle gelmeni istemiyorum dedim. Önceden görünce ne anlamı kalacak o gün ilk defa beni gelinlikle gördüğünde hazır bir halde kuaförden almaya geldiğinde, o ilk bakışını çok merak ediyorum. Uğuru kaçacağından falan değil asla o ilk tepkisini merak ettiğimden. Şunu da aklında bulundur moda evlerinin en yoğun olduğu sezon. Eksik prova yaptırırlar, aceleye getirirler bir şey olur sen işini sağlama al canım.

Canımıniçiii çok sağol. Darısı başına güzel Aldemmm. Neden şaşırmadın bakayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…