347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar ben geldim. Ölmüş bitmiş bir vaziyette. Gelinliğimi aldık. Gelinliğimin belindeki detaydan bana saç tokası yapıyorlar ve tacı da ayrıca hediye ediyorlar. Bunun dışında takı kurdelesi, takı kesesi, bir kısa duvak, bir çekim duvağı (3 metre), iç çamaşırı hediye yapılıyor. Kısa duvağıma da belimdeki detaylardan aralara serpme taş atılacak. Ölçülerim alındı.

İlk prova tarihim 10 Temmuz. Şimdi iple o günü bekliyorum.

Bu arada beğendiğim gelinliği bir kız daha giydi. Kafamı çevirdiğim gibi eğdim. Ben bu insanları hiç anlamıyorum. Düşünün kız nasıl şişman ve o kız mini gelinlik diye gelmiş. Arkalarından moda evindekilerde bizde gül gül öldük. Tamam herkesin fiziği mükemmel olmayabilir ama insan vücudunu tanıyarak ona uygun isteklerle gelip kendini gülünç konuma da sokmamalı.

Bu arada arkasına gizli fermuar koyduruyorum. Başka atladığım bir şey yok sanırım. Telefondan otobüste yazıyorum yine, daha eve varamadık. Gözlerim görmüyor artık yorgunluktan.

Aldem bende sizler için çok keşke diyorum. Kim bilir belki bir gün aynı şehirler de olabiliriz olamasakta kalplerimiz bir ne de olsa uzakları yakın eder sevgimiz. Hepinizi çok seviyorum.

Hümmm sesimi duymasanda kalbim seninle bu akşam bol bol döktür. Gözünden akan gözyaşları mutluluktan olsun. Yarın düğünün var bu gece yorgunlukla umarım güzel bir uyku çekersin. Mutluluklar sizinle olsun güzel kuş uç yuvacığından...

biliyorum çok ihmal ediyorum buraları kalbim sizlerle hümüm gelin oluyor dularımda onunla

lovelym gelinliğini almış birkere bu ne hız diyorum maşallah canım herşeyin böyle güzelliklerle gitsin sen en iyi şeyleri hakediyorsun tadında güzellikler yaşa arkadaşım

aldeye verdiğin tavsiyeleri banada vermelisin hem makyajdan anlamıyorum hemde pek yapıldığında beğenmiyorum bide koyu bir tenim olduğu için bir allığın minik fırça dokunuşuda olsa makyaj yaptım diye bağırıyor bende doğallık önemli nişanı evde yapıcam ama foto çekimi oılucak hal böyle oluncada makyaj için nereden yardım istiyeceğimi bilemiyorum malzemelerimi alıp kuaföremi gitsem çok abartı değil sade bişi istiyorum hani pudra fondaten sürmesede olur gerçi hafif göz makyajı ruj allık benmi yapsam aceba diyorum

nena adaya geliyormuş bende bugün pendikteydim kıyafet baktım bulamadım büyük ihtimal yarında karşıda arkadşaımla yine kıyafet telaşında olucaz nenacım deniz soğuk yahu adada aman dikkat bak hiç kimse girmedi çevremde ada serin dikkatli olasın

hüm kalbimiz seninle

[video=youtube;89Jg_cAnCiI]http://www.youtube.com/watch?v=89Jg_cAnCiI[/video]

bende bugün pendikteydim, cumartesi günleri pazar olduğu için çok kalabalık oluyor insan gezdiğinden de birşey anlamıyor alışverişden de.

lovelym canım benim gelinliğin hayırlı olsun. şimdi ilk şafak 10 temmuz

hümm canım benim şuan yüksek yüksek tepelere modunda falandır heralde. kalbimiz seninle canım benimm

Canım Giz'im yaz sıcağına kalmak istemedik ki bugün bile çok terledik. Yazın orda burda gelinlik denediğimi hayal edemiyorum bile. Gelinliğim çok çok içime sindi. Kendimi muhteşem hissettim içinde. Sanıyorum en önemlisi o. Kafamı çevirip vitrinlere hiç bakmadım. Annemde beğendi ama kayınvalidem için pek aynı şeyi söyleyemeyeceğim. O daha şatafatlı ya da dantel gelinliklerden hoşlanıyor, bense daha sade. Gelinliğimin illa beyaz olmasını istedi. Beyaz olmuyorsa kırık beyaz. Bende krem çalışılmasını istedim yani denediğim gibi orjinal rengiyle yapılmasını istedim. Çünkü kendim çok beyaz tenliyim ve artık beyaz gelinliğin modası yok. Kırmadan bunu anlatmak için epey uğraştım. Benim çok içime sindi ama kayınvalidem böyle davranınca ben üzülüyorum. Kırk kere beğendiniz dimi diye sordum. Siz siz olun çok karışılmasına izin vermeyin, tatlı dille sıyrılmaya bakın. Modaevlerindekiler o gelinliğin bir çok farklı şeklini ve rengini çalıştıklarından size en iyi duranı zaten söylüyorlar. Bence sizin nasıl bir tarz istediğinizi anladığına emin olduğunuz bir moda evine güvenin. Fikirlerini önemseyin ve yanınızda dikişten anlayan biri olsun. Ben çok şanslıyım annem bu konuda bir harika yine de gelinlik çok farklıymış. Yetersiz kaldığı yerler oldu. Umarım yazdıklarım faydalı olur, benden sonrakiler için. Ve Giz'im yarın umarım istediğin gibi bir elbise bulursun.

lovelym canım benim gelinliğin hayırlı olsun. şimdi ilk şafak 10 temmuz

hümm canım benim şuan yüksek yüksek tepelere modunda falandır heralde. kalbimiz seninle canım benimm

Evet bebişim ilk şafağım 10 Temmuz.

Bu arada moda evleri full çekiyor. Benim ölçülerimi almayı unuttular yoğunluktan düşün artık, döndük bir daha gittik. Bence siz bir gezin canım. Şuan mezuniyetlerde olduğu için daha kalabalık tabi ama yazın da nişanlar, düğünler, sünnetler başlıyor. Fiyatlar artacakmış. Bence en azından fikir edinip, üzerinde bir gelinliğin nasıl duracağını bilmen için anneciğinle dolaş. Modelini belirle. Benden sana tavsiye.

Bu arada teşekkür etmeyi unutmuşum Giz'im ve İnciçiçeğim güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

Giz'im keşke yanında olabilsem makyajını ben yapardım. Aldeciğime kullandığım makyaj malzemelerini link attım sana da istersen numaralarıyla atabilirim. Daha önce sırasıyla anlatmıştım da. Burdan başka elimden bir şey gelmiyor ama İstanbul'da olsam emin ol gelir yapardım makyajını canım benim. Bu arada mutlaka nemlendirici, fondoten ve üzerine sabitlemek için pudra kullanmalısın. Ben günlük makyajımda bile bu sıralamayı hiç bozmuyorum ki senin ki özel bir gün. Muhakkak bunlar olmalı. Ne allığın allık gibi durur yüzünde ne farın far gibi umarım anlatabilmişimdir. Sakın fondoten, pudra istemiyorum deme. Fondoten ve pudrayla da gayet sade bir makyaj elde edebilirsin önemli olan allığını şeftali renginde daha naturel tonlar seçip yoğun sürmemek yanaklarına homojenize bir şekilde dağıtmalısın. Dudaklarına da bir ya da iki ton dudak renginden koyu renk ruj sürerek soft bir makyaj elde edebilirsin. Ah ben olacaktım ki harikalar yaratırdım ama maalesef ki burdan bu kadar.

lovely gelinliğin hayırlı olsun canım çok güzel olacak inşallah 10 temmuzu bekle bakalım sabırsızlıkla:) bu arada şu meşhur makyaj malzemelerini bende çok merak ettim fotonu göremesemde :)

hüm şimdi kına gecesinin sonlarındadır sanırım,yarında düğünü var hep mutlu olur inşallah yuvasında.ne günlerden ne günlere geldik valla şurda şafak sayıyorduk nasıl bitecek diyorduk birbirimize şimdi ilk gelinimiz uçuyor yuvasından sevdiğinin kollarına yeni yuvasına.iki arkadaşımızın bebekleri oluyor duygulandım valla ya

Hüm ün kına gecesi bitmeden yetiştim Hayırlı uğurlu olsun hüm inşallah bir ömür boyu aynı yastıkta kocarsınız. Evinizden şen şakrak sohbetiniz, bereketiniz hiç eksik olmasın. En ufak sorunda bile birbirinize sırt dönmek yerine destek olun. Eskilerin lafı vardır ya yatağa küs girilmez diye işte hep öyle olsun. Mutlu mesut yaşayın ileride torunlarınızla bu mutluluğu artırın

Lovely gelinliğin hayırlı uğurlu olsun. Ağız tadıyla giymeyi nasip etsin Allah Ani bir kararla almışsın ama bence en iyisini yapmışsın. Ben tek seferde beğenirim birden ve pat diye alırım

İncicicegi günler giderek azalıyor havalarda ısındı bak az kaldı askerinin dönmesine hayırlısıyla gelecek

Topicin gebeleri nerelerde bi cinsiyet yazsalardı kaç haftalık vs. bi bilgi öğreneydik

Giz yüzükleriniz hayırlı olsun. Ömür boyu parmaklarınızdan çıkmasın o yüzükler Nişan telaşı sardı seni de ama olsun en azından tatlı telaşlar bunlar. En az stresle atlatırsın inşallah o günü..

Şimdilik aklıma gelenler bunlar unuttuğum varsa affola

Nasılsınız kızlar

topic aynen az önce saydığın gibi sedulucuğum :), sen de ne var ne yok?

Bende aynı tas aynı hamam ama bi kaç sürpriz olabilir tabi paylaşamıyorum şimdiden büyüsü bozulur diye
Onun dışında aöf sınavlarıyla boğuşuyorum
Sen nasılsın

Bende aynı tas aynı hamam ama bi kaç sürpriz olabilir tabi paylaşamıyorum şimdiden büyüsü bozulur diye
Onun dışında aöf sınavlarıyla boğuşuyorum
Sen nasılsın

yaaaa nasıl sürprizler acabaa neyse bakalım zamanının gelmesini heyecanla bekliyoruz ozaman:)
iyi çalışmalar canım benim de pzt finallerim başlıyor ve son sınavlar yani iki hafta sonra öğrenim hayatımın sonuna gelmiş bulunuyorum sevinsem mi üzülsem mi bilemedim

Olsun bitsin pat diye söylerim
Sana da kolay gelsin canım ay benimkilerde haziranda bitiyor bitse de gitsek modundayım
Okul komple bitiyor yani mezun oluyorsan çok güzel inşallah üniversiteli işsizler kadrosuna girmezsin canım
Ben hala atama bekliyorum onlarda haziran ayında diyorlar

hadi bakalım öyle olsun :)

sağol canım..umarım canım, Allah gönlümüze göre verir inşallah hepimizin ne diyeyim bazen çok ümitli bazen ümitsizim bilmiyorum.

hadi bakalım öyle olsun :)

sağol canım..umarım canım, Allah gönlümüze göre verir inşallah hepimizin ne diyeyim bazen çok ümitli bazen ümitsizim bilmiyorum.

Umutsuzluğa hiç kapılma canım çünkü sonu güzel olmuyor test edildi onaylandı isveç bilim adamları tarafından
Her zaman bi umudun olsun elbet bi yerlerde vardır ekmeğimiz

Umutsuzluğa hiç kapılma canım çünkü sonu güzel olmuyor test edildi onaylandı isveç bilim adamları tarafından
Her zaman bi umudun olsun elbet bi yerlerde vardır ekmeğimiz

öyle mi diyorsun...
inşallah canım ya bende öyle umuyorum, ama iş bulamayanları görünce bir umutsuzluk oluyor yani.erkek arkadaşım daha iş bulamadı ben mezun oluyorum bakalım nolacak.biz yine güzel düşünelim güzel olsun hepimiz için dimi canım

Aynen canım iyi düşünelim ki iyi güzel şeyler olsun. Umut... işte

tatlımmm hayırlı uğurlu olsun gelinliğinnnnn eminim muhteşem bi gelin olucaksın

kızlarr nasılsınızzz? bugün çok yoğundum anca gelebildim annemler de yazlığa gittiler ben kaldım evde tek başıma bütün akvaryumu boşalttım temizledim tekrar doldurdum her yerim ağrıyo :126:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…