biliyorum çok ihmal ediyorum buraları kalbim sizlerle hümüm gelin oluyor dularımda onunla
lovelym gelinliğini almış birkere bu ne hız diyorum maşallah canım herşeyin böyle güzelliklerle gitsin sen en iyi şeyleri hakediyorsun tadında güzellikler yaşa arkadaşım
aldeye verdiğin tavsiyeleri banada vermelisin hem makyajdan anlamıyorum hemde pek yapıldığında beğenmiyorum bide koyu bir tenim olduğu için bir allığın minik fırça dokunuşuda olsa makyaj yaptım diye bağırıyor bende doğallık önemli nişanı evde yapıcam ama foto çekimi oılucak hal böyle oluncada makyaj için nereden yardım istiyeceğimi bilemiyorum malzemelerimi alıp kuaföremi gitsem çok abartı değil sade bişi istiyorum hani pudra fondaten sürmesede olur gerçi hafif göz makyajı ruj allık benmi yapsam aceba diyorum
nena adaya geliyormuş bende bugün pendikteydim kıyafet baktım bulamadım büyük ihtimal yarında karşıda arkadşaımla yine kıyafet telaşında olucaz nenacım deniz soğuk yahu adada aman dikkat bak hiç kimse girmedi çevremde ada serin dikkatli olasın
biliyorum çok ihmal ediyorum buraları kalbim sizlerle hümüm gelin oluyor dularımda onunla
lovelym gelinliğini almış birkere bu ne hız diyorum maşallah canım herşeyin böyle güzelliklerle gitsin sen en iyi şeyleri hakediyorsun tadında güzellikler yaşa arkadaşım
aldeye verdiğin tavsiyeleri banada vermelisin hem makyajdan anlamıyorum hemde pek yapıldığında beğenmiyorum bide koyu bir tenim olduğu için bir allığın minik fırça dokunuşuda olsa makyaj yaptım diye bağırıyor bende doğallık önemli nişanı evde yapıcam ama foto çekimi oılucak hal böyle oluncada makyaj için nereden yardım istiyeceğimi bilemiyorum malzemelerimi alıp kuaföremi gitsem çok abartı değil sade bişi istiyorum hani pudra fondaten sürmesede olur gerçi hafif göz makyajı ruj allık benmi yapsam aceba diyorum
nena adaya geliyormuş bende bugün pendikteydim kıyafet baktım bulamadım büyük ihtimal yarında karşıda arkadşaımla yine kıyafet telaşında olucaz nenacım deniz soğuk yahu adada aman dikkat bak hiç kimse girmedi çevremde ada serin dikkatli olasın
lovelym canım benim gelinliğin hayırlı olsun. şimdi ilk şafak 10 temmuz
hümm canım benim şuan yüksek yüksek tepelere modunda falandır heralde. kalbimiz seninle canım benimm
kimse yok mu canım çok sıkılıyor :2: beni çok ihmal ediyonuz
topic aynen az önce saydığın gibi sedulucuğum :), sen de ne var ne yok?
Bende aynı tas aynı hamam ama bi kaç sürpriz olabilir tabi paylaşamıyorum şimdiden büyüsü bozulur diye
Onun dışında aöf sınavlarıyla boğuşuyorum
Sen nasılsın
yaaaa nasıl sürprizler acabaaneyse bakalım zamanının gelmesini heyecanla bekliyoruz ozaman:)
iyi çalışmalar canım benim de pzt finallerim başlıyor ve son sınavlar yani iki hafta sonra öğrenim hayatımın sonuna gelmiş bulunuyorum sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Olsun bitsin pat diye söylerim
Sana da kolay gelsin canım ay benimkilerde haziranda bitiyor bitse de gitsek modundayım
Okul komple bitiyor yani mezun oluyorsan çok güzel inşallah üniversiteli işsizler kadrosuna girmezsin canım
Ben hala atama bekliyorum onlarda haziran ayında diyorlar
hadi bakalım öyle olsun :)
sağol canım..umarım canım, Allah gönlümüze göre verir inşallah hepimizin ne diyeyim bazen çok ümitli bazen ümitsizim bilmiyorum.
Umutsuzluğa hiç kapılma canım çünkü sonu güzel olmuyor test edildi onaylandı isveç bilim adamları tarafından
Her zaman bi umudun olsun elbet bi yerlerde vardır ekmeğimiz
öyle mi diyorsun...
inşallah canım ya bende öyle umuyorum, ama iş bulamayanları görünce bir umutsuzluk oluyor yani.erkek arkadaşım daha iş bulamadı ben mezun oluyorum bakalım nolacak.biz yine güzel düşünelim güzel olsun hepimiz için dimi canım
Kızlar ben geldim. Ölmüş bitmiş bir vaziyette. Gelinliğimi aldık. Gelinliğimin belindeki detaydan bana saç tokası yapıyorlar ve tacı da ayrıca hediye ediyorlar. Bunun dışında takı kurdelesi, takı kesesi, bir kısa duvak, bir çekim duvağı (3 metre), iç çamaşırı hediye yapılıyor. Kısa duvağıma da belimdeki detaylardan aralara serpme taş atılacak. Ölçülerim alındı.
İlk prova tarihim 10 Temmuz. Şimdi iple o günü bekliyorum.
Bu arada beğendiğim gelinliği bir kız daha giydi. Kafamı çevirdiğim gibi eğdim. Ben bu insanları hiç anlamıyorum. Düşünün kız nasıl şişman ve o kız mini gelinlik diye gelmiş. Arkalarından moda evindekilerde bizde gül gül öldük. Tamam herkesin fiziği mükemmel olmayabilir ama insan vücudunu tanıyarak ona uygun isteklerle gelip kendini gülünç konuma da sokmamalı.
Bu arada arkasına gizli fermuar koyduruyorum. Başka atladığım bir şey yok sanırım. Telefondan otobüste yazıyorum yine, daha eve varamadık. Gözlerim görmüyor artık yorgunluktan.
Aldem bende sizler için çok keşke diyorum. Kim bilir belki bir gün aynı şehirler de olabiliriz olamasakta kalplerimiz bir ne de olsa uzakları yakın eder sevgimiz. Hepinizi çok seviyorum.
Hümmm sesimi duymasanda kalbim seninle bu akşam bol bol döktür. Gözünden akan gözyaşları mutluluktan olsun. Yarın düğünün var bu gece yorgunlukla umarım güzel bir uyku çekersin. Mutluluklar sizinle olsun güzel kuş uç yuvacığından...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?