aynen canımm bana kalsaa ohoooo
ama gene de bakmamız 10-15 günü bulur. malum merkezde değilim. birde hafta sonu arkadaşımın düğünü için istanbula gidicem kısmetse. haklısın hafta içi bir gün gidelim
Hümcüm bu sabah eşinin yanında açacak gözlerini. Gelince bu duyguların nasıl bir şey olduğunu tek tek anlatacak artık bize.
günaydınlarrr günaydınlar herkese mutlu haftalar özledim topiğiiiii ve inanılmaz kaynatmışsınız ben eşlik edemedim yogunluktan....
lovelycim gelinliğin öncelikle hayırlı ugurlu olsun o özel günde giymek nasip olsun inşallah gelinlikle ilgli düşüncelerimi geçen gün paylaşmıştım tatlım içine sinen bşyin olması en iyisi...
hümcüm canım kuşum yuvadan uçtu esas ait oldugu yuvaya girdi ona ömür boyu mutluluklar diliyorum herkes her şeyin en güzeline layık ve tüm güzelliklerin bütün arkadşlarımla olmasınını diliyorum...o şimdi deniz kum ve güneşin tadını çıkarırken bizde burda onu çekiştirelim dimi ama
kızlarr bende c.tesi pendikteyim zaten pendikliyimstanki ve gizcim denk gelseydik ne güzel olurdu yahu...
c.tesi gelinliğimi aldım canlarım ilk provam ne zamn bilmiyorum pronoviasın bir modelini diktiriyorum iiçime cok sindi dantelli bir model ve askılı arkası ipli kayın validem ve annemle gittik ve begendgm gelinlik oldu çok mutluyum içime öyle sindiki anlatamam istanbulda çok gelinlikçi gezmedim iyikide gezmedm çünkü begendgm bir şey oldugu zaman gezemye gerek duymuorum evdekilerden fikir aldm ve kayın validemde begendi ve sipariş verildi....
gelin ayakkabımı da önümzdeki ay alacagm ama beyaz istemiyorum çünkü ileride çok kullanıcagmı düşünmüyorum o sebeple sanırım ten rengi alıcam zaten gelnliğimdende pek gözükmez gözüksede ten rengi her şeye uyumlu bir renk oldgu için sıkıntı yaşamam ama bu şuan ki fikrim belkide beyaz alırım nenayım ben sagım solum belli olmaz...
dün ise adadaydım evet deniz soguktu ama 2 kulaç atıp çıktım bol bol güneşlendim önümzdeki hafta sonu kilyosa gidip orada devam edeceğim...
Gunaydın kızlar.
Hümcüm Allah bir ömür boyu mutlu olmayı ve eşinin yanında olmayı nasip eder inşallah.
Huzur ve çok mutlu olun..
ay çok farklı bir duygu olmalı o ya Allahm mutlu etsin inşşaallh
Ben nerdeyim durumları yaşıyor olabilir Aldem şuan. Ben öyle olurum sanıyorum. Burası artık benim yeni odam mı? Yanımdaki de kocam olmalı falan gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?