347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bize de göster ama denediklerini mutlaka ahhh ahhh bende bi başlayabilsem şu denemelere

Bugün kimsecikler uğramamış bakıyorum.

Bizde gezdik dolaştık bol bol. Nine West'te gelin ayakkabısı beğendim ama 279 tl'cık o kadar para verdirip verdirmemek arasında kaldım. Bir tane Steve Madden'da beğendiğim var. Yarın asıl ona bakacağım öğle tatilimde. Onu daha çok beğendim. Sonra da giyebilirim.

Oysho ve La Senza da iç çamaşırı baktım gelinliğin içine giymek için. Bizim ki giremedi içeri utancından. Daha doğrusu girdi ve çıktı kapının önünde bekledi, ben denedim. İlk provaya gidip verecekleri iç çamaşırına bakıp ona göre alacağım.

Bu arada Hümcüm artık evli bir bayan bugün evine gidiyor. Ne mutlu ona.

Sizler neler yaptınız bakalım? Nasıl geçti pazar gününüz?

Gelin ayakkabısı eğer bir kere giyilecekse gerçekten çok para vermek istemez insan ama başka zamanda giyebileceğin bişe olursa güzel olur canım...çamaşır bakmayıda almayıda çok severim bakalım nasıl verecekler sana ona göre bakarsın artık sende.

Bende bugün hep ders çalıştım bir ara hava almak için çıktım o kadar,ama kaç gündür ders çalışmak yerine gezmeyi tercih ettim sevdiceğimle annemle arkadaşımla amaaan napiyim ya gezmek daha güzel zaten son sınavlarım yani elbet geçerim diye düşünüyorum...

bende bugün her zamanki sıkıcı pazarlardan birini daha geçirdim aşkoş gelene kadar böyle

aslında annemle plan yapmıştık benim altın kızları alışverişe götürecektim bugün, kıyafet falan bakacaktım arkadaşlarımın düğünleri bol bu yaz
ama dayım sabah biz kahvaltı yaparken arabayı almaya geldi ben bi yıkatayım çok çamur olmuş dedi bende biz dışarı çıkacaktık diyemedim erken getirir dedim ama gelmedi bizde evde pinekledik

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

Dygg: 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün....................38:123:

İnciçiçeği35: Şafak....................42
29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................102:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................117:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................125:123:​

Hümcüm bu sabah eşinin yanında açacak gözlerini. Gelince bu duyguların nasıl bir şey olduğunu tek tek anlatacak artık bize.

günaydınlarrr günaydınlar herkese mutlu haftalar özledim topiğiiiii ve inanılmaz kaynatmışsınız ben eşlik edemedim yogunluktan....

lovelycim gelinliğin öncelikle hayırlı ugurlu olsun o özel günde giymek nasip olsun inşallah gelinlikle ilgli düşüncelerimi geçen gün paylaşmıştım tatlım içine sinen bşyin olması en iyisi...

hümcüm canım kuşum yuvadan uçtu esas ait oldugu yuvaya girdi ona ömür boyu mutluluklar diliyorum herkes her şeyin en güzeline layık ve tüm güzelliklerin bütün arkadşlarımla olmasınını diliyorum...o şimdi deniz kum ve güneşin tadını çıkarırken bizde burda onu çekiştirelim dimi ama

kızlarr bende c.tesi pendikteyim zaten pendikliyim stanki ve gizcim denk gelseydik ne güzel olurdu yahu...

c.tesi gelinliğimi aldım canlarım ilk provam ne zamn bilmiyorum pronoviasın bir modelini diktiriyorum iiçime cok sindi dantelli bir model ve askılı arkası ipli kayın validem ve annemle gittik ve begendgm gelinlik oldu çok mutluyum içime öyle sindiki anlatamam istanbulda çok gelinlikçi gezmedim iyikide gezmedm çünkü begendgm bir şey oldugu zaman gezemye gerek duymuorum evdekilerden fikir aldm ve kayın validemde begendi ve sipariş verildi....

gelin ayakkabımı da önümzdeki ay alacagm ama beyaz istemiyorum çünkü ileride çok kullanıcagmı düşünmüyorum o sebeple sanırım ten rengi alıcam zaten gelnliğimdende pek gözükmez gözüksede ten rengi her şeye uyumlu bir renk oldgu için sıkıntı yaşamam ama bu şuan ki fikrim belkide beyaz alırım nenayım ben sagım solum belli olmaz...

dün ise adadaydım evet deniz soguktu ama 2 kulaç atıp çıktım bol bol güneşlendim önümzdeki hafta sonu kilyosa gidip orada devam edeceğim...

Gunaydın kızlar.
Hümcüm Allah bir ömür boyu mutlu olmayı ve eşinin yanında olmayı nasip eder inşallah.
Huzur ve çok mutlu olun..

Canım senin içinde hayırlısı olsun. Aynı gün gelinlik almışız. Niye prova tarihi vermediler acaba sonra sıraya koyup çok geçe bırakmasınlar canım ilgilen. Ay bir de hangi modelini diktiriyorsun Pronovias'ın çok merak ettim bizle de paylaş.

Gunaydın kızlar.
Hümcüm Allah bir ömür boyu mutlu olmayı ve eşinin yanında olmayı nasip eder inşallah.
Huzur ve çok mutlu olun..

Chelzy'im çok özledim ki seni nerelerdesin?

Bir de haziranın anlamı neymiş bakayım özel değilse? Yoksa yoksa??

Ben nerdeyim durumları yaşıyor olabilir Aldem şuan. Ben öyle olurum sanıyorum. Burası artık benim yeni odam mı? Yanımdaki de kocam olmalı falan gibi.

adapte olmak güç ya ben napcamı bilemem balayında anlamam pek ama evimde ooo nerdeyim napcam netcem havalarına girerim kesin

evet canım aynı gün almışız prova tarihi vermedi... bugün veya yarın arayıp bu hafta içi bir gün verecek c.tesi günü pendik pazarı oldguu için çok kalabalıktı her yer gelinlikçimde dahil o sebepten sanırım veremedi beni bugun veya en gec yarın arayacgnı söyledi bende okeyledim... gelinliğimi tabiki paylaşırım biraz süslü senin hiç tarzın değil ama umarım beğenirsin lovelycim benim...

Eklentiler

• $fransız dantelli gelinlik modeli 1.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 28
üstü birebir aynısı olucak sadece etek kısmı düz olucak öyle dantel çiçek eklentisi olmayacak düz etek ve düz duvak tercih ettim....üstündeki fransız dantelinin kumaşını fransadan özel getrcekler sağlam bi modaevine yaptırıorum umarım güzel dikerler referanslarını aldm bi çok yerden pronoviasta sürekli dikiyorlarmış bakalım nasıl olucak... tacı duvagı kesesi çiçeği ıvırzıvır her şeyi içinde ama taç tercih etmicem çünkü gelinlk çok süslü kibar bir topuz yyaptırıp duvak takıcam...ayrıca takı olarakta pırlanta bir küpe ve kolye ucu olucak oyle koca koca setler takmıcam bu gelnlik kaldrmaz öyle takıları her şey tam anlamıyla sade olucak çünkü gelnlğin üstü baya bi süslü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…