347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım benim işte bu dediysen tamamdır. içine sinen bi model olması çok iyi prensesler gibi olucaksın

Canlarım sağolun. Aynen dediğiniz gibi işte bu dediğiniz de iş bitiyor zaten. Bir de ben çok zor beğenen bir insanım o yüzden gezsem de kafam karışmazdı çünkü bir onu bir bunu beğenemezdim. Dünya kadar moda evi gezsem 3 tane beğendiğim gelinlik olurdu, aralarından seçerdim.

Bir de şöyle bir şey var ki gezseydim belki de başka yerde çok pahalı bir gelinlik beğenecektim ve aklım onda kalacaktı ama bütçemizi aştığı için üzülecektim ama şimdi hem bütçemizi aşmayan hem de içime sinen bir gelinlik buldum o yüzden dolaşmaya da gerek duymuyorum. Çünkü İzmir gelinlik cennetiyken böyle bir olasılıkta var.

Bir de gelinliğimin en içime sinen tarafı öyle herkesin üzerinde göremeyeceğim tarzda bir gelinlik. Evet gelinlikte dantel çok moda ama moda olduğu için herkesin üzerinde dantel gelinlik görebilirim o yüzden vazgeçtim. Belki etek uçlarına ve duvağımın uçlarına olabilir. Detayları ve nihai kararımı bugün dönünce anlatırım.

inşallaah canmm yok kuzum şaşırdım demek istedim gidip deneyip alıyorum demene hemen

Dün dedim ya canım ben dayanamıcam bu akşam gidip göreceğim diye. Bir şeyi kafaya taktıysam huyum kurusun bekleyemiyorum. Herkese sabrım var ama kendime yok. O içimdeki Lovely'i susturamıyorum. Yağmur çamur dinlemedim gittim görmeye. Dayanamadım denedim tek başıma.

delisin ya bende öyleyim bişeyi kafama taktımmı hemen yapasım geliyo şuan göz makyajıma taktımya mesela hemen gidip alasım var aklımda bkere o napm
bende annenle gidicen diye hatırlıyorum bilezik alıcaktınız beraber bakıcaktınız gelinliğe de ama sen işte sabırsız iyi yapmışsın canım bak zevkini bulduğun için de şuan mutlusuun hep musmutlu ol inşallaahhh

Canım dediğim allığı biz ofiste 15 bayan falanız abartmıyorum neredeyse 10'u kullanıyor. Bende gördüler şimdi herkes onu kullanıyor. Annem dün akşam anlatıyor günü vardı dün, herkes allığı soruyormuş. Rengi şeftali gibi gelmeyebilir ama sürünce anlıcaksın. Doğal bir şeftali rengi. Ben özellikle fondoten, pudra üzerine daha güzel durduğunu düşünüyorum. Dediğim fara da bak derim, almasanda en azından gör. Allıkta far da terracota olduğu için çok uzun dayanıyor ve farın yoğunluğu, içindeki simlerin orantısı mükemmel. Ben bildiğin biblo surat geziyorum. Kalem zaten şahane. Yine onu da ofiste çoğu kişi benim sayemde kullanıyor çünkü hem kolay sürülen hem bu kadar siyah duran hemde akmayan tek kalem bence o. Göz farı bazını da süngerle sür canım o zaman etkisi artıyor. O bazı göz altına da uygula yine süngerle. Göz altını aydınlat yani bak nasıl muhteşem olacak. Sonra bana da yaz sonucu.

Bu arada bugün gidiyoruz yine annem, kayınvalidem ben. Hem gelinlik için hem de bilezik alacağız. Bozduracağım için değer kaybetmeyecek bir bilezik alacağım.

Son düzenleme:

bakıcam bugün iş çıkışı hemen canımm doğru ürünlerimi bulamıyorum kullanmayı mı bilmiyorum anlayamadım ya :) neyse bu senden tescilli ürünler artık gene olmazsa sorun bende diyeceğim :)

evet ya takı olayı bozdurunca değerini kaybetmicek bir şey olması çok önemli takı setine de öyle diyorlar onu da gönlüne göre alırsın hemen inşşalh, gelinliği ben merak ettim doğrusuu

Canım paylaştıklarımı numaraları ile birlikte not et ve varsa Flormar'ın kendi mağazasından al. Böylelikle ellerinde aradığın her ürün olur.

Takı seti bakmayacağım bugün aslında ama belki de gitmişken bakalım der kayınvalidem bilmiyorum. Bugün annem bilezik almak istiyor, ödemeye başlayım şimdiden dedi.

Gelinliğim de resimdekinin aynısı canım. Orda duvaksız falan elbise gibi duruyor ama etek kısmı biraz daha kabarık sanki. Rengi krem ama orda beyaza yakın krem duruyor. Beyaz çalışmıyorlarmış hiç. Krem ve kırık beyaz hep gelinlik. Kırık beyaz bana kirli gibi geliyor o yüzden krem tercih edeceğim ben.

tatlım haklısında kayınvalidemlerde burda değil ki onlar afyonda yaşıyor maalesef(

işte geçen anlatmıştım ya nişanlımın straplez istemiyorum diye direttğini. kendim alırım o görmeden bide düğün günü kavga falan çıkar mazallah. ama doğru diyosun bi ara annemle çıkıp fikir edinebilirim. o geldiğinde beğendiklerime gider bakarız hiç olmazsa..

Albümündeki ilk fotoğraftaki makyajına hastayım zaten canım ondan hemen soruyorum sana herşeyi
not ettim gönderdiklerini heep
ben gelinliği başka beğendin sandım canımm pardon bunun haricinde gibii geldii anladım şimdi

Aldebaran'ım aynı anda yazmışız şimdi tekrar yazmam için beklemem gerekiyordu buradan cevap vereyim.

Sen pudrayı da boynuna sür canım. Çenene kadar sürme yani. En son allığı yanaklarına sürdükten sonra fırçayı bir de yüzüne boynuna gezdir. Hem allığın ile cildin daha uyumlu olur. Pudra için benim dediğim ürüne bak bugün ama yüzünde ve boynunda denemelerini iste. Renginin teninden açık olmasından korkma, zaten fondoten de pudra da cilt tonundan bir kaç ton açık olmalı doğrusu bu. Çünkü sen en son allık fırçasını yüzünde ve boynunda gezdirdiğinde zaten daha koyulaşmış oluyor sürdüğün pudra ya da fondoten. Koyu alma ya da teninle aynı renk alma seni daha esmer gösterir. Yüzün daima aydınlık olmalı sağlıklı görünmesi açısından.

Hımmm anladım canım ben tamamiyle unutmuşum ailesinin Afyon'da olduğunu ama askı olayını hatırlıyorum tabi. Sen yine askılı askısız bak bakalım muhakkak içine sinen birşeyler olur. İzmir'e inecekseniz ben sana bir kaç bakman gereken yerleri de öneririm.

Canım sende burdan yazmışsın.
Yok canım dün paylaştığıma karar verdim. Gelinliğim beli taş işlemeli olan. Bugün bir de kayınvalidecik ile anneciğim görecek.

Aldem o albümdeki ilk fotoğrafımın tamamı sana atmış olduğum makyaj malzemeleriyle yapıldı. Olmayanları söyleyim takma kirpiklerim ve dudağımdaki ruj. Onun dışındaki herşey aynı. Göz farımda sana attığım mesela ama burda pek belli olmamış. Kayınvalidem hala istemedeki makyajımı konuşur.

Son düzenleme:

sağol canım bakıcağım zaman fikir isticem zaten senden

ben zaten burdaki düğünde askısız, afyonda ki düğünde askı takarız die düşünmüştüm umarım benim istediğim gibi olur :26:

konuşulmucak gibi değil ki o makyajın canım maşallah eline sağlık iyi beceriyorsun bu makyaj işini de. takma kirpik her zaman kullanmıyorsndur dmi ?
mesaja 10 dk istedi burdan yazdım canım senin o fotoğrafına hasta olduğumu burdan haykırmak istedim herkese açıkladım haha

Hahahaha Aldem ilan ettin herkese fotomu. Allah iyiliğini vermesin kuzum. Sen sevdiğinden beni o kadar güzel gelmiştir belki sana. Teşekkür ediyorum.

Canım o günü burda anlatmıştım aslında. Ben sözde profesyonel bir makyöz ile anlaşmıştım ama gelen baaayan söylenildiği gibi profeyşınıl çıkmadı. Annem ki çok hanımefendi bir insandır, "benim kızım sizden daha iyi makyaj yapıyor" dedi yüzüne. Eline parasını saydık gitti. Kirpikleri o bayan takmıştı zaten o gün ondan geriye kalan tek şey de kirpiklerim oldu. Gider gitmez bütün yüzümü yıkadım hemde ne yıkama... 5 kez falan yüzümü, boynumu sabunladım ve sana söylediğim makyaj malzemeleri ile kendim yaptım ve sonuç mükemmeldi.

Günlük hayatta takma kirpik kullanmıyorum canım bu arada. Bir daha anca düğünümde.

Son düzenleme:
seni sevdiğim doğru bebiş en yakınmdakilerden yakınsız bana chelzy'm bugünler kayıp olsa da . neyse seni sevdiğim doğru da makyajı da iyi yaptığn kaçınılmaz bir gerçek öğrenicem yapıcam face'den takip et kuşum olucak seninki gibi görüceksin

evet hatırlıyorum o makyaj maceranı, kendin zaten profesyonel yapmışsn gerek yokmuş makyöze yaşanıca varmış tecrübe olmus sana o gün

Tamam canım bakacağım face'ten yapınca haber ver hatta çek bana msj ile yolla.

Bu arada şu bir gerçek ki burda bazı kişiler var yaptığı yorumlarla bana pozitif enerji veren. Herkesin iyi niyetli yaklaştığını bilsem de işte kimileri için keşke burda olsa diyorum. Arkadaşlarımdan önce burdakiler aklıma geliyor yanımda olmasını istediğim.

Chelzy'imi de çok çok özledim. Duyrulur.

aynen canım ya keşke aynı şehirlerde olsak sıkı fıkı dost olsak diyorummm
burdan bile birbirimize yettiğimiz zamanlar oluyor hatta çoğu zaman
bizimkilerin askerlik dönemlerinde az çektirmedim size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…