tatlımmm hayırlı uğurlu olsun gelinliğinnnnn eminim muhteşem bi gelin olucaksın
kızlarr nasılsınızzz? bugün çok yoğundum anca gelebildim annemler de yazlığa gittiler ben kaldım evde tek başıma bütün akvaryumu boşalttım temizledim tekrar doldurdum her yerim ağrıyo :126:
Puknas ve Sedulu'm teşekkürlerden bir demet ikinizede.
Sedulu'm aslında hiçte ani olmadı biliyor musun bizim ki askerdeyken bile denemelerim olmuştu biliyorsunuz ve internette çokça araştırmıştım ama bu içime çok sinmişti. Üzerimde de harika durunca beklemek istemedik.
Gelinliğiminde orjinali böyle. Bunun aynısı oluyor. Sadece duvağında serpme taşlar olacak belindekinden. Ve arkası gizli fermuar oluyor, ip yerine.
Umarım beğenmişsinizdir kızlar.
lovelyyy gelinliğin çok hoş kibar ve şık görünüyor canım birde tam boydan görsek süper olacak
tatlımmm hayırlı uğurlu olsun gelinliğinnnnn eminim muhteşem bi gelin olucaksın
kızlarr nasılsınızzz? bugün çok yoğundum anca gelebildim annemler de yazlığa gittiler ben kaldım evde tek başıma bütün akvaryumu boşalttım temizledim tekrar doldurdum her yerim ağrıyo :126:
Çok hoş ve sade gelinliğin duvak biraz hareketlendirecek o zaman.
Peki böyle beyaz mı olacak yoksa kırık beyaz krem tarzda mı
Hangi cins balıklara bakıyorsun kız
karışık chiclid lerim var canım ama zor oluyo artık bakması o yüzden evlenince deniz akvaryumuna çevirceziyilik şekerim,tek başına kafa dinle bakalım..balıkların hangi cins bizimde akvaryumumuz var şu an onlara yem vermem gerekiyor beni bekliyorlar ama yerimden kalkmaya üşeniyorum:)
Mercim sağolasın birtanem. Sıra size de gelecek hayırlısıyla... Çok güzel heyecanlar.
Bu arada pudra rengi gelin ayakkabısı bakıyorum, kırık beyaz, krem de olabilir. Görürseniz güzel bir şeyler haber edin ne olur.
Balık falan demişken benim de akvaryumu temizlemem gerekiyor ama çok zor geliyor. Motorda sağolsun kendine hayrı var, gerçi işini yapıyorda ben ses yapıyor diye çalıştırmıyorum. Bu arada ben yem vermiş miydim? Bugün kendimi unutabilirim. En iyisi ben balıklarımı yemleyip yatmaya gideyim.
İyi geceler canikolar...
karışık chiclid lerim var canım ama zor oluyo artık bakması o yüzden evlenince deniz akvaryumuna çevircez
bu gelinliği ilk gördüğümde de bayılmıştım zaten eminim peri kızı gibi olcaksınbak şimdi hayalini de kurdum pudra rengi ayakkabılar, elinde de kendi krem uçlara doğru hafif pembeleşen güller var onlardan kocaman bi demet altında sarkan pudra rengi kurdeleler ayyy saçlarını nasıl yaptırcaksınn ??
iyi geceler hatunlarr
kuzumun facesine bakarken onla bir askere giden arkadaşlarının şafaklarının bizden 10-15 gün daha az olduğunu gördüm. bi heycan yaptım bi heycan yaptım. sordum böyle böyle diye. bazı yerlerde mazeret izinleri diye bişey varmış ve o izinler bizim tugayda artık yasaklanmış yeni asteklerin adaptasyonu için
ama inşallah yasak falan değildirde büyük bi sürpriz yapıp erkenden gelir benm minikim
sedulu hoş geldin canım. evet az kaldı artık ama bende çok sabırsızlanıyorum artıksizdende kısa zamanda hayırlı haberler duyucaz galiba hadi bakalım hayırlısı olsun
bir dee aşkoşla konuşurken lovelym seninde söylediğin geç kalma konusundan bahsettim annenle çıkıp bakın geç kalmayalım dedi seviyorum çok yaaahiç askısından da bahsetmedi
bende motorun içini o kdr uzunn zamandır değiştirmemişim ki açınca içinden çamur aktı resmen elyaf beyazdı artık kahverengi olmuşonları değiştirdim hep
iyi geceler canımmmm
ben çıkıyorum kızlar herkese iyi geceler öpüldünüz...
Canım sen beni dinlemezsen geç olacaktı iyi yapmışsın. Haftaiçi bakın annenle canım. Haftasonu çok yoğun gelinlikçiler eğer içeride almış ya da alma eğilimi olan bir müşteri potansiyeli varsa şöyle bir bakanların yüzüne bile bakmıyorlar çünkü haftasonu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?