evet canım aynı gün almışız prova tarihi vermedi... bugün veya yarın arayıp bu hafta içi bir gün verecek c.tesi günü pendik pazarı oldguu için çok kalabalıktı her yer gelinlikçimde dahil o sebepten sanırım veremedi beni bugun veya en gec yarın arayacgnı söyledi bende okeyledim... gelinliğimi tabiki paylaşırım biraz süslü senin hiç tarzın değil ama umarım beğenirsin lovelycim benim...
Canım Pronovias'ın beğendiğim bir modeli bu hatta gelinlik bölümünde Pronovias'tan bu gelinliği alan biri var diye hatırlıyorum. Evet bana göre çok süslü ama süslü sevenler içinde sade bir model bence. Krem mi oluyor rengi? Hayırlısıyla giymeyi nasip etsin allah canım benim.
üstü birebir aynısı olucak sadece etek kısmı düz olucak öyle dantel çiçek eklentisi olmayacak düz etek ve düz duvak tercih ettim....üstündeki fransız dantelinin kumaşını fransadan özel getrcekler sağlam bi modaevine yaptırıorum umarım güzel dikerler referanslarını aldm bi çok yerden pronoviasta sürekli dikiyorlarmış bakalım nasıl olucak... tacı duvagı kesesi çiçeği ıvırzıvır her şeyi içinde ama taç tercih etmicem çünkü gelinlk çok süslü kibar bir topuz yyaptırıp duvak takıcam...ayrıca takı olarakta pırlanta bir küpe ve kolye ucu olucak oyle koca koca setler takmıcam bu gelnlik kaldrmaz öyle takıları her şey tam anlamıyla sade olucak çünkü gelnlğin üstü baya bi süslü
Canlarım şu anda kendimi sadeCE atamaya vermiş durumdayım o yuzden Haziranın anlamı tayin işlerim.Olursa tabiOda temmuza kaldı ya.
Burda kalma düşüncesi boğuyor beni bir adım atamıyorum.
Belirsizlikten nefrett edıyorum
Birde sizlere bişey danışacagım.
Lovely bahsetmıstım kuzenımın düğünü olacak diye Izmırde.
Düğünü ayın 20sine aldılar hazıran 20ye.
Benim o sıra seminerimin ılk haftası.
Ben bir şekilde rapor alıp gitsem anca 19 unda gidip 23 unude tekrar giresuna donucem ve 27sinde okul bitip tatil için izmire donucem.
Git gel git gel çok sıkıntı olucak açıkça söyleyeyim maddi açıdanUcak biletlerine baktım 150 den asagı yok.
Ama siz chelzy ben olsam kesin giderdim diyor musunuz ?
Gitmemek ayıp olur dıyorum bir yandan çok buyuk yük olucak.Napayım bana akıl verin ??
Canım en iyisini tercih etmişsin. Aşağısının düz gelip duvağının sade olması bu gelinliği daha yalın yapacaktır diye düşünüyorum. Bende olsam öyle tercih ederdim. Takı konusunda da doğru düşünmüşsün. Benim boynumda nişan da takılan bir pırlanta kolye var bugün ofise taktım. Düğün de de onu takmayı ya da boş bırakmayı düşünüyorum. Gelinliğimin belinde bolca gerçek swarovski taşlar var. O yüzden oldukça parlıyor. Boynumu boş bırakabilirim diye düşünüyorum. Kullağıma küpe takacağım sadece o da çok sade küçük bir şey olacak zaten kulaklarım da minicik, kulak memem çok küçük büyükleri kaldırmıyor ama takı merasiminde kayınvalidem set takacak o kalacak üzerimde. Setimi de su yolu alıyoruz.
Şöyle bir şey.
Canlarım şu anda kendimi sadeCE atamaya vermiş durumdayım o yuzden Haziranın anlamı tayin işlerim.Olursa tabiOda temmuza kaldı ya.
Burda kalma düşüncesi boğuyor beni bir adım atamıyorum.
Belirsizlikten nefrett edıyorum
Birde sizlere bişey danışacagım.
Lovely bahsetmıstım kuzenımın düğünü olacak diye Izmırde.
Düğünü ayın 20sine aldılar hazıran 20ye.
Benim o sıra seminerimin ılk haftası.
Ben bir şekilde rapor alıp gitsem anca 19 unda gidip 23 unude tekrar giresuna donucem ve 27sinde okul bitip tatil için izmire donucem.
Git gel git gel çok sıkıntı olucak açıkça söyleyeyim maddi açıdanUcak biletlerine baktım 150 den asagı yok.
Ama siz chelzy ben olsam kesin giderdim diyor musunuz ?
Gitmemek ayıp olur dıyorum bir yandan çok buyuk yük olucak.Napayım bana akıl verin ??
canım bende özellikle yaka dizaynını ve kol detayını cok begendm kollu ıstıodum zaten biliyorsunuz gögüs dekoltesi var sadece arksı da cok acık deıl beni güzel kamufle edecgni düşünüorum bayada kilo verdm uzun zmandr diyetteym sporda yapıorum biliosunz 38 beden gelınlıge tam oluo bedenım suan ve şık durucak kanaatindeyim... çevremdeki herkes inanılmaz begendi bnm dahada çok içime sndi... nişanlımın hiç bir fikri yok sürpriz olucak onunla sadece ilk denedgm gelinliğe beraber bakmıstık o da prenses model ve straplezdi bu bambaşka bsy ılk gördüğü zamanı bende cok merak ediorum lovelycimm...ayrıca begendiğine çok sevndm
he bu arada cvp vermei unuttum evet krem olucak beyaz çok çiğ bi renk o yuzden istemiyorum zaten bnm çalıştgm moda evide beyaz a çok yer vermiomuş ekru dedikleri kirli beyaz ve krem agırlıkta bende krem tercih ettim daha hoş durucagı kanaatindeyim kuşum..
Nenaaam gelinliğin üstünü çok beğendim altı sade olunca çok şık durucaktır hayırrlı olsun diyeyim seçimi yapmışsın.
chelzy'm anlayışlı bir kuzenin var ise seni anlıcaktır orda bullunmak isteyip şartlardan dolayı olamadığını, çok sıkıntı olucaksa gitmemekten yana karar kılardım ben sanırım.
lovelym kuzucm ayakkabı çok güzeel,ama ben yürüyemiyorum onlarda ya
Kızlar bende öyle düşünüyorum ama akıllarına gelecek bak çağan için 3 günlüğüne geldi butun bir sene kaç defa düğüne gelemiyor diye.
Ama sene içinde İzmire gidip gelmelerimde hep arada en az 2 aylık dönemler oldu.Bu defa gidip gelip 4 günn sonra yine dönücem.Annemlerde gelme diyorlar.Az çok biliyorsunuz beni para konusunda hiç hesap kitap yapmam hiç parayada acımam ama bir hesapladım bir gidip gelmek 800-900 lirayı bulucak.Ya tayinim cıkarsa 10 gün sonra tekrarsan giresuna gelip evi toplayıp dönücem birde buda var.Zaten dünyanın en kararsız insanıyım günde bin kez fikrim değişiyor
ben ayakkabıyı neden göremedim acaba resim nerededir merak ettim şimdi...
bende çok çok yüksek bşy alacagm nişanlımla aramda boy farkı biraz fazla o sebeple anca ayakkabı kamufle eder... çocuklugumdan beri en sevdgm şey yüksek ökçeli ayakkabılardr düz ayakkabım pek yok bende alışıgım topuklu gymeye kızlar yalnz bnm şöle bir sıkıntım var ayaklarm çok hassas her türlü ayakkabıyı gyemıorum iyi bir marka olması sart yoksa yara olur ve en haz almadgm sey bır bayanda yaralı ayak o yuzden dikkat etmem gerekıo gelin ayakkabımıda alırken tancada begendgm model oldu ama çok pahalı yaaa 385 tl verilirmi sizce içimden vermek gelmıo kaliteyi severm ama okadarda para veremem bütçemi sarsar ne diyorsunz lütfen fikir verin...
Ayakkabım bu olacak canım. Şuan sadece Amerika'da varmış daha Türkiye'ye gelmemiş ama benim için Steve bir güzellik yapmaya çalışacak biraz önce görüştüm bende. Ya Amerika'dan aldıracağım giden birine (seyahat acentasında çalışmamın faydası) ya da haftaya bir daha görüşeceğiz, 1 hafta daha bekleyeceğim. Getirtmeye çalışacaklar şuan hiç bir yerde yokmuş. İstanbul'da bulursanız bana haber verin kızlar. Havale yapayım kargoyla gönderin olur mu?
Canım beğenmene sevindim. Sonra da giyerim ben bunu diye düşündüm. Sen benim istemede giydiğim topukları görmedin herhalde. Faceten bir bak derim onlarda Steve'den. Ben bunlarla merdiven inip çıktım o gün. Hergün işe topuklu giyiyorum. Yokuş aşağı koşup, metro merdivenlerini takır takır inebilen bir cismim kısacası.
Sitesinden siparişle kargoyla 97 dolara geliyor yani 180 lira.
Bişey değil bence.Kendin bile verebilirsin sipariş lovely.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?