347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

evet evet bencede beyaz kesinlikle tercih etmemelisin ben çok eskiden hayal kurarken hep beyaz gelinlik ve beyaz ayakkabı tercih ederdm yalnz buyudukce fıkrım tam anlamıyla değişti krem tonları bsy dusunuorum sade olsunki ileride kullanabileym...

her yerde istedgn şıklıkta bulman malesef cok zor her yerde pullu mullu yok düğmeli hiç hiç sevmiyorum gecen bana kuzenmden hediye geldi 1 tane pullu o da dore fena deil ama gyebılıcek bir yer bulablrmym bılmıyorum hediye oldgu içinde değiştrmek istemyrm hemen pudralayıp aldgm ayakkabı kutularndan birine koydum gardroba kaldrdm ... aslında o tarz ayakkabı bulablrsn yaptrman gerekmz bılmem bnde birebir aynısı var kırmızısı topugu her seyı aynı 3 yıl önce mangodan uygun fiyata almıstım yılda 1 kez biyere gttgmde vs gyıorum o yuzden hıc yıpranma yok yani..sen araştrrsan bulablrsn gibime geldi ama istedgn renk olmaya bilir tabi yinede aklmda bulunsn grdgm magazalara bir göz atayım

En fazla 15 gün icerisinde gelir en fazla o da.
Baktım sıtesınden modeline hatta linki burda.
Yorumları okudum sitesinde biri gelinlik altına giymiş ve rahatlıgından bahsetmiş.Genellikle güzel yorumlar var.
Ama bana sorarsan yarım numara büyüğünü al çünkü 2 yorumda biraz sıktıgından bahsetmısler.
Bu da linki.
Free Shipping - Steve Madden Mayjor Platform T Strap Heels

Canımcım bulduğum ayakkabı bunun birebir aynı ve çok güzel durdu ayağımda. Sadece paylaştığım resimdekinin arkası kapalı adamın elindekinin topuğu açık ve platformu gizliydi. Ben resmi gösterdim platformu dıştan koydurup, istersem arkasını kapatabileceğini de söyledi ama arkasının açık olması vurmaması açısından bana daha mantıklı geldi.

Canım 15 gün gibi kısa bir sürede geliyorsa alınabilir ama benim gördüğüm kadarıyla Usa ve Canada harici gönderim yok. Adres seçerken çıkmıyor. Bir daha bak istersen.

Yorumları bende okudum canım hep olumluydu ama dediğim gibi buraya gönderim yok.

Son düzenleme:
selam kızlarrr öğretmen olmanın avantajını yaşıyorum bu gün evdeyim az sonra spora gidicem ordan da alışverişe çıkayım birazcık. lovely cim ayakkabının modeli harika ama renk tonundan pek hoşlanmadım ben

hemen ekleme yapıyım belki fotoğrafta öyle gözüküyodur, bej gibi. istanbul da görürsem haber veririm mutlaka

Canım ben onun kremini buldum zaten. Kremini yaptırtacağım sanırım.

hemen ekleme yapıyım belki fotoğrafta öyle gözüküyodur, bej gibi. istanbul da görürsem haber veririm mutlaka

Canım yakından görmediğim için rengi hakkında yorum yapamıyorum belki fotoğrafta daha koyu renk çıkmıştır dediğin gibi. Bu arada daha Türkiye'de satışı yokmuş ama olur da gelirse ilk İstanbul'a gelir herhalde ya da her yerde aynı zamanda satışa sunulur. Bana haber verirseniz çok sevinirim. Yoksa Haziran başı aynı modeli bulduğum yere okey vereceğim çünkü yapımı 1 ay sürüyormuş. Provama yetişmesi lazım.

Son düzenleme:
selamlar canlarım

nena hayatım gelinlğin hayırlı olsun modeli çok hoşmuş çok beğendim ben

chelzy canım çok geçerli bir mazeretin var bence hem yolunda çok yakın değil bence kuzenin durumuna anlayış gösterir. geldiğinde evinde ziyarete gider gönlünü alırsın

lovelym canım ayakkabı harikaa bayıldım gerçekten. hem daha sonrada giyebilirsin. inşallah bulursun canım.

bende beyaz renk düşünmüyorum. sonradan giyilmeyecek bi dünya para verilip bi kenarda kalıcak yazık. pudra tonlarında bişey düşünüyorum. birde ben o kadar topukla hayatta yürüyemem yahu maşallah sana koşuyomuşsun bile
bizim aramızda çok boy farkıda yok hep güzel ayakkabılar yüksek topuklu seçerken çok zorlanıcam sanırım

Canım benim isteme resimlerindeki ayakkabımda buydu. Steve Madden Scandall modelin ismi. Bunlarla ben kaç kere merdiven inip çıktım servis yaptım sana anlatamam. Herkes topukluyla bu kadar rahat yürüyebilmeme şaşıyor ama bana hiçte zor gelmiyor.

Son düzenleme:
merhaba kızlar,

nenacığım
gelinliğin hayırlı olsun güle güle giyersin inşallah içine sinmiş ne güzel

lovely
bence bu ayakkabı çok iyi bir seçim hem çok rahat duruyor hemde daha sonrada giyebileceğin cinsten

Canım bende öyle düşünüyorum balayında bile giyebilirim Bodrum'da yırtık mini kot şortlarla falan süper olur. Ya da şifon uçuşan mini elbiseyle kombinlenebilir.

Bu akşam sağolsun aşkoşum geliyor beni almaya yüzyüze konuşalım bir Steve Madden ile dedi. Steve'e götürecek beni ne yapılabilir diye.

Olmaz ise aynısını sadece gelinlik ayakkabıları üreten bir mağaza da buldum zaten Alsancak'ta oradan kremini alacağım. Aldığımda paylaşırım.

hayal ettim gayet güzel olur seksi seksi tıkır tıkır giyersin taze gelin olaraktan olmazsa bencede en kötü ihtimal bulursun yine böyle bir tane böyle modeller var çünkü canım

hayal ettim gayet güzel olur seksi seksi tıkır tıkır giyersin taze gelin olaraktan olmazsa bencede en kötü ihtimal bulursun yine böyle bir tane böyle modeller var çünkü canım

İvit canımcım. Bende buldum ya aynısından o yüzden çokta dert etmiyorum. Ay sonuna kadar Steve'i beklerim gelmezse alırım bulduğum gelin ayakkabıcısından. Çünkü sadece gelin ayakkabıları çalışan bir yer olduğu için topuk var ama rahatlık ön planda, ben ayağıma giydiğimde koşarım bunlarla dedim mesela. Dün akşamda Steve'e gittik, mağaza müdürü yoktu telefon numaramı aldılar getirtebilme durumları var ise bana alo diyecekler gelince. Bizimki de senin ulaşamayacağın insan yok diye dalga geçiyor benle. Tuttuğumu koparan bir yapım var. Nerdeyse olmayanı bile var edeceğim, tövbe tövbe.

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

Dygg: 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün....................37:123:

İnciçiçeği35: Şafak....................41
29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................101:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................116:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................124:123:​

Kızlar benim aklıma takılan bir konu var şimdi benim gelinliğim tam prenses olmasada hafif kabarık iniyor aşağı doğru ve arkası da kuyruklu velhasıl ben iki elimle hafif kaldırmadan yürüyemiyorum eteklerime dolanır düşerim gibi geliyor. Nikah salonuna girerken de el ele mi gireceğiz? Öyle gireceksek ben gelinliğimin eteklerini nasıl kaldıracağım bunu hiç düşündünüz mü?

Son düzenleme:

lovelycim alışık olmadgımz bir kostüm giyicegmz için endişelenmen çok normal onu bende düşündüm ama aklıma bşy geldi uygulaması kolaymıdır bılmıyorum ama en azından bir fikir... şimdi el ele tutusuyoruz mecburen ya da damadın koluna giriosun daha sonra boşta kalan elinlede gelinliği tutuosun ama şöyle şimdi alta tarlatan dedikleri şeyi gyioruz ya onun kat kat çemberi oluo gelinliğin eteğini o tarlatanın en alttan 2. çemberini tutuosun hafifçe kaldırıosun ozaman problem çözülüo gibime gelio arka kuyruguna gelince de o kuyrugu biri çok güzel düzeltmeli böyle arkaya dogru yaymalı ki ayagına ozaman kesinlikle dolaşmıo ben bi kaç düğün de gelinleri o şekilde gözlemledim... duvagın uzun kısmı ise zaten gelinlik kuyrugunun üstünde kaldı için dagılmıo sadece acık alanda rüzgarda vs dagılır die tahmin ediyorum hüm gelsin de bi soralım ne yapmış

lovelym çok doğru bir konuya parmak basmışsın canım yaa
hiç bu konuyu düşünememiştim zaten topukluyla yürümeyi beceremiyorum bide üstüne gelinliğin zorluğu eklendimi yandık
ama neyse ki nenam birazcık tüyo vermiş artık bi şekilde yürüycez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…