Nanacım krem renk düşünüyorum bende. Haftasonu beyaz denedim ne sen sor ne ben söyleyim.
Şimdi sipariş üzerine çalışan bir kaç ayakkabıcıya gittim. 200 tl'ye yapabileceğini söyledi biri. Zaten aynısı arkası kapalı olmayanı vardı ve çok rahattı ama bana kremini ve platformunu resmini paylaştığım gibi dıştan çalışacaklar, baktığım yerdeki gizli platformdu.
Diğer gittiğim yer ise whatsapp'tan resmini atmamı o da imalathaneye resmi atacacağını bana öyle fiyat verebileceğini söyledi.
Canım nasıl verilir, ne kadar zamanda gelir bilmiyorum ama Amerikaya gidecekler var aldırtabilirim birine. Fakat rahat olmamasından korktum.
Modelin adı Mayjor. Kodu yok sanırım. İstanbul'da bulan benim için denerse sevinirim. Rahat olduğunu öğrenirsem aldırabilirim İstanbul'daki arkadaşlardan birine.
Nanacım krem renk düşünüyorum bende. Haftasonu beyaz denedim ne sen sor ne ben söyleyim.
Şimdi sipariş üzerine çalışan bir kaç ayakkabıcıya gittim. 200 tl'ye yapabileceğini söyledi biri. Zaten aynısı arkası kapalı olmayanı vardı ve çok rahattı ama bana kremini ve platformunu resmini paylaştığım gibi dıştan çalışacaklar, baktığım yerdeki gizli platformdu.
Diğer gittiğim yer ise whatsapp'tan resmini atmamı o da imalathaneye resmi atacacağını bana öyle fiyat verebileceğini söyledi.
Canım nasıl verilir, ne kadar zamanda gelir bilmiyorum ama Amerikaya gidecekler var aldırtabilirim birine. Fakat rahat olmamasından korktum.
Modelin adı Mayjor. Kodu yok sanırım. İstanbul'da bulan benim için denerse sevinirim. Rahat olduğunu öğrenirsem aldırabilirim İstanbul'daki arkadaşlardan birine.
evet evet bencede beyaz kesinlikle tercih etmemelisin ben çok eskiden hayal kurarken hep beyaz gelinlik ve beyaz ayakkabı tercih ederdm yalnz buyudukce fıkrım tam anlamıyla değişti krem tonları bsy dusunuorum sade olsunki ileride kullanabileym...
her yerde istedgn şıklıkta bulman malesef cok zor her yerde pullu mullu yok düğmeli hiç hiç sevmiyorum gecen bana kuzenmden hediye geldi 1 tane pullu o da dore fena deil ama gyebılıcek bir yer bulablrmym bılmıyorum hediye oldgu içinde değiştrmek istemyrm hemen pudralayıp aldgm ayakkabı kutularndan birine koydum gardroba kaldrdm ... aslında o tarz ayakkabı bulablrsn yaptrman gerekmz bılmem bnde birebir aynısı var kırmızısı topugu her seyı aynı 3 yıl önce mangodan uygun fiyata almıstım yılda 1 kez biyere gttgmde vs gyıorum o yuzden hıc yıpranma yok yani..sen araştrrsan bulablrsn gibime geldi ama istedgn renk olmaya bilir tabi yinede aklmda bulunsn grdgm magazalara bir göz atayım
En fazla 15 gün icerisinde gelir en fazla o da.
Baktım sıtesınden modeline hatta linki burda.
Yorumları okudum sitesinde biri gelinlik altına giymiş ve rahatlıgından bahsetmiş.Genellikle güzel yorumlar var.
Ama bana sorarsan yarım numara büyüğünü al çünkü 2 yorumda biraz sıktıgından bahsetmısler.
Bu da linki.
Free Shipping - Steve Madden Mayjor Platform T Strap Heels
selam kızlarrröğretmen olmanın avantajını yaşıyorum bu gün evdeyim az sonra spora gidicem ordan da alışverişe çıkayım birazcık. lovely cim ayakkabının modeli harika ama renk tonundan pek hoşlanmadım ben
hemen ekleme yapıyım belki fotoğrafta öyle gözüküyodur, bej gibi. istanbul da görürsem haber veririm mutlaka
selamlar canlarım
nena hayatım gelinlğin hayırlı olsun modeli çok hoşmuş çok beğendim ben
chelzy canım çok geçerli bir mazeretin var bence hem yolunda çok yakın değil bence kuzenin durumuna anlayış gösterir. geldiğinde evinde ziyarete gider gönlünü alırsın
lovelym canım ayakkabı harikaa bayıldım gerçekten. hem daha sonrada giyebilirsin. inşallah bulursun canım.
bende beyaz renk düşünmüyorum. sonradan giyilmeyecek bi dünya para verilip bi kenarda kalıcak yazık. pudra tonlarında bişey düşünüyorum. birde ben o kadar topukla hayatta yürüyemem yahumaşallah sana koşuyomuşsun bile
bizim aramızda çok boy farkıda yok hep güzel ayakkabılar yüksek topuklu seçerken çok zorlanıcam sanırım
merhaba kızlar,
nenacığım gelinliğin hayırlı olsun güle güle giyersin inşallah içine sinmiş ne güzel
lovely bence bu ayakkabı çok iyi bir seçim hem çok rahat duruyor hemde daha sonrada giyebileceğin cinsten
Canım bende öyle düşünüyorum balayında bile giyebilirim Bodrum'da yırtık mini kot şortlarla falan süper olur. Ya da şifon uçuşan mini elbiseyle kombinlenebilir.
Bu akşam sağolsun aşkoşum geliyor beni almaya yüzyüze konuşalım bir Steve Madden ile dedi. Steve'e götürecek beni ne yapılabilir diye.
Olmaz ise aynısını sadece gelinlik ayakkabıları üreten bir mağaza da buldum zaten Alsancak'ta oradan kremini alacağım. Aldığımda paylaşırım.
hayal ettim gayet güzel olur seksi seksi tıkır tıkır giyersin taze gelin olaraktanolmazsa bencede en kötü ihtimal bulursun yine böyle bir tane böyle modeller var çünkü canım
bugün çok mu sıcak nee
buharlaşiciim sandım bi an, sporda çok zor gelmeye başladı sıcaktan zaten
Kızlar benim aklıma takılan bir konu var şimdi benim gelinliğim tam prenses olmasada hafif kabarık iniyor aşağı doğru ve arkası da kuyruklu velhasıl ben iki elimle hafif kaldırmadan yürüyemiyorum eteklerime dolanır düşerim gibi geliyor. Nikah salonuna girerken de el ele mi gireceğiz? Öyle gireceksek ben gelinliğimin eteklerini nasıl kaldıracağım bunu hiç düşündünüz mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?