Lovely'm basmadı kafam sabah sabah aldın mı almadın mı anlayamadım ben yahu o ilk beğendiğini sipariş mi verdin??
Aldecim aldım o ortadan bantlı krem olanını.
çok zarif ayakkabı güle güle giy inşallaah
Canım sağolasın dün arkadaşıma gelinliğimi ve istediğim o ayakkabıyı cepten gösterdim. Arkadaşımın da ofisinde bir arkadaşı daha evlenecek onun için araştırırken görmüşler. Bu ayakkabı şurda şu fiyata var birebir aynısı bak hemen dedi. Bende bir baktım gerçekten aynısı ve gelinliğimle uyacak bir renk. Bizimkine alo dedim o da annesinin kredi kartı nosunu verdi bana aldım. Onlar içinde karlı, benim içinde zevkli bir alışveriş oldu. Yoksa bana kalsalar 200 tl vereceklerdi bunun aynısına.
kaça almış oldunuz şimdi
kızlarr günaydınlar nasılsınız napıosunuz gece gece uyku tutmadı mı sizi bakalım
lovelycim 1. ayakkabının topuk dizaynını begendim bnm bütün ayakkabılarmın topugu o şekil o yüzden dizayn tam benlik 2. ayakkabının ise şekli harika ortadan bantlı olanın çok çok begendim 3. gösterdiğin taşlı olanı hiç sevmedim belki daha şık dizayn edebilirlerdi her yerde var o tarz ayakkabılar hiç ilgimi çekmio sanırım 2 numaralı ayakkabıyı aldın iyi yapmışsın bnde bayıldım ona umarım geldgnde içine siiner şekliyle rengiyle ve inşallah kalıpları farklı değildir ayagna cuk oturur çünkü ben ne zamn internetten ayakkabı sipariş ettiysem hiç biri olmadı hep geri gönderdim o yüzden int. almayacagım...
Canım 90 tl'ye aldık bir de 3'e böldürdük.
Nena'm o ayakkabılardan bendede çok var çok seviyorum o tarzı hatta şuan ayağımda siyahı var Hotiç'in. Dün kayınvalidem ile netten konuşuyoruz ona da linkleri attım o da en çok bantlıyı beğendi o yüzden bantlıyı aldım. Elle'nin topuğu daha yüksek ve renginin beyaz olması beni cezbetmedi açıkçası mantıklı düşündüğümde o yüzden vazgeçtim.
Taşlı olanı bende sonradan beğenmedim çok sıradan ve demode geldi.
hatrlayanınız var mı bilemiyorum ben aylar önce daha şafak sayarken 4 tane gelinlik ayakkabı modeli paylaşmıştım tekrar paylaşmak istiyorum bulursam bunlar gibi bir şey alıcam evet baya süslü ama gelinlikten görünmez ileridede çok şık kırmızı mini bir elbiseyle yada herhangi bir elbiseyle kombinlene bilir havalı da durur ama böyle bşy bulamayabilirim özelde yaptrmak kim bilir ne kadara mal olur... özellikle taşsız olan favorim gül motifli ve sade
tatlım benim çok iyi yapmışsın bende inanılmaz begendim iyi günlerde kullan inşallah bol tepinmeler ayagında paralansınmı derler ne derler....
Canım hatırlıyorum model olarak hoşlar ama ben daha sade şeylerden hoşlandığım için giyemezdim sanırım. Bir de renk olarak krem ya da pudra düşün derim. Ben beyaz ayakkabı giyemiyorum, hiç sevmiyorum. Gelin ayakkabısı olarakta Nine West'te cumartesi günü denedim ama hiç güzel durmadı beyaz ayakta.
bende sade şeylerden hoşlanıyorum zaten gelinliğime uymuolar model olarak abartılar ama zaten gelinlikten görünmicek en fazla burunları görünür diğer detayı kısa elbiselerde hoş durur düşüncesi var bende bu tarz bsyler bulsaydım alıcaktm hele ilki çok modern duruo kimsede de görmedim değişik oldugu için çok fazla hosuam gidio sanırım ozel bir tasarım...
zaten ben krem düşünüyorum yada kremin bir ton koyusu olabilir beyaz hiç düşünmedim geçende söyledim sana çok çiğ bi renk beyaz her şeyde klas duruo kıyafette mobilya da vs ama ayakkabıda hiç haz almıyorum her renk ayakkabım var ama 1 tane beyazım yok sevemedim bir türlü
Eki Görüntüle 717506 kızlar kotondan aldım renkleri ve modeli cok hosuma gitti sizin fikrnz ne?? işe gidip gelirken giyerm die düşündüm bej rengi pantolon ve krem rengi bluzla kombin ederm
kızlar bir de aklınızda bulunsun çivi topuk,süet ve bordo renk bir ayakkabı arıyorum sag solda yada int. görürsenz hangi marka oldgunu söylermsnz gidip deneyip alayım siyah çivi topuk ayakkabım var ama birde bordo istiyorum gecen yıl kotonda çivi topuk bulmustum bordo renk ama rugan dı ruganlarıda pek sevmem o yuzden alamamıstm siz denk gelrseniz haber verirmsnz acaba
Canım çok beğendim ben güle güle kullan.
kızlar nasılsınız.. lovely canım ayakkabıların çok güzel. güle güle giyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?