347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ben ikinci linktekini daha çok beğendim canım

Sedulum kayınvalidemler de onu çok beğendi. Marjin'den hiç ayakkabı giymedim daha önce ama Elle'nin ayakkabıları çok kaliteli oluyor bir kaç ayakkabım ve yağmur çizmem var Elle'den. O yüzden bir an düşündüm ama sonra vazgeçtim hem topuk boyu yüksek gözüktü gözüme, hemde rengi çok beyaz geldi benim gelinliğim krem olduğu için bunun daha çok yakışacağını düşünüyorum eğer resimdeki gibi bir renk gelirse. Beyaz yazıyor ama krem gibi duruyor geldi bana. Acaba ben mi yanlış görüyorum?

Bence de beyaz gitmez senin gelinliğin altına
Ben krem gibi gördüm beyaz yazdığını sonradan fark ettim bariz krem tonunda duruyor ayakkabı
Beyaz olsa diğeri gibi rengi net olurdu acaba kırık beyaz falan mı :44:

Yok ya hiç beyaz gibi durmuyor bu ayakkabı bildiğin krem yani dah doğrusu kırık beyaz

Canım zaten seçeneklerde bir beyaz rengi daha var. Parlak rugan ama bu sanki inci beyazı gibi bir renk. Öyleyse de güzeldir, kabulümdür yani yeter ki şu resimde gözüktüğü gibi çıksın. 23'ü kargoya vereceklermiş. 24'ü elimde yani. Bakalım gelsinde göreceğim artık.

Paylaştığım kızın ayağındaki ise ten rengi olanı ama hiç öyle durmuyor yakından.

Kızın ayağındaki sözde bu rengi.

Kızın ayağında daha açık tonda duruyor acaba ışıklardan falan mı ki :44:
Siparişi verdiysen bekleyip göreceğiz canım umarım tonu istediğin gibi çıkar.
Krem rengi ayakkabı çok güzel olur çünkü

İnşallah Zizigo'nun sitesinde gösterdiği renk gelir. İnci beyazı hatta krem gibi duruyor orda ama Marjin'in kendi sitesine girdiğim zaman öyle bir renge yer vermemiş sitesinde. Beyaz olarak sadece rugan renkte beyazı var. Zizigo'da ise iki renk beyazı.

Bu benim aldığım tonda beyazı. Eğer ben kör değilsem bu krem, hadi ışıktandır diyeyim olsa olsa inci beyazı.

Bu da rugan ve harbi harbi beyazı bence.

Evet bende baktım da iki tonda gördüm beyaz işte diğeri bariz beyaz sorsaydın keşke iki ton mu beyaz

Ayyy bilemedim Sedulu'm ya 24'ü elimde olur herhalde. Bekleyip göreceğiz ama inşallah dediğin gibi krem çıkar.

Evet bende baktım da iki tonda gördüm beyaz işte diğeri bariz beyaz sorsaydın keşke iki ton mu beyaz

Canım ikisinin de sipariş kodları farklı o yüzden iki ton olduğunu düşünüyorum. Bugün arkadaşa benim Steve Madden'da beğendiğimi gösterdim. Bunun birebir aynısıymış. Arkadaşım gir bak arkadaşa aldık 89 liraya krem rengini dedi. Açtım baktım o beyaz yazısını görmeden önce krem demiştim ama belki de beyaz diye oraya yanlış girdiler. Çünkü asıl beyaz rugan olan bence. Biraz önce aldığımdan telefon açamadım tabi bu saatte, sabırsızım almak için yarını da bekleyemedim. Geldiğinde beğenmez isem geri gönderirim artık.

Sedulu'm sağol yardımların için bu arada. Ben yatayım artık yarın işe gidemeyeceğim yoksa.

İyi geceler canım.

Arkadaşın aldıysa demek ki iki tonu vardır kodları da farklı diyorsun.
Evet daha önce paylaştığın ayakkabıya çok benziyor. Az kaldı eline ulaşmasına dediğin gibi iade edebilirsin beğenmezsen ama bence resimde gösterilen gibi krem tonlarında gelecek.

Sedulu'm sağol yardımların için bu arada. Ben yatayım artık yarın işe gidemeyeceğim yoksa.

İyi geceler canım.

Rica ederim canım ne yaptım ki sadece fikrimi söyledim bi de gözler iyi mi değil mi diye renk tonları ayırt ettim o kadar

İyi geceler canım

Rica ederim canım ne yaptım ki sadece fikrimi söyledim bi de gözler iyi mi değil mi diye renk tonları ayırt ettim o kadar

İyi geceler canım

Sedulum ağzın bal yesin yahu. Bende dedim gecenin 02:00'sinde ben renkleri mi yanlış görmeye başladım.

Lovely'm basmadı kafam sabah sabah aldın mı almadın mı anlayamadım ben yahu o ilk beğendiğini sipariş mi verdin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…