nerelerdesin canım sağolasın beğenmene sevindim. Ben bayağı yol katettim.
ara ara bakıyorum okuyorum canım.. Haberim var gelinliğini belirlemişsin.. Hayırlı olsun canım. Benimde tayin evraklarımda sıkıntı çıktı.. Eksik evrak varmış. Eşimden detayli hizmet cetveli istiyorlar. Ben bu ay sonunda olucEak diye bekliyordum. Ben ankarayı arayıp durum ne diye sormasam eksiklikten haberim olmuycaktı. Birine sorduk onlarda tayın aldırmış.. Onlardanda istemişler evrağı yolladık bir hafta içinde oldu demişler. Hep aksilikler oluyor bende biraz stres sıkıntı yapıyorum. Belirsizlik olunca işte kötü oluyor
evet canım gelinliğimi aldık. Provaları bekliyorum artık. Senin gelinliğin bitti mi? Teslim aldınız mı? Ne zaman göreceğiz üzerinde?
Tayin durumlarına gelince hiç anlamıyorum bu işlerden ama sıkmamaya çalış canını. Sizinde inşallah en kısa sürede çözümlenir bu tayin işi. Eşin gönderdi mi hizmet cetvelini? Gönderdiyse kaç gün oldu?
gelinliğimi henüz alamadım canım. Haziranda teslim alıcam. Eşim daha gönderemedi çünkü şuan eğitimde ve en erken pzt günü alıcak evrağı, en yakın çarşamba gidecek evrak ankaraya. Ben dün öğrendim evrak eksikliğini. Ankarayı aramasam bilmeyecektim bile.onlar yazı yolluyckamış kuruma yazı gelene kadar bilmiycektim. Iyikide aramışım.
Kızlar Zizigo'da buldum istediğim ayakkabıyı ama bir tane daha beğendim. Sizce hangisi?
Elle 13YGS1501 Beyaz | Zizigo
Marjin S3Y-ALGARAN Beyaz | Zizigo
yani haftaya pzts alsa çarşamba gönderse bir sonraki hafta olan haziran'ın ilk haftasına kalıyor işiniz. Inş. çabucak çözümlenir canım. Yine bak allah yardım etmişte yazı gelene kadar vakit kaybı olmamış. Teslim alınca bizlede paylaş. Ben unuttum zaten gelinliğin nasıldı...
canım ben 2. modeli daha çok beğendim. diğeri pek rahat görünmedi gözüme birde rengi baya beyaz sanırım onun. sonradan paylaştığın taşlıyıda beğenmedim pek.
2. yi almışsın sanırım güzel karar olmuş. iyi günlerde giy canım
canım ben o yönünden bakmamıştım. Haklısın yinede allah bi şekilde vesile oldu ve ben aradım.. Yinede şükretmem lazım.. Ama işte insanın canı sıkılıyor yinede. Zaten yıllık izinlerim felan derken , o vakte kadar olur. Zaten evraklar gideceği yere gitti o evrağıda elden veriicez. Hemen olur inşallah..
Gelinliğim bu canım.. Benimkide beyaz değil
Eki Görüntüle 717633
evet canım ikinci paylaştığım ortadan bantlıyı aldım. Içim rahatladı hepiniz de beğenince. Acaba ben bu modeli takıntı mı yaptım diyordum.
Canım gelinliğin çok güzel. çok asil, çok sade ve şık bence. çok beğendim. Hatırladığım gelinliğini ama şimdi daha bir alacaklı gözle baktım zannediyorum çok çok çok beğendim gerçekten. Kırık beyaz mı krem mi oluyor seninkisi?
krem canım. Yani benim gözüme krem gibi geldi :=) inci beyazıda çalışabiliriz dediler ama model onda kendini nasıl gösterir bilemiyoruz dediler bende orjinali gibi olsun dedim :=)
canım bende de aynı muhabbet oldu daha doğrusu benzeri. Kayınvalidem gelinliğimin beyaz olmasını istiyordu beyaz çalışmadıklarını söylediler, kırık beyaz olarak denedi şansını ordakilerde belindeki taşların en güzel krem renkte durduğunu söylediler. Yalnız orda 2 ton krem vardı biri daha sarı duran diğeri beyaza dönük bir renk ben beyaza dönük olan tonu tercih ettim sarı durmuyor yani. Yani orjinal çalışılıyor benimkiside.
Takı olarak inci küpe ve kolye takmayı düşünüyorum.. Sen ne düşünüyorsun.. Fotograf çekimlerinde sence ne yapayım set takımımı takayım yoksa yine inci kolye ile küpe mi
canım ben pırlanta küpe takacağım şimdilik. Boynum boş kalacak. Takı da da set takacak kayınvalidem o üzerimde kalır.
Bilmiyorum belki çok ince zincirli üzerinde tek taşı olan zarif bir kolye de takabilirim. şuan muamma ama setle fotoğraf falan çektirmeyeceğim kesin.
senin içine sinsinde kimin ne düşündüğünün önemi yok bence.. Benimkide sarı durmuyor canım.. Sadece 2 kez gördüm .. Daha provaya da gitmedim hiç ..
canım benim çok içime sindi gelinliğim. Bir an acaba demedim ben gelinliğim için. Gördüm budur dedim giydim budur dedim.
Benim 3 provam var, 3'ününde tarihi belli. 1 gün önce alo diyeceğim saatleşicez kendi arabalarıyla alıp beni showroomlarına götüreceklermiş. Orada gerçekleşiyormuş provalar. Hemencik temmuz gelsin istiyorum çok heyecanlıyım.
bende inci düşünüyorum bakacam artık. Zaman yaklaştıkca işe gidesim gelmiyo. Aklımda birsürü düşünce var. Konsantre olamıyorum
canım inci çok zarif bir takı bence ama ben geçen yıl çok sık kullandım. Kolye değil de küpe. Sıkıldım bu sene hiç takmıyorum o yüzden ama geline çok yakıştırıyorum.
tabi canım gönlünden ne geçiyorsa onu yaparsın.. Nikah kıyafetimde çok şık durdu inci begendim.. Gelinliktede kullanıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?