347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar meşhur ayakkabılarım kargoya verilmiş. Yarın geliyor cicilerim. Dua edin çoook beğeneyim.

harika cuma en geç elinde olur bakalım nasılmış inşallah ayagında çok daha fazla begenırsın bide lovelycim parmaklarının taşmamasına dikkat et burnu açık ayakkabılarda en önemli şey olur mu kuzum

lovelycim ayakkabını cok begendım yaaaa bende onun ortası bantsız olanını beğendim şimdi bir sitede resmi paylaşamıorum site izin vermioda topugu daha değişik o ilk gönderdğn resimdeki topuktan ince ve platformu daha yüksek bende o tarz bsy alsam ayıp olurmu sana karşı canım

Yarın gelir canım. Giyer resimlerimi sizinle paylaşırım. Parmak taşma konusuna gelince benden kaçar mı diyorum başka da bir şey demiyorum.

İnşallah gelinliğin gibi onu da hemencik beğeneceksin hazırda durucak

hadi hayırlısı canım.. Inş ayağındada çok rahat olurlar

Canlarım çok teşekkürler.

Nena'm seni bir döverim ayıpsın lafımı olur ben öyle düşünsem burda hiç bir şeyimi paylaşmam. Hiç fesat huylarım yoktur.

Link ekle de biz de görelim.

lovely ayakkabıların hayırlı olsun canım güzel bir seçim yaptın hem şık hem birincisinden daha rahat bence,ayrıca üçüncüyü ben hiç beğenmedim.

nena seninde ayakkabıların hayırlı olsun canım beğendim güle güle giy

dyyg gelinliğin çok sade ve şık çok beğendim, ayakkabında kibar aynısından bende var parlak olmayanı :) geçen yıl almıştım ama bir kere giydim daha :)

kızlar yaa mezuniyet balosunda regl olacam:18::18 ben ne şanssızım ya çok ağrım olur benim nasıl olacak:44: geciktirici mi kullansam diyorum aranızda hiç kullanan oldu mu fikirlerinizi bekliyorum bir de bir şey duydum geciktirici hap içmek yerine üç tane,tane karabiber yutuyormuşsun geciktiriciyle aynı görevi görüyormuş diyorlar.

ayy canım benimde nerde önemli bi gün nerde mühim bi sınav var benimki şıpp diye damlar
böyle giderse düğünede denk gelicek sanırım ve benimde ağrım çok fena olur. 2-3 gün yataklık oluyorum malesef

geciktirici hiç kullanmadım karabiberide hiç duymadım valla. doğrudur belki. benim bu konuda hiç fikrim yok. bilen varsa banada çok yardımcı olur valla

nedir bizim çektiğimiz bu işten yaa benim kesin denk geliyor yani hatta tahminim hem kep törenine hem baloya gelecek ne acıııırahat rahat hoplayıp zıplayamacam

selam kızlarrrrrr

bu ayakkabının pembesinin renginde ayakkabı giycem ben gelinliğin altına ama o taşlarını hiç beğenmedim sadece arkadan fiyonklusu olsa çok güzel olurdu bende alırdım hemencecik dururdu dolabımda

puknascım ben daha önce geciktirici kullandım 3 kere çok da rahat ettim, ama benim regl dönemim çok düzenlidir sonrasında da hiçbir sorun yaşamadım. ama sonuçta hormon ilacı oldugu için bünyeden bünyeye değişiyo alıpta regl düzeni bozulan kişiler de gördüm. karabiber olayını hiç duymadım öyle bişey olacağını da sanmıyorum hurafe gibi geldi bana

ne zaman içmem gerekiyor canım onu? karabiber olayınıda arkadaşım dedi bana onunda denk gelecekmiş ben öyle yapacam dedi işe yarar mı bilmiyorum:)

Canım benim sağolasın. Yarın gelsin de beğenirim inş. cicilerimi.

Bu arada geciktirici sormuşsun canım bir sonraki mesajında. Ben hiç kullanmadım. Zaten benimkisi hiç bir zaman tam gününde gelmez. 1-2 gün önce ya da sonra gelir. Geldi mi de 3 gün sürer zaten ve yoğun gelmez. Bugün 2. günümdeyim. Yarına biter artık. Eğer senin de az geliyorsa bence hiç bir şey kullanmana gerek yok. Belki de o günün heyecanıyla falan bir kaç gün gecikebilir. Benim öyle olur hava değişiminden, heyecandan etkilenir genelde.

ne zaman içmem gerekiyor canım onu? karabiber olayınıda arkadaşım dedi bana onunda denk gelecekmiş ben öyle yapacam dedi işe yarar mı bilmiyorum:)

valla canım öyle kolay bişey olsaydı ilaç firmaları da bunu bilirdi ve oturup hormon ilaçlarıyla uğraşmazlardı. regl tarihini tam biliyosan 3 gün önceden içmeye başlarsın sabah öğle akşam. gerçi zaten aldığın eczane de söyler tam ne zaman başlaman gerektiğini

negüzelmiş ya seninki nazar değmesin :) benimki hem yoğun olur hem ağrılı olur uzunda sürer.her ay iki gün önce olur tam 28 günde bir

olmadı içecem ozaman ya riske atamam ya da hasta olup ona katlanacam,ozaman bakarım artık psikolojime göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…