347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Günaydınlar. Stanki'm ayakkabı çok hoşmuş ama işte ben bununla yürüyemem, yürürüm belki de biraz eblek bir görüntü sergileyebilirim ve akşama beni yorabilir.

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

Dygg: 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün....................35:123:

İnciçiçeği35: Şafak....................39
29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................99:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................114:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................122:123:​

başlamadı canımm maalesef görüşmelere gidip geliyor sonuç yokk iyiyim de bugün çok uykum varr gün hemen bitsiin noluurr sen nasılsınn kuzumm?

Offf iş meselesi gerçekten çok zor ya bu ülkede her yerde bir adamın olacak herşey torpille yürüyor hakla hukukla bir yere gelen az. İnşallah en kısa zamanda mutlu haberini alırız canım. Tabi o işe giremedikçe siz de bir adım atamıyorsunuz. En kısa sürede çözümlenir inşallah mutlu mutlu çok mutlu haberler alırız senden de.

Bende iyiyim ne olsun aynı çalışıyorum. Benim de uykum var, pc başında esniyorum. Erkende yatsam geçte yatsam farketmiyor bana uykuyu çok seviyorum.

Kesinlikle adamın olacak iş için canımm inşallah dediğin gibi olur inşallaaah
benim içinde farketmiyor ya uyku gibisii yookk

Kesinlikle adamın olacak iş için canımm inşallah dediğin gibi olur inşallaaah
benim içinde farketmiyor ya uyku gibisii yookk

Eskiden ne çok uyurdum öğlenlere kadar, şimdi erken kalkmaya alıştığım için cumartesi pazar da erkenden ayaktayım. Biraz yatmak isteyim hemen başım ağrıyor.

Kuzenım gelirsin beee nolucak dedi...
Sanki Bornovadan karsıyakaya gidiyorum.
Gıdıcek gıbıyım anlayacagınız.
Yenı kıyafete hiç para vermek ıstemıyorum.
Taa aralıkta aldıgım tulumumu gıysem :26:
Elbise abıye fıyatlarına baktım begendıklerım 400den asagı değil.
Napıcam ben ya

Canım o öyle söyledi diye gitmek zorunda mısın ki? Bu arada elbise konusunda Forever New'e baksana. Benim hemen hemen çoğu gece elbisem oradan. Ya da buraya gelince Alsancak Kıbrıs Şehitleri sonundaki büyük Koton'a bakarsın. Orda da çok hoş elbiseler oluyor. Hakan Yıldırım tasarımları falan ve ben geçen sene 149'a almıştım sanırım.

Kargom erken saatlerde geldi ama bana ulaşamıyor maalesef çünkü gönderici firma şubeyi yanlış yazmış yine İzmir transfer merkezine geri gönderilip ordan doğru şubeye varacakmış. Akşam gidip kendim alacağım yarını beklememek için. Yapacakları işi de bilmem neyi de diyorum artık.

sinirlerini bozma hiç canım sorun bu kadarla kalsın yeterki :)
ama dikkat etmelilerdi ufacık bişey nelere mal oluyor

merhaba canlarım napıosunuz ...

stanki ayakkabılar cok şeker bende dün onlara baktım netten hosuma gitti

aldecim erkek arkdsn inş. hemencecik iş bulur çok çok para kazanır

bende bnm begendgm ayakkabıyı başka yerde gördüm sitesnden indirememiştim ya dün tesadüf başka yerde budm hemen indirdm bakın bakalım nasıl??:26::26:

bide bu ikisini begendim ama kararımı verdim 1. sipariş vericem fiyatı 139 tl bana normal geldi daha ucuz olsa iyi olurdu ama sevdgm bşy oldktan sonra alim bari dedim

sinirlerini bozma hiç canım sorun bu kadarla kalsın yeterki :)
ama dikkat etmelilerdi ufacık bişey nelere mal oluyor

Canım yarım saate geliyor ayakkabım. Valla çözemeyeceğim sorun yok ben bile inanmaya başladım artık. Başka bir kargo yetkilisini aradım o şubeden alıp bana getirecek. Telefon açtılar şimdi teslim etmişler. Ayakkabılarım yolda bana doğru geliyor.

bide bu ikisini begendim ama kararımı verdim 1. sipariş vericem fiyatı 139 tl bana normal geldi daha ucuz olsa iyi olurdu ama sevdgm bşy oldktan sonra alim bari dedim

Eki Görüntüle 718690 Eki Görüntüle 718691

Nena'cım ben 1. paylaştığını beğendim. Hatta Elle'nin geçen sezonunda vardı zannediyorum bu. Google'dan Elle gelin ayakkabısı yazıp görsellerde aratınca aynısı çıkıyor. Elle Bridal Shoes diye bir koleksiyonu bulunuyor.

Şimdi gelelim yorumlarıma. 1. paylaştığın çok şık çok beğendim ama kızın ayağında rahatsız gibi durmuş. Bir kaç saat sonra ayaklarını mahfedebilir gibi duruyor. Mutlaka bir çiftte babet al eğer kararın 1.'den yana olacaksa. Bana 2. çok rahat geldi. Genelde en çok tercih ettiğim yazlık ayakkabı modeli. Çok rahat olup, çok şık gözüküyorlar. 3.'ünün burnunu beğenmedim.

lovelycim ve aldecim begendiğinize memnun oldum 2. ve 3. bnm için arka planda 1. favorim evet cok rahat değil bende bu tarz bi dünya var nişanımda bile bu topuktan gymiştim lakin nişanlımla bnm aramda çok fazla boy farkı var o yüzden rahatsz da olsa bunları gymek durumundayım babet kısmına gelince evet haklısın bnmde babet aklımdan gecti ama nasıl olck nerde ne şekilde değiştiririm bilemedm kokteylden sonra belki evime gderken babetlerimi gyebilirim tavsiyenz nedir?

devamlı yanyana olacağınızdan ve fotoğraflanıcanızdan babet pek zannetmiyorum giyebileceğini ortamda boy farkından dolayı seçimim diyorsun çünkü ama sona doğru babet sana hayat gibi gelicektir

lovely'm başaramıcan iş yok tebrik ediyorumm :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…