347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar ayakkabım geldi çok çok çok güzel hatta muhteşem seksi duruyor çok beğendik ofisçe giydim bir mankenlik yaptım. Çok rahat.

Ayağımda da süper durdu. Fotoğrafları çektim yüklemeye çalışacağım.

woow woow woowww lovelycim çok sevindim kuzucum bol tepin onlarla harikasın bende seçimini cok begenmiştim

Bunu da bacak bacak üstüne atıp çektim. Rengi tam gelinliğimin rengi. Sitede gösterilenin aynısı. Beyaz değil.

woow woow woowww lovelycim çok sevindim kuzucum bol tepin onlarla harikasın bende seçimini cok begenmiştim

Ahahahah canım bunlarla tepinmeyeceğim sanırım. Babet alacağım bir tane de ben tabi beğenebilirsem aklınız da olsun şimdi de babet arıyorum pudra ve krem tonlarında dantel olabilir fiyat bakımından da çok uygun olsun çünkü bir daha giymeyeceğim onu. Bol tepinince parçalanır büyük ihtimal o gece.

oyoyoy vallahi çok beğendim harikamıyş canım iyi günlerde kullan inşallah... babetle tepin tabi bunlar ziyan olmasın şaka demiştim ben

babet için trendyola bakmanı tavsiye ederm 25-30 tlye babetler var her modelde

oyoyoy vallahi çok beğendim harikamıyş canım iyi günlerde kullan inşallah... babetle tepin tabi bunlar ziyan olmasın şaka demiştim ben

babet için trendyola bakmanı tavsiye ederm 25-30 tlye babetler var her modelde

Canım bunlarla tepinemem çünkümmm ne kadar rahat olsalarda bekarlığa veda ettiğim gün bir tarafımı burkmak istemiyorum. İlk gecemiz mahfolmasın.

Hayal ettim de eve gidiyormuşuz benim ayağımı buzlu torbalara sarıp havaya dikiyormuşuz falan. Hahahahah allahım sen koru. Uğraştığımız şeye bak.

Babeti giyerim işte o gece tepinmeyle zaten parçalanır gider bir daha giymem mümkün olmaz. O yüzden dediğin gibi bir şey alacağım.

düğün şafağıda 99 olmuş çift hanelere inmişim ya ben

annemde yavaş yavaş çeyizleri ortaya çıkarmaya başladı. yastık,yorgan, nevresim, havlu yıkanmaya başladılar birer birer
dünde üst kat komşumuz pasta yapmış akşam getirdi. kızım artık misafir oda yesin diee
galiba gerçekten çok az kaldı

lovely kuşumm çok zarif duruyo ayağında güle güle giy inşallaahh pek beğendiimmm topuğuda çok değil sanırım değil mi?

lovelym ayakkabın gelmiş gözünaydın canım. güle güle giy. harika görünüyo. ayağında da çok güzel duruyo

lovely kuşumm çok zarif duruyo ayağında güle güle giy inşallaahh pek beğendiimmm topuğuda çok değil sanırım değil mi?

Kuşummm topuğu ideal evet çok yüksek değil platform olduğu için çok çok rahat. Abest bir görüntü yok dimi parmak yönünden falan? Tam basınca biraz önde duruyor ama dışarı çıkmıyor yani parmaklarım çünkü burun kısmı çok açık değil.

lovelym ayakkabın gelmiş gözünaydın canım. güle güle giy. harika görünüyo. ayağında da çok güzel duruyo

Canımcım kavuştum gelin ayakkabılarıma sağol. Hepimiz duruşunu çok beğendik. Ortadan bant geçince çok seksi duruyor. Çekimlerde bol bol ayaklarımı göstericem sanırım hahaha...

Ayyy beğenmenize çok sevindim benimde çok içime sindi ayakkabılarım.

göster bol bol valla canım harika. hem rahat görünüyo ayrıca

bende bugün çarşıda gezerken fuşya bi ayakkabı gördüm yapıştım kaldım tek numarası kalmış ayağımı biraz sıktı. annemde dur daha bulursun acele etme dedi. ama o geçen gösterdiğim fuşya çiçekle harika olurdu.
anneannemde gelinler şimdi renkli mi giyiyor gülmesinler kızım diyo

Canım evet daha zaman var ama bazen insanın ilk gördüğü aklında kalıyor nedense mesela ben Steve'de aynı modeli beğenmiştim. Bunu bulmasaydım ofisten bir arkadaşım Amerika'dan getirtecekti, bütün bilgilerini almıştı benden. Fotosunu falan atmıştım ama bulduk hemde 180-190 tl ödeyene kadar 90 tl ödeyerek aynısına sahip oldum.

Benim moda evimdekiler de altına pembe giy bunun çok güzel oluyor pudra pembe ayakkabılar dedi. Babetimi pudra pembe dantel alabilirim o yüzden değişik olur.

İnciçiçeğim alıp kalıba koydurabilirsin bu arada azcık sıktıysa 1 numara genişletiyorlar. Ayrıca anneannende çok tatlıymış benimki de duysa farklı bir şey söylemezdi sanırım. Hatta gelin dediğin beyaz giyer, ayakkabısı da beyaz olur derdi.

valla süper iyi denk gelmiş canım. baya uyguna da gelmiş

evet dediğin gibi babeti pudra alabilirsin hoş ve değişik olur

valla süper iyi denk gelmiş canım. baya uyguna da gelmiş

evet dediğin gibi babeti pudra alabilirsin hoş ve değişik olur

Kayınvalideciğimin kıymetimi bilmesi gerek. Cumartesi günü baktığımızda beğenmiş olsaydım Nine West'ten 279 tl'ye alacaktı bana ama neyseki beğenmedim.

onlarda öyle söyledilerde kalıba koyabiliriz diye. annem biraz kalitesiz buldu topuk kısmını. o gün kırılabilir. başka yerden bakarsın acele etme dedi. öyle yoldan geçerken vitrinde gördüm girdim içeri. ilk önce çiçek rengine karar vereyimde ayakkbıyı sonra alırım. belki ten rengi alırım:26:
hehe oda beyazın nesi varmış da dedi ardından

Kayınvalideciğimin kıymetimi bilmesi gerek. Cumartesi günü baktığımızda beğenmiş olsaydım Nine West'ten 279 tl'ye alacaktı bana ama neyseki beğenmedim.

biliyodur biliyodur miss gibi güzeller güzeli gelin, birde üstüne parasıda cebine kalmış daha ne istesin

Canım inci beyazı gerçekten çok güzel bir renk. Daha sonra da giyilebilir yani krem çünkü bildiğin güzel bir krem ama beyazında nesi varmış canım.

Kayınvalidecik biliyor kıymetimi bana bu hafta yine ciciler almış. Salon takımı almış, konsolun üstüne falan koyayım diye boncuklu çok şık bir şey. Yeni gelin evi ya benden çok heves ediyorlar. Gönlü olsun koyacağım bende. Bir de English Home'un yatak örtülerine benzer küçük küçük pembe güllü country tarzı yatak örtüsü almış günlük örteyim diye. Çok sevindirik oldum. Seviyorum çeyizime gelen hediyeleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…