347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Allah muhabbetinizi bozmasın canım maşallah
iyi günlerde kullan cici hediyelerinide

Allah muhabbetinizi bozmasın canım maşallah
iyi günlerde kullan cici hediyelerinide

Amin canım benim.

Ben naptım ben biliyor musunuz? Ah kafam beynim bazen duruyor. Niyeyse ayakkabılarımı bir ıslak mendile sileyim dedim bir yerini fazla ovalamış olucam ki üzerindeki sedef gitti matlaştı ufacık bir yeri. Bende takınıtılıyım bu konularda allahtan ayağımın içe bakan tarafı gözükmeyecek.

selam tatlılarımmmmmmmmmm
stankicim çoookkk yüksek bu yaaa yürünmez ki bununla
Bunu da bacak bacak üstüne atıp çektim. Rengi tam gelinliğimin rengi. Sitede gösterilenin aynısı. Beyaz değil.

Eki Görüntüle 718779

işte buna bayıldım güle güle kullan canım benimm
inciçiçeğim anneannen da haklı eskiden yoktu böyle renkli ayakkabılar hele fuşya baya uç nokta yani kadıncağızın gözleri böyle olmuştur ama uygun bi gelinlikle ve fuşya tonlarda bi çiçekle muhteşem duracağına eminim

ben şimdilik pudrayla uçuk pembe arasındayım ama düğün zamanına kdr bi süpriz yapıp fuşya alabilirim ama gelinliğimin modeline de bağlı tabi

aynen canım gelinliğin modelide çok önemli
bende fuşyayı çok istiyorum ama iş ciddiye binince o cesareti gösterebilirmiyim bilmiyorum
gerçi annecim fikrimi beğendi ama
bizde de renkten ziyade ayakkabının topuğu daha önemli seçerken çok zorlanıcam sanırım

Canım sağol ama resimlerde biraz küçük gibi mi çıkmış bilemedik. 39'unu söylesem o da çok büyük gelir mi acaba?

yok canım açık ayakkabıda 1 numara küçük daha iyi oluyor. bende öyle aldım mesela 39 denedim ayağım içinde kaydı. 38 denedim o daaha tam oturdu ayağıma

herkese günaydınlar hafta sonu geldi herkesin moral tavan vaziyettedir..

kimsecikler benim ayakkabıma yorum yapmamış niye beğenmediniz mi çok alındım vallahi

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

Dygg: 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün....................34:123:

İnciçiçeği35: Şafak....................38
29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................98:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................113:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................121:123:​

yok canım açık ayakkabıda 1 numara küçük daha iyi oluyor. bende öyle aldım mesela 39 denedim ayağım içinde kaydı. 38 denedim o daaha tam oturdu ayağıma

Evet canım giydim de tam yani bir numara büyüğü böyle sarmaz çünkü bu sıkmadan tam sarıyor ve çok rahat. Büyükte ayaklarım daha çok öne kayar. İçine silikon taban alacağım.

herkese günaydınlar hafta sonu geldi herkesin moral tavan vaziyettedir..

kimsecikler benim ayakkabıma yorum yapmamış niye beğenmediniz mi çok alındım vallahi

Nenacım ben modelini çok beğendim ama rahat gözükmüyor. Mesela benim ayağımı ayakkabı rahatsız etse direkt yüzüme yansır yani o günden zevk alamam. İnşallah rahattır canım sen de internetten sipariş ettin dimi? Geldi mi?

ya benım butun özel gün ayakkabı topuklarm öyle günlükte daha kısa gyıorum... boy farkı olunca oyle gymem gerekıo benı cok rahatsz etmıo he oynayıp zıplasam haklısın becerememde ayakta dikilicegm için problem olmıcak ayaklarm acısa da suratıma yansımaz gayet sırıtarak durabılıorum nişanda test ettm nişan btiminde perttim problem değil ya ben alıoşıgım giyerm sıkıntı yok yani... modele bittim çünkü .. henüz sipariş vermedim nişanlıma söyledim 1 hafta 10 güne veririm siparişini sanırım

kızlar yatak odama abajur begendim koçtaşta gayet sade ve fiyatı cok uygun sipariş verdim gelicek

komple odam beyaz olucak duvarlarda dahil sadece halım ve fon perdemi ya pudra pembesi yapıcam yada mavi gri karışımı bir renk var cok tatlı bulabilirsem o renk düşündüm odaya ayrı hava katarlar die düşündüm

Canım güle güle kullan abajurlarını. Ben daha almadım çünkü renge karar veremedim.

saol lovelycim ben hep beyaz düşünüodum o yüzden karar vermem zor olmadı esasen cok tatlı pudra rengi farklı model vardı ama bütçesi beni zorlar o yüzden biraz hesaplı davranmam gerektği için cabucak karar verdim...

Canım ben pudra rengi düşünüyorum hangi model o paylaşır mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…