- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
Canım inci beyazı gerçekten çok güzel bir renk. Daha sonra da giyilebilir yani krem çünkü bildiğin güzel bir krem ama beyazında nesi varmış canım.
Kayınvalidecik biliyor kıymetimi bana bu hafta yine ciciler almış. Salon takımı almış, konsolun üstüne falan koyayım diye boncuklu çok şık bir şey. Yeni gelin evi ya benden çok heves ediyorlar. Gönlü olsun koyacağım bende. Bir de English Home'un yatak örtülerine benzer küçük küçük pembe güllü country tarzı yatak örtüsü almış günlük örteyim diye. Çok sevindirik oldum. Seviyorum çeyizime gelen hediyeleri.
Allah muhabbetinizi bozmasın canım maşallah
iyi günlerde kullan cici hediyelerinide
lovely canım güle güle giyin çok şık ayakkabıların çok yakışmış.
stankicim çoookkk yüksek bu yaaa yürünmez ki bununla
Bunu da bacak bacak üstüne atıp çektim. Rengi tam gelinliğimin rengi. Sitede gösterilenin aynısı. Beyaz değil.
Eki Görüntüle 718779
güzelmiş canım
ama fuşya da harika bi renk ya hele ki beyazla falan muhteşem oluyo
ben şimdilik pudrayla uçuk pembe arasındayım ama düğün zamanına kdr bi süpriz yapıp fuşya alabilirimama gelinliğimin modeline de bağlı tabi
Canım sağol ama resimlerde biraz küçük gibi mi çıkmış bilemedik. 39'unu söylesem o da çok büyük gelir mi acaba?
yok canım açık ayakkabıda 1 numara küçük daha iyi oluyor. bende öyle aldım mesela 39 denedim ayağım içinde kaydı. 38 denedim o daaha tam oturdu ayağıma
herkese günaydınlar hafta sonu geldi herkesin moral tavan vaziyettedir..
kimsecikler benim ayakkabıma yorum yapmamış niye beğenmediniz mi çok alındım vallahi
Nenacım ben modelini çok beğendim ama rahat gözükmüyor. Mesela benim ayağımı ayakkabı rahatsız etse direkt yüzüme yansır yani o günden zevk alamam. İnşallah rahattır canım sen de internetten sipariş ettin dimi? Geldi mi?
Canım güle güle kullan abajurlarını. Ben daha almadım çünkü renge karar veremedim.
saol lovelycim ben hep beyaz düşünüodum o yüzden karar vermem zor olmadı esasen cok tatlı pudra rengi farklı model vardı ama bütçesi beni zorlar o yüzden biraz hesaplı davranmam gerektği için cabucak karar verdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?