Bu arada en iyisini yapmışsın abajur değil mi bu sıkılınca değiştirirsin.
Ben bir şeye çok para verdiysem başka alacağım şeylerde biraz daha kısarak dengelemeye çalışıyorum.
Ayrıca senin mobilyalarını görmedim ben, burda paylaştın benim mi gözümden kaçtı acaba? Bu aralar unutkanlıkta var bende. Yoksa yapılıyor muydu canım senin mobilyaların?:44:
canım bak bunu begenmiştim lila gibi Eki Görüntüle 719815
bide bu pudrayı buldum varmış gözümden kaçırmışım buda senin iççin uygundur sanırım ama sen daha açık pudra istersen bilemicem Eki Görüntüle 719814
Canım hatırladım mobilyanı. Mutlaka deri yaptırman yönünde yine fikrim ama tabi ki zevk senin yatak senin yine senin kararındır.
Bu arada ben mobilyanı hatırladım da sen benim abajurumu nasıl unutursun....
2. paylaştığın 3 katlı taşlı olan abajur benim burda kahvesini mi alsam bu rengini mi diye sorduğum abajur işte.
Bende ara ara giriyorum o topiğe ama şöyle bir evlenenlerin yorumlarını falan okumak için. Buraya alıştığım için başka yerde sohbet edesim gelmiyor. Biz burda artık birbirimizin herşeyini biliyoruz. Yabancıyım yani oraya. Hem başka bir topiğin daha müdavimi olursam yeterince buraya vakit ayıramam diye düşünüyorum. O yüzden de hiç bulaşmıyorum. Seviyorum ben bu topiği herkes arkadaştan öte oldu burda.
Hümüş'e gelince hasta olmuş sanırım balayında ateşli yatmış 2 gece. Geçmiş olsun her ne kadar onun gözü bizi görmesede. Biz burda hemen her gün bahsettik ondan. Bize de bir merhaba denilebilirdi.
Giz'in zaten hiç uğradığı yok ona daha kırgınım.
lovelycim topiğimiz 1. yılını doldurucak az kaldı kutlama yapalım bol bol mumlu pastalar paylaşalım mı ??
Hahahah evet bende okudum daha anca bugün olmuş.
Bizimki olsa hayatta dayanamaz, onun eşi çok sabırlıymış tebrik ediyorum.
Bu arada yok öyle bir şey canım ya, mikrop kapma falan. O büyük otellerde olmaz yani. Havuzları deniz gibi zaten sürekli ilaçlanıyor ama yine de ben olsam güvenmediğim havuza girmezdim çünkü her türlü mikrop o iş olsun olmasın havuzdan kapılabiliyor. O yüzden deniz en sağlıklısı. Her türlü hastalığında ilacı bence tuzlu su.
Biz bir keresinde Çeşme'nin en iyi otellerinden birine gittik. Çeşme'de balayını sen mi düşünüyordun Nena'cım bak tavsiye ederim diyeceğim yeri. Otelin ismi Radisson Blu yepyeni bir otel, çokta güzel. Biz kışın kaçamak yapalım diye gitmiştik. Havuzda fantezi, yalnızdık malum kış ayı Çeşme terkedilmiş bir şehir gibi.
Neyse bizim kuşla kapalı havuza girdik, yanında da yeşil bir havuzu var. Yosunların içine girmiş gibi oluyorsun. Çokta kötü kokuyor ama çok faydalıymış. Sıcacık su, neyse girdik oynaşıyoruz falan ben o gece sere serpe yattım. Zannediyorum mikrop kaptım ve hasta oldum. Karın ağrısı ateş falan. Ya üşüttüm ya da mikrop kaptım hastalandım. Demem o ki ben o gün bir şey yaşamadım ama su ağzıma falan kaçtıysa bir şekilde mikrop vücuduma girdi ve hasta oldum. Ve Radisson'u asla karalayamam çok çok güzel bir otel. Şikayet yok denecek kadar azdır hakkında. Zaten kalınacak en güzel otellerinden de biridir Çeşme'nin. N'oldu bilmiyorum ama ben böyle bir şey yaşadım.
Kızlar bu arada Türkiye'deki öpüşme eyleminden haberi olan var mı?
Detaylar Hürriyet'te.
Ankara metrosunda pme eylemi - Hrriyet GNDEM
Haydin sevgililerimizi alıp öpüşmeye.
canım benimkide dayanamaz ya şimdiden zor beklio nikah olsun iş bitsin muhabbeti ahahah bende tabi hiç nazlanmıyorum tabi canım hallederiz diyorumöncesinde mumlar falan yakıcam odaya sexi bi koku sıkarım bide hafif müzik ohhhh ben ayarladm atmosferi rahat olun ama tedirginde oluorum yani öncesinde az oynaşırız sonra hallederiz yapmadgmz şey dil dermişim
rodissonu biliyorum evet ama çeşme plus ı daha çok öneriolar bilemedim bide eylül çeşme sezonu deil dedi bazı oteller aradım knuştum rota değiştiricez sanırım bilemiyorum
havuz knusuna gelince pek sevmem dezenfekte edilip edilmedgnde emin olamıyorum deniz her zaman daha çok aklıma yatıo bnm deniz insanın bedenini ruhunu dinlendiren bsy detox sanki o yuzden otelin havuzuda olsa belki bi ıslanır cıkarım formaliteden
Canım ben çok sevmem açıkçası bu konular üzerine konuşmayı ama her çift gibi bizde aramızda konuştuk bu konuları çok açık açık olmasada biz evlendiğimiz gün düşünmüyoruz açıkçası, gittiğimiz otele saklayabiliriz. Bilmiyorum o zaman ne gösterecek durumlar ama yorgun ve içmiş olacağımızdan sanırım üstümüzü değiştirir uyuruz diye düşünüyoruz. Gerçi böyle şeyler için plan program yapılmaz ama şimdilik düşüncemiz o yönde.
Bodruma gelin biz dönerken siz gelirsiniz karşılaşırız. Eylül'ün sonunda çoğu otel kapanıyor canım. Rotayı Antalya'ya çevirin siz oralar Kasım sonuna kadar açık oluyor.
evet haklısın konusma ben içimdekini tutamıyorum lank diye söylüyorum öyle kötü bi huyum var nişanlımda hiç sevmez o huyumu her şey her yerde söylenmez diyeee amannnn naapayım ben böyleyim huylu huyundan vazgeçer mi ki bana bi zararı yok bşy olmazşöyle böyle yaptım diye illa aynısı olmıcak ya belkide hiç birini yapmaya fırsatım olmaz bu hayatta programladgmz her sey oluomuki ne zamn program yapmasam o gunum mutlaka daha huzurlu gecıo bır seylerı programlayıp yapamadıktan sonra huzurum kaçıo neyse ne
bodrum yada antalya olimpos düşündük sessiz sakin dagların arasnda oluşu bnm hoşuma gtti referansları saglam kaynaklardan aldım olşmpos için yada adrasan olabilir gibime geldi şimdi bu 3 yerin otellerini araştırıom bakalım canım bodrumda denk gelme ihtimalmz nedir bilemiyorum gidiş tarihmz 23 eylül olucak sanıorumki siz çoktan dönmüş olursunuz:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?