canım yazdıysan kaçırmışım, İstanbul'a ne için geliyordun. Hangi ilçeye geliyorsun :)
Canım çok sıkkın...
Bütün hamilelik topiklerini okuyorum.
Eşim askerden gelince bir bebeğimiz olsun diye planlamıştık.
Eşim askerden gelmesine yakın bana bir iş teklifi gelmişti, bana iş teklifi eden firma bizim şirketi tatlılıkla ikna etmeye çalışıyor sözde perşembe günü gidip dedim artık bana olumlu olumsuz birşey söyleyin diye. Olucak o iş diyor. Daha öncede sorduğumda aynı şeyi söylemişti. Dedimki bu iş illa olsun demiyorum bana artık sonucu söyleyin. Yine bekliyorum yine bekliyorum.
Evlendiğimde 23 yaşındaydım şu an 26 yaşındayım bende eşimde kendimizi anne baba olmaya hazır hisssediyoruz. Ama iş konusunu bekliyoruz. İş teklifi ettiklerinde tamam olur dediğime pişman oldum. Bir yandan diyorum bunda da bir hayır vardır diye. Dualarınızda benide eksik etmeyin sadece hayırlısını istiyorum.
Annem bugün diyor şimdiye olsaydı bebek 5-6 aylık olurdu diye. Sanki ben istemiyorum herkes birşey söylüyor.
canım geç olsun güç olmasın
Günaydınlar herkese, güzel bir pazar diliyorum tatlılarım. Bende yatakta ayaklarımı uzattım, kucağımda bilgisayarım keyif yapıyorum. 2-3 saat sonra aşk gelecek yatak odasına abajur falan bakacağız Koçtaş'tan. İzmir çok sıcak. Herkes deniz sezonunu açmış nasıl özendim anlatamam. Herkes Çeşme'de, Bodrum'da. Otobandan bassak 1 saatlik yol Çeşme. Bodrum deseniz 3.5-4 saatlik yol ama gidemiyorum. Bu sene ilk deniz açılışını balayında yapmasak bari benim bronzlaşmam lazım.
Stanki'cim herşeyde vardır bir hayır öyle düşün canım. Bence 26 yaş bebek için geç kalınmış bir yaş değil kesinlikle ben şahsen eşim izin verirse 30 gibi düşünüyorum. Bizimki de 35 yaşında olacak daha olgunlaşmış olur diye düşünüyorum. Bende aynı şekilde. Senin de bugün yarın iş durumları belli olur inş. canım. Zaten anladığım kadarıyla çokta olsun diye bir isteğin yok. Baktın olmuyor, çokta istiyorsunuz bebişi yapıverirsiniz gider. Sende eski iş yerinde çalışmaya devam edersin memnun isen. Hayırlısı olsun canım. Gelişmelerden bizi de haberdar et.
Bbetler harika.Gule gule giy canım.
chelzym iyi ki dogdun canım saglıklı,mutlu ve başarılı bir hayat dilerm iyiki dogmussun
lovelycm canım paylastgn ıcın cok tesekkur ederm cok begendm kopca şekli biraz farklı ama detaylara takılmyrm fiyatı ne kadardı acaba bnm begendgm 140tlydi
ayrıca babetlernide begendm dantelli ayakkabılar tarzım deil ama marka inci olunca kendi belli etmiş güzle güle giyy
canımmmm chelzy'm doğum günün kutlu olsuunn o özel kutlamana da bayıldımm çok sevindimm okuyunca ne güzel mutlu olmuşsun hep öyle olun inşallaah
lovely kuzucm ayakkabının altına bizi de yazarsın herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?