347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım çok sıkkın...

Bütün hamilelik topiklerini okuyorum.

Eşim askerden gelince bir bebeğimiz olsun diye planlamıştık.

Eşim askerden gelmesine yakın bana bir iş teklifi gelmişti, bana iş teklifi eden firma bizim şirketi tatlılıkla ikna etmeye çalışıyor sözde perşembe günü gidip dedim artık bana olumlu olumsuz birşey söyleyin diye. Olucak o iş diyor. Daha öncede sorduğumda aynı şeyi söylemişti. Dedimki bu iş illa olsun demiyorum bana artık sonucu söyleyin. Yine bekliyorum yine bekliyorum.

Evlendiğimde 23 yaşındaydım şu an 26 yaşındayım bende eşimde kendimizi anne baba olmaya hazır hisssediyoruz. Ama iş konusunu bekliyoruz. İş teklifi ettiklerinde tamam olur dediğime pişman oldum. Bir yandan diyorum bunda da bir hayır vardır diye. Dualarınızda benide eksik etmeyin sadece hayırlısını istiyorum.

Annem bugün diyor şimdiye olsaydı bebek 5-6 aylık olurdu diye. Sanki ben istemiyorum herkes birşey söylüyor.

canım geç olsun güç olmasın

Günaydınlar herkese, güzel bir pazar diliyorum tatlılarım. Bende yatakta ayaklarımı uzattım, kucağımda bilgisayarım keyif yapıyorum. 2-3 saat sonra aşk gelecek yatak odasına abajur falan bakacağız Koçtaş'tan. İzmir çok sıcak. Herkes deniz sezonunu açmış nasıl özendim anlatamam. Herkes Çeşme'de, Bodrum'da. Otobandan bassak 1 saatlik yol Çeşme. Bodrum deseniz 3.5-4 saatlik yol ama gidemiyorum. Bu sene ilk deniz açılışını balayında yapmasak bari benim bronzlaşmam lazım.

Stanki'cim herşeyde vardır bir hayır öyle düşün canım. Bence 26 yaş bebek için geç kalınmış bir yaş değil kesinlikle ben şahsen eşim izin verirse 30 gibi düşünüyorum. Bizimki de 35 yaşında olacak daha olgunlaşmış olur diye düşünüyorum. Bende aynı şekilde. Senin de bugün yarın iş durumları belli olur inş. canım. Zaten anladığım kadarıyla çokta olsun diye bir isteğin yok. Baktın olmuyor, çokta istiyorsunuz bebişi yapıverirsiniz gider. Sende eski iş yerinde çalışmaya devam edersin memnun isen. Hayırlısı olsun canım. Gelişmelerden bizi de haberdar et.

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

Dygg: 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün....................32:123:

İnciçiçeği35: Şafak....................36
29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................96:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................111:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................119:123:

Sağol canım, diğer iş olmuyor deseler zerre üzülmiycem. O işi teklif ettiklerinde özel sağlık sigortası olması cazip geldi buralarda özel bir hastanede doğum yapmak 8 bine geliyor. Birde şu anki maaşımdan 500 Tl daha fazla alıcam diye o zaman cazip gelmişti. Şimdi hiç biri gözümde değil. Gelişmelerden haberdar ederim canım.

ceeee diyip kaçıyorum hemen
bugün yılsonu gösterimiz vardı hala ayaklarım zonkluyo bakalım yarın nasıl gidebilicem okula
hepinizi çok öpüyorummm
stankim hiiiççç üzme kendini herşeyde bi hayır vardır zamanı gelince olur herşey acele etme hiç

günaydın canlarım hafta sonum çok sıkıcıydı anlatamam hiç planladgım gibi bir hafta sonu geçirmedim nişanlım mesai yapmak zorunda kaldı evden koordine etti bütün işlerini ee bende farklı şeylerle meşgul oldum c.tesi bir akrabımza çeyiz hediyesi götürdük hemen akşamında annemin bir akrabasının nikahı vardı nikah 5 dkka sürüodu o takı merasiminden öğğğğ geldi ...

pazar günü ise o çeyiz hediyesi götürdüğümzn çeyizi gidicekti cç.tesiden eger işinz yoksa gelmenızı isterm dedi gelin kızımız bızde annemle kıramadık neyse işte bizde çeyiz sermeye şık şık gidilir annem mini bir elbise gymiş ayagına yüksek ökçeli ayakkabılar saçlar fönlü bi kaç aksesuar vs taktı bende ona nazaran daha sadeydım dolgu topuk ayakkabı ve capri falan gymiştim neyse işte annem en büyüklerydi orayı koordine etme amaçlı gelmişti bizde eşyaları sadece dizicektik evin önceden cocugun ailesi tarafndan veya kadın tutup temızletmeleri lazmken eve bir grdk harabe ama bildgnz gibi deil hayvan baglasnz durmaz deterjan falan hıc bsy goturmedk temzdr die buldgmz pacavraalarla 8 kadın giriştik işe annemde dahil hem sövüyoruz hem iş yapıoruz herkes cıldırdı ve yorulmakta cabası ben böyle insanlar görmedm hiç özenme adına bsy yok bazı huylarnı bnm nişanlmn alesine benzettm cinlerm tepeme cıktı anlıcgnz bugun cok yogun olucam ve dünden inanılmaz yoruldum pufffffhafta sonuna ne kadar güzel progrramm vardı yaaaa

Gunaydınlarrr.
Nenacım kötü olmuş ya yorulmuşsunuz baya.
Umarım bu haftasonunuz guzel geçerde telafi edersinizz canımm.
Bende dün huzursuzdum hep.Bir ögretmen arkadasım var beraberiz devamlı.Kızın hisleri kuvvetli ve rüyaları cıkıyor genelde.
Dün sabah 10 gibi aradı napıyorsun falan diye beni rüyasında görmüş uçurumdan arabayla düşüyormuşum.Sabahın köründe söylenecek şey mi bu ??Bırak içinde kalsın zaten çok etkileniyorum böyle şeylerden birde ailemden uzakta oldugumdan sürekli bir panik,huzursuzluk hali var.Ne gerek vardı.Öyle bir kafama takıldı ki bütün gün içim sıkıldı.Annem yola cıkacaktı bebemizin yanına gidicekti.Nasıl bir huzursuzluk anlatamam bişey olucak mı diye.Sinirim bozuldu baya.Şükür geçti şimdi biraz etkisi üzerimden.
Sonra bugun benim dogum günüm28 e girdim.Yapı gereği çok fazla süpriz,romantizm böyle şeyleri olmadığını bildiğimden sadece bi mesajla yada arayıp kutlamasını beklerken gece ard arda mesajlar geldi.Fotograflar göndermiş.Bır baktım pasta hazırlamış kalp şeklinde kırmızıı.Üzerinede iyi ki dogdun mesajı.Arabasının üstüne koymuş mumlar,maytaplar, güller şekiller.Çok şaşırdım ki dediğim gibi yapı olarak ciddidir.Baya şaşırttı beni.Oda dedi beklemiyordun dimi böyle atraksıyonlar benden diye.Vallahi ne yalan söyleyeyim beklemiyordum dedim Arkadaşları yardım etmiş ama olsun.İyi geldi bize bu biraz.
Neysemm kızlar çok konuştum.Herkese hayırlı haftalar dilerim.

Ay kızlar abim mesaj attıı.Yemin ediyorum ağladım.Patır putur gözyaşları aktı gözlerimden.Upuzun öyle duygusal bir mesaj atmış ki

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

Dygg: 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün....................31:123:

İnciçiçeği35: Şafak....................35
29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................95:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................110:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................118:123:

Chelzy'im nice nice mutlu senelere. Sevdiklerinle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllar geçirmeni diliyorum, doğum günün kutlu olsun.

Son düzenleme:
Nenacım bu haftasonu İnci'ye baktık. İnci Love Etc diye gelin koleksiyonu oluşturmuş. Senin beğendiğin ayakkabıdan gördüm bende babetini aldım. Fiyatlar biraz uçuk ama çok şekerler. Ayakkabının altında ad yazmak için bir yer var.

Bu senin istediğin model sanırım.

Bunu da ben aldım. Düğünden sonra da giyeceğim, çok tatlı.

Nena'cım senin için paylaştığım model çıkmamış, tekrar ekliyorum.

Beğendiğin model İnci Love Etc koleksiyonunda var almadıysan bak derim. Yalnız her numaradan tek getirmişler acele etsen iyi olur.

Bbetler harika.Gule gule giy canım.

Teşekkür ederim canım ayaktada çok güzel duruyor. Ben düğünden sonra dantel elbiseyle ya da beyaz kotla falan da giyeceğim.

İnciçiçeğim az topuklu, rahatlığın ön planda olduğu bir gelin ayakkabısı tercih edeceğini söylemiştin bunları görünce de aklıma sen geldin. Beğenebileceğini düşünüyorum. Topuğu az o kadar kibar ve rahat ki ama elini çabuk tutmalısın çünkü çok rağbet görüyordu haftasonu.

chelzym iyi ki dogdun canım saglıklı,mutlu ve başarılı bir hayat dilerm iyiki dogmussun

lovelycm canım paylastgn ıcın cok tesekkur ederm cok begendm kopca şekli biraz farklı ama detaylara takılmyrm fiyatı ne kadardı acaba bnm begendgm 140tlydi

ayrıca babetlernide begendm dantelli ayakkabılar tarzım deil ama marka inci olunca kendi belli etmiş güzle güle giyy

Canım fiyatını tam hatırlamıyorum ama 269-299 arası bir şeydi.

Bende babetlerimi 130 liraya aldım. Ayakkabıyla birlikte toplamda 220 liraya patladı aşkımlara.

Dantel öyle güzel duruyor ki ayakta canım inanamazsın. Gelinliğimde dantel yok ama ayakta duruşunu çok beğendim. Birde İnci'nin o koleksiyonunda benim ayağıma 37 oldu. 38 çok büyük geldi. Sanırım kalıpları biraz büyük çalışmışlar.

Bu arada ben hafta sonu şunu da aldım. Çok kullanışlı bir şey. Koçtaş'ta bir yedek başlığı da yanında hediye. Başlıkları 6 ayda bir değiştirmek gerekiyormuş. Bir damla su bırakmıyor üstünde. Çok pratik.

canımmmm chelzy'm doğum günün kutlu olsuunn o özel kutlamana da bayıldımm çok sevindimm okuyunca ne güzel mutlu olmuşsun hep öyle olun inşallaah
lovely kuzucm ayakkabının altına bizi de yazarsın herhalde

Tabi ki kuzucum. Burdaki nicklerinizle yazıyormuşum hahahahah.

Bu arada Tülin Şahin ile Moda programını izleyen var mı pazar günleri?

Bu hafta makyaj terimlerini anlattı ve orda shimmer tanıttı bir tane. Simli vücut losyonu. Hatta bacağına sıktı parıl parıl parladı. Benim onun markasını öğrenmem lazım. Çünkü düğünde ondan sıkmak istiyorum. Video açamıyorum bölüm tekrarını bulabilecek var mı akşam evde bakayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…