Canlarım bu arada benim gelin ayakkabım tam bir çorba oldu. Kenarında bir yapışkan var ayakkabımın ve çıkmıyor o nazardır bu nazardır baktım olmayacak Marjin'in kendi sitesinden söyledim ayakkabıyı tekrardan yarın gelecek, önceden gelen ayakkabımı da Didigo'ya geri gönderip iadesini isteyeceğim.
kızlarr ben hüm e küstüm bizi hiç özlememiş aklıma takıldı yaaa bize nie bsy yazmıo ben anlamadım alınganım birazcıkbiz burada hüm de hüm die die bi hal olduk
Canlarım bu arada benim gelin ayakkabım tam bir çorba oldu. Kenarında bir yapışkan var ayakkabımın ve çıkmıyor o nazardır bu nazardır baktım olmayacak Marjin'in kendi sitesinden söyledim ayakkabıyı tekrardan yarın gelecek, önceden gelen ayakkabımı da Didigo'ya geri gönderip iadesini isteyeceğim.
çok değer verdiğin insana alınır kırılırsın bebiş ondan bu tavrımız gelsin hele neler diyecek bakalımm
haklısın herkesin özeli kendine ama ben anlatana anlatma diemem anlatmayanada anlat diemem az önce uuzunnn bsyler yazdm paylaşmaktan vazgectm haklısın lovely ...
bizde 3 yada 4 gün kalıcaz sanırım bilemiyorum nişanlımn izin durumlarnı o hafta sonlarıyla beraber totalde 9 gün olur dıo ama emin değil bakalım ne olucak
aa iyi yapmışsın iade et noluo dkka 1 gol 1
kötü durmaz herhalde kuşum bende tam teşekküllü bir bilgiye sahip değilim ama lovely daha iyi bilgi vericektir bu konuda ben taç falan hiç düşünmemiştim topuz altından sade duvakcanlarım ben bsy sormak istiyorum abes mi karşılanır bilemedim şimdi ben öyle gelin tacı falan sevmiyorum gerçi gelinliğimn yannda hediyesi alırım ama takmaı düşünmüyorum acaba taçsız olur mu ben bu zamana kadar gttıgım kokteyl,düğün yada nikah olsun taçsız gelin görmedim gördüysemde hatrlamıyorum bnm gelinliğim çok süslü zaten hoşta durmaya bilir şık bir topuz üstünede dümdüz sade upuzun bir duvak taksam daha şık görünür değilmi fikriniz ne yönde
bana gelene kadar herkes burda olur mu bilemiyorum ama böyle devam edersek girdiğim an yanınızda alırım soluğuusizinle konuşsun o geldgnde ben off umSizde onun gibi yapmayın sizede off olurum kızlar ben buradaki herkesi çok seviyorum hemen alınırım bak
Aldem ben bunu iade etmeden kendi sitesinden siparişimi verdim yola çıktı bile yarın elimde olur aynısından bir çift daha. Dün geleni de pazartesi iade edeceğim. Ne yapayım ben titiz biri insanım kontrolünü iyi yapıp öyle göndermeliler, ayakkabının üzerindeki ufacık şeyi takıyorum işte takıntılıyım yahu ben.
Ben Hümüş'e çokta kızamıyorum şuan hasta diye üzüldüm. Belki hasta olduğu için çok giremiyordur zaten dinlenmem gerek yazmış o yüzden belki bize yazmaya vakit bulamadı. Benim kırgınlığım da şu biz burda onca zaman asker yolu bekledik hep birlikte, biri endişelendiğinde diğeri sakinleştirdi. Birimiz üzüldüğünde hepimiz üzüldük, sevindiğimizde hepimiz sevindik. Birbirimizin hakkını ödeyemeyiz yani. Hepimiz için konuşuyorum. O yüzden önceliğin o tarafa verilmesine üzüldüm açıkçası. Bizim burda birbirimizin üzerinde daha çok hakkımızın olduğuna inanıyorum. Yine nacizane fikrim. Herkes katılmak zorunda değil. Aynı şey Giz içinde geçerli ama tabi ki kimin hangi topiğe yazacağına asla karışamayız, böyle bir hakkımız yok. Kim kendini nereye daha yakın hissediyorsa tabi ki orada bulunmalı. Ben sadece üzüldüğüm için duygularımı dile getirdim. Kimseyi de üzmek ya da kırmak istemem.
canlarım ben bsy sormak istiyorum abes mi karşılanır bilemedim şimdi ben öyle gelin tacı falan sevmiyorum gerçi gelinliğimn yannda hediyesi alırım ama takmaı düşünmüyorum acaba taçsız olur mu ben bu zamana kadar gttıgım kokteyl,düğün yada nikah olsun taçsız gelin görmedim gördüysemde hatrlamıyorum bnm gelinliğim çok süslü zaten hoşta durmaya bilir şık bir topuz üstünede dümdüz sade upuzun bir duvak taksam daha şık görünür değilmi fikriniz ne yönde
Lovely'm kuzum titizsin bu konularda hem de çabucak hallediveriyorsun maşallaah sipariş verilmiş diğeri iade edilecek sana imreniyoruumm şipşak hallediyorsun
selamlar canlar
akşama istanbula gidiyorum bütün işlerimi son güne bırakmışım yoruldum yahuu daha saçlarımı düzleştiricem ama kolumu kaldıracak halim kalmadı
okuya okuya anca geldim nenam abajurun çok tatlıymış fiyatıda uygunmuş iyi günlerde kullan inş canım
hümü bende gördüm diğer topikte bizede yazar demiştim ama yazmamış unutmuş bizi sanırım :26:
arada sırada bende başka topikleri okuyorum ama en çok meraklandığım ve rahatça yazabildiğim yer burası çünkü bizimm
Aldem ben burda olurum kuzum diğerlerini bilmem ama topiğime de arkadaşlarıma da sahip çıkarım. Daha sana isteme kıyafeti seçeceğiz, saç, makyaj örnekleri paylaşacağız çok işimiz var çoookkk. Napacağzzz mecbuuur.
Hem günler torbaya mı girdi. Allah sağlık verdiği sürece işimize devam ben yine ofisten yazmaya devam ederim size. Balayında yazamayabilirim ama belki de güneşlenirken bir kaç satır karalarım belli olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?