347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canlarım bu arada benim gelin ayakkabım tam bir çorba oldu. Kenarında bir yapışkan var ayakkabımın ve çıkmıyor o nazardır bu nazardır baktım olmayacak Marjin'in kendi sitesinden söyledim ayakkabıyı tekrardan yarın gelecek, önceden gelen ayakkabımı da Didigo'ya geri gönderip iadesini isteyeceğim.

haklısın herkesin özeli kendine ama ben anlatana anlatma diemem anlatmayanada anlat diemem az önce uuzunnn bsyler yazdm paylaşmaktan vazgectm haklısın lovely ...

bizde 3 yada 4 gün kalıcaz sanırım bilemiyorum nişanlımn izin durumlarnı o hafta sonlarıyla beraber totalde 9 gün olur dıo ama emin değil bakalım ne olucak

aa iyi yapmışsın iade et noluo dkka 1 gol 1

kızlarr ben hüm e küstüm bizi hiç özlememiş aklıma takıldı yaaa bize nie bsy yazmıo ben anlamadım alınganım birazcık biz burada hüm de hüm die die bi hal olduk

kızlarr ben hüm e küstüm bizi hiç özlememiş aklıma takıldı yaaa bize nie bsy yazmıo ben anlamadım alınganım birazcık biz burada hüm de hüm die die bi hal olduk

çok değer verdiğin insana alınır kırılırsın bebiş ondan bu tavrımız gelsin hele neler diyecek bakalımm

o yapışkan nerden çıktı kuzum ya bu gönderme iade yeniden alma işleri beni endişendirmiştir hep aslında

canlarım ben bsy sormak istiyorum abes mi karşılanır bilemedim şimdi ben öyle gelin tacı falan sevmiyorum gerçi gelinliğimn yannda hediyesi alırım ama takmaı düşünmüyorum acaba taçsız olur mu ben bu zamana kadar gttıgım kokteyl,düğün yada nikah olsun taçsız gelin görmedim gördüysemde hatrlamıyorum bnm gelinliğim çok süslü zaten hoşta durmaya bilir şık bir topuz üstünede dümdüz sade upuzun bir duvak taksam daha şık görünür değilmi fikriniz ne yönde

çok değer verdiğin insana alınır kırılırsın bebiş ondan bu tavrımız gelsin hele neler diyecek bakalımm

sizinle konuşsun o geldgnde ben off um sizde onun gibi yapmayın sizede off olurum kızlar ben buradaki herkesi çok seviyorum hemen alınırım bak

Canım senin dediğin başka bir şey bende anlatana anlatma duymak istemiyorum diyemem, anlatır dinlerim. Burda da anlatır okurum ama fazla yorum yapmam. Doğrusunun bu olduğunu düşünüyorum. Mesela burada iç çamaşırlarıyla ilgili konuşulurken dikkat ettiyseniz yorumsuz kaldım. Utandığımdan değil, hoşlanmadığımdan. Halbuki ne kadar gerçek, olağan, doğal şeyler ama niyeyse ben böyleyim işte. Evlenince değişirim belki biraz.

Bizimki de yeni işe başladığından yıllık izni olmayacak benim gibi o yüzden az kalırız düşüncemiz o belki de gidemeyiz bile bilmiyorum. Gitsekte ben hemen evime dönmek isterim zaten. O yüzden 3 gün ideal. Cts evleniyoruz, pazar yola çıksak 3 günde hakkı olan evlilik iznini alsa perşembe iş başı yapar bende perşembeden pazartesiye kadar evimin tadını çıkarırım.

kötü durmaz herhalde kuşum bende tam teşekküllü bir bilgiye sahip değilim ama lovely daha iyi bilgi vericektir bu konuda ben taç falan hiç düşünmemiştim topuz altından sade duvak
sizinle konuşsun o geldgnde ben off um Sizde onun gibi yapmayın sizede off olurum kızlar ben buradaki herkesi çok seviyorum hemen alınırım bak
bana gelene kadar herkes burda olur mu bilemiyorum ama böyle devam edersek girdiğim an yanınızda alırım soluğuu

Aldem ben bunu iade etmeden kendi sitesinden siparişimi verdim yola çıktı bile yarın elimde olur aynısından bir çift daha. Dün geleni de pazartesi iade edeceğim. Ne yapayım ben titiz biri insanım kontrolünü iyi yapıp öyle göndermeliler, ayakkabının üzerindeki ufacık şeyi takıyorum işte takıntılıyım yahu ben.

Ben Hümüş'e çokta kızamıyorum şuan hasta diye üzüldüm. Belki hasta olduğu için çok giremiyordur zaten dinlenmem gerek yazmış o yüzden belki bize yazmaya vakit bulamadı. Benim kırgınlığım da şu biz burda onca zaman asker yolu bekledik hep birlikte, biri endişelendiğinde diğeri sakinleştirdi. Birimiz üzüldüğünde hepimiz üzüldük, sevindiğimizde hepimiz sevindik. Birbirimizin hakkını ödeyemeyiz yani. Hepimiz için konuşuyorum. O yüzden önceliğin o tarafa verilmesine üzüldüm açıkçası. Bizim burda birbirimizin üzerinde daha çok hakkımızın olduğuna inanıyorum. Yine nacizane fikrim. Herkes katılmak zorunda değil. Aynı şey Giz içinde geçerli ama tabi ki kimin hangi topiğe yazacağına asla karışamayız, böyle bir hakkımız yok. Kim kendini nereye daha yakın hissediyorsa tabi ki orada bulunmalı. Ben sadece üzüldüğüm için duygularımı dile getirdim. Kimseyi de üzmek ya da kırmak istemem.

ben diyeceğimi dedim alındım küsme falan olmaz tabi çocuk değilim ,hasta evet umarım çabucak toparlanır ama oraya fırsat varken bence bizede olmalı he derki ben orada kendimi daha iyi hissediyorum onlara yazmak beni daha rahatlıo o başka bşy tabi kimseyi sorgulamak haddimize değil ama ben isterdimki bizede desin kızlar nasılsınz bende her şey yolunda beni merak etmeyn her neyse vs yazabilirdi tabiki yine onun insiyatfinde ben her kesin her görüşüne saygı duyarım asla sorgulama huyum yok ama işte sevdklerme çabucak alınabiliyorum

Lovely'm kuzum titizsin bu konularda hem de çabucak hallediveriyorsun maşallaah sipariş verilmiş diğeri iade edilecek sana imreniyoruumm şipşak hallediyorsun

Nenacım ben de gelinliğini gördükten sonra kesinlikle taç takmaman gerektiğini düşünüyorum. Çünkü gelinliğinin üstü yeterince süslü zaten. Hediye verilen herşeyi de kullanmamız gerekmiyor dimi? Ben taçsız çok gelin gördüm, zaten artık prenses tacı gibi üçgen taçlardan ziyade daha ince taçlar var öyle bir şey seçebilirsin takmak istersen. Ben onu bile yapmamanı öneriyorum. Sıkı bir topuz altından duvak o gelinliğe çok yakışacaktır.

Benimde kayınvalidem taç çok seviyor ama hiç bir istediğini yapmıyorum. İnat olsun diye asla değil, zevklerimiz örtüşmediğinden. Hemen hemen kıyafet olsun, çeyiz olsun, takı olsun gerçekten zevkli seçimler yapıyor ve uyuşuyoruz ama gelin olmak deyince o gelini, gelinliği kafasında bir kalıba sokmuş. Gelin dediğin koyu göz makyajı yapar, saçı sıkı topuz olur, taç takar ve beyaz kabarık gelinlik giyer. Benim ise bir gelinde görmek istediğim kesinlikle bunlar değil. O yüzden söylediklerinin hiç birini yapamıyorum. Yaparsam o ben olmam o gün bambaşka bir Lovely olur ve kendini mutsuz hisseder. Bana da taç verecekler, belimdeki taşlardan toka yapacaklar ama takacak mıyım o beğenime kalmış. Kuaför de prova da deneyeceğim. Hangisi en çok yakışırsa onu yapacağım.

Lovely'm kuzum titizsin bu konularda hem de çabucak hallediveriyorsun maşallaah sipariş verilmiş diğeri iade edilecek sana imreniyoruumm şipşak hallediyorsun

Canım sabah işe gelince verdim hemen siparişi. Yarın evdeyim, eve teslim edilecek. Ofiste zaten ayakkabılarım pazartesi de gelen yurtiçi görevlisine bir öncekini vereceğim. Oldu da bitti maşallah. Biz bütün kargo şirketleriyle çalıştığımız için işimiz gereği hergün hepsi uğruyor. O yüzden kargoya telefon açıp çağırmıyorum bile geliyor zaten hepsi. Ondan böyle çabuk oluyor.

Annem de sabah diyor ki duyanda yarın evleniyorsun zannedecek ne bu acele. Provana da daha var. Ne yapayım tezcanlıyım.

Nena'm anlıyorum seni. Zaten insanın sevdikleri daha çok canını acıtıyor. Ben elden geleni hiç takmam mesela ama yakınlarım benim canımdır. Onlardan gelen bir söz, bir hareket beni çok incitir.

Hüm gelsin alacağız ifadesini. Gizo'ya da en az Hüm kadar kırgınım, belki daha bile fazla.

Son düzenleme:
Aldem ben burda olurum kuzum diğerlerini bilmem ama topiğime de arkadaşlarıma da sahip çıkarım. Daha sana isteme kıyafeti seçeceğiz, saç, makyaj örnekleri paylaşacağız çok işimiz var çoookkk. Napacağzzz mecbuuur.

Hem günler torbaya mı girdi. Allah sağlık verdiği sürece işimize devam ben yine ofisten yazmaya devam ederim size. Balayında yazamayabilirim ama belki de güneşlenirken bir kaç satır karalarım belli olmaz.

Bu arada mesaim bitti, yarın tatilim ve çok mutluyum. Evde dinleneceğim gün içinde yazamazsam merak etmeyin akşamına uğramaya çalışırım.

Kendinize iyi bakın cicişlerim.

canım yazdıysan kaçırmışım, İstanbul'a ne için geliyordun. Hangi ilçeye geliyorsun :)

Günaydıın kızlaar bi benim mi mesaim var bugüün yaaa sizde geliiinnnnnnn
lovely bebişm ne başınınzn etini yiceğim o zamanlar ya ben çok kaararsızımdr ne heyecanlı zamanlar onlar bideee nasıl davranıcamı napıcamı herşeyi konuşucaaazz demiii ayy siz tecrübelilerr eğitime alırsınız bizi artık o zaman

Aldem tabi ki aklına takılan ne varsa yardımcı oluruz seve seve kuzum sen düşünme bile bunları. Aynı telaşelerden bizde geçtik birbirimizi anlarız.

Benim mesaim yok bugün çok şükür. Uyandım kahvaltı hazırlıyor annem ile kız kardeşim ben yaydım totoyu hazıra konucam.

Kargom gelmiş bana ulaşacak şubeye 10:30'ta, birazdan getirirler haerhalde. Not düşmüştüm kargo firmaları öğlene kadar çalışıyor diye öğleden önce teslim olması ricasıyla diye inşallah beni kırmazlar. Dün giydim evde bir öncekileri ayağıma küçük falan değil şöyle bir yürüdüm de iyi gayet sadece bantını kısa yapmışlar ayakkabıcıdan bir delik daha açtıracağım.

Bugün olamam sanırım burda, çünkü aşk bugün çalışıyor bende kendimi bakıma alacağım bugün pazar günü dışarı çıkarız muhtemelen.

Haziran'da da Kaya Termal otelde fitness+havuz+jakuzi programına yazılıyoruz evlenene kadar haftasonları oraya gideceğiz. Hem spor yapacağım, hem güneşlenip bronzlaşacağım hemde jakuzi de masaj keyfi. Bizim ki göbek yapmaya başladı gene, askerden geldiği zamanki fitliği kalmadı. Ben de şişko damat istemiyorum diyorum. Allahtan 2 metre boyu varda kilosu çok belli olmuyor. Bir de lisanslı futbolcuydu, futbol oynuyordu her sene bir takımda. Geçen seneden beri onu da bıraktı spor yapamıyor artık ona spor yaptırmam lazım. İşte böyleee.

Düğün şafağımızı da paylaşıp ben gidiyorum. Belki akşama uğrarım yine.

Aldem sana iyi çalışmalar diliyorum. İnşallah gün çabucak biter senin için. Haftaya cts de ben çalışacağım.

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

Dygg: 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün....................33:123:

İnciçiçeği35: Şafak....................37
29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................97:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................112:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................120:123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…