- 14 Ağustos 2012
- 989
- 22
- 118
onuda yaptım canımda acıtıyo hala. bugünü böyle geçirsem o yaralar hemen iyileşir inşallah valacanım ya aslında yarabandı taksan acını hafifletr ben öyle yapıyorum eger onuda yaptysan bilemicem ki geçmiş olsun
pecnic hoşgeldiiinn
ay bugün bana hiç geçmicek ya ayakkabı ayağımı vurdu pek kötüyüüm sinir oldum ayaklarım acıyoo
onuda yaptım canımda acıtıyo hala. bugünü böyle geçirsem o yaralar hemen iyileşir inşallah vala
Ay bir de kaşlarım dökülüyo bir haftadır aldıramıyorum açıldı araları sinirleirm çok bozuk çok nye dökülür kaş ya :'((
Canım badem yağı sür, mevsimsel dökülüyor olabilir. Badem yağı çok iyi geliyor. Ben pamuklu çubuğu batırıp bir ara kirpiklerime sürmüştüm kirpiklerim kaşlarımı geçmişti. Sende her gece yatmadan kaşlarına sür canım. Besliyor.
Bende kaşlarımın şeklini değiştirmek istiyorum. Eylül'e kadar bıraksam hiç ellemesem değiştirebilir miyim ki?
Bence kaşlarının şekli çok güzel.Nasıl istiyorsun ki ?
Canım şekli güzelde ben kalınlaştırmak istiyorum biraz daha.
o işi kökten halletti canım rahat bir ayakkabı aldım giydim ne acıydı be bu ayakkabı vurması nasıl can yakıyo Allah aşkına. eve gidincede krem flan sürücem fena su topladı yara bantlarıda yapştırdım çıkarırken çok acıcaakkOyyy kıyamam çok kötü. Benimde ayakkabı ayağımı acıttığında tek isteğim eve gidip bir an önce ayakkabımı çıkartmak istemek olur.
Ofiste masanın altı kapalıysa çıkar üstüne bas, Nena'nın da dediği gibi yara bandı takabilirsin bir kaç tane üst üste tak ayakkabıyı giyince bant kaymasın. Ben 3-4 taneyle sabitliyorum ya da öğle tatilinde git terlik al kendine canım. İnce çorap yoksa ayağında ince çorapta alabilirsin. İlk kez falan mı giydin ki? Öyleyse ilk kez giydiğin ayakkabıyı mutlaka ince çorapla giymelisin ayağının şeklini alıncaya kadar yok öyle değilse at gitsin o ayakkabıyı ayağında kemik falan çıkartır mazallah.
Ne çok anlattım uzmanlık alanıma girdiği içün.
ilk önce sarımsağımı deneyeym canım ne kadar zamanda çıkarlarki 1haftaya kadar düzeltmem lazım kaşları yaa:26:Canım badem yağı sür, mevsimsel dökülüyor olabilir. Badem yağı çok iyi geliyor. Ben pamuklu çubuğu batırıp bir ara kirpiklerime sürmüştüm kirpiklerim kaşlarımı geçmişti. Sende her gece yatmadan kaşlarına sür canım. Besliyor.
Bende kaşlarımın şeklini değiştirmek istiyorum. Eylül'e kadar bıraksam hiç ellemesem değiştirebilir miyim ki?
benim kaşlar kalın maşallahta ortalardan dökülünce çok kötü oldu ya şekilsiz sarımsağı napıcm soyup sürücek miyimm kuzum??Hoşgeldin canım hoşgeldin.Evli olarak geldin aramıza ne guzel.
Aldemmm kıyamam canım yara bandı kar etmez kötü olduysa çok.Merhem sür kurutması için hemen.
Kaşlar içinde badem yağı birde sarımsak bılıyorum.Arkadasımın belli belirsizdi kaşları sarımsak kürü yaaptı kapkalın kaşları cıktı ınanamamıstıkk
bende incelticem biraz ama araları açılınca şimdi inceltmek olmazki ip gibi bişey kalır bende hiç sevmiyorum öyle kaş ilk önce araaları doldurup şekil verdimeliyim.Canım şekli güzelde ben kalınlaştırmak istiyorum biraz daha.
bebişim erteleyemem bu seferde kaşsızım yani ya düzensiz kaşla ya sarımsak kokusuAldem canımm aynen sarımsagı soyup ıkıye kes ve sür ama bence biraz ertele kuzumm kokma sarımsak sarımsak
Almadığım için kaşlarımı pek anlamıyorum aslında.Çok ince kaştan hoşlanmıyorum ama şu canavar gibi dümdüz kalın model yapıyorlar ya kavissiz son dönemde moda hani o berbat bir kaş şekli.
Kızlar bende artık önümüzdeki günlerde etkinliği oluştursam mı faceten?:44: Erken mi olur daha ki? Yorumlarınızı alayım please.
Kızlar bende artık önümüzdeki günlerde etkinliği oluştursam mı faceten?:44: Erken mi olur daha ki? Yorumlarınızı alayım please.
canın istiyosa yap gitsin canım yaa nolcak az kaldı sayılır zaten :123:
pernic trip yaptık diye alınıp mı gitti acaba hiç bişey yazmamış bugün
inciçiçeğim kadıköylere geliyosun da hiç haber vermiyosunnn
bu survivor her hafta canımı bir şey istetiyor yaa
canım benim çok kalmadım sadece düğün için gelmiştim. gezmeye geldiğim zaman haber veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?