347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım ya aslında yarabandı taksan acını hafifletr ben öyle yapıyorum eger onuda yaptysan bilemicem ki geçmiş olsun
onuda yaptım canımda acıtıyo hala. bugünü böyle geçirsem o yaralar hemen iyileşir inşallah vala
Ay bir de kaşlarım dökülüyo bir haftadır aldıramıyorum açıldı araları sinirleirm çok bozuk çok nye dökülür kaş ya :'((

Son düzenleme:
pecnic hoşgeldiiinn

ay bugün bana hiç geçmicek ya ayakkabı ayağımı vurdu pek kötüyüüm sinir oldum ayaklarım acıyoo

Oyyy kıyamam çok kötü. Benimde ayakkabı ayağımı acıttığında tek isteğim eve gidip bir an önce ayakkabımı çıkartmak istemek olur.

Ofiste masanın altı kapalıysa çıkar üstüne bas, Nena'nın da dediği gibi yara bandı takabilirsin bir kaç tane üst üste tak ayakkabıyı giyince bant kaymasın. Ben 3-4 taneyle sabitliyorum ya da öğle tatilinde git terlik al kendine canım. İnce çorap yoksa ayağında ince çorapta alabilirsin. İlk kez falan mı giydin ki? Öyleyse ilk kez giydiğin ayakkabıyı mutlaka ince çorapla giymelisin ayağının şeklini alıncaya kadar yok öyle değilse at gitsin o ayakkabıyı ayağında kemik falan çıkartır mazallah.

Ne çok anlattım uzmanlık alanıma girdiği içün.

Son düzenleme:

Canım badem yağı sür, mevsimsel dökülüyor olabilir. Badem yağı çok iyi geliyor. Ben pamuklu çubuğu batırıp bir ara kirpiklerime sürmüştüm kirpiklerim kaşlarımı geçmişti. Sende her gece yatmadan kaşlarına sür canım. Besliyor.

Bende kaşlarımın şeklini değiştirmek istiyorum. Eylül'e kadar bıraksam hiç ellemesem değiştirebilir miyim ki?

Hoşgeldin canım hoşgeldin.Evli olarak geldin aramıza ne guzel.

Aldemmm kıyamam canım yara bandı kar etmez kötü olduysa çok.Merhem sür kurutması için hemen.
Kaşlar içinde badem yağı birde sarımsak bılıyorum.Arkadasımın belli belirsizdi kaşları sarımsak kürü yaaptı kapkalın kaşları cıktı ınanamamıstıkk

Bence kaşlarının şekli çok güzel.Nasıl istiyorsun ki ?

Canım şekli güzelde ben kalınlaştırmak istiyorum biraz daha.

Almadığım için kaşlarımı pek anlamıyorum aslında.Çok ince kaştan hoşlanmıyorum ama şu canavar gibi dümdüz kalın model yapıyorlar ya kavissiz son dönemde moda hani o berbat bir kaş şekli.

o işi kökten halletti canım rahat bir ayakkabı aldım giydim ne acıydı be bu ayakkabı vurması nasıl can yakıyo Allah aşkına. eve gidincede krem flan sürücem fena su topladı yara bantlarıda yapştırdım çıkarırken çok acıcaakk
ilk önce sarımsağımı deneyeym canım ne kadar zamanda çıkarlarki 1haftaya kadar düzeltmem lazım kaşları yaa:26:

benim kaşlar kalın maşallahta ortalardan dökülünce çok kötü oldu ya şekilsiz sarımsağı napıcm soyup sürücek miyimm kuzum??

Canım şekli güzelde ben kalınlaştırmak istiyorum biraz daha.
bende incelticem biraz ama araları açılınca şimdi inceltmek olmazki ip gibi bişey kalır bende hiç sevmiyorum öyle kaş ilk önce araaları doldurup şekil verdimeliyim.

lovelym kirpiklerin nasıl oldu yağ ilee merak ettimm

Aldem canımm aynen sarımsagı soyup ıkıye kes ve sür ama bence biraz ertele kuzumm kokma sarımsak sarımsak

Almadığım için kaşlarımı pek anlamıyorum aslında.Çok ince kaştan hoşlanmıyorum ama şu canavar gibi dümdüz kalın model yapıyorlar ya kavissiz son dönemde moda hani o berbat bir kaş şekli.

Canım ben biraz kalınlaştırsam ve biraz daha aşağı çeksem daha hoş duracak sanki bilemedim. Bende başlayayım gece yatarken sarımsak ve badem yağı karıştırıp sürmeye.

Aldem gece sür sabah sil canım. Ben bir ara sarımsak sürmüştüm zaten bir süre sonra kuruyor, kuruyuncada geriliyor kaşlarının orası. Benim daha öncede kaş çıkarma çabam olmuştu yarım kalmıştı. Bu sefer 3 ay ellemicem kezban gibi gezeceğim.

Kirpiklerimi bir ara çok uzatmıştım ama evdeydim o zamanlar kirpiklerim doğru düzgün rimel görmüyordu. Şimdi hergün kat kat rimelleniyor o yüzden de çok döküldü. Aman diyeyim makyajınızı çıkarmadan uyumayın.

hemen bu akşam başlıcam canım tek sarımsak mı yapayım badem yağı alıp iksi birlikte daha mı iyi oluyor?

selamlar canlar

hafta sonu istanbuldaydım üni.den arkadaşımın düğünnde çok harikaydı herşey
kınasında falan çok duygulandım yaa kendiminkinde nolur bilmem artık

stanki kadıköye geldim canım :))

chelzy doğum günün kutlu olsun canım sürprizde harika olmuş

lovelym babetlerinde çok güzelmiş. benim için paylaştığın ayakkabılarıda çok beğendim canım çok güzeller. o anda aklına gelmişim paylaşmışsın hemen sağol canım

hümm hoş geldin yeni gelin nasıılsın bakalım

alde canım benimde kaşlarım çok seyrek ve sarı bi ara gürleşip kalınlaşsın diye sarımsak sürmüştüm biraz işe yaradı ama sürerken dışarı taşırmamaya dikkat et benim gibi olup olmadık yerde dağınık dağınık iri teller çıkmasın

Kızlar bende artık önümüzdeki günlerde etkinliği oluştursam mı faceten?:44: Erken mi olur daha ki? Yorumlarınızı alayım please.

canın istiyosa yap gitsin canım yaa nolcak az kaldı sayılır zaten :123:

pernic trip yaptık diye alınıp mı gitti acaba hiç bişey yazmamış bugün
inciçiçeğim kadıköylere geliyosun da hiç haber vermiyosunnn

Son düzenleme:

canım benim çok kalmadım sadece düğün için gelmiştim. gezmeye geldiğim zaman haber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…