Canım fiyatını tam hatırlamıyorum ama 269-299 arası bir şeydi.
Bende babetlerimi 130 liraya aldım. Ayakkabıyla birlikte toplamda 220 liraya patladı aşkımlara.
Dantel öyle güzel duruyor ki ayakta canım inanamazsın. Gelinliğimde dantel yok ama ayakta duruşunu çok beğendim. Birde İnci'nin o koleksiyonunda benim ayağıma 37 oldu. 38 çok büyük geldi. Sanırım kalıpları biraz büyük çalışmışlar.
Bu arada ben hafta sonu şunu da aldım. Çok kullanışlı bir şey. Koçtaş'ta bir yedek başlığı da yanında hediye. Başlıkları 6 ayda bir değiştirmek gerekiyormuş. Bir damla su bırakmıyor üstünde. Çok pratik.
canım demin ayakkabıyı düzgün incelememişim benim begendiğimin aynısıymış ama mümkün değil o kadar para veremem max. 150 çünkü bide çanta alıcam aynı renkte başka zaman biyere gderken kullanmak adına ... bide bnm kınam için 4-5 çift ayakkabı çanta alıcam kıyafetlerime uygun o yuzden sadece 1 ayakkabıya 300 tl veremıcem malesef yinede ilgine cok cok tesekkür ederm lovelycim saol...
ben su tarz vileda mop vs hiç sevmıorum sanki evi temizlemio gibime gelio saçları falan toplamıo yerden ve sürekli değiştrmek gerekıo ben haftada bir alırım bezimi yatar yere temizlerm içime öyle sinio toz alsam yeter çünkü 2 ay da bir derin temizlk için kadın çagırıcam napim çalışınca dern temzlık zor gelio bana
chelzymmmm doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnn
lovelyymmm babetlerine bayıldım, dün sabah 10dan akşam 6 ya kadar topuklu ayakkabılarla ayakta kalınca bugün ayağımın 3 parmağıda su topladı, o yüzden düğünde başıma böyle bişey gelmesin diye bende babet tercih edicem. bitek fotoğraflar için belki sanemikodan bi topuklu alabilirim
Canım Sanem kardeşimin en yakın arkadaşlarından birinin ablası ama ben bile almadım çünkü gereksiz pahalı. Fiyatları bir sor istersen demek istediğimi anlayacaksın. Bu sene o da evleniyor sanırım, nişanlandı.
Bende nikahta topuklularla duracağım, akşam eğlence de çıkarıp babetleri giyeceğim en mantıklısı öyle olacak.
sordum canım çok pahalı ama içim gitti ya belki kıyarım paraya
Günaydın kızlar bi adet taze gelin geldi
pecnic hoşgeldiiinn
ay bugün bana hiç geçmicek ya ayakkabı ayağımı vurdu pek kötüyüüm sinir oldum ayaklarım acıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?