347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar buldum galiba onun sıktığını ama videoyu izleyip iyice emin olmam lazım.

Absolute Shimmer Mist Spray'di zannediyorum onun sıktığı fiyatı ne kadar acaba...

Şuan Trendyol'da da Victoria Secret'ın simli vücut spreyleri var. Geçen yıl arkadaş almıştı çok güzeldi ama Tülin'in sıktığı daha yoğundu sanırım.:44:

canım demin ayakkabıyı düzgün incelememişim benim begendiğimin aynısıymış ama mümkün değil o kadar para veremem max. 150 çünkü bide çanta alıcam aynı renkte başka zaman biyere gderken kullanmak adına ... bide bnm kınam için 4-5 çift ayakkabı çanta alıcam kıyafetlerime uygun o yuzden sadece 1 ayakkabıya 300 tl veremıcem malesef yinede ilgine cok cok tesekkür ederm lovelycim saol...

ben su tarz vileda mop vs hiç sevmıorum sanki evi temizlemio gibime gelio saçları falan toplamıo yerden ve sürekli değiştrmek gerekıo ben haftada bir alırım bezimi yatar yere temizlerm içime öyle sinio toz alsam yeter çünkü 2 ay da bir derin temizlk için kadın çagırıcam napim çalışınca dern temzlık zor gelio bana

Canım rica ederim ayakkabı için.

Ben buna bayıldım. Koçtaş'a gittik şu yatak odasına abajur bakmak için o arada bir kız bunun tanıtımını yapıyordu bir harika gerçekten hiç su bırakmaması hoşuma gitti. Ben diğerlerini bastırcam da suyunu sıkcam diye ellerimi acıtıyordum. Kovanın içine çamaşır suyu, yüzey temizleyici ve biraz cif karıştırınca nasıl temizliyor bir bilsen. Benim formülüm yani. Seramikler, parkeler yeni gibi oluyor. Bu arada ben her cuma yarım gün yardımcı alacağım zaten, arkadaşım çok memnun onunkisi bana da gelecek. Ben paspasımı, elektrik süpürgemi tutarım da ütüyle uğraşmak istemiyorum. Benim de, bizimkinin de ütüsü çok çıkıyor, yemek mi yapayım, temizlik mi, ütü mü yetişemem yani. 2 ayda bir de dip temizlik için alacağım bende kapı pencere silinmesi için. Evlenince bakalım ne kadara yetişebiliyorum, ne kadarına yetişemiyorum bir göreyim ona göre bir yol izleyeceğim artık en doğrusu o olacak.

Son düzenleme:
Aldem sagolasın canım benim inşallah diyorum özel kutlama içinde seninde sevindiğini biliyorum biliyosun çünkü :)

Lovelycm gule gule kullan temız günlerde inşallah.Nenacım tesekkur ederım canım inşallah birde bende senin gibiyim yere yatar silerim tam bir kadın anammm gibi .Nedense viledaya alışamadım belki annemden de çok görmediğim için.Tek kullanım alanımız balkonlar oda kışın yıkamadıgımız ıcın siliyoruz.Yoksa ev içinde kullanmıyoruz bizde.

Kızlar bildiğiniz güzel bronzluk sağlayan kremler var mı?

Ben bugün bunu çok araştırdım. Diyorum ki önce orta derece faktörlü bir güneş kremi kullanıp üzerine kakao ve havuç yağı karışımı sürüp bütün gün yatayım. Tenim çok beyaz ben bronzlaşmak istiyorum gelinliği de daha iyi taşırım diye düşünüyorum. Koruyucu için hep Nivea Sun 50 faktörlük sprey kullanıyordum ama bu sefer Garnier düşünüyorum. Sizin kullandığınız, memnun kaldığınız kakao ve havuç yağı markası var mı?

chelzy doğumgünün kutlu olsun canım nice mutlu senelere hep sevdiklerinle beraber ve hep sevdiğin seni böyle mutlu eder inşallah

stanki daha yaşın gayet küçük hayırlısı olsun tabiki ama stres yapma kendini üzme canım inşallah her şey güzel olur zamanı nezamansa ozaman olur

chelzymmmm doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnn
lovelyymmm babetlerine bayıldım, dün sabah 10dan akşam 6 ya kadar topuklu ayakkabılarla ayakta kalınca bugün ayağımın 3 parmağıda su topladı, o yüzden düğünde başıma böyle bişey gelmesin diye bende babet tercih edicem. bitek fotoğraflar için belki sanemikodan bi topuklu alabilirim

Canım Sanem kardeşimin en yakın arkadaşlarından birinin ablası ama ben bile almadım çünkü gereksiz pahalı. Fiyatları bir sor istersen demek istediğimi anlayacaksın. Bu sene o da evleniyor sanırım, nişanlandı.

Bende nikahta topuklularla duracağım, akşam eğlence de çıkarıp babetleri giyeceğim en mantıklısı öyle olacak.

sordum canım çok pahalı ama içim gitti ya belki kıyarım paraya

sordum canım çok pahalı ama içim gitti ya belki kıyarım paraya

Sen değil onlar kıyacak canım ama yapma etme acı nişanlına bir daha giymeyeceksin çünkü. Zaten şimdi böyle düşünüyor insan da o zaman gelince kıyamıcaksın çünkü görceksin o kadar çok masraf oluyor ki herşey. Al al bitmiyor. Sıfırdan ev kurmak çok zor.

Kızlar bende artık önümüzdeki günlerde etkinliği oluştursam mı faceten?:44: Erken mi olur daha ki? Yorumlarınızı alayım please.

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

Dygg: 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün....................30:123:

İnciçiçeği35: Şafak....................34
29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................94:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................109:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................117:123:

günaydınlar canlarım napıosunz bakim...

herkesin işi gücü rast gitsin inşallah ...

pernic biz sana tripliyiz

pecnic hoşgeldiiinn

ay bugün bana hiç geçmicek ya ayakkabı ayağımı vurdu pek kötüyüüm sinir oldum ayaklarım acıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…