onun yüzünden ders çalışamıyorum
benimde son bir tane sınavım kaldı ama hiç çalışasım gelmiyor
şafak saymaya kaldığım yerden devam
33 Mersin
Eğer aynı işyerinde kalırsam yani yıllık izin sorunum olmazsa Ekimin 1. haftasında izmir selçuğa kampa gidiyoruz ekimde izmirde denize girilir mi?:26:
ha gayret kuzumÇalışmalıyız
düğündü kınaydı derken şafağıda azalttın hadi bakalım
Canım sarımsağı tek sürersen çok geriyor kuruyunca. Bence badem yağıyla bir kür yap öyle sür. Sarımsak çıkmayan yerleri de çıkartıyor, tüy köklerini güçlendiriyor, badem yağı ise uzamasını sağlıyor.hemen bu akşam başlıcam canım tek sarımsak mı yapayım badem yağı alıp iksi birlikte daha mı iyi oluyor?
canım sanki biraz erken gibi geldi bana ama için içine sığmıyor tabi çok istiyorsanda oluştur yani
canın istiyosa yap gitsin canım yaa nolcak az kaldı sayılır zaten :123:
pernic trip yaptık diye alınıp mı gitti acaba hiç bişey yazmamış bugün
inciçiçeğim kadıköylere geliyosun da hiç haber vermiyosunnn
Eğer aynı işyerinde kalırsam yani yıllık izin sorunum olmazsa Ekimin 1. haftasında izmir selçuğa kampa gidiyoruz ekimde izmirde denize girilir mi?:26:
lovelym babetlerinde çok güzelmiş. benim için paylaştığın ayakkabılarıda çok beğendim canım çok güzeller. o anda aklına gelmişim paylaşmışsın hemen sağol canım
ayakta rahat olması en önemlisi valaaa gördük yaşadık dünİnciçiçeğim beğenmene sevindim. Bir dene bu ayakkbıyı İnci'de o kadar zarif ki. Muhteşem duruyor ayakta ve çok rahat.
ayakta rahat olması en önemlisi valaaa gördük yaşadık dün
arkadaşlar nasılsınız?
İstanbul da hava muazzam kötü lodos var ayrıca kara bulutlar gezio her an döktürebilir basık ve çok nemli resmen sapsarı dışarısı anlıcagınız iğrenççç sıkıcı gün bitsin...
ben bugun kursa başlıyorum rusça kursuna esasen hafta sonu olucak eğitimlerim ama geçen yazılırken hoca hafta içi bi gün gel akşam derslerini beğenirsen hafta içine geçiririz senide dedi bende o yzuden bugun bi giidip bakayım nasılmış
bu hafta sonu cuma yada c.tesi ilk okul arkdsımın kına gecesi var hafta sonuda düğünü düğüne gidemicemde kınaya iştirak etmek istiyorum sizce ne takmalıyım bana yardmcı olurmsnz ??:26:
Bilemiyorum ki canım ben genelde bir şey takmıyorum arkadaşlarıma. Ev hediyesi yapıyorum o da genelde elektronik eşya oluyor. Birine ekmek kızartma, birine tost makinası, türk kahve makinası, kettle, çaycı falan gibi şeyler alıyorum.
bende cogunlukla altın takıyorum çünkü neye ihycı oldgunu bılemıyorum en azından bozdurur ya eksıgını tamamlar yada küçük bir taksidini öder diye düşünüyorum hediye sınırlı bi şey istedgni yapamaz ya elinde 2-3 tane aynısı varsa ne olucak bilemiyorumsanırım altın takıcam bu ara bütçem çok zorlanıo ama napim bu düğünler hiç bitmioki yahu bu yaz daha şimdiden altın takmamız gereken 8 kişi var ve daha eminim ki davetiye gelicektir poffff yaaa ben güya bu sene kendime 2 tane bilezik yapıcaktım yatırımlık ama yapamıcam düğün dernek bitmiyor
Canım altın bu ara düşmüşken alabilirsin aslında.
Değişim kartı koydurursan istediği ürünle değişim yapabilir. O yüzden bugüne kadar hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Ya değişim kartı koydurdum ya faturasını verdim. Daha şansıma aldığım hiç bir hediyeyi de çok şükür değiştirmedi kimse.
Marks&Spancer, Tepe Home ve Boyner'de de salon için güzel hediyelik dekoratif objeler oluyor öyle bir şeyde tercih edebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?