347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Sen bilirsin tabi ki canım ben alternatif olarak söyledim. Şahsen ben durumum iyi olduğunda bile altın takamıyorum zaten akraba eş dost annemler hep takıyorlar ama ben şuan istesemde yapamam. Tam evlilik arifesinde çok fazla para harcıyorum çünkü ama ben de kendi yuvamı kurduğumda bende takmaya başlayacağım.

haklısın akrabaya eş e dosta bnmde annemler takıoda kendi arkdslarım içinde onlardan isteyemem ki bu benm 19 yıllık samimi arkdsm ıvır zıvır ınsan olsa suan 1 tl bile veremem okadar sıkıntıdayım bılıosunuz ama buna mecburum e hediyede alsam en az 100 tl bari 30-40 fazla vereymde çeyrek alayım die düşündüm napim hesap kitap yapıorum bu ay 250 tl zarardayım ve artı cebime bile harclık ayıramıyorum kredi kartlarmıda nişanlıma verdm 2 aydır o ödüo baya sıkıntıdayım ama napalım canımız saolsun çalışır öderiz kızlar artık hiç bşyi takmak istemyrm ölümlü dünya trilyon borca grmiyoruz ya şurda 3-5 milyar artık takmıcam hiç bşyi vallahi sağlığımıza zarar

Canım çok samimi arkadaşınsa tabi ki takabilirsin. Şayet benim öyle ilkokuldan falan samimi arkadaşım yok. Faceten bile siliyorum bazen, görüşmüyorum ki dursa ne olur diyorum. En yakın arkadaşıma da takamadım ben ev hediyesi götürdüm çünkü o zaman çeyreğin tavan yaptığı yıldı. Evlenince bana takan arkadaşlarım olursa takacağım. Ofiste de para topluyoruz biz bir zarfın içinde para veriyoruz. Ofisimiz 25 kişi falan kişi başı genelde 30-35 tl arası toplanıyor ve düğünden 20-25 gün önce veriyoruz öyle güzel oluyor. Yani kısacası çokta önemli değil ben bir şekilde hediyemi yapıyorum sevdiğim insanlara. Burda olsanız sizlere de güzel bir şeyler yapmak isterdim.

Ben de 2 banka kartımı kapattırdım borçlarını ödüyorum hala. Biri bitmek üzere. Diğerinin var bir kaç ayı daha. 2 banka kartımı da kullanıyorum. Onların taksitleri aldı başını gitti. Bir de kullandığım o iki kartın birinin bankasından kredi kullandım kredi ödüyorum. Bitmesi de 2014'ün sonları, diğer kullandığım karttanda taksitli nakit avans kullandım. Deli faiz işletiyor kimseye önermiyorum. 6 yere ödeme yapıyorum şuan. Artı her öğlen dışarda yiyorum. Yol parası veriyorum. Maaşımdan kendime hiç bir şey arttıramıyorum.

benimde 20 senelik arkadaşlarım var hep düğünlerinde altın taktım bu yazda 2-3 yakın arkadaşıma altın takıcam neyse ki altın düştüde bende alıp kenara koydum iyi oldu
yoksa düğün üstü altın işleri falan zor alacak bütçe olmuyor

çok iyi yapmışsın canımmm bende geleceğe yatırım yapıyorum altını buaralaar lazım olacak sizin gibi çeyiz işine girdiğimdeee

pernic hiç yok o da bize mi kızdı acaba biz şaka yaptık yahu taze gelin her neydeysen gel bakalım tripte olmasakta ifadeni alıcaz bize cvp vereceksin

Bende kapatıyorum. Bir tane bırakıcam, bir tane de bizimkinde var limitlerde bize yeter düzeyde zaten. Nakit alacağız evlenince çoğu şeyi gerekmedikçe kredi kartı kullanmayacağız. En güzeli.

Son düzenleme:
kızlar bu gün çok sinir oldum bir operatör firmasına devir işlemi yapmıştım 90 gün sonra hattı değiştirebileceğimi söylemişlerdi şimdi diyorlarki ekim 2014 e kadar değişemezsiniz meğer yaptığım devir işleminin şartıymış ama ozaman kimse bana bunu söylememişti,bu operatöre geçmemdeki tek amaç ise devirdi ama malesef şimdi geçemiyorum başka operatöre...

bu arada biraz da ben anlatayim :) farkettimde ben hiç anlatmıyorum genelde sizlerin yazılarına cevap veriyorum, yorum yapıyorum
kardeşim ortaokuldan mezun oldu mezuniyet partisine gittik.tam 10 yıl önce aynı okuldan ben mezun olmuştum çok duygulandım anlatamam hem kardeşime hem kendi geçmişim geldi aklıma zaman nasılda geçmiş.hala o okulda öğretmenlik yapan hocalarım var onlarda benle konuşunca baya duygulandı zaman nasıl geçiyor falan diye ve şimdi üniversiteden mezun oluyorum hem güzel hem hüzünlü dakikalar geçirdim anlayacağınız.
bir akrabamızın düğünü vardı, kır düğünü.gelin çok tatlıydı gelinliğinide çok beğendim sadeydi taş tuş yoktu tek süsü danteliydi,ayrıca kuşak merasimi olmadı modaya uyum sağlamış ha bu arada adana da kuşağı evden çıkarken baba takmaz gelinin erkek kardeşi düğün esnasında takar kuşak merasimi adı altında kuşağını takıpta gelmişti füme renginde birazda belden değilde göğüs altındandı sanki yere kadar uzanıyordu.
sonraaa aşkıma gelecek olursak her geçen gün sevgim artıyor benim kızlar çok mutluyum çok şükür ilişkimiz çok güzel gidiyor böyle aşkla bakışıp konuşuyoruz birlikte vakit geçirmek acayip keyif veriyor sohbetimiz hiç bitmiyor.dün gölde yunusa bindik başbaşa hafif yağmur atıyordu üzerimize çok romantikti
neyse ben çok konuştum galiba ara ara anlatsam yaptıklarımı bu kadar konuşmayacam

Hahahah Pukiciğimin çenesi mi düşmüş aman da aman sen daha sık gelde biriktirme canım benim sonra unuttukların olur. Gerçi böyle okuması da güzelmiş. Biraz da yazmayı bırakıp okuyucu tarafa mı geçsem. Azcık yer değiştirsek hiç fena olmaz hani.

Kırmızı kuşakta neymiş peeehhh diyorum. Kırmızı kuşak mı kalmış yahu? Bende bir çok kişide göğüs altından ya da belden bağlanmış arkadan fiyonk yapılmış pembe organze tül görüyorum ve kır düğünlerine bilakis çok yakıştırıyorum. Çiçeği de uyumlu yapıyorlar muhteşem oluyor.

Sevdiceğine gelince maşallah allah bozmasın canım benim. Allah bu sevginizi hep daimi kılsın.

Kardeşciğinin de üniversite mezuniyetlerini göresiniz inş. Başarıları daim olsun. Benim de liseden edebiyat öğretmenimin kitabı çıktı. Kardeşim yiğeniyle birlikte olduğu için imzalayıp göndermiş bize de çok mutlu oldum.

Kızlar bu arada ben 1 Haziran'da diyete giriyorum. Hani duyan ve beni bilmeyen çok kilom var zannedecek ama amaç kilo vermekten ziyade sıkılaşmak. Bunu da yediklerime dikkat ederek ve yüzerek yapabilirim diye düşündüm.

Karın bölgemde sürekli Burger yememden ötürü yağlanma oldu, üst bacaklarımda da selülit oluşumu gözlemledim. Nestle Nesfit'e başlayacağım. Daha öncede sabahları Nestle Nesfit, öğlenleri salata, akşamları da ağır yemeyerek beyaz ekmek tüketmeden bir dilim çavdar ya da tahıl ekmeğiyle 9 kilo vermiştim. Daha önce kaçtın dediğinizi duyar gibiyim. 3 yıl önce 50 kilo olarak çalışmaya başladım. 2011'de 59'u gördüm, nişandan 2 ay önce anlattığım şekilde diyete girdim ve 9 kilo verdim. Şimdi kaçım bilmiyorum ama yine 58-59 civarı olduğumu düşünüyorum. 1 Haziran'da tartılacağım ve diyetime başlayacağım. Burger'a da elveda diyeceğim. Çok güçlü bir iradeye sahibim o yüzden yine başarılı sonuçlanacağına inanıyorum. En azından inanmak başarmanın yarısıdır diyip lafı daha fazla uzatmıyorum anladınız siz beni.

puknasss ne güzel yazmışsın okumak çok keyflıydı cnaım valla biz yazmaktan size sıramı gelmio yada siz yazmıosunuz die biz meydanı bos buldukta her dkkamı yazıoruz anlamadım ama burada geçirdiğim keyfli dakikaların haddi hesabı yok o yuzden herkesi sık sık burada görmek istiyorum herkesin en keyfli anlarını,mutsuz anlarnı her şeyi knuşalım birbirimize destek olalım neredeyse 1 yıldır paylaşımımız oldu samimi sıcak bir ortam var o yüzden kopamıyorum...

sevgilinlede mutluluklar dilerim aşkınız hiç bitmesin sanki beni anlatmışsın duygulandım ve nişanlımı özlemiştim şimdi dahada özledim dün görmeme rağmen her saniye özleye bilme potansiyeline sahibim aşk işte

kız kardeşinede tüm okul hayatında başarılar diliyorum ve tabiiki sanada tatlım....

bencede özellikle kır düğünlerinde çiçekle beraber çok takışıyor öyle kuşaklar ama kırmızı kuşak için çok olumsuz bir yorumda yapmayacam ne de olsa adet amin canım teşşekkür ederim hepimizin inşallah...ne kadar güzel bir şey seni düşünüp kitabını yollaması

bende öyle canım seviyoprum topiğimizi ve tabiki sizleri
sağol canım benim okul hayatım cuma günü gireceğim sınavla bitiyor inşallah, bu arada kardeşim kız değil erkek canım

bende böyle bi ayakkabı mı alsam fotoğraf çekimi için acaba
Eki Görüntüle 723969

Canım bu benim aldığımın aynısı dedim ki resmin üstüne tıklayınca anladım Marjin'inmiş zaten. Bence süper olur çok rahat ve ayakta da süper duruyor ama bak gör daha ne fikirlerin değişecek o yüzden evliliğe yakın al. Beni biliyorsunuz balık gelinlik alıcam derdim, prenses aldım çıktım.

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

Dygg: 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün....................28:123:

İnciçiçeği35: Şafak....................32
29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................92:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................107:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................115:123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…