347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bende öyle olacağım kesin...inşallah iyi geçer sınavların canım ve mezun olursun sende, önümüze bakalım umarım hayırlı ve güzel işler buluruz.

Bu arada nacizane fikrim daha önce nevresimler için de aynı şeyi söylemiştim gecelikmiş vs çok fazla almaya gerek yok çünkü bir zaman oluyor birşeyler almak istiyorsun var diye alamıyorsun. 3 yılda hiç kullanmadağım şeyler var bazen var olduklarını bile unutuyorum.

Eğer evlendikten sonra masraf olmasın stok yapalım diye düşüyorsanız bulaşık makinası detarjanı, çamaşır makinası detarjanı, temizlik malzemesi, banyoda kullanılacak ürünler iyi oluyor.

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

Dygg: 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün....................27:123:

İnciçiçeği35: Şafak....................31
29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................91:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................106:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................114:123:

Günaydın kızlar hala.pc.m.olmadığı.için listeyi geri alamadım pc gelene kadar.yapmaya.devam et sen liste yardımcı kuzucum.....

Canım hiiiç problem değil benim için. Hiçte zor gelmiyor nasılsa hergün giriyorum. Girince önce listeyi güncelliyorum. Sen kafana takma canım. Ben memnunum halimden.

Bu arada Dyg'nun çok az kaldı. Yakında gidiyor o da sevdiceğinin kollarına.

Dün gelinliğini teslim almış, akşam faceten resmini atmış inanamazsınız bu kadar şahane olur, özelikle gelinliğin kuyruğu bu kadar güzel olabilir. Çok beğendim Dyg kuşun gelinliğini. Hatta duygulandım onu öyle görünce. Çok güzel çalışmış modaevi ve hiç provaya gitmemesine rağmen kalıp gibi çıkarmış gelinliği. Takdir ettim kendilerini şahsen. Dyg kuşta uçuyor yuvadan.

evet 2.taze gelinimiz geliyor

Kızlar biz 8 haziran cts günü kayınvalidemle alışverişe çıkacakmışız. Dün akşam bizimki söyledi telefonda. Şu 3 boy sandıklardan istiyorum. Önce onları alıp sonra içini dolduralım diyoruz. Erkek tarafı geline neler alır? Kına gecesi aksesuarlarını da halledeceğiz o gün. Bilen biri neler alınır kına ve gelin sandığıyla ilgili yazabilir mi?

evliler, yeni gelinler hadi verin bakalım gerekli bilgileri bizede tüyo olsun
nişanda alılşveriş yapmamıştık biz düğünde yaparız diye. bende bilmiyorum hiç neler alınır:26:

evliler, yeni gelinler hadi verin bakalım gerekli bilgileri bizede tüyo olsun
nişanda alılşveriş yapmamıştık biz düğünde yaparız diye. bende bilmiyorum hiç neler alınır:26:

Canım bizde nişanda yapmamıştık masraf olmasın diye düğün de yaparız demiştik ama neler alınır ben pek bilmiyorum.

İç çamaşırı, gecelik, pijama, tüylü terlik, makyaj malzemeleri falan konuyor herhalde.

Lovelyim tüylü terliğe gerek var mı ki ? Çok eskide kalmış bişey değil mi o ya

Onun dışında bildiğim parfüm,Kişisel bakım ürünleri,ihtiyacı varsa epilasyon aleti bile koyan vardı hatırlıyorum.

ayne öyle gecelik iç çamaşırı falan hepsi alınıyor normal giymeye 2 takım kıyafet ayakkabı çanta günlük terlik süslü terlik çorap mkyaj seti seccadeydi yok lifti patikti bilmem onlar yani çeyiz kısmı da gelir o sandıklarda parfümler kremler falan

Yok canım beyaz tüylü terlik konuyor hala. Modası geçen bir şey değil çünkü sabahlıklı saten geceliklerle çok hoş oluyor. O yüzden muhakkak istiyorum ben o terlikten.

Son düzenleme:

Canım ben normal giymeye kıyafet aldırmayacağım çünkü zaten sık sık alıyor kayınvalidem.

Ben şöyle bir düşündüm öğle tatilimde. Bir sabahlıklı saten gecelik, bir saten pijama, 2-3 takım iç çamaşırı, bir beyaz tüylü terlik.
Makyaj malzemesi ve yüz temizleme peeling seti aldıracağım. Başka aklıma gelen yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…