Okuldayken hayatın en zor şeyinin okumak olduğunu düşünürken çalışma hayatını görünce okula dönmek istedim ama dönülmedi
vayyy hayko he,
buraya da cumartesi hakan altun geliyor ama hafta sonu sınavlarım olduğu için gidemiyorum. Bende hafta sonu sınavlarım iyi geçerse 7 yaşında başlamış olduğum eğitim öğretim hayatımı 26 yaşımda tamamlamış olacağım
Lisede bu kadar çok ders çalışsaydım bilgisayar programcılığı yerine bilgisayar öğretmenliği okurdum gerçi bilgisayar öğretmenliği okusan ne olucak arkadaşım 3 yıldır kpss ile uğraşıyor.
sağol tatlım.babaannem daha iyi çok şükür.... bende göndereceğim yikamaya yazınHoş geldin canım, babannene de geçmiş olsun. Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Halıları ben 2 kere yıkamaya verdikten sonra o şeyler geçti süpürmekle geçmiyor.
Günaydın kızlarhala.pc.m.olmadığı.için listeyi geri alamadım pc gelene kadar.yapmaya.devam et sen liste yardımcı kuzucum.....
eve internet almadık zamanı.onunla gecirmeyelim diye iş yerinde de kullanıcı.adı şifrem gelmedi haftaya gelecekmis o.zaman hemen koyacağımPernic evinin fotolarını ne zaman ekleyeceksin bize?
evet 2.taze gelinimiz geliyorBu arada Dyg'nun çok az kaldı.Yakında gidiyor o da sevdiceğinin kollarına.
Dün gelinliğini teslim almış, akşam faceten resmini atmış inanamazsınız bu kadar şahane olur, özelikle gelinliğin kuyruğu bu kadar güzel olabilir. Çok beğendim Dyg kuşun gelinliğini. Hatta duygulandım onu öyle görünce. Çok güzel çalışmış modaevi ve hiç provaya gitmemesine rağmen kalıp gibi çıkarmış gelinliği. Takdir ettim kendilerini şahsen. Dyg kuşta uçuyor yuvadan.
tamam canım yarın temizlik yapacağım.miss miss çekerim fotolariniCanım internetin bağlanır bağlanmaz bekliyoruz evinin resimlerini o zaman.
Kızlar biz 8 haziran cts günü kayınvalidemle alışverişe çıkacakmışız. Dün akşam bizimki söyledi telefonda. Şu 3 boy sandıklardan istiyorum. Önce onları alıp sonra içini dolduralım diyoruz. Erkek tarafı geline neler alır? Kına gecesi aksesuarlarını da halledeceğiz o gün. Bilen biri neler alınır kına ve gelin sandığıyla ilgili yazabilir mi?
evliler, yeni gelinler hadi verin bakalım gerekli bilgileri bizede tüyo olsun
nişanda alılşveriş yapmamıştık biz düğünde yaparız diye. bende bilmiyorum hiç neler alınır:26:
Canım bizde nişanda yapmamıştık masraf olmasın diye düğün de yaparız demiştik ama neler alınır ben pek bilmiyorum.
İç çamaşırı, gecelik, pijama, tüylü terlik, makyaj malzemeleri falan konuyor herhalde.
Lovelyim tüylü terliğe gerek var mı ki ? Çok eskide kalmış bişey değil mi o ya
Onun dışında bildiğim parfüm,Kişisel bakım ürünleri,ihtiyacı varsa epilasyon aleti bile koyan vardı hatırlıyorum.
ayne öyle gecelik iç çamaşırı falan hepsi alınıyor normal giymeye 2 takım kıyafet ayakkabı çanta günlük terlik süslü terlik çorap mkyaj seti seccadeydi yok lifti patikti bilmem onlar yani çeyiz kısmı da gelir o sandıklarda parfümler kremler falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?