- 14 Ağustos 2012
- 989
- 22
- 118
canımcım akşam yapıyorum zaten ama o koku burnumdan gitmiyor ya :) yüzümü yıkarken fazla ovalayamıyorum kaşlarımdan bir tel bile kopmasın dyeAldem akşam yatarken yap didim sana.Sabah yüzünü güzelce sabunla, kaşlarını ovala bir güzel aralarında kalıntı kalmasın. Yüzünü kuruladıktan sonra da üzerine muhakkak nemlendirici sür. O zaman kokmayacaktır.
bu çok güzel bir fikir bende öyle yaparım kesin herşeyin yepyeni olacak onlar neden olmasınnKızlar bu arada ben kendime makyaj kutusu yaptım bir kutu. Her ay bayağı bir şeyler alıyorum koyuyorum içine. Mesela 5 adet parfümüm falan var hiç açılmamış, roll on'lar var, rujlar, bb krem, top allık, makyaj çantası, gece-gündüz nemlendiricileri, makyaj fırçaları... Sayamayacağım tonla şey var koskoca bir karton kutu.
Bu ay da yine bir sürü bir şeyler alayım diyorum. Evden giderken herşeyimi bırakacağım, yeni yeni açıp aynamın önüne banyoya koymak istiyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda? Benim gibi yapanınız var mı?
atarsa 31 canım 2 gün sonra artık ay falan yok sadece günler
canımcım akşam yapıyorum zaten ama o koku burnumdan gitmiyor ya :) yüzümü yıkarken fazla ovalayamıyorum kaşlarımdan bir tel bile kopmasın dye
bu çok güzel bir fikir bende öyle yaparım kesin herşeyin yepyeni olacak onlar neden olmasınn
İnciçiçekim bugün paylaşırken bende aynı şeyi düşündüm. Günlere düşüyor çiçekim dedim. Birlikte sayacağız demiştim, bak hep beraberiz.
QUOTE]
beni yalnız bırakmadığınız için hepinize ne kadar teşekkür etsem azdır sizi çok seviyorum iyiki varsınız
yemin törenine gideceğim zamanda böyle çok heycanlanmıştım şimdi onun 10 katı falan heycan daha azaldıkça nasıl olurum bilmem. ilk kez görüşecek gibi
Bebekler iç çamaşırı, eşofman, pijama falan bunlardan kaç adet alacaksınız?
Hüm en yeni sen evlisin söyle bakalım bunlardan kaç adet aldın?
beni yalnız bırakmadığınız için hepinize ne kadar teşekkür etsem azdır sizi çok seviyorum iyiki varsınız
yemin törenine gideceğim zamanda böyle çok heycanlanmıştım şimdi onun 10 katı falan heycan daha azaldıkça nasıl olurum bilmem. ilk kez görüşecek gibi
Canım ben havaalanına gittiğim günü, İzban'daki duygularımı kelimelerle anlatamam. Sen ki bizden çok daha uzun süre sevdiceğinin kokusunu duymadın nasıl duygusallaşırsın tahmin ediyorum. Ben gözlerim dolu dolu gitmiştim. Hala yazarken bile gözlerim doluyor.
Daha seni depükleyeceğiz. Sonra girip bize duygularını anlatmanı bekleyeceğiz. Evlilik var sırada çoook şey var.
Bu arada bizde seni seviyoruz canım.
ayy ben daha gecelik, pijama, iç çamaşırı işine girmedim
sadece 2 takım normal uzun pijamam ve 1 takımda kaprili yazlık pijamam var
o konuda eksiğim çok yani bian önce almam gerek sanırım
canım pijamam yazlik 3 tane mevsimlik 2 kislik 2 tane var eşofman falan içinde..... iç çamaşıri takımo alinca tamam ama ayriyeten günlük giymeye çok.don almak.lazım çünkü biraz açık.olacak ama birlikte olmadan önce sivi geliyor bakandan da erkektan de ve külot hemen batıyor bana balayin da yetmedi rahatsız oldum.çünkü hep çıkarmak isterim ve normal zamanda da akıntın olabiliyor o yüzden takımlarda ayrı kendine.bayağı bi alt çamaşır.almani.tavsiye ederim....Bebekler iç çamaşırı, eşofman, pijama falan bunlardan kaç adet alacaksınız?
Hüm en yeni sen evlisin söyle bakalım bunlardan kaç adet aldın?
Canım benimde annem bu sene Avon yapmaya başladı ama bizde amaç başkasına satış yapmak değilde kendimize geliş fiyatından almaktı ama annemin vergi dairesinden olsun, benim ofisten arkadaşlarım olsun, kayınvalidemler, onun komşuları olsun bayağı sipariş vermeye başladılar. Ben parfümlerimi, nemlendiricilerimi ve bir çok şeyimi kendim ordan sipariş etmeye başladım. Şimdiden bir dünya malzemem var. Her ay indirime giren ürünlerden sipariş ediyorum.
İç çamaşırlarının şu özel olanlarından bende 5-6 takım var.Biz zamanında birlikte almıştık nişanlımla.
Normal külot olarak 10 adet alacağım. 2 beyaz, 2 siyah ince askılı şu vücudu saran bodylerden alacağım. 2 alttan çıtçıtlı ten rengi body alacağım.
2 uzun yazlık pijama, 2 şortlu yine yazlık pijama, 2 adette sabahlıklı saten geceliklerden alacağım.
Bunların yanı sıra kayınvalidemin de alacakları olur zaten yeter diye düşünüyorum.
Evde genelde penye mini şortlardan giyerim onlardan da 3 adet falan alsam, evden götüreceklerimde var. Yeni şeyler çok var yazlık olarak çünkü zaten her sene dolap yenileyen biriyim. Geçen seneden hepsi atamam o yüzden götürücem. Benim düşüncem bu yönde. Eklenecek var mı?
Lovelycım kozmetık konusunda pek bılgım yok bu konuda sen daha ıyı bılırsın ama ozellıkle kozmetık urunlerını cok fazla stok yapma bırıktırme taraftarı değilim ben.Kullandıkca bitime yakın alma taraftarıyım.Parfümde o sıkıntıyı yaşadım cunku.Bi ara manyak gibi parfüm alıyodumBaktım zaman geçtikçe kokusu bayatlıyor orjınal kokusundan uzaklasıyor o yuzden artık frenlıyorum kendımı tek üründe sayıyı fazla almamaya.Oje ona keza,vucut kremleride aynı şekilde.
bnde atlet bodylerden alacgm evdekılerı götürmicem lovelycim yaaa bide külot falan almam lazmsaten gecelık setim var benım nısanımda nısanlım almstı başka gerek yok sete bi kaçtane teklı saten gecelıgım var bıde halamın verıceklerı var gecen yıl amerıkadan almıs kendısıne ama hıc gymek fırsat olmadı bnm nısan olunca hepsını bana sakladı ama ne var onda hıc bılmıyorum bakmam lazımişine yarıcak seyler var diip kestirip atmıştı...
canım ben avon kullanamıyorum bana dokunuo tarım bakanlıgından onaylı seyler saglık bakanlıgı olması lazm...ruj u dudaklarımı soymustu,rimeli kirpiklerimi seyreltmişti parfümüde tenime sıktgm zaman ki tenıme sıkmam olaki değsin kabarık kabarık yapıodu o yzuden kullanmyrm ...
kıyafete gelincede bnmde gecen yıl bissürü aldgm seyler varda çok kaliteli şeyler almamıştım o yzuden istemyrm götürmek sadece iyi para verdklermden 1-2 tane götürücem gerisini kardeşim giysin yunanistana gidicek arkdslarıyla ben de açık saçık şeyler çok zaten bana olmuo o giyer ...o yuzden götürmüorum aslında yenı seyım cokta kilo aldgmdan beri gyemiyorum
güzel geçti Allah şükürdarısı.başınıza.olsun.inşallah balayında.hasta oldum ben nezle ateş falan iki gün hep.yattim.maalesef canım.baktı bana... turlara gittik falan sonra çok.güzel.geçti o.da....
eve çok ilgi gösteremedik.daha hastaneye annemleere falan gittik eve 11lerde gittik gece..dün gittik.işten direkt birlikte yemek yaptık falan çok güzeldihalılar çok tozu yor ama supur supur geçmiyor.bi kaç ay geçmezmis yeni olunca... haftasonu daha bi duzene girer inşallah
yarın öğrenim hayatım sona eriyor sevinsem mi üzülsem miiii...son sınavımla birlikte son kez oturacağım o sıralara, özlemem derken özleyeceğimi şimdiden anladım...akşam ise kardeşimle hayko cepkin konserinde olacağız bakalım nasıl geçecek:118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?