347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canımcım akşam yapıyorum zaten ama o koku burnumdan gitmiyor ya :) yüzümü yıkarken fazla ovalayamıyorum kaşlarımdan bir tel bile kopmasın dye
bu çok güzel bir fikir bende öyle yaparım kesin herşeyin yepyeni olacak onlar neden olmasınn

İnciçiçeğim yap sende. Her ay bir kaç parça alsan biter zaten. Ben şimdi bu ay duş jeli, yüz sabunu, peeling falan için yüz temizleyici alacağım.

atarsa 31 canım 2 gün sonra artık ay falan yok sadece günler

İnciçiçekim bugün paylaşırken bende aynı şeyi düşündüm. Günlere düşüyor çiçekim dedim. Birlikte sayacağız demiştim, bak hep beraberiz.

Aldem dudağına meyveli bir lipstick sür o zaman sadece onun kokusunu alırsın hatta big bubble kokan dudak parlatıcıları var. Dudaklarımı yiyesim geliyor.

Bebekler iç çamaşırı, eşofman, pijama falan bunlardan kaç adet alacaksınız?

Hüm en yeni sen evlisin söyle bakalım bunlardan kaç adet aldın?

ayy ben daha gecelik, pijama, iç çamaşırı işine girmedim
sadece 2 takım normal uzun pijamam ve 1 takımda kaprili yazlık pijamam var
o konuda eksiğim çok yani bian önce almam gerek sanırım

Canım ben havaalanına gittiğim günü, İzban'daki duygularımı kelimelerle anlatamam. Sen ki bizden çok daha uzun süre sevdiceğinin kokusunu duymadın nasıl duygusallaşırsın tahmin ediyorum. Ben gözlerim dolu dolu gitmiştim. Hala yazarken bile gözlerim doluyor.

Daha seni depükleyeceğiz. Sonra girip bize duygularını anlatmanı bekleyeceğiz. Evlilik var sırada çoook şey var.

Bu arada bizde seni seviyoruz canım.

ben zaten en ufak şeye bile ağlayan bi tipim o gün düşünemiyorum bile salya sümük surat perişan olmuş bi halde karşılarım heralde

rüya gibi gelir heralde hatırladığım herşeyi anlatırım tabi

ayy ben daha gecelik, pijama, iç çamaşırı işine girmedim
sadece 2 takım normal uzun pijamam ve 1 takımda kaprili yazlık pijamam var
o konuda eksiğim çok yani bian önce almam gerek sanırım

Canım bende hiç bir şey yok. 1 adet saten pijama takımım var sadece.

Ne külodum, ne atletim, ne takımlarım hiç bir şeyim yok.

canım pijamam yazlik 3 tane mevsimlik 2 kislik 2 tane var eşofman falan içinde..... iç çamaşıri takımo alinca tamam ama ayriyeten günlük giymeye çok.don almak.lazım çünkü biraz açık.olacak ama birlikte olmadan önce sivi geliyor bakandan da erkektan de ve külot hemen batıyor bana balayin da yetmedi rahatsız oldum.çünkü hep çıkarmak isterim ve normal zamanda da akıntın olabiliyor o yüzden takımlarda ayrı kendine.bayağı bi alt çamaşır.almani.tavsiye ederim....
gecelik falan ben çok.kullanmadim daha... giyerim her gün diyordum ama yok ya ben ayiciklı çiçekli.pijamalari.üstümde Buluyorum hemen

lovelycim bnmde kocaman kutum var yaklasık 2 hafta önce yaptım bakkaldan boş koli aldım içine kremlerimi vücut losyonlarımı aseton oje bı dunya makyaj malzememi attım ama almam gerekenler var yıne bayagı fırsat buldukca aluıorum bi kutuyada 2 tane dus jeli 1 sampuan bıde sac kremı koydum ama onlardan daha alıp stoklıcam sonradan yuk olmasın dıe sac maskesi vs almam lazm alamadım henuz bıde bakım yagları alıcam aklımda olanlar sımdılık bunlar...

pijama konusuna gelince 1 kıslık,3yazlık (şortlu) takımım var 3 normal gecelıgım 7 tanede babydoll'um var ama zamanla bırıktrdgm ıcın bu kadar fazla yoksa kullanılmıomus okadar almayın derm ben farknda bıle deglm okdar aldgmn o yuzden gecelık pijama alısım bitti 1 kıslık daha alıcam yeter iç çamaşırınna gelince henuz almadm sadece jartiyer var 1 tane şimdi dedm nişanlıma boynere gidip 2 tak. iç çam. alayım geri kalanını daha farklı yerden alıcam daha uygun fiyata...bide pazardan çorap stogu yapıorum her hafta kılotlu,soket ,spor vs... ince coraplarmdanda cok oldu mıgrosta pentının 5.2li diz altı corapları var 3 kutu almıstım kaldrdm bohcaya...

şimdi istiorum bı kaç abiye bluzla 2 tane tak.elbise bi etekli bide pantalonlu

onun dısında hem günlük gyebilecegm hemde birinin nişannda sözünde gyebılecgm sade elbıseler almam lazm ne bılym rozet taktımmı yada bı fular şık durabılecek sade elbıseler... nerdeyse gardrobumdaki hiç bsyı götürmicem zaten sıkılmıstım hepsnden sadece abiyelerimi ve ayakkabılarmı götürücem kalanları kız kardeşime bırakıyorum 18 yaşında bnm jonjonlu seyler ona daha cok yakısıo boy fızıkte var masallah gysın gysın dursun havalı şey

Pernic yeni işin hayırlı olsun canım,babaannen için çok üzüldüm çok geçmiş olsun biraz uzun sürebilir iyileşmesi ama umarım en kısa sürede iyileşir.Düğünün,balayın güzel geçmiş anladığım kadarıyla Allah mutluluğunuzu daim etsin..

Lovely ne güzel yapmışsın nena da öyle çok zevkli olur onları alıp dizmesi yeni yuvanızda temiz temiz yeni yeni kullanır giyersiniz inşallah benim çeyizimde şimdiden var bir iki gecelik çamaşır falan

Canım benimde annem bu sene Avon yapmaya başladı ama bizde amaç başkasına satış yapmak değilde kendimize geliş fiyatından almaktı ama annemin vergi dairesinden olsun, benim ofisten arkadaşlarım olsun, kayınvalidemler, onun komşuları olsun bayağı sipariş vermeye başladılar. Ben parfümlerimi, nemlendiricilerimi ve bir çok şeyimi kendim ordan sipariş etmeye başladım. Şimdiden bir dünya malzemem var. Her ay indirime giren ürünlerden sipariş ediyorum.

İç çamaşırlarının şu özel olanlarından bende 5-6 takım var. Biz zamanında birlikte almıştık nişanlımla.

Normal külot olarak 10 adet alacağım. 2 beyaz, 2 siyah ince askılı şu vücudu saran bodylerden alacağım. 2 alttan çıtçıtlı ten rengi body alacağım.

2 uzun yazlık pijama, 2 şortlu yine yazlık pijama, 2 adette sabahlıklı saten geceliklerden alacağım.

Bunların yanı sıra kayınvalidemin de alacakları olur zaten yeter diye düşünüyorum.

Evde genelde penye mini şortlardan giyerim onlardan da 3 adet falan alsam, evden götüreceklerimde var. Yeni şeyler çok var yazlık olarak çünkü zaten her sene dolap yenileyen biriyim. Geçen seneden hepsi atamam o yüzden götürücem. Benim düşüncem bu yönde. Eklenecek var mı?

Son düzenleme:
Lovelycım kozmetık konusunda pek bılgım yok bu konuda sen daha ıyı bılırsın ama ozellıkle kozmetık urunlerını cok fazla stok yapma bırıktırme taraftarı değilim ben.Kullandıkca bitime yakın alma taraftarıyım.Parfümde o sıkıntıyı yaşadım cunku.Bi ara manyak gibi parfüm alıyodum Baktım zaman geçtikçe kokusu bayatlıyor orjınal kokusundan uzaklasıyor o yuzden artık frenlıyorum kendımı tek üründe sayıyı fazla almamaya.Oje ona keza,vucut kremleride aynı şekilde.

bnde atlet bodylerden alacgm evdekılerı götürmicem lovelycim yaaa bide külot falan almam lazmsaten gecelık setim var benım nısanımda nısanlım almstı başka gerek yok sete bi kaçtane teklı saten gecelıgım var bıde halamın verıceklerı var gecen yıl amerıkadan almıs kendısıne ama hıc gymek fırsat olmadı bnm nısan olunca hepsını bana sakladı ama ne var onda hıc bılmıyorum bakmam lazımişine yarıcak seyler var diip kestirip atmıştı...

canım ben avon kullanamıyorum bana dokunuo tarım bakanlıgından onaylı seyler saglık bakanlıgı olması lazm...ruj u dudaklarımı soymustu,rimeli kirpiklerimi seyreltmişti parfümüde tenime sıktgm zaman ki tenıme sıkmam olaki değsin kabarık kabarık yapıodu o yzuden kullanmyrm ...

kıyafete gelincede bnmde gecen yıl bissürü aldgm seyler varda çok kaliteli şeyler almamıştım o yzuden istemyrm götürmek sadece iyi para verdklermden 1-2 tane götürücem gerisini kardeşim giysin yunanistana gidicek arkdslarıyla ben de açık saçık şeyler çok zaten bana olmuo o giyer ...o yuzden götürmüorum aslında yenı seyım cokta kilo aldgmdan beri gyemiyorum

Canım hemfikirim seninle. Arkalarında yazıyor zaten kullanım süreleri kremlerde falan, prfüm çok sık kullanıyorum hepsi yazlık kokular, çantamda taşıyorum o yüzden bozulma olmadan bitiririm gibime geliyor. Oje falan almıyorum çünkü ojeler bayatlıyor, şampuanlarda öyle. Onları Ağustos'ta alırız. Ben kulak pamuğu, makyaj temizleyici, pamuk tarzında şeyler alıyorum. Rujlara falan bir şey olmaz zaten. Dikkat ediyorum dediğin gibi.

Son düzenleme:

Bende hiç o tarz şeyler olmadı canım. Cildim o kadar hassas değil benim ama bu demek değil ki bende kalitesiz ürünler kullanıyorum. İçlerinde Mac'inden tut, Flormar'ına kadar bir çok makyaj malzemesine sahibim. Avon'u da sattığımız için söylemiyorum ama ben genelde herşeyinden memnunum. Lise zamanımda da arkadaşımdan çok alırdım, şimdi kendimde sipariş ediyorum gayet kaliteli zaten şuan ki fiyat politikasından da anlaşılıyor kaliteyi geçen yıllara göre arttırdıkları.

Bende kışlık götürmeyeceğim bir kaç kabanım hariç çünkü benim kışlığım normaldede çok yok. Onları kışa alırım artık ufak ufak ama yazlık tonla bluzum var işe gelirken hiç zorlanmıyorum.

Yavaş yavaş hallederiz artık daha zamanımız var canım.

yarın öğrenim hayatım sona eriyor sevinsem mi üzülsem miiii...son sınavımla birlikte son kez oturacağım o sıralara, özlemem derken özleyeceğimi şimdiden anladım...akşam ise kardeşimle hayko cepkin konserinde olacağız bakalım nasıl geçecek:118:

Hoş geldin canım, babannene de geçmiş olsun. Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Halıları ben 2 kere yıkamaya verdikten sonra o şeyler geçti süpürmekle geçmiyor.

Okuldayken hayatın en zor şeyinin okumak olduğunu düşünürken çalışma hayatını görünce okula dönmek istedim ama dönülmedi

vayyy hayko he,

buraya da cumartesi hakan altun geliyor ama hafta sonu sınavlarım olduğu için gidemiyorum. Bende hafta sonu sınavlarım iyi geçerse 7 yaşında başlamış olduğum eğitim öğretim hayatımı 26 yaşımda tamamlamış olacağım

Lisede bu kadar çok ders çalışsaydım bilgisayar programcılığı yerine bilgisayar öğretmenliği okurdum gerçi bilgisayar öğretmenliği okusan ne olucak arkadaşım 3 yıldır kpss ile uğraşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…