evet canım yaa :-günaydın kızçeler
puknas kardeşin erkek mi ben nie kız yazmışım hey allahım uydurmuşum baya bi
merci ayakkabın cok tatlıymış ama çok patlıo renkler çekim için idealmi bilemicem o yuzden yorum yapmıyorum bilen arkdaslar yorum yapsın...
perniccim geçmişler olsun acil şifalar diliyorum yaşlıların kemikleri uzun vadede kaynıyor babanemden biliyorum
Günaydın kızlar..... gelemiyorun iş değiştirdim pcmin şifresi daha gelmedi... biz tatildeyken babaannem düşmüş kalcasini kırmış falan hastane dr yatıyor yoğun bakımlar falan çok.kötü şeyler olmuş biZe soylemediler geldiğimizden beri hep.oralardayız
Günaydın canım hoşgeldin. Yeni işin hayırlı olsun. Okudum diğer topiğinde. Babaannen içinde acil şifalar diliyorum inş. en kısa sürede toparlar. Yaşlılarda kırık pek iyi değildir biraz zor toparlarlar bilirim. Çok geçmiş olsun canım. İnş. en kısa sürede eskisinden iyi olur babaanneciğin.
Müsait olduğun bir ara anlat bakalım düğünü, balayını, evliliği... Alışabildin mi?
düğün nikah ve kokteyl şeklindeydi zaten canım.kına gecem.çok.güzel.geçti coştuk biz.güzel kına yakilirken çok ağladım evden çıkarken tuttum kendimi.... düğün de sabah 11de kuaföre gittik 1de canım geldi almaya beni.ilk kez gelinlikle.gördü yorum yapamadi zatensonra diyor.vay var gelinlik de gelinlik ama. foto.cekimimiz oldu hem parkta hemde ankara hamamönü var tarihi evler var orda oldu 4 gibi eve biraktilar bizi araba süse gitti 5.30 gibi çıkarmaya geldiler aglamadim tuttum kendimi.babama anneme kardeslerime sarıldım sadece diğer lerine başlarsam bitmezdi görüşmedim bende canımın koluna girdim ama kapı tutulmuştu ayakkabilari yoktu... Kuzenlerim tek.tek.el atmış hepsine onları verdiler aşağı indik gelin arabasi açılmıyor klimayi açmış eşimin kuzeni anahtarı üstünde birkmis havalansin diye Dirrr kuzenim de onu kapmış bayağı bi pahalıya ciktim
Salonda da foto çekildik gelin odasında... sonra nikah oldu kalbim.kut kut bakanlar protokol herkes orda. Saat 9 da.ciktik salondan canımın ailesiiçin evine gittik 11de evimize biraktilar bizi pijamalarimizi giydik.namaz.kıldık uyuduk sabah 7de uçağımız vardı 5.30da evden ciktik ama kızlar öpüşmek yok.birleşmek hepsi hikaye benim.için en güZel.şey ona sarılmak göğsünde uyumak ya da.onun sana arkadan sarilmasi gece uyanıp canım dediginde elimi.open saçlarımı.seven aşkımin yanımda.olması....
güzel geçti Allah şükürCanım güzel geçmiş anladığım kadarıyla. Allah ağzınızın tadını bozmasın.
düğün nikah ve kokteyl şeklindeydi zaten canım.kına gecem.çok.güzel.geçti coştuk biz.güzel kına yakilirken çok ağladım evden çıkarken tuttum kendimi.... düğün de sabah 11de kuaföre gittik 1de canım geldi almaya beni.ilk kez gelinlikle.gördü yorum yapamadi zatensonra diyor.vay var gelinlik de gelinlik ama. foto.cekimimiz oldu hem parkta hemde ankara hamamönü var tarihi evler var orda oldu 4 gibi eve biraktilar bizi araba süse gitti 5.30 gibi çıkarmaya geldiler aglamadim tuttum kendimi.babama anneme kardeslerime sarıldım sadece diğer lerine başlarsam bitmezdi görüşmedim bende canımın koluna girdim ama kapı tutulmuştu ayakkabilari yoktu... Kuzenlerim tek.tek.el atmış hepsine onları verdiler aşağı indik gelin arabasi açılmıyor klimayi açmış eşimin kuzeni anahtarı üstünde birkmis havalansin diye Dirrr kuzenim de onu kapmış bayağı bi pahalıya ciktim
Salonda da foto çekildik gelin odasında... sonra nikah oldu kalbim.kut kut bakanlar protokol herkes orda. Saat 9 da.ciktik salondan canımın ailesiiçin evine gittik 11de evimize biraktilar bizi pijamalarimizi giydik.namaz.kıldık uyuduk sabah 7de uçağımız vardı 5.30da evden ciktik ama kızlar öpüşmek yok.birleşmek hepsi hikaye benim.için en güZel.şey ona sarılmak göğsünde uyumak ya da.onun sana arkadan sarilmasi gece uyanıp canım dediginde elimi.open saçlarımı.seven aşkımin yanımda.olması....
ya ben sarımsak kokuyorum galibaaaaaaaaaaa
gülme bebiş ya halim fenaaaKoptuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kuzucukk dedim sana şimdilik yapma.İzninde yada hıc olmadı h.sonu ıznınde yaparsınAra ver hemen.Kolay geçmez onun kokusu.
gülme bebiş ya halim fenaaa
yani böyle arada burnuma sarımsak kokusu geliyormş gibi burama bruak kokmuyorumda haftasonunu bekleyemem canmmmmmm :)
sen öyle yaparsan ailen daha çok ağlar canım.mecbur tutacaksin kendinicanım cok guzel gecmış oyle anlasılıo ömür boyu hep mutlu olun inşallah... bide evden cıkarken ailenle vedalasmanı yazmıssın ben cok duygulandım sanırım bana en agırı o gelıcek çünkü biz okadar sevgi dolu bi ailede büyüdükki kardeşlerim babanem annem babam ve halam onları dusunemıyorum bende garantı komaya girmiş gibi aglarım ama sanırım çaktırmadan hepsine sakinleştirici vericem planımda o var başka türlü geçmez o nıkah günü bana
hoş geldin canım..Günaydın kızlar..... gelemiyorun iş değiştirdim pcmin şifresi daha gelmedi... biz tatildeyken babaannem düşmüş kalcasini kırmış falan hastane dr yatıyor yoğun bakımlar falan çok.kötü şeyler olmuş biZe soylemediler geldiğimizden beri hep.oralardayız
Kızlar bu arada ben kendime makyaj kutusu yaptım bir kutu. Her ay bayağı bir şeyler alıyorum koyuyorum içine. Mesela 5 adet parfümüm falan var hiç açılmamış, roll on'lar var, rujlar, bb krem, top allık, makyaj çantası, gece-gündüz nemlendiricileri, makyaj fırçaları... Sayamayacağım tonla şey var koskoca bir karton kutu.
Bu ay da yine bir sürü bir şeyler alayım diyorum. Evden giderken herşeyimi bırakacağım, yeni yeni açıp aynamın önüne banyoya koymak istiyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda? Benim gibi yapanınız var mı?
sağol.kuzum benim.hoş geldin canım..
yeni işin hayırlı olsun. babanenede allah şifa versin canım çok geçmiş olsun. tatilden gelince böyle üzücü haber kötü olmuş.
kınan ve düğünün çok güzel geşmiş okudum çok mutlu olursunuz inşallah
canım fikrin harika çok iyi yapmışsın. ben de yavaş yavaş alayım yeni yeni şeyler daha iyi olur
sağol.kuzum benim.safak kaç kaldı yaaa çok heyecanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?