30 Hakkari
Saydım ayların 31 çekmesi işin durumunu değiştiriyormuş meğersem. Bu yorumlarımın altında çıkan yanlış, Pernic'in sayımı doğru.
Nenacım geçmiş olsun bu arada. Dinlen de iyileş bir an önce.
Biz de bu akşam yine sokaklardayız. Sersem oldum artık iyice. Kulaklarımda çınlama var. Sokakta değilsem evde cezveleri birbirine vuruyorum tangur tungur. Başka bir zaman olsa millet deli diyecek ama atmosfer mükemmel, bunu yaşamak lazım. Az kaldı göndereceğiz o pislikleri başımızdan. Tura çıkıyormuş zaten umursamıyor havalarında ama gidişi olur da dönüşü olmaz inş. Kaçacak delik aramak deyimi de cuk diye oturdu. Tencere kapak misali...
Profilime evimizi ve kendimizi ekledim bakın kaldıracağımmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pernic çok güzel olmuş yeni gelin evin. Tertemiz herşey ne güzel. Allah ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin. Ben alışkın değilim kapalı gelinlere ama yakışmışsınız. Mutluluğunuz daim olsun.
Fotoğraflara gelince neden kaldırıyorsun canım? Sadece arkadaşlara açık değil mi?:44:
selamlar kızlar
hafta sonu yakın arkadaşımın düğünü için alışverişteydim. ben 38 beden olmuşum nasıl mutlu oldum anlatamam. 40-42 beden elbiselere bakıyordum çuval giymiş gibi oldu. çok sevindim yahu basenler biraz daha gitse tam süper olucak
elbise ararken adl de harika kırmızı bir elbise beğendim cengiz Abazoğlu kreasyonuymuş tam kına gecelik elbise diye düşündük annemle.
ayrıca hümm harikasınız maşallah
evinde çok güzel olmuş canım her şeyim mükemmel huzurla mutlulukla güle güle oturun inşallah
sağol canım benim darısı başına olsun
maşallah maşallah tü tü tüdüğünden sonra çabuk kilo alınıyor haberin olsun tatilde insan yeyip içip yatıyor
aminn canım sağolasın
annemde öyle diyor evlenince dikkat etmezsen hepsini geri alırsın die almam inşallah
aslında çok kilo vermedim diyet yapmadığım için ama baya iyi sıkılaşmışım sanırım. zaten üst bedenim fazla yoktu elbiselerde hep üst taraf bol kalıyo. basenlerin hala maşallahı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?