347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

merhaba kızlar, geçmişi okuyamadım henüz birazdan okuyacağım...az önce Adana'daki eylemden geldim malum hepiniz biliyorsunuzdur gezi parkı için.tabiki bu sadece tek bir ağaç için yapılan bir şey değil aynı zamanda insanların özgürlükleri için bir direniş diktatörlüğe karşı yapılan bir direniştir.lafı uzatmak istemiyorum inanıyorumki herkes HER ŞEYİN farkında.annem ve kardeşimle gittim başlangıçta her şey güzeldi ancak sonra tahmin edeceğiniz gibi biber gazı ve tazyikli su ile panzerler insanları dağıtmaya çalıştı ve tabiki alandan kaçmaya başladık..ara sokaktan geçerken adamın biri yüzümüze baka baka dedi ki ; ben bu hükümeti çok takdir ediyorum çok tebrik ediyorum (tabiki edebilirsin herkesin görüşüne saygımız var ama ne için ettiğinin farkında mısın bilmiyorum) niye kaçıyorsunuz kaçmasanıza tarzında saçma sapan laflar...Allah ülkemizin sonunu hayır etsin diyor ve konuyu kapatıyorum...

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

Dygg: 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün....................25:123:

İnciçiçeği35: Şafak....................29
29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................89:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................104:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................112:123:

Son düzenleme:
Dün gece eve saat 02:30'da girebildiğim için öğlen uyandım. Bağırmaktan, düdük çalmaktan sesim kısılmış durumda. Göztepe'de arabaları durdurup tepki vermelerini istedik. Arabayı kenara çekip aramıza katılanlar oldu, kornolarla eşlik edenler. Dün 4 gelin arabası durduruldu. En ilginci ise gelinlerden biri arabanın sunroofundan kafasını çıkartıp "O.çocuğu Tayyip" diye bağırdı. İzmir gelini işte, çılgın.

Bugünde kırmızı beyaz giyinip, kırmızı rujumu sürüp direnişte olacağım.

Pazartesi görüşmek üzere.

Nişanlım Beşiktaş'a gidiyo ve ben dur gitme diyemiyorum.. kazasız belasız döner inşallah

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

Dygg: 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün....................24:123:

İnciçiçeği35: Şafak....................28
29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................88:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................103:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................111:123:

Benim düğün şafağıma göre 101 gün kalmış gözüküyor ama Pernic'in sayımına göre 103. Başından beri bir tutarsızlık var. Ne zamandır söylücem boşver diyorum. Hangisi doğru? Nena seninki doğru gidiyor mu?

günaydınlar nasılsınız???

herkes direnişe katılmış çok mutlu oldum bizde ailece 3 gündür 4 bir yana dagıldık bu direnişi destekledik biz bu şekilde birleştikçe artık sırtımız yere gelmez işte bu TÜRKİYE die bildiğim bi 3 gün geçirdim keyfim yernde ama hasta oldum evde istirahatteyim patronlarmda hafta sonunu taksim de geçirdiler ben durumumu izah edince anlayış gösterdiler sağolsun bugün yatııyorum hepinizi öpüyorum....

Saydım ayların 31 çekmesi işin durumunu değiştiriyormuş meğersem. Bu yorumlarımın altında çıkan yanlış, Pernic'in sayımı doğru.

Nenacım geçmiş olsun bu arada. Dinlen de iyileş bir an önce.

Biz de bu akşam yine sokaklardayız. Sersem oldum artık iyice. Kulaklarımda çınlama var. Sokakta değilsem evde cezveleri birbirine vuruyorum tangur tungur. Başka bir zaman olsa millet deli diyecek ama atmosfer mükemmel, bunu yaşamak lazım. Az kaldı göndereceğiz o pislikleri başımızdan. Tura çıkıyormuş zaten umursamıyor havalarında ama gidişi olur da dönüşü olmaz inş. Kaçacak delik aramak deyimi de cuk diye oturdu. Tencere kapak misali...

az kaldı alt edeceğiz hepsini biz ATATÜRK ün torunlarıyız ülkemize ancak biz sahip çıkarız ortalığı yakar yıkar geçeriz... bu akşam ben katılamıcam baya baya bogazım şiş,burnum akıo ciddi üşüttüm ama bende evden tencere kaşık,ışık açıp kapatmayla destek vericem.... belli de olmaz çılgın nena sokaklara dökülebilir arkdşlarn bi tflnuna bakar haydi nena kop gel desinler çıplak ayak bile koşabilirim

bu arada teşekkür ederm lovelycim benmmmm

perniccim sanada günaydn

Profilime evimizi ve kendimizi ekledim bakın kaldıracağımmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pernic çok güzel olmuş yeni gelin evin. Tertemiz herşey ne güzel. Allah ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin. Ben alışkın değilim kapalı gelinlere ama yakışmışsınız. Mutluluğunuz daim olsun.

Fotoğraflara gelince neden kaldırıyorsun canım? Sadece arkadaşlara açık değil mi?:44:

çok sağol canım benim teşşekür ederim sana bir ilk yaşattım o zaman sadece arkadaşlara da olsa tedirgin oluyorum ne bileyim :44::44::44::44::44::44:

selamlar kızlar

hafta sonu yakın arkadaşımın düğünü için alışverişteydim. ben 38 beden olmuşum nasıl mutlu oldum anlatamam. 40-42 beden elbiselere bakıyordum çuval giymiş gibi oldu. çok sevindim yahu basenler biraz daha gitse tam süper olucak
elbise ararken adl de harika kırmızı bir elbise beğendim cengiz Abazoğlu kreasyonuymuş tam kına gecelik elbise diye düşündük annemle.

ayrıca hümm harikasınız maşallah
evinde çok güzel olmuş canım her şeyim mükemmel huzurla mutlulukla güle güle oturun inşallah

Son düzenleme:

sağol canım benim darısı başına olsun

maşallah maşallah tü tü tü düğünden sonra çabuk kilo alınıyor haberin olsun tatilde insan yeyip içip yatıyor

sağol canım benim darısı başına olsun

maşallah maşallah tü tü tü düğünden sonra çabuk kilo alınıyor haberin olsun tatilde insan yeyip içip yatıyor

aminn canım sağolasın

annemde öyle diyor evlenince dikkat etmezsen hepsini geri alırsın die almam inşallah
aslında çok kilo vermedim diyet yapmadığım için ama baya iyi sıkılaşmışım sanırım. zaten üst bedenim fazla yoktu elbiselerde hep üst taraf bol kalıyo. basenlerin hala maşallahı var

evet benim de senin gibi oldu ya zaten kına gecesi günü 59.8 kiloydum... 59.9 dahi olsa 50lileri görmek istiyorum diyordum gördüm şu an 62 falanım son günlerdeki o stres falandı işte o düşen... spora devam edeceğim yoksa alırım bayağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…