347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

benimki de alıyordu ama hem nişan çarşısında hem düğün çarşısında baştan aşağı tekrar aldı olmaz öyle dedi bayramlarda da aldı hep ikisinde de... sağolsun.....

ben düğünden sonra onların evne gittim ilk olarak herkes beni o kadar içten ve sevinçli karşıladı ki sağolsunlar sarılıp evimize hoşgeldin dediler....

Bilmiyorum bizim ki neler alacak haftaya alışveriş sonrası yazarım. Çok masraf oldu ya kıyamıyorum ben. Herşeye istemem diyorum, annem de kızıyor ama öyle gördüm öyle alıştım. Alalım mı diyorlar teşekkür ederim gerek yok ya da zahmet etmeyin diyorum. En fazla söyleyebildiğim siz bilirsiniz. Bu tutumumu yenmem gerek sanırım.

benimde öyle oldu canım nişanda aldınız ya kıyafet dedim zaten nisan ayında çıktık malum yaz dönemi yeni sezon herşeye dolu para verdiler maalesef bi cap 300 tl yani.... ısrar edince de yapacak bişey olmuyor maalesef

Pernic bindallı falan ne kadar? Hani şu bildiğimiz klasik kırmızı bindallıları soruyorum.

canım çok teşekkür ederim.. beğenmene çok sevindim.. Darısı sana inşallah.

selam kızlarrrr
çok sinirlerim bozuk tayyip yaktırıp yıktırıyo ortalığı. bugün taksim'e giden bütün arkadaşlarım gazdan etkilendi. nolcak sonumuz hiç bilmiyorum
bu arada bütün dünya canlı yayında Türkiye'yi gösteriyo ama bizim basınımız gözünü de kulağını da kapamış olaylara

Ulusal tv ve halk tv den olayları canlı olarak izleyebilirsin canım bir tek onlar veriyor ülkede
Ben norveç kanalından bakıyorum düşün onlar bile veriyor

Günaydın kızlar. İzmir savaş alanı, trafik lambaları, levhaları sökülmüş, mağazalar yağmalanmış, camları kırılmış, caddeler trafiğe kapatılmış durumda. Her yer tuzla buz. Bir sürü çelik kuvvet ekibi hazırda bekliyor. Burdan Taksim'e otobüsler kalktı.

Polisler, medya hatta asker bile Tayyib'in adamı olmuş durumdalar. Hiç bir gücümüz kalmadı. Diğer seçimleri beklemeden artık bu adamları yerlerinden indirmeliyiz. Taksim'de panzerle bir genç kızın üzerinden geçip öldürmüş polis. Polisler biber gazı sıkıyor, askerler maske dağıtıyormuş.

Ve şuan twitter'da okuduğum habere göre 4 ölü varmış. Kimi gözlerini kaybetmiş artık nasıl biber gazı sıkılıyorsa. Allah bildiği gibi yapsın o pislikleri.

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

Dygg: 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün....................26:123:

İnciçiçeği35: Şafak....................30
29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................90:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................105:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................113:123:

Allah kahretsin onları ya vatandaşı ne hale getirdiler utanıyorum onlar gibi pislik insanlarla aynı ülkeyi paylaşmaktan yazık değil mi insanlara bitsin bu zarar ziyanları artık ya bıktık

Sabaha kadar hiç uyumadı İstanbul ! Birsürü Ölü var ama kimse çıkıp açıklama yapmadığı için söyleyemiyolar. Harbiyede Asker bütün gece kapılarını açıp orduevlerine aldı insanları. düşünün işte asker polisten koruyo insanları. birsürü insanın gözleri çıkmış biber gazının direk göze temas etmesi yüzünden. bombaları insanların yüzlerine atıyolar. bi ara helikopterden biber gazı sıkıyolardı insanların üzerine. Tüm dünya çalkalanıyo bizim kanallarımız magazin programı gösteriyo nasıl bi ülke olduk biz böyle!

Kıbrıs Şehitleri, Gündoğdu Meydanı dolup taşıyor şuanda. Kordon'dan küçük küçük gruplar akın akın geliyor şuan sadece seyirciyim. İşten çıkmayı bekliyorum aralarına katılmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…