347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Benimde diyet tam gaz devam ediyor ama millet dalga geçiyor nerene yapıyorsun o diyeti diye. Göbeğim için diyorum bende. Hani nerde diyip dalga geçiyorlar benle.

hümcümm eviniz maşallah çok çok güzel ağız tadıyla mutlu bir ömür geçirmeniz temennim ile...

kilolara gelince lovelycim gerçekten diyetlik durumun yok sporla göbeğini eritebirsn sadece mekik yeterli...ama tabi diette insana detox gibi geliyor bi süre her seyi yememek iyidir... ben 15 gündür kesinlikle karbonhidrat ve nişasta tüketmiyorum... sadece protein dieti yapıorum sporada ara verdm ama yine başlıcam...66 kilo başladm şuan 62 kiloyum nikaha kadar 58 olma planım var şuan biraz kılolarm duraklama dönemine geçti zor gidio vs...

kızlar çok yazamadım hep sokaklardayım,çıkmadığım saatte de evden desteğimi veriyorum tencere tava ve ışıkla :)

pernic fotoları göremedim kaldırmışsın herhalde

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

Dygg: 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün....................23:123:

İnciçiçeği35: Şafak....................27
29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................87:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................102:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................110:123:

Günaydın çapulcular. Ben dün yine sokaklardaydım. Eve girdiğim de saat kaçtı hiç hatırlamıyorum ama uyku düzenim falan bozuldu. İşten çıkıyorum eylemlere katılıyorum. Gündoğdu'yu bırakıyorum Göztepe'ye katılıyorum. Yoruldu sanırım vücudum artık. Bu akşam desteğimi evden verebilirim.

Bu arada Duygucuğun son 3 haftası kalmış. Bende 3 gün sonra çift basamakları göreceğim. Asker şafağı gibi oldu bu düğün şafağıda plakalara da düştük dersem tam olacak.

Duyguş sen gelinliğin çine büstiyer giyecekmisin? Bu öğlen bir bakayım diyorum gelinliği çok daha güzel gösteriyormuş, çokta seksi duruyor ama acaba Eylül'de bayılır mıyım onunla?

Duyguş sen gelinliğin çine büstiyer giyecekmisin? Bu öğlen bir bakayım diyorum gelinliği çok daha güzel gösteriyormuş, çokta seksi duruyor ama acaba Eylül'de bayılır mıyım onunla?

Ben mayıs ayında piştimmm onunla..... seksi falan gösterdiği yok yawwww zaten incecik kızsın ben korse görevi görsün diye giydim mecbur

Ben mayıs ayında piştimmm onunla..... seksi falan gösterdiği yok yawwww zaten incecik kızsın ben korse görevi görsün diye giydim mecbur

Valla canım biraz önce şu modeli giydim. Kalıp gibi durdu üzerimde çok beğendim. Ben ince göstersin diye değil, gelinlik daha güzel duruyormuş ve gelin iç çamaşırı biraz farklı olsun her zamankinden diye istiyorum.

Ahahah resme ekleyince daha bir alımlı baktım da bende bu kızdakinden de güzel durdu. Bunda göğüsler falan çok yukarda durmuş bende daha aşağıda duruyordu göğüslerimde üstten yuvarlak yuvarlak duruyordu. Bu mankende göğüs yokki tamamını kapatmış.

çok özledim çok, zor dayanıyorum artık

bizimde mazeret iznimizi versinler bende 15 gün erken kavuşayım yârime :84:

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

Dygg: 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün....................22:123:

İnciçiçeği35: Şafak....................26
29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................86:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................101:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................109:123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…