347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar aklımda kırmızı bindallı varken buna gördüm bayıldım. Sizce İzmir'de bulabilir miyim?

Kızlar aklımda kırmızı bindallı varken buna gördüm bayıldım. Sizce İzmir'de bulabilir miyim?

Eki Görüntüle 728677

bulabilirsin canım. şimdi böyle bindallılar moda zaten her yerde vardır büyük ihtimalle

ben bindallı giymicem büyük ihtimalle. yani almayı düşünmüyorum. onun yerine kırmızı bi elbise almayı düşünüyorum. annemle hem fikir olduk bu konuda. yakın bi tanıdığımız kadife üstüne sırma harbalı işletiyomuş eğer istersem verebileceğini söylemiş. çok istek olursa alır onu giyerim dedim bende

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

Dygg: 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün....................21:123:

İnciçiçeği35: Şafak....................25
29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................85:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................100:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................108:123:​

Günaydın kızlarrr dün bütün gün Taksim deydim. Eve dönmek istemedim hiç neyse artık cuma akşamı kaldığım yerden devam edicem nöbetime
hepinizi çok öpüyorumm

Pernic muhtemelen strestendir diye düşünüyorum. Elleme de yayılmasın. Geçmiş olsun tekrar. Bu arada haftaiçi nasıl yemekler yapıyorsun? Pratik şeyler mi hazırlamaya çalışıyorsun biraz örnek verebilir misin?

Bir de ben bu hafta bindallı falan alacağım ya ortalama ne kadar tutuyor fiyatlardan hiç haberimiz yokta merak ediyorum.

selamlar fıstıklar

hümüm çok geçmiş olsun canım. stres yorgunluk ordan patlamış demekki

olabilir kızlar stres falan bakalım geçer inşallahhh... yemek konusuna gelinceee canım benim en büyük desteğim o benden 30 dk önce evde oluyor ben gelene kadar yapmaya başlıyor zaten

pek öyle geciştirmeli şeyler yemeği sevmiyoruz çorba mutlaka oluyor... mesela dün çorba yaptım ıspanak yaptım akşam onlar bugün de yenecek haftasonu genelde dışarda olduk ama yemek yaptık pazartesi salı yemek için... bugün o yemeklerin yanına köfte ekleyeceğiz o da şöyle ki kıymayı harcı dünden hazırladım dolaba koydum sadece yumruk yapıp kızartacağım eve gidince.... yavaş yavaş pratikleşiriz diye düşünüyorum

Canım ne güzel ya benim sevgilikom maalesef çok beceriksiz ben gelmeden yemeğini bile ısıtıp yemez. Yani işim iş napıcam bilmiyorum. Ben masayı hazırlarım diyor. Onu da elinin ucuyla yapar eminim kırılır tabaklarım bardaklarım.

İçinde çok katkı maddesi var ama tarhana dışında çorbaları hazır çorba alıcam. Koyarım suyunu karıştırırım bir çeşit çıkar böylece diye düşünüyorum. Makarna ya da pilav muhakkak olur çünkü bizim ki onlarsız doymaz. Yanına da köfte, et bir şey kızartırım ya da tavuk haşlarım bilemiyorum. Salata da yaptım mı yoğurt vs yeter herhalde. Sezbe yemeğimi haftasonu yapacağım. Bizim ki çok yemiyor, bende sebzesiz asla yapamam. Haftasonu 2 çeşit sebze yapsam az az hafta içi çıkarırım.

canım sende fissler aldın demi düdüklüyü?? süper pişiriyor valla ve çok basit.... bu arada süper şef varya harika harika... atıyorum soğanı ohh 5 saniye de hazır makarna yaptım yenmedi makarna sevmiyoruz biz ama pilavı çok severiz her zaman yapıyoruz onu mutlaka zaten. şehriye falan yapmak çok kolay canım onu hazır almana gerek yok ama domastes çorbasını falan hazır alsan da bişey olmaz...
becerekli olması %80 iyiyse % 20 olumsuz yönü de var canım kendisi senden iyi bildiği için beğenmeme durumu olabilirmiş ama bizde daha olmadı çok şükür bana bugün kırmızı gül göndermiş aşkım benim

Canım evet seninkinin aynısından ama 4.5 kilo aldım. Süper şefim de var. Bizimki bilmesede beğenmez şimdi evde alıştı anneciğinin yemeklerine gerçi bende çok özenerek yaparım yaptığımda güzel olur ama bilemiyorum şimdi orda damağı başka alıştı.

Son düzenleme:

yok canım öyle düşünme sana alışacak zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…