Kızlar aklımda kırmızı bindallı varken buna gördüm bayıldım. Sizce İzmir'de bulabilir miyim?
Eki Görüntüle 728677
Hayırlı kandiller kızlar
25 Erzurum
çok çok az kalmış inciçiçeği 11ay bitmiş ne güzel bu da bitecek hayırlısıyla senin adına mutlu oldum şafak 25 i görünce :)
Günaydın kızlar yüzü uçuklu bi hüm geldi
Günaydın canım. Geçmiş olsun. Evleneli 18 gün olmuş bile inanılır gibi değil zaman ne kadar çabuk geçiyor.
Pernic muhtemelen strestendir diye düşünüyorum. Elleme de yayılmasın. Geçmiş olsun tekrar. Bu arada haftaiçi nasıl yemekler yapıyorsun? Pratik şeyler mi hazırlamaya çalışıyorsun biraz örnek verebilir misin?
Bir de ben bu hafta bindallı falan alacağım ya ortalama ne kadar tutuyor fiyatlardan hiç haberimiz yokta merak ediyorum.
selamlar fıstıklar
hümüm çok geçmiş olsun canım. stres yorgunluk ordan patlamış demekki
olabilir kızlar stres falan bakalım geçer inşallahhh... yemek konusuna gelinceee canım benim en büyük desteğim o benden 30 dk önce evde oluyor ben gelene kadar yapmaya başlıyor zaten
pek öyle geciştirmeli şeyler yemeği sevmiyoruz çorba mutlaka oluyor... mesela dün çorba yaptım ıspanak yaptım akşam onlar bugün de yenecek haftasonu genelde dışarda olduk ama yemek yaptık pazartesi salı yemek için... bugün o yemeklerin yanına köfte ekleyeceğiz o da şöyle ki kıymayı harcı dünden hazırladım dolaba koydum sadece yumruk yapıp kızartacağım eve gidince.... yavaş yavaş pratikleşiriz diye düşünüyorum
Canım ne güzel ya benim sevgilikom maalesef çok beceriksiz ben gelmeden yemeğini bile ısıtıp yemez. Yani işim iş napıcam bilmiyorum. Ben masayı hazırlarım diyor. Onu da elinin ucuyla yapar eminim kırılır tabaklarım bardaklarım.
İçinde çok katkı maddesi var ama tarhana dışında çorbaları hazır çorba alıcam. Koyarım suyunu karıştırırım bir çeşit çıkar böylece diye düşünüyorum. Makarna ya da pilav muhakkak olur çünkü bizim ki onlarsız doymaz. Yanına da köfte, et bir şey kızartırım ya da tavuk haşlarım bilemiyorum. Salata da yaptım mı yoğurt vs yeter herhalde. Sezbe yemeğimi haftasonu yapacağım. Bizim ki çok yemiyor, bende sebzesiz asla yapamam. Haftasonu 2 çeşit sebze yapsam az az hafta içi çıkarırım.
canım sende fissler aldın demi düdüklüyü?? süper pişiriyor valla ve çok basit.... bu arada süper şef varya harika harika... atıyorum soğanı ohh 5 saniye de hazırmakarna yaptım yenmedi makarna sevmiyoruz biz ama pilavı çok severiz her zaman yapıyoruz onu mutlaka zaten. şehriye falan yapmak çok kolay canım onu hazır almana gerek yok ama domastes çorbasını falan hazır alsan da bişey olmaz...
becerekli olması %80 iyiyse % 20 olumsuz yönü de var canım kendisi senden iyi bildiği için beğenmeme durumu olabilirmiş ama bizde daha olmadı çok şükür bana bugün kırmızı gül göndermiş aşkım benim
Canım evet seninkinin aynısından ama 4.5 kilo aldım. Süper şefim de var.:21 Bizimki bilmesede beğenmez şimdi evde alıştı anneciğinin yemeklerine gerçi bende çok özenerek yaparım yaptığımda güzel olur ama bilemiyorum şimdi orda damağı başka alıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?