Kızlar bu arada ben bugün öğle tatilimde Alsancak'taki bir butikten kına elbisemi beğendim. Fiyatı biraz tuzlu ama muhteşem güzellikte şifon ve mercan rengi. Önden yaka kısmı yuvarlak kapalı duruyor ama arkası v şeklinde sırtım açık ve ipler var. Cts günü onu da aldırmayı düşünüyorum inş. fiyatta kayınvalideme çok yüksek gelmez. Gelecek olursa bizim ki maaşının yarısını elbiseme verecek. Başka birinin düğününe de giyebileceğim bir elbise. Sonra da kullanabileceğim yani. Kısası da var o yüzden kararsız kaldım evde olacağı için uzununu mu alsam kısasını mı diye. Uzunun da bacağında derin bir yırtmaçta var.
lovelycim canım o göstedgn bindallının int sitesini buldum hemen küçük çaplı bir araştırma yaptım kiralığı 150 tl sonra düşündümd eyanndaki ıvırzıvırlarnda mor olması gerektğini hemen onlarıda arştrdım onlar bnm kendim için yaptm adet miktrlına uygun fiyat aldım 160 tl e bide uygun bir ayakkabı alsak minimum 100 tl den ya altın sarısı ya da mor çünkü başka renk gitmez 400 tl gibi bi fiyat çıkıyor
içindekiler:
1 adet bindallı
1 adet kına sepeti mor püsküllü
1 adet kına tepsisi mor
20 adet kenarları morlu mum
10 adet mor mendil
1 adet gelin yüz örtüsü mor
10 adet mor tef yani ben içinde olmasını istedklerimi hesaplattımda hemde senin fikrin olsun diye çünkü dayanamadn ve senn gösterdgn bindallınn arastrmasnı yaptm çok begendim de
ama bütçesi beni aştığı için bu kombinasyondan vazgeçtim sitelerin web adreslerini ve tlfnlarını yazdım dilersen kendinde tekrar bir fiyat alabilirsin..
pernic geçmiş olsun canım...
Kızlar bu arada ben bugün öğle tatilimde Alsancak'taki bir butikten kına elbisemi beğendim. Fiyatı biraz tuzlu ama muhteşem güzellikte şifon ve mercan rengi. Önden yaka kısmı yuvarlak kapalı duruyor ama arkası v şeklinde sırtım açık ve ipler var. Cts günü onu da aldırmayı düşünüyorum inş. fiyatta kayınvalideme çok yüksek gelmez. Gelecek olursa bizim ki maaşının yarısını elbiseme verecek. Başka birinin düğününe de giyebileceğim bir elbise. Sonra da kullanabileceğim yani. Kısası da var o yüzden kararsız kaldım evde olacağı için uzununu mu alsam kısasını mı diye. Uzunun da bacağında derin bir yırtmaçta var.
Canım bende var sitesi ama İstanbul. İzmir'de şubesi yok acaba aynı siteden mi bahsediyoruz bana yazar mısın sen hangi sitede buldun? Biz kiralamayacağız, alacağız ama 1000 tl'ye kadar bütçemiz var bizim her şey içinde.
gözümde biraz canlandı da ben olsam uzun derin yırtmaçlıyı tercih ederm çok şık duruo kısa elbiseyi her zamn gyiosun ama gece elbiseelernde kısadan cok uzunu seviyorum derin yırtmaçlı çok çok şık durur ama dene üstünde bak hangisi yakışırsa onu al...
Canım ikiside güzel duracaktır eminim çünkü ben kısada çok giyiyorum bacak yapım düzgün olduğu için mini de çok yakışıyor ama oradaki bayan senin kına gecen olduğu için bence farklı olmalısın o yüzden uzun dedi. Evde olduğu için kararsız kaldım.
Canım ikiside güzel duracaktır eminim çünkü ben kısada çok giyiyorum bacak yapım düzgün olduğu için mini de çok yakışıyor ama oradaki bayan senin kına gecen olduğu için bence farklı olmalısın o yüzden uzun dedi. Evde olduğu için kararsız kaldım.
merak ettimmmmm
Bak şimdi şıp diye gözünde canlanacak.
Rengi mercan, kalın askılı ama kayık yaka.
Önden şöyleydi sanırım yakası, omzunda apolet tarzında birşeyler var.
Arkası bu ipli modelinm daha sık ve üst üste geçmiş olanı.
http://www.yenimodamodelleri.com/wp...li-siyah-ipekyol-uzun-abiye-elbise-modeli.jpg
Yırtmaçta bildiğimiz yırtmaç yahu.
tamam güzel sanırım canlandı gözümde zaten canlanmıştıda ben yine uzun diyorum yırtmacını daha derin yaptıra bilrsn sexi durur ama apoletler olmaya bilir çıkartılabılıosa cıkart derim ama yinede sana kalmış bşy...hoş ve zarif bşy beğenmişsin.. fiyatı ne kadar
Canım apolet dediğim küçük güzel zarif taşlar var. Çıkarsa bütün güzelliği kaçar dümdüz bir elbise olur. Apolet dediğim böyle kocaman sallananlardan değil çok zarif taşlar off anlatamıyorum göstermem lazım. Cumartesi götüreceğim bizimkileri fotoğraf çekilirim. Fiyatı 799 tl.
kızlar fotografcı işini ne yaptnz?
ok anladım relax lütfen lovelycim hepimz seni gayet net anlıyoruz şimdi oldu apolet dedin de artık olur olmadk kıyafetlere o kaba armaları takıolar ya ceketti gömlekti sinir oluorum acaba dedm abıyeye de mi yaptılar ufak taşlarsa eğer hoş durmuş olabilirbaşka detayı yoksa güzel çok şık bir küpeyle tamamlayabilirsin... fiyatı da baya iyimiş beni çok kasar o fiyat al gönlünce giy inşallah kuzucum hatta hafta sonu fotografnı paylaşabilirsen merakımı gdermiş olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?