347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Birde isteyen oje, isteyen kına alsın diye kına kavonozları da yapacağız.

Onların içinede kına koyup kavonozların kapağına etiket yapıştırıp, organze tülle süsleyeceğiz.

Dygşum sana faceten cevap yazamadım çünkü telefonda zorlanıyorum internet bağlantısı yüzünden.

Ben şöyle karar verdim canım ilk provama gideceğim önümüzdeki ay baktım göğüsler istediğim gibi durmuyor alacağım içime büstiyer. Birde ben seksilik bakımından da onu istiyorum. Sütyen külot hep giyiyoruz ve giyeceğiz ama o gün içimde dışım kadar güzel olmalı.

Nena yazmayı unutmuşum biraz önce. Benim baktığım sitede o site. Telefon açtım ve İzmir'de gönderdikleri bir mağaza olup olmadığını sordum. Söylemiyor. Satın alırsam 400, kiralarsam 150 tl dedi ve parayı havale yapıyorsun hesaplarına kredi kartıyla alma şansım yok. Beden konusunda ise bedenlerini göğüs, bel, basen şeklinde yazdırıyormuşsun ona göre gönderiyorlarmış. Beğenmezsem de param iadeymiş. Konuşma şekillerini beğenmedim yalnız.

Son düzenleme:

evet aynı yer adamın üslubunu bende hiç beğenmedim hatta tersledim bnmle ne biçim konuşuyorsunuz diye ....boşver sen begendiğin elbiseyi al riske girme tatlım...

fotograf işi de önemli sanki ya ben her bşyle aynı anda ilgilenmeye çalıştgm için heyecan yapıorum...

kına ojesi bende dagıtıcam bide çok güzel lavanta kokulu keseler var onlardan dagıtıcam ama sadece genc kızlara vericem bunlardan yoksa tüm salona yetişemem ...

Abiye konusunda zaten internetten almam da bindallıya bakacağım haftasonu belki bu moru sipariş edebiliriz çok güzel çünkü. Benim telefonda konuştuğum kişi bayandı adını da aldım hatta Hülya Hanım. Ben diyorum ki İzmir'den arıyorum sitenizden bir bindallı beğendim model numarası şu. İzmir'de gönderdiğiniz bir mağazanız var mı? Biz dünyanın dört bir yanına mal gönderiyoruz diye cevap veriyor. Peki güzel fakat denemeden almak riskli olur düşüncesiyle soruyorum eğer İzmir'de çalıştığınız bir mağaza var ise haftasonu gidip bakmak istiyorum diyorum. Şubemiz var mı diye mi soruyorsunuz, eğer şube soruyorsanız yok diyor. Bende hayır şube değil, mal gönderdiğiniz bir mağaza var mı diyorum onu ben bilemem ki şimdi diyor. Peki anladım teşekkür ederim dedim. Bu hala anlatıyor ama sitemizde beğendiğiniz üründen de güzel geliyor ürünler ve beden konusunda da sıkıntı yaşamazsınız sonuçta 38 bedensinizdir ama beliniz incedir göğüsleriniz büyüktür bu durumda size bu model olmaz. Oysa biz ne yapıyoruz siz bize göğüs, bel, basen ölçülerinizi veriyorsunuz ona göre hazırlıyoruz dedi. Anladım dedim. Beğenmezseniz de paranız iade bunu da kimse söylemez size dedi. Peki teşekkür ederim ben görüşüp olumlu baktığım takdirde dönerim dedim. En son ki cümlesine sinir oldum.

Kızlar bu arada benim düğün saçım da böyle olacak. Maşa yaptırmayacağım bana gitmiyor, böyle fönlü yarım toplatacağım. Uçlarını döndürteceğim pırasa gibi durmasın diye.

Kararımı verdim artık.

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

Dygg: 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün....................20:123:

İnciçiçeği35: Şafak....................24
29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................84:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................99:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................107:123:​

Sağol Pernic'cim gözüm aydın gerçekten ama keşke şu aşağıdaki sayaçta doğru saysa 2 gün önden gidiyor. Evlenmeden evlendi yazacak sonra.

Bu arada direnişe devam kızlar her geçen gün daha da artalım.

annem sandıkları çekmeceleri boşalttı bi dünya dantel çıkardı onlar yıkanıyo istemiyorum diyorum valla az vercem hepsini vermicem diyo ama azıda hepsi olur kesin
ben istemiyorum dedikçe anneannemde gelin kısmı herşeye karışmaz tamam der diyip duruyo

siz götürücekmisinin dantel? evliler kullanıyomusunuz sizde?

şimdiki mobilyalar örtü bile istemiyo ki ayrıca ben vitrin falan da almıcam. neyse annişin gönlünü yapalım azcık bakalım

Canım ben götürücem anneannem kırılmasın diye. Annem zamanında ev dekorasyon kursuna gidip bana çok güzel boyama yatak örtüleri vs. şeyler yapmıştı, istemiyorum dediğimde çok söylendi. Bir zaman gelecek gelip almak isteyeceksin o zaman da ben vermeyeceğim dedi. Anneannemde küçüklüğümden beri tığ ile uğraşıyor, birbirinden güzel şeyler yaptı mecbur onları götüreceğim, yaşlı insanı üzmek olmaz. Yatağın altına koyar o geldiğinde kullanırım diye düşünüyorum. Gümüş tepsinin içinde dantel hoşuma gidiyor mesela öyle kullanırım ama evime serdirmeyeceğim. Kayınvalidem çok güzel bir set almış zaten salona onları koyarlar muhtemelen. Onlarında gönlü olduktan sonra kaldırırım zaten sadece konsolun üzerine örteceğim.

Son düzenleme:
İnciçiçeğim sizin ev durumu belli mi? Nerede oturacaksınız?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…