Burada paylaşılan fotografları göremiyorum neden acaba
Nena yazmayı unutmuşum biraz önce. Benim baktığım sitede o site. Telefon açtım ve İzmir'de gönderdikleri bir mağaza olup olmadığını sordum. Söylemiyor. Satın alırsam 400, kiralarsam 150 tl dedi ve parayı havale yapıyorsun hesaplarına kredi kartıyla alma şansım yok. Beden konusunda ise bedenlerini göğüs, bel, basen şeklinde yazdırıyormuşsun ona göre gönderiyorlarmış. Beğenmezsem de param iadeymiş. Konuşma şekillerini beğenmedim yalnız.
evet aynı yer adamın üslubunu bende hiç beğenmedim hatta tersledim bnmle ne biçim konuşuyorsunuz diye ....boşver sen begendiğin elbiseyi al riske girme tatlım...
fotograf işi de önemli sanki ya ben her bşyle aynı anda ilgilenmeye çalıştgm için heyecan yapıorum...
kına ojesi bende dagıtıcam bide çok güzel lavanta kokulu keseler var onlardan dagıtıcam ama sadece genc kızlara vericem bunlardan yoksa tüm salona yetişemem ...
Yaşasın çift basamaklara düştüm.
canım benim gözünaydın
:119::119::119::119::119::119:
annem sandıkları çekmeceleri boşalttı bi dünya dantel çıkardı onlar yıkanıyo istemiyorum diyorum valla az vercem hepsini vermicem diyo ama azıda hepsi olur kesin
ben istemiyorum dedikçe anneannemde gelin kısmı herşeye karışmaz tamam der diyip duruyo
siz götürücekmisinin dantel? evliler kullanıyomusunuz sizde?
şimdiki mobilyalar örtü bile istemiyo ki ayrıca ben vitrin falan da almıcam. neyse annişin gönlünü yapalım azcık bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?