347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hımmmmm

kızlar dün uçak biletlermzi aldık bodrum'a birde Voyage Türkbüküne rezervasyon yaptrdık %18 indirim vardı villa oda seçtik şık ve güzel bir yer int. sitesinden öyle görünüyor acaba sizlerden oraya giden varmı otel hakkında fikir vermeniz mümkün :26:mü?

İstiridye setim. İçine gecelik ve iç çamaşırı, terliklerim konacak.

6'lı setim yakından çok güzeller.

6'lı setime uysun diye bu takımın krem rengini aldım.

Terliklerimde yine krem, topuğu az ve çok rahat. Arkada gözüken de istiridye setimin takımı olan makyaj kutusu.

Bindallım dikildiği için ekleyemiyorum, temmuzun ilk haftası teslim alacağım. Yine bindallıma takım alnıma zincir, kına tepsisi ve sepetini yaptırıyoruz. Onları da ekleyemiyorum. Avuç içi gülüm bile bindallıma takım yaptırılıyor. Yine onu da ekleyemiyorum belki akşam kına hediye kutularını eklerim.

Kızlara 10 adet taç aldık, beyaz tercih ettim. Kırmızı ben takacağım.

20 adet pullu mendil aldık renk renk.

Unuttuklarım da olabilir artık resimlerde görürsünüz.

Eklentiler

• $Picture 009.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 101
Son düzenleme:

sadece terliklerini gördüm diğerleri gözükmüyor bnim pcde mi sorun var acep :44::44::44::44::44:

sadece terliklerini gördüm diğerleri gözükmüyor bnim pcde mi sorun var acep :44::44::44::44::44:

lovely gözükmüyor sadece terliğin ve istiridye gözüküyor....

şıkmış yalnız ben öyle sandıklardan almadım kullanmayacagım için bütün arkdşlarm evlennce çok yer kapladgnı bi çoğu kardeşine falan verdi o sebepten tercih etmedm evet şık bşydi almaı istedm ama almadım... çok şık valiz almıştım her daim kullanırım die ve nişan bohçalarımda çok şıktı her şeyim bohçalandı ve valize yerleştirildi kayın validemler tarafndan kırmızı kurdelalar la gelmişti... sende iyi günlerde kullan cicilerini canım

Canım benimkisi sandık değil, sandıkların modası geçmiş artık. Bunu Bursa'da yaptırıyorlarmış ve tekti zaten. Çok dolaştık ama bunun gibisini hiç görmedik. Kuş gibi de hafif ben yatak odasına bir köşeye koyacağım. Ev yerleştiğindede bunun içine alınanlar konacak, üzerlerine nazar boncukları serpiştirilecek görmek isteyenler için.

Bu arada resimleri düzelttim, bende hepsi gözüküyor artık. Kapatıp bir daha açtığınızda belki gözükür. Başta bende göremiyordum. Düzelttikten sonra görebiliyorum.

Voyage'lar zincir oteldir canım güzeldir, Ets grubuna ait otellerdir. Bizim istediğimiz otelin açılış tarihi ertelenip durduğu için bizde Rixos, Divan ve Voyage'lar arasında gidip geliyoruz ama ben tercih edersem Voyage Torba Private tercih edeceğim. Orası bambaşka.

tamam işte sandık deilde aynı işlevi görüo ya o bakımdan öyle dedim... ev de yerde köşede ıvır zıvır sevmiyorum ben bide tutucagm ev belli değil fazlalık gibi gelio bunlar bana istanbulda adım başı bütün çeyizcilerde bunlardan dolu fiyatları 280 den başlıo kalitesine göre değişio iç içe 2 tane bi küçük boyu var makyaj malz. içinde bide büyüğü dedin gibi gecelik vs konuo ben istemedim onların bide daha değişik çeşitte olanları da var yıldızlısı yuvarlagı bide pufff şekli olanları şekli çok güzel iyi günlerde kullan he rşeyini canım

ya bizde voyage torbaya baktık onu seçicektik ondan sonra çağrı merkezini aradık türkbükünü önerdiler villa odalarmz balayı için uygundur vs muhabbeti oldu sonra kapadık tlfnu nişanlımla istişare yaptık geri döndük konustgmuz bayan a o da bize istersek son 1 hafta kalaya kadar değiştirebilecgimizi ve istersek hemen türkbükü için rezervsyon açtırabileceğini söyledi bizde o şekilde yaptırdık bakalım belki torbayı seçebilirz obsiyonumuz var yani siz kapıdan çıkarken biz gireriz lovelyimmm

lovelycim bende sadece terliklerini görebiliyorum onlarda çok güzel eminim diğerleride güzeldir. mutlulukla kullan inşallah

Nena teşekkür ederim. Siz nereyi aradınız da bunu söylediler? Çok ilginç... Zaten otellerin arasında fiyat farkı var. İnternetten girip seçtiğiniz tarihler arasında müsait olup olmadığına baksaydınız iki otelinde. Şuan müsait bile olsa o zaman olmayabilir. Resepsiyonistler bazen fazla kişi alıyor ve ellerinde patlıyor rezervasyonlar sonra arayıp yalvar yakar misafirleri başka otellere sevketmemizi istiyorlar.

hangi tur du şuan anımsayamıyorum nişamlımı arar sorarım ozaman söylerim sana fiyat farkı vardı baya evet bide türkbükünde %18 indirim vardı o daha cazip geldi dogrusu o bayanın yönlendirmesiyle indirim oldgunu öğrendik biz netten baktgmzda istedgmzde tarihte 2 sinde de boş yer vardı kampanyalı oldgu için türkbükünü önerdi yalnız biz dedik değiştirme ya da iptal durumumuz varmı die kadında bize son 1 hafta kalaya kjadar mümkün oldgnu söyledi zaten yer olursa istedgmz tarihle değiştirir extra paramz olursada fiyat farkını veririz ama muhtemelen değiştirmicez çünkü çok güzel bi fiyata tuttuk odayı ...

Hayırlısı olsun canım. Voyage'lar güzeldir dediğim gibi memnun kalırsınız. Zaten sadece Ets tur satıyor, onlar tek yetkili.

kızlar davetiyemle nikah şekerime karar verdim gibi sizlerle de paylaşmak istiyorum.
..

2. olan çok sade ve şık sanırım bu dümdüz olanı yaptıraca

nikah şekerlerimide sanırım ya şu 4 farklı şekildeki ilaç kutusu tabir ettikleri olacak yada pembe,yeşil karton kutular olacak beyazını yaptrcgm sizin fikirlernizide almak isterim...

Sadeymiş Nena dediğin gibi. Ben Koza Davetiyeye gideceğim orda zevkime uygun birşeyler bulurum diye düşünüyorum zaten beğendiğim de vardı. Nikah şekeri konusunda bizim şöyle bir şey olacak muhtemelen. İçine reçel, bal ya da haribo tarzı şekerlerden koymayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
selam tatlılarımmmmm

inciçiçeğim azıcık kaldı heyecan doruktadır eminimmmm
lovelycim terliklerinden başka bişeyi göremedim ama eminim çok güzeldir aldıklarının hepsi. güle güle kullan canımmm
ayrıca jelibon fikrine de bayıldımmmmmm bende kalp jelibonlardan koydurabilrim minik kavanozlara
Kızlar cuma günü nişanlımın doğum günü değişik bi süpriz yapmak istiyorum ama hala bulamadım ne yapıcağımı cuma bide karne dağıtıcam okuldan kaçta çıkacağım da belli değil off napsam kiii

lovely hayırlı olsun canım herşeyin güzeldir eminim bir tek terliklerini görebildim,güle güle kullanırsın inşallah.

nena nikah şekerleri için ilaç kutularını hiç beğenmedim yani onlar ilaç kutusu olarak kullanılıyor nikah şekeri için uygun değil bence ama ikinci paylaştığın gayet güzel derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…