347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bu arada çok heyecanlıyım kızlar yarın gelin alışverişine çıkıyoruz. İç çamaşırları, gecelikler, sabahlıklar bir sürü şey alacağız.
Ben annemlerin yanında nasıl seçeceğim, çok utanırım.

ütü işi anca bitti kolumda hal kalmadı valla ki daha yarısını bile ütülemedik bugünlük yeter
bizde de bi dünya dantel, boyama ve nakış işleri çıktı. annem hangi ara yaptı onları bilmem. daha koltukların altındakileri çıkarmadım bile dedi
hepsini götürücem kullanmadıklarını geri getirirsin dedi. çok zormuş işler ya daha yeni başlıyoruz

İnciçiçeğim sizin ev durumu belli mi? Nerede oturacaksınız?

müdür okeyledi lojmani canım. temmuzun son haftası boşaltacaklarmış daireyi. büyük ihtimalle bi aksilik çıkmazsa lojmanda oturacağız.

canlarım merhabalar nasılsınz bakalı???

ben bugunde nikahtaydm ne nıkah ne dugunlermz bitio batıcaz yakında

dantel kısmına gelınce bende ibadullah var ve hiç tarzım değil hepsi şık özenle yapılmış şeyler ama ben götürmeyeceğim annemde mobilyalar modern ve şık oldgu için örtmene gerek yok hemde evinde kalabalık yapmasın dedi... yıkanıp ütülenicekler sadece ilk bir hafta sericem görmeye gelen olur die sonra hurca katlayıp anneme verice....

yaa gelinlik bnmkine cok benzio acaba aynısı mı ki badede görüncede cok begendim duvagınıda düz yaptrmış harikaydı.... bnmkine cok benzıodu heralde odur lovelycim bnm

lovely canım,

yemek olayını sormuşsun. Şu an tam zamanı ben bu zamanlarda 5 kilo fasulye alıyorum. Onların güzelce kılçıklarını ayıklayıp kırıp ocakta pişirmeden sadece kavurarak kilitli buzdolabı poşetlerine koyup buzluğa atıyoru. Bezelye alıyorum 5 kilo ayıklayıp hiç yıkamadan buzdolabı poşetlerine koyup buzluğa atıyorum yine aynı şekilde barbunyayıda öyle yapıyorum. Bamya alıyorum onu da ayıklayıp az haşlıyıp buzluğa atıyorum. domates'in en ucuz olduğu zamanlarda dometes alıp rendeleyip kavonazlarda kaynatıp 10-15 kavonoz yapıyoruz. Annemle makarna kesiyoruz erişte. Ben yazın bu yaptıklarımı bütün kış yiyorum. İşten gelince buzluktan çıkartıyorum kaynar suyun içine poşetle koyuyorum 5 dk da çözülüyor yazın hazırladığım domates rendesini kullanarak yemek yarım saatte hazır oluyor. Hafta sonları vaktim oldukça sigara böreği yapıyordum bir ara buzluğa atıyordum o da pratik oluyor çayın yanına. Pizza hamuru yapınca biraz fazla yapıyorum buzlağa atıyorum 2-3 kere pizza yapılıyor.

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

Dygg: 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün....................19

İnciçiçeği35: Şafak....................23
29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................83

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................98

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................106

26 Haziran 2013 Düğün....................18:123:

İnciçiçeği35: Şafak....................22
29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................82:123:

14 Eylül 2013 Düğün....................97:123:

22 Eylül 2013 Düğün....................105:123:

Canlarım biz dün herşeyimi aldık ama daha sonra anlatacağım neler aldığımızı. Bindallım boyum uzun olduğu için ölçülerim alındı dikiliyor. Normal bir bindallı da giymeyeceğim, kimsede görülmemiş bir şey giyeceğim için çok mutluyum. Dantel üzeri her yeri işleme olan özel bir şey oluyor. Kayınvalidem kızlara taçlar, ellerine tabaklı mumlar, kına da dağıtmak için hediyelik kınalar tonla şey aldı. Etrafa dağıtılması için mendiller vs. Bir de tüylü sepet ve kına tepsisi aldı ki güzelliklerini sormayın gitsin. Onlarda özel olarak yapılıyor. Temmuz başı teslim alacağım. Düşlediğimden de güzel oluyor herşeyim.

6'lı setimi, istiridye setimi, terliklerimi, iç çamaşırlarımı daha sonra resimli paylaşacağım.

Bizde nişanlıma 3'lü set aldık, terlik aldık vs. onları sonra paylaşacağım hep.

Kendinize iyi bakın biz bugün de alışverişteyiz.

Son düzenleme:
lovelym güle güle kullanın canım aldıklarınızı. resimleri ve ayrıntıları bekliyoruz

bende bugün yakın arkadaşımın çeyizine gittim. evini yerleştirdik. herşeyi çok güzel oldu. nasıl özendim. harika şeyler.
Allah bizde nasip etsin inşallah...

selam kızlar,nasılsınız bakalım?
kardeşim dün sbs ye girdi kötü geçti malesef ama Allah'tan hayırlısını diliyoruz tabiki.

26 Haziran 2013 Düğün....................17:123:

İnciçiçeği35: Şafak....................21
29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................81:123:

14 Eylül 2013 Düğün....................96:123:

22 Eylül 2013 Düğün....................104:123:​

Canım senin yaptırıyorum dediğin modelin aynısı Bade'de ki. Bakalım senin ki nasıl olacak. Provalarına gitmeye başladın mı resim bekliyoruz.

Stankicim annemde aynı senin gibi yapıyor, şişe domatesimi ve tarhanamı o yapacak benim. Sağolsun anneannecim de salça, zeytin ve turşu yapıyor. Haftasonu da fasulye, bezelye, barbunya, bamya falan onları da ben ayıklar buzdolabı poşetlerine koyar buzluğa kaldırırım dediğin gibi.

Bu arada annemle çok benzettim seni o da sigara böreğini sarar buzluğa kaldırır. Ben börekler açamam ama diğer dediklerini bende aynen yapacağım.

canım evet aynısıymış evdeki pcmin ekranı çok küçük algılayamadm bugün iş yerndeki pcmden baktım aynısıymış ve boynuna hiç bişi takmamış en güzelini yapmış bende takmıcam sadece küpe takarım duvagıda sade ve uzun tam istediğim gibi begendim yani...

bu arada alışveriş yapmışsın güle güle giy cicilerini lovelylim ben hepsini nişan bohcamda almıstım eksik gediğim yok şimdi düğün bohçası hazırlanıcak ama nasıl hazırlanır ne konur bılemıyorum...

kına alışverişinide yapmışsın çıktı aradan ne güzel bende önümüzdeki ay alışverişe çıkacagım inş. son 100 gün bakalım hallolabilicekmi her şey fotografcımı ayarladm kaporamı bırktm hafta sonu 1 tane abiye aldım 2 tane daha alıcam

bu arada provayı sormussun ölçüleri verdim ama dikilmeye başlandımı bilemiyorum...

Evet canım bitti herşeyimi aldık çok şükür. Hiç bişiyciğim kalmadı.

Günaydın kızlarrrrr

İzmir güzeli neler aldın bakayım sen öyle hayırlı uğurlu olsun görmek isteriz aldığın cicileri

Bebişim bir sürü şey aldı kayınvalidecik bana, onu da al, bunu da al, şunu da al derken bir ara baktık taşıyamıyoruz artık.

Resim paylaşmaya çalışıyorum ama yüklemiyor telefonumdan bir deee hepsini çekmedim, özel parçalarım var onları paylaşamayacağım.

Facebooktan o gün geldiğinde bindallı mı, kına tepsimi takımı olan kına sepetimi, mumları, gülleri, kızların duvaklarını, hediye kına kutularını göreceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…