347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Gunaydın kızlarr.
Hazırlıklar tam gaz gidiyor hepinizi takip ediyorum merak etmeyinn.
Ama şu anda en sabırszlıkla beklediğim topiğimizin ruhuna tam uyan İncinin askerinin dönmesi.Kalmış 20 gün.Hayıırlısıyla gelsin inşallah.
Giz nişan yapmış çok sevindim.
Lovelynin hazırlıklar devam ediyor.
Nenanında ona keza.
Pernic evliliğe alıştıkça alışıyor.
Ben düğüne gitmeye karar verdim onu diyeyim dedim birde.İçim çok huzursuz haftalardır.Aldım dün biletlerimi artık ne bulursam giyip gidicem.
Buralardayım benn

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

Dygg: 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün....................16:123:

İnciçiçeği35: Şafak....................20
29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................80:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................95:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................103:123:​

günaydınlar ...

lovelyim ets turdan yapmışız rezervasynumuzu ...

seninde güzelmiş nikah kavanozlarnda ben bütçeme uygun bvsy yapmak zorundayım malum kendı kendımıze anca bsyler yapıoruz biliosunuz...

puknas bnm ilaç kutularmı begenmemiş hıhhhhben hani insanlar cebinde agrı kesıcı vs taşıo ya pratik şık kutular olur die düşündüm çantalarnda o kutulara üstten çok şık tül bağlıcaktm içinede şeker koyucaktm ama dier paylaştgm yuvarlak kutularda karar kılıcam sanırım onlarn içinede şeker değilde koku koydurucam adı ne onun naftalin mi bilemiyorum...

inciiiii bitirdin kız askerliği hayrlı tezkereler şimdi sen 200 küsür gün bekledin ya bu 20 onlara bedel söylim hiç geçmio asıl 200 günün şimdi başlıo ama moralini bozma heyecanın en kıymetli oldgu anlar haberin ola yavrummmmmmmmmmm

bu arada stanki piyasada nie yok hayırdır inşallah

merci karneleri cabucak dağıt ve koşarak nişanlına git bakalım neler hazrlamışşş

Resimleri görememiş olmanıza üzüldüm kızlar. İkinci kezde paylaştım halbuki. Neyse vardır bundada bir hayır.

Merci'm biz kavonozları internetten sipariş edip, etiketleri de matbaadan bastıracağız. İçine de hani içi çikolata kaplı badem şekeri görüntüsünde çikolatalar var ya onlardan koyacağım. 150 tanesini pembe kurdeleyle, 150 tanesini mint yeşili kurdeleyle süslemeyi düşünüyorum çiçeğimle uyumlu olur hem. İçine bir beyaz, bir pembe, mint yeşili kurdela bağlı kavonozlarada bir beyaz, bir mint yeşili çikolata koymayı düşünüyorum bulabilirsem. Bulamazsam hepsini pembe organze tül ile bağlayıp içine pembe ve beyaz koyacağım.

Chelzy'im gitmeye karar verdin demek hayırlısı olsun canım.
Giz nişanlanmış evet bende gördüm, sevindim onun adına çok ama artık bize yazmıyor bile.

Hahahaha Nena'cım lavanta kesesi demek istemişsin sen sakın naftalin koyayım deme. Gerçi hiç görülmemiş bir şeye imza atar herkesi şok edersin o ayrı.

Ets tur'dan başkası olamazdı zaten otel Ets grubuna ait bir otel o yüzden tek yetkililer satışı konusunda. Bakalım biz nereye karar vereceğiz daha zaman var.

Biz şimdi annem ile oturduğumuz evi satışa çıkarttık. Bugün ilk emlakçı geliyor fotoğraflarını çekmeye. 250.000 tl istiyoruz bakalım eğer satılırsa alabilirsek 3 alamazsak 2 tane ev almayı düşünüyoruz. Birine biz geçeceğiz. Böylece kiraya da çıkmamış olacağız. Yarın da nişanlımın arkadaşı gelip fotoğraflayacak. Lütfen dua edin evimiz bir an önce hayırlısı ile satılsın.

İnciçiçekim'in kavuşmasını bende dört gözle bekliyorum hatta fotoğraflasınlar istiyorum. Yarın 19 diyoruz. 20'lerde geride kalıyor.

yahu lavanta tabi adı aklıma gelmedi naftalin dedim ama neyseki anladınız yabancı deiliz canım şurda bizbizeyiz naftalin apayrı bsy üff sabahın vermiş oldgu salaklık var üzerimde sorry kızlarr..

evet etsymiş canım başka firma üzernden oluomu bilmioruz zaten biz direk %18 görünce aldk

kavanozlarnda mantıklı canımcım kurdelaları bulursun sorun değil kuşum şekerleride bulursun bulamzsan haber ver ben burdan bulup kargolarım sana istanbulda illaki vardır... ama şekerler için pelit,manolya ve melodiye bak derim oralarda mutlaka aradgn renklerde bulabılrsn...

inşallah evinizi satarsınız ve bissüyü ev alırsınız lovely sizde kiyada otuymassınız böylece bebek nena olasım geldide

inşallah evinizi satarsınız ve bissüyü ev alırsınız lovely sizde kiyada otuymassınız böylece bebek nena olasım geldide

Canım o oteller %40'ları gördü biliyormusun bu artık girip girebileceği son indirimler. Asıl erken rezervasyon dönemi Ocak'ta almak gerekiyor ama biz maalesef nişanlımın iş durumları yüzünden son aylara bırakmak zorunda kaldık.

Kurdela tonla var burda, şekerde. Kemeraltımız sağolsun envayi çeşit şey var. Neler bulurum ben neler düşüncen için çok teşekkür ederim. Bulamazsam gelin ayakkabısında olduğu gibi yardımlarınızı isterim mutlaka.

Ev konusu içinde inş. Ağustos'u bulmadan satarız da hemen ev arayışına gireriz. Kira vermememiz bizim için çok önemli. Annecikte sağolsun çok fedakar satalım dedi. Benim gelecek için korkum yok ama şuan kira vermek istemiyorum. İnşallah hayırlısı ile satılır.

yok şekerleri alma zaten henüz çok erken ben sadece tüller kurdelalar ve istegn kavanozlar var die gönderdm siteyi belki daha uygundur haberin olsun die alternatif amaçlı yani şekerleri zaten bilindik bi yerden almanı öneririm olmadı agustosta ben sana kapalı çarşıdan alıp kargolarım bile arzu edersen problem değil yani cnaım benim...ben 1 defa birinin nikah şekerini yemiştim yahu sanki 1 sene önce alınmış gibiydi çok sinirlendm bilirim o yuzden sen tam 1 ay önce kavanozlara yerleştrmeye başla...

Canım ben kavonozları başka bir siteden beyaz kapaklı olarak 110 adetini 30 tl'ye alacağım. 3 kutu alacağım. 330 tane olacak yani. Anca hazırlarım zaten. Sipariş edeyim en iyisi ama önce matbaaya gitmem lazım etiketler için.

Matbaayla görüştüm bile kızlar. Bu arada kavonozları da sipariş ettim. 330 adet nikah şekeri hazırlayacağım.

hangisinden olcak şimdi canım onu bilemedm kavonozlar üstünde gelin damat olan kapaklı mı

Evet canım kavanozlar 29 cc'lik beyaz kapaklı, üzerine etiket gelecek Ece&Egemen yazacak üstte, etiketin ortasına şekil seçeceğim, etiketin alt tarafında da 14.09.2013 yazacak.

Evet canım kavanozlar 29 cc'lik beyaz kapaklı, üzerine etiket gelecek Ece&Egemen yazacak üstte, etiketin ortasına şekil seçeceğim, etiketin alt tarafında da 14.09.2013 yazacak.
çok güzeel canım bende öyle bişiler yaparım senin örnekleri bir dosya yapıcam ya artıkkkk

çok güzeel canım bende öyle bişiler yaparım senin örnekleri bir dosya yapıcam ya artıkkkk

Canım ben aslında kına da kına koyacaktım bu kavanozlara ama kına gecesi için başka bir şey hazırladım. Telefonum resim yüklese onu da paylaşacağım sizinle.

Geçenlerde babam bir nikaha katıldı Karşıyaka Evlendirme Dairesi'nde o çiftte bu kavanozlardan hazırlamış çok hoşuna gitmiş herkesin. Benimde aklımda olan bir şeydi birilerinin tetiklemesi gerekiyordu herhalde bugün siparişi verdim. 330 adet hazırlayacağım. Kolay gelsin bana.

hyrlısı olsun lovely,bend eönümüzdeki ay tahtakaleye gidip nikah ve kına materyallaerini alacagım dükkan dükkan gezmeyi planlıyorum hemde kaftanlara bakacagım sanırım sabahın köründe gidip akşamın bir vakti döneceğim takarım annemi koluma ana-kız hem bakar hem alırız...
bende aldıklarımı paylaşırrım sizinle canlarım... davetiyeme ve davetiye yazıma da karar verdim kızlar dün 2. paylaştgım vardı ya düz karton üstünde yaldız çizgi geçiyor onu yaptırıyorum davetiye yazısınada birkaç örnek buldum o da sade olucak allayıp pullamıcam tefferuatlı bi yazı istemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…