- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
günaydınlar ...
lovelyim ets turdan yapmışız rezervasynumuzu ...
seninde güzelmiş nikah kavanozlarnda ben bütçeme uygun bvsy yapmak zorundayım malum kendı kendımıze anca bsyler yapıoruz biliosunuz...
puknas bnm ilaç kutularmı begenmemiş hıhhhhben hani insanlar cebinde agrı kesıcı vs taşıo ya pratik şık kutular olur die düşündüm çantalarnda o kutulara üstten çok şık tül bağlıcaktm içinede şeker koyucaktm ama dier paylaştgm yuvarlak kutularda karar kılıcam sanırım onlarn içinede şeker değilde koku koydurucam adı ne onun naftalin mi bilemiyorum...
inciiiii bitirdin kız askerliği hayrlı tezkereler şimdi sen 200 küsür gün bekledin ya bu 20 onlara bedel söylim hiç geçmio asıl 200 günün şimdi başlıo ama moralini bozma heyecanın en kıymetli oldgu anlar haberin ola yavrummmmmmmmmmm
bu arada stanki piyasada nie yok hayırdır inşallah
merci karneleri cabucak dağıt ve koşarak nişanlına git bakalım neler hazrlamışşş
Hahahaha Nena'cım lavanta kesesi demek istemişsin sen sakın naftalin koyayım deme. Gerçi hiç görülmemiş bir şeye imza atar herkesi şok edersin o ayrı.
Ets tur'dan başkası olamazdı zaten otel Ets grubuna ait bir otel o yüzden tek yetkililer satışı konusunda. Bakalım biz nereye karar vereceğiz daha zaman var.
Biz şimdi annem ile oturduğumuz evi satışa çıkarttık. Bugün ilk emlakçı geliyor fotoğraflarını çekmeye. 250.000 tl istiyoruz bakalım eğer satılırsa alabilirsek 3 alamazsak 2 tane ev almayı düşünüyoruz. Birine biz geçeceğiz. Böylece kiraya da çıkmamış olacağız. Yarın da nişanlımın arkadaşı gelip fotoğraflayacak. Lütfen dua edin evimiz bir an önce hayırlısı ile satılsın.
İnciçiçekim'in kavuşmasını bende dört gözle bekliyorum hatta fotoğraflasınlar istiyorum. Yarın 19 diyoruz. 20'lerde geride kalıyor.
Hahahaha Nena'cım lavanta kesesi demek istemişsin sen sakın naftalin koyayım deme. Gerçi hiç görülmemiş bir şeye imza atar herkesi şok edersin o ayrı.
Ets tur'dan başkası olamazdı zaten otel Ets grubuna ait bir otel o yüzden tek yetkililer satışı konusunda. Bakalım biz nereye karar vereceğiz daha zaman var.
Biz şimdi annem ile oturduğumuz evi satışa çıkarttık. Bugün ilk emlakçı geliyor fotoğraflarını çekmeye. 250.000 tl istiyoruz bakalım eğer satılırsa alabilirsek 3 alamazsak 2 tane ev almayı düşünüyoruz. Birine biz geçeceğiz. Böylece kiraya da çıkmamış olacağız. Yarın da nişanlımın arkadaşı gelip fotoğraflayacak. Lütfen dua edin evimiz bir an önce hayırlısı ile satılsın.
İnciçiçekim'in kavuşmasını bende dört gözle bekliyorum hatta fotoğraflasınlar istiyorum. Yarın 19 diyoruz. 20'lerde geride kalıyor.
yahu lavanta tabi adı aklıma gelmedi naftalin dedim ama neyseki anladınız yabancı deiliz canım şurda bizbizeyiznaftalin apayrı bsy üff sabahın vermiş oldgu salaklık var üzerimde sorry kızlarr..
evet etsymiş canım başka firma üzernden oluomu bilmioruz zaten biz direk %18 görünce aldk
kavanozlarnda mantıklı canımcım kurdelaları bulursun sorun değil kuşum şekerleride bulursun bulamzsan haber ver ben burdan bulup kargolarım sana istanbulda illaki vardır... ama şekerler için pelit,manolya ve melodiye bak derim oralarda mutlaka aradgn renklerde bulabılrsn...
inşallah evinizi satarsınız ve bissüyü ev alırsınız lovely sizde kiyada otuymassınız böylecebebek nena olasım geldide
Nena o dediğim şekerlerden burda da var ama bayatlamasın diye alamıyorum. Ağustos gibi alıcam o şekerleri. Kavonozları şimdi alıp, etiketleri şimdi bastırıp kavonozları hazırlayabilirim sadece. Şekerleri de Ağustos'ta koyarım içine.
yok şekerleri alma zaten henüz çok erken ben sadece tüller kurdelalar ve istegn kavanozlar var die gönderdm siteyi belki daha uygundur haberin olsun die alternatif amaçlı yani şekerleri zaten bilindik bi yerden almanı öneririm olmadı agustosta ben sana kapalı çarşıdan alıp kargolarım bile arzu edersen problem değil yani cnaım benim...ben 1 defa birinin nikah şekerini yemiştim yahu sanki 1 sene önce alınmış gibiydi çok sinirlendm bilirim o yuzden sen tam 1 ay önce kavanozlara yerleştrmeye başla...
hangisinden olcak şimdi canım onu bilemedm kavonozlar üstünde gelin damat olan kapaklı mıMatbaayla görüştüm bile kızlar. Bu arada kavonozları da sipariş ettim. 330 adet nikah şekeri hazırlayacağım.
hangisinden olcak şimdi canım onu bilemedm kavonozlar üstünde gelin damat olan kapaklı mı
çok güzeel canım bende öyle bişiler yaparım senin örnekleri bir dosya yapıcam ya artıkkkkEvet canım kavanozlar 29 cc'lik beyaz kapaklı, üzerine etiket gelecek Ece&Egemen yazacak üstte, etiketin ortasına şekil seçeceğim, etiketin alt tarafında da 14.09.2013 yazacak.
çok güzeel canım bende öyle bişiler yaparım senin örnekleri bir dosya yapıcam ya artıkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?