347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

chelzym, nenam, lovelym büyük güne çok az kaldı aşırı heycanlıyım duygularımı anlatamam bile dua edinde bi sürpriz olsun erkenden kavuşalım

ayrıca bugün benim doğum günüm sevgili nişanlıcım! gece 12 de sadece doğum günün kutlu olsun aşkım die mesaj attı. bi heves mesajı açtım şimdi ne güzel cümleler yazmıştır die ama hevesim kursağımda kaldı

chelzym sende düğüne gitmeye karar vermişsin güle güle git gel inşallah

lovelym nikah için seçtiğin minik kavanozlar bi harika arabalıdan bahsetmişsiniz bende arabalı beğenmiştim sanırım aynı şeyden bahsediyoruz

Canım doğum günün kutlu olsun. Nice nice sağlıklı, mutlu senelerin olsun önünde sevdiceğin ile birlikte. Bu sevdiceğinden yalnız geçirdiğin son doğum günün olsun inş.

Kavanozlarımı bekliyorum 2 gün sonra gelecek herhalde. Stickerları da birazdan sipariş vereceğim ama hangisi karar veremedim şunu da beğendim.

http://stickerbaski.com/ozel-gun-sticker-baskilari/dugun-sticker-serisi/dugun-sticker-44

Canım sen hangisini beğendin arabalıyı mı? Ben arabalıyı beğendim. Nikah olacak ya bizim çok uygun.
arabalıyı diyorum canm güzzel diyeee, çok hoş hemdee
inciçiçeği kuşumm doğum günün kutlu olsun kavuşuncaa duyarsın inşallah dilediğin güzel sözleriii

inciçiçeği kuşumm doğum günün kutlu olsun kavuşuncaa duyarsın inşallah dilediğin güzel sözleriii

teşekkür ederim canlarım
aminn inşallah...

Valla canım bende arabalıyı çok beğendim çok tatlı ama kalpli de hoş çok sade içine beyaz pembe şeker koysam çok uyumlu olacak o stickerlada. Bilemedim yardım please.

Arabalıyı yaptırıyorum canlar. Arabanın içindeki gelinin saçlarını siyah, damadın ise açık kahve çalışacaklar ve plakadaki "n"ikah Töreni yazısındaki n harfi büyük olacak. Bana taslağını gönderecekler öyle okeyleyeceğim.

Siteyi şiddetle tavsiye ediyorum. Grafikerler istediğiniz resmi ya da hayalinizdekini yapıyorlar.

canımmm bende o kadar sticker arasında görür görmez arabalıyı beğendim süper bi tercih bencee
ben böyle sticker yapan siteyi de ilk defa görüyorum sık kullanılanlara kaydediyim lazım olur belki

giz nişanlanmış mıııııı gözüaydın çok sevindimmm

lovely bence arabalı olan çok tatlı kesinlikle o derim.

nena ben seni üzmek istemedim dediğin gibi kullanışlı aslında hatta insanlar hep hatırlar kullandığı için o bakımdan güzel yani ama nikah şekeri için hoş değil gibi geldi belkide onun renginden beğenmedim ama ikinci paylaştığın daha şık geldi bana onu beğendim ben ikisi arasında.

iyiki doğdun inciçiçeğimmmmmmm bu çiçekler sana

Giz de muradına ermiş sonunda çokk mutlu olur inşallah Allah en kısa zamanda tamamına erdirsin

Nenacım voyage dan çok memnun kalırsınız bence ben voyage belek ve sorgun a gittim ikiside mükemmeldi (hele belek'i tek geçerim ) özellikle de a la cart restorantların ücretsiz olması süper bişey, balayında başbaşa romantik yemekler yersiniz ne güzel bide o otellerdeyken ets de çok ilgileniyo seninle sürekli memnunmusunuz bi sorun varmı diye arıyolar. zaten otellerde de ets nin bi görevlisi oluyo sürekli.

Kızlar yazdıklarınızı okuyorum, mesaj yazmasam da hepinizin tatlı telaşlarının takibindeyim.

Bu aralar insanlara karşı ciddi güven sorunu yaşıyorum. Sebebi bundan 3 yıl önce eşimle benim ortak arkadaşımız bizim düğünümüzde benim en yakın arkadaşımı görmüş beğenmiş tam 1 yıl bize yalvardı resmen, beni o kızla tanıştırın diye bende kız arkadaşıma çocuk için çok iyi bir çocuktur öyledir böyledir dedim ikna ettim görüşmeye başladılar. Çocuk kısa dönem askere gitti arkadaşım bekledi. Çok iyiydi araları bize yemeğe geldiler birbirlerini sevdikleri her hallerinden belli oluyordu çocuk durup dururken ailesiyle ilgili büyük sorunlar olduğunu söyledi kıza biraz zaman dedi bu süredede arayıp sormadı. kız aradı cevap vermedi, mesaj attı cevap yok. Sonra arkadaşım birgün dediki çocuk için beni feysten silmiş. Bende dedim akşam eve gidip bakıyım feysten ne karıştırıyor diye ben eve girerken kızla konuşarak girdim pc yi açtım feyse girdim profiline baktım sustum anladı ne oldu dedi bende ses yok ne oldu dedi sözlenmiş dedim arkadaşım başladı hıçkıra hıçkıra ağlamaya. Nasıl böyle birşey olabilir, nasıl bu kadar adilik şerefsizlik olabilir. Ben kaç gündür şoktayım arkadaşımla bu olay sonrası görüştük yıkılmış. Ne arkadaşım ne ben hiçbirşey yapmadık hesap sormadık rahatsız etmedik ama Allah'ın adaleti çok büyük.

İnciciceği mutlu yıllar, sevdiğinden ayrı geçirdiğin son doğum günü olsun.

Yarın 19 vay be. Sanki erken gelicek gibi.

ay canım ne kötü bir durum.. ama kimsenin yaptığı kimseye kalmaz.

ay canım ne kötü bir durum.. ama kimsenin yaptığı kimseye kalmaz.

Aynen öyle canım, bundan sonra kendi kardeşimde olsa kimsenin tanışmasına vesile olmam. Arkadaşım acı çektikçe tanıştıklarına biz vesile olduk diye kendimi yiyip bitiriyorum.

o nasıl erkekmiş öyle yaaa sonra gel de güven erkeklere işte

Aynen öyle canım, bundan sonra kendi kardeşimde olsa kimsenin tanışmasına vesile olmam. Arkadaşım acı çektikçe tanıştıklarına biz vesile olduk diye kendimi yiyip bitiriyorum.

sen üzme canını canım ya olacağı varmış size denk gelmiş

o nasıl erkekmiş öyle yaaa sonra gel de güven erkeklere işte

Birde en çok güvenimizi yitiren konu çocuk eşimin 7 yıllık aradaşı, maddi manevi her sıkıştığı durumda eşim yanındaydı. Bunca olay olurken ben böyle böyle bir hata yaptım diyemedi. Hadi beni geçtim eşimede diyemedi. Arkadaşken böyle yapıyorsa tanımadığımız insanlara nasıl güvenelim.

senin suçun yokki.. sen vesile olmuşsun sadece, ama en iyisimi kimseye kimseyi tanıştırmıycan kötü olur senden iyi olur allahtan dememişler.. üzme kendini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…