iyiki doğdun inciçiçeğimmmmmmm bu çiçekler sana
QUOTE]
İnciciceği mutlu yıllar, sevdiğinden ayrı geçirdiğin son doğum günü olsun.
Yarın 19 vay be. Sanki erken gelicek gibi.
İnciçiçeğim doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere sevdiklerinle birlikte inşallah bir daha ki doğum gününde kocanla birlikte
çok teşekkür ederim canlarım amin inşallah
stanki erken gelsin erkenden.
bugün bütün gün çalan her zile koştum sanki gelecek gibi hissettim ama gelmedi
çok güzel bende aynısından hediyelik yaptırıcam ama sadece kırmızı paket istiyorum ...
Selam kızlar
Nasılsınız ?
Gelişmeleri takip ediyorum her birinizden güzel güzel haberler geliyor seviniyorum.
Bende pek bi gelişme olmadığından yazasım gelmiyor.
Hatta bazen depresif moda bağlıyorum kendimi...
O yüzden bu mutlu gelişmelerin üzerine buraya yazmak pek istemiyorum.
Geyik bölümünde kafa dağıtıyorum anca.
Evlensin herkes geyik yapalım bol bol
Sedulum neden depresif moda bağlıyorsun bakayım? Gel bize de anlat dinleriz biz. Derdine derman olur muyuz bilmem ama elimizden geleni yaparız.
kızlar selamlar herkese inşallah herkesler iyidir pek gelemedim buraya heyecanlaırnızı paylaşıyorum
inciciceği mutlu yıllar canım az kaldı nişanlın gelicek inşallah beraber kutlarsınız
tripli canım nikah şekerleri olarak kavanoz hazırlaman doğru seçim ben nişanımda bu stickerı bastırdım 100 tane şekeride son 2 gün kala mabele gidip aldım taze taze güzel oldu
http://stickerbaski.com/ozel-gun-sticker-baskilari/dugun-sticker-serisi/dugun-sticker-44
balayları konuşulmuş ne güzel heyecanlar benim için iki güzel otel var voyage belek spa ve cornelia diamond bu otellerin deluxe odalarını çok beğeniyorum kısmet olursa bizde kış ayında satın alıcaz seneye gelin olucam bende
nena ev içinde tekrar tekrar hayırlı olsun canım 170 bin cidden çok iyi bir fiyat içinize siniyorsa ilerde alabilirsiniz biz lüx olmayan evleri 190 binlerde duyup şok oluyoruz
unuttuğum varsa affola herkesi özlüyorum sık sık gelmeye çalışacağım kızlar
Gizocan unuttun sen bizi küstük sana da biz. Şaka bir yana Giz'im çok mutlu ol sevdiceğinle. Nişanlılık çok güzel bir süreç. Doyasıya tadını çıkarın canım.
Bir de stickerbaskı denen yerden memnun kaldın mı? Şekerlerinizi elinde varsa nasıl olduğunu buraya eklermisin? Bir de o yapışkanlar kendi kesili yuvarlak çıkartma şeklinde mi geliyor sen mi kesiyorsun? Bende ordan yaptırıcam da Gökhan bey tasarım yapıyor bana.
memnun kaldım 1 günde elimde oldu canım şimdi fotolara bakıcam hemen canım onlar bu şekilde geliyor
Eki Görüntüle 733338 Eki Görüntüle 733359
Gizocan süper olmuş canım. Bana da şu tasarımı yaptı Gökhan bey nasıl olmuş sizce?
Eki Görüntüle 733374
çok beğendim çok güzel olmuş canım bende düğünüm olsa bu stickerı bastırıdım en beğendiklerimden biriydi nişan olunca kalpliyi yaptırdım bende
İş güç olayına kafam takılıyor.
Şehir değiştirme imkanımız olsa gideceğiz hemen ama şu an maddi durum yüzünden onu yapamıyoruz.
Ben bi atansam biraz yoluna girecek ama atama kadroları açıklanmadı hoş açıklansa da kesin değil durum...
Günlerimi öyle boş boş geçiriyorum.
Kurslar araştırıyorum kendimi daha fazla geliştirmek için.
Bi yandan aman iş olmadan nişan mı yapsak diye düşünüyorum da bu fikir sonra çok saçma geliyor.
Kendimi hep önce iş diye şartladım.
Bi kaç aya toparlanmazsak hakikaten kafayı yiyeceğim
Gelin'in saçını siyah yaptırdım ben siyah saçlı olduğum için bencede güzel oldu. Bende sipariş veriyorum o halde.
Tek aklıma takılan o stickerları makasla kesmedin dimi?
Elinle çıkarttın yapıştırdın kapaklara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?