347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

İnciçiçeğim doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere sevdiklerinle birlikte inşallah bir daha ki doğum gününde kocanla birlikte

merhabalar cici kızlarrrr

incicimmmm cnm nice sağlıklı uzun yaşlara biraz geç gördüm kusura bakma cicim...

lovelylim etiketin güzelmiş ama ben kalpliyi seçerdim sanırım ama arabada hoş içine sindiyse okeydir...

stanki kuşum kendini üzme anlıyorum arkadasın cok zor durumda suan ama olucagı varmış ne dene bilirkibaşkalarının hatalarndan kendine pay çıkarma umarım arkdsn kısa sürede toparlanır..

puknasscım zaten dierini yaptrcam vazgeçmezsem eğer ama o ilaç kutularıda bi alternatf olabilr die düşünmüştüm birinin nikahında görmüştüm üstüne organze tülle kaplamışlardı fena durmuodu ayrıca ben o desene buldgmdan onu paylastm yoksa o kutularda desen alternatıfı cok...

pernic nie hiç gelmio bizim topicin başı kel mi yahu...

bu arada kızlar uzun zamandır bi daire vardı 170 bin 3+1 ultra lüx ama biz nikahtan önce hıc bir yere peşinat veremediğimzden kaçırıcaz die korkmuştuk neyseki satın almasak bile kiralama imkanımz dogdu bu hafta sonu konusmaya gdıoruz herseyde okeylesirsek kiralıyrz biraz erken ama kaçırmak istemyrm resimleri bulursam paylaşacağım... hem anneme de yakın zaten 1-1,5 yıl sonra annemlern alt katına gececegız bı aksılık olmazsa bızım oralara artk mutahıtler grdı yenı bınalar yapılıo bakalm bzm evın durumu ne olcak:26:

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

Dygg: 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün....................15:123:

İnciçiçeği35: Şafak....................19
29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................79:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................94:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................102:123:​

Günaydın yarenler düğün şafağını yazarken şöyle bir baktım da Dyg'cukta 15 gün sonra evleniyor iki haftası kaldı. Dyg'cuk evlendikten 4 gün sonra da İnciçiçekinin sevdiceği geliyor. Çifte sevinç yaşayacağız.

Benim etiket konusuna gelince biraz çıldırttım Gökhan Bey'i. Tam olarak istediğimi ya ben anlatamıyorum ya da anlatıyorum ama uygulamaya gelince istediğim sonucu alamıyorum.

Bugün bir tasarım daha yapıp atacak bakalım nasıl olacak. Tek istediğim gelinin saç renginin değişip siyah olması ve plakada ki "n"ikah Töreni yazısında ki n harfinin büyük olması ama o saç rengiyle oynadığı gibi, yazı karakteri ve rengiyle de oynuyor. Olmadı o yazı yerine Evlendik! yazdıracağım.

Selam kızlar
Nasılsınız ?
Gelişmeleri takip ediyorum her birinizden güzel güzel haberler geliyor seviniyorum.
Bende pek bi gelişme olmadığından yazasım gelmiyor.
Hatta bazen depresif moda bağlıyorum kendimi...
O yüzden bu mutlu gelişmelerin üzerine buraya yazmak pek istemiyorum.
Geyik bölümünde kafa dağıtıyorum anca.
Evlensin herkes geyik yapalım bol bol

kızlar selamlar herkese inşallah herkesler iyidir pek gelemedim buraya heyecanlaırnızı paylaşıyorum

inciciceği mutlu yıllar canım az kaldı nişanlın gelicek inşallah beraber kutlarsınız

tripli canım nikah şekerleri olarak kavanoz hazırlaman doğru seçim ben nişanımda bu stickerı bastırdım 100 tane şekeride son 2 gün kala mabele gidip aldım taze taze güzel oldu

http://stickerbaski.com/ozel-gun-sticker-baskilari/dugun-sticker-serisi/dugun-sticker-44

balayları konuşulmuş ne güzel heyecanlar benim için iki güzel otel var voyage belek spa ve cornelia diamond bu otellerin deluxe odalarını çok beğeniyorum kısmet olursa bizde kış ayında satın alıcaz seneye gelin olucam bende

nena ev içinde tekrar tekrar hayırlı olsun canım 170 bin cidden çok iyi bir fiyat içinize siniyorsa ilerde alabilirsiniz biz lüx olmayan evleri 190 binlerde duyup şok oluyoruz

unuttuğum varsa affola herkesi özlüyorum sık sık gelmeye çalışacağım kızlar

Sedulum neden depresif moda bağlıyorsun bakayım? Gel bize de anlat dinleriz biz. Derdine derman olur muyuz bilmem ama elimizden geleni yaparız.

Sedulum neden depresif moda bağlıyorsun bakayım? Gel bize de anlat dinleriz biz. Derdine derman olur muyuz bilmem ama elimizden geleni yaparız.

İş güç olayına kafam takılıyor.
Şehir değiştirme imkanımız olsa gideceğiz hemen ama şu an maddi durum yüzünden onu yapamıyoruz.
Ben bi atansam biraz yoluna girecek ama atama kadroları açıklanmadı hoş açıklansa da kesin değil durum...
Günlerimi öyle boş boş geçiriyorum.
Kurslar araştırıyorum kendimi daha fazla geliştirmek için.
Bi yandan aman iş olmadan nişan mı yapsak diye düşünüyorum da bu fikir sonra çok saçma geliyor.
Kendimi hep önce iş diye şartladım.
Bi kaç aya toparlanmazsak hakikaten kafayı yiyeceğim

Gizocan unuttun sen bizi küstük sana da biz. Şaka bir yana Giz'im çok mutlu ol sevdiceğinle. Nişanlılık çok güzel bir süreç. Doyasıya tadını çıkarın canım.

Bir de stickerbaskı denen yerden memnun kaldın mı? Şekerlerinizi elinde varsa nasıl olduğunu buraya eklermisin? Bir de o yapışkanlar kendi kesili yuvarlak çıkartma şeklinde mi geliyor sen mi kesiyorsun? Bende ordan yaptırıcam da Gökhan bey tasarım yapıyor bana.

Son düzenleme:

memnun kaldım 1 günde elimde oldu canım şimdi fotolara bakıcam hemen canım onlar bu şekilde geliyor

Eki Görüntüle 733338

çok beğendim çok güzel olmuş canım bende düğünüm olsa bu stickerı bastırıdım en beğendiklerimden biriydi nişan olunca kalpliyi yaptırdım bende

Gelin'in saçını siyah yaptırdım ben siyah saçlı olduğum için bencede güzel oldu. Bende sipariş veriyorum o halde.

Tek aklıma takılan o stickerları makasla kesmedin dimi?

Elinle çıkarttın yapıştırdın kapaklara.

Sedulum inş. en kısa sürede yoluna girer herşey. İş çok önemli tabi ki ama hayatınızı da ertelemeyin derim. Baktın olmuyor başka bir alanda iş şansını dene ve yolunuza devam edin. Biliyorum işsizşliğin ne kadar zor olduğunu. Sevdiceğin girebildi mi peki?

yok hayatım makasla tabikide kesilmedi paylaştım ya beyaz kağıtın üzerinde yusyuvarlaklar yapışkanlı onlar :))))))) ellimle çıkartıp yapıştırdım hem kötü yapıştırdıklaırm olunca tekrar kavanozdan çıkarttım öyle iz miz bile kalmıyor kaliteli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…