347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

gizimmmm çokkkkk mutlu ol lovelynin dediği gibi nişan dönemi çok güzel hele bide askerliğide atlattınız daha güzel geçicek bol bol keyfni çıkarın bekarlığın...

evet ev lüx ama site içi değil bide mahalle arası o sebepten uygun ama peşinat olmadgı için almamız mümkün değil kiralama imkanmz vardı ama kiralaayamıoz 1 hafta önce kiralanmmış çok üzüldüm fiyatıda makuldü...

lovelym yapışkanlarn süper olmuş hemen ver siparişini canımcım...

stanki kuşum herkes belli dönemde zor günler atlatr canını sıkma geçicek bize anlat belki terapi olur sanada

sedulu dicektim ya bi yandan stanki naptı etti die düşünüodum arkdsıyla o sebepten yanlıs yazdm sedulucum kusura bakama lütfen...

Hayır canım ne o ne de ben girebildik en azından birimiz işe girse toparlamaya başlayacağız ama artık bu koşullar canımı sıkmaya başladı.
Her gün deli gibi iş ilanlarına bakmaktan yoruldum.
Başka alanlara da bakıyorum ama yok yok yok
Durum böyle olunca sanki kendimi hiç geliştirmemişim gibi hissediyorum

sedulu dicektim ya bi yandan stanki naptı etti die düşünüodum arkdsıyla o sebepten yanlıs yazdm sedulucum kusura bakama lütfen...

Anladım canım sorun değil.
Ya aslında kolay kolay anlatamam ki sıkıntımı ben öyle içimde yaşarım

En çok buna sevindim Giz. Siparişimi verdim bende. 330 adet mini cam kavanozlarımda gelmiş. Pembe ya da beyaz organze tül ile kurdela yapacağım bende.

Annem küp gibi kutuyu kaldıramıyorum diyor. Nasıl gidecek onlar nikah dairesine hiç bilmiyorum.:44:

giz nena canlarım çok teşekkür ederim

ayrıca giz fotolarınızı gördüm bayıldım size harikasınız maşallah çok çok mutlu olun inşallah canım tebrik ederim Allah en kısa zamanda tamamına erdirsin

kavanozlarınıza bayıldım ya bende mi yapsam napsam. o kavanozları nerden sipariş verdiniz ki :26:

bende kına gecesinde bu cüzdanlardan dağıtmayı düşünüyorum o zamana kadar başka bişey görüp beğenmezsem eğer. annemde çok beğendi

Sedulum geliştirmemişsin olur mu hiç öyle düşünme. Bu dönemde iş bulmak çok zor ya deneyim istiyorlar ya torpil allah yardımcınız olsun. Nişanlanmanız için engel yok bence. Nişanlanıp iş aramaya devam edebilirsiniz.

Canım kavanozları akgünzüccaciyeden sipariş ettim ben. 29cc olan en minik boyu.

benimkilerde 40 cc idi lovely çok ciciler ama bunları çok çok uyguna bile alabilecek yerler var toptan satışarda 15 tl ye bile geliyormuş bende akgünden aldım ve kare kutu beklerken koskocam dikdörtgen ebtlarında uzun koli geldi böle böle taşıdım ki çok ağırdı sepete 50 adet koydum kolum kopuyordu benim

Canım benim ki 29 cc olanlardan. Çok mu minik aldım ki yoksa ben normalini sen bir boy büyüğünü mü aldın ki?:44:

Bu arada ben daha göremedim mini kavanozlarımı, annem telefon açtı söyledi. Dün sipariş verdim bugün hiç bir şey söylemeden hop göndermişler. Halbuki sitede durumu sadece onaylandı olarak gözüküyordu.

Bu arada Gökhan Bey'den son bir istekte daha bulundum adam artık beni kesecek. Yuvarlak kenarlarına siyah çerçeve geçilmesini ve arabanın arkasındaki plakaya "Evlendik!" yazılmasını istedim ama hala ses soluk yok acaba bir tek ben miyim kendisini bu kadar zorlayan ama ne yapabilirim istediğim gibi olsun istiyorum herşeyiyle. İnşallah yapar gönderir.

canım benim verdiğim bloglarda kullanılan model senin aldığınıda söz ayrı olsaydı sırf kahve koymak için alıcaktım ben bunu yapanların tavsiyesiyle görerek aldım :)

valla bende çok başlarını şişirmiştim başka model için ama sonra değiştirdim modeli bu olunca kimseyle uğraşmadım yoksa bende baya baya konuşacaktım maillerle

pfff ben bugün çok sıkıldım yaaa çatlıcam sanki eve sığamıyorum

bide nişanlıma sardım nie erken gelmiyosun die sanki çocuğun elinde

Gizo çok mu minik olacak şimdi benim ki ya?

Biri böyle diğeri böyle duruyor. Benim ki çok mu minik oldu ki?

Son düzenleme:
Biri böyle diğeri böyle duruyor. Benim ki çok mu minik oldu ki?

benimkine mesela 3 şeker anca sığdı 4 ü sığdıramadım benim şekerler büyüktü ama içi çikolata kaplı geniş parlaklardan aldım yiyorum hala ama seninkide çok cici canım akşam bir bakarsın bence istediğin ebattaysa sorun yok

Ay yanlış kavanozu aldım diye nasıl üzüldüm anlatamam Giz. İnşallah eve gidince hayallerim yıkılmaz çok minik gelmez gözüme. Gerçi şöyle de bir durum var dolu dolu gözükür içi. Çünkü ben iki adet şeker koymayı düşünüyorum. Bir adette pembe renk nazar boncuğu atacağım içine küçük.

Gizooo kavanozlarım o kadar tatlılar ki anlatamam. Boyunu çok çok çok beğendim. Kare bir kutu gelmiş bana herhalde 3 kutu sipariş ettiğim için. Mükemmel paketlemeyle hiç kırık kavanozum yok yine bardaklarımda olduğu gibi. Hem de dün sipariş verdim bugün gelmiş. Demekki dün hemen kargo yapmışlar sağolsunlar.

sedulu yoksa sen boğa burcumusun ben boğa burcuyumda bazen herşeyi ince ince düşündüğüm ve hep bir kontrol manyaklığım olduğu için kendime çok kızıyorum seni de kendime benzettim

Lovely canım o kavanoza 2 şeker sığar zaten ki beğenmişsşnde benim şekerlerinde seninkilerle aynıydı canım site çok iyi bende pişman olmadım hemen gelmişti stickerlarm da aynı çok memnun kaldım o iki siteden ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…