Sedulum inş. en kısa sürede yoluna girer herşey. İş çok önemli tabi ki ama hayatınızı da ertelemeyin derim. Baktın olmuyor başka bir alanda iş şansını dene ve yolunuza devam edin. Biliyorum işsizşliğin ne kadar zor olduğunu. Sevdiceğin girebildi mi peki?
sedulu dicektim yabi yandan stanki naptı etti die düşünüodum arkdsıyla o sebepten yanlıs yazdm sedulucum kusura bakama lütfen...
yok hayatım makasla tabikide kesilmedi paylaştım ya beyaz kağıtın üzerinde yusyuvarlaklar yapışkanlı onlar :))))))) ellimle çıkartıp yapıştırdım hem kötü yapıştırdıklaırm olunca tekrar kavanozdan çıkarttım öyle iz miz bile kalmıyor kaliteli
giz nena canlarım çok teşekkür ederim
ayrıca giz fotolarınızı gördüm bayıldım size harikasınız maşallahçok çok mutlu olun inşallah canım tebrik ederim Allah en kısa zamanda tamamına erdirsin
kavanozlarınıza bayıldım ya bende mi yapsam napsam. o kavanozları nerden sipariş verdiniz ki :26:
bende kına gecesinde bu cüzdanlardan dağıtmayı düşünüyorum o zamana kadar başka bişey görüp beğenmezsem eğer. annemde çok beğendi
Eki Görüntüle 733664
benimkilerde 40 cc idi lovely çok ciciler ama bunları çok çok uyguna bile alabilecek yerler var toptan satışarda 15 tl ye bile geliyormuş bende akgünden aldım ve kare kutu beklerken koskocam dikdörtgen ebtlarında uzun koli geldi böle böle taşıdım ki çok ağırdı sepete 50 adet koydum kolum kopuyordu benim
Canım benim ki 29 cc olanlardan. Çok mu minik aldım ki yoksa ben normalini sen bir boy büyüğünü mü aldın ki?:44:
Bu arada ben daha göremedim mini kavanozlarımı, annem telefon açtı söyledi. Dün sipariş verdim bugün hiç bir şey söylemeden hop göndermişler. Halbuki sitede durumu sadece onaylandı olarak gözüküyordu.
Bu arada Gökhan Bey'den son bir istekte daha bulundum adam artık beni kesecek. Yuvarlak kenarlarına siyah çerçeve geçilmesini ve arabanın arkasındaki plakaya "Evlendik!" yazılmasını istedim ama hala ses soluk yok acaba bir tek ben miyim kendisini bu kadar zorlayan ama ne yapabilirim istediğim gibi olsun istiyorum herşeyiyle. İnşallah yapar gönderir.
canım benim verdiğim bloglarda kullanılan model senin aldığınıda söz ayrı olsaydı sırf kahve koymak için alıcaktım ben bunu yapanların tavsiyesiyle görerek aldım :)
valla bende çok başlarını şişirmiştim başka model için ama sonra değiştirdim modeli bu olunca kimseyle uğraşmadım yoksa bende baya baya konuşacaktım maillerle
Gizo çok mu minik olacak şimdi benim ki ya?
canım çok minik olmuyacak tabi benimkine 3 tane draje sığdı sen ne koyyucaksın canım ben ilerde kına için bunu alırım diyordum
Biri böyle diğeri böyle duruyor. Benim ki çok mu minik oldu ki?
benimkine mesela 3 şeker anca sığdı 4 ü sığdıramadım benim şekerler büyüktü ama içi çikolata kaplı geniş parlaklardan aldım yiyorum hala ama seninkide çok cici canım akşam bir bakarsın bence istediğin ebattaysa sorun yok
İş güç olayına kafam takılıyor.
Şehir değiştirme imkanımız olsa gideceğiz hemen ama şu an maddi durum yüzünden onu yapamıyoruz.
Ben bi atansam biraz yoluna girecek ama atama kadroları açıklanmadı hoş açıklansa da kesin değil durum...
Günlerimi öyle boş boş geçiriyorum.
Kurslar araştırıyorum kendimi daha fazla geliştirmek için.
Bi yandan aman iş olmadan nişan mı yapsak diye düşünüyorum da bu fikir sonra çok saçma geliyor.
Kendimi hep önce iş diye şartladım.
Bi kaç aya toparlanmazsak hakikaten kafayı yiyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?