sedulu yoksa sen boğa burcumusunben boğa burcuyumda bazen herşeyi ince ince düşündüğüm ve hep bir kontrol manyaklığım olduğu için kendime çok kızıyorum seni de kendime benzettim
Lovely canım o kavanoza 2 şeker sığar zaten ki beğenmişsşnde benim şekerlerinde seninkilerle aynıydı canım site çok iyi bende pişman olmadım hemen gelmişti stickerlarm da aynı çok memnun kaldım o iki siteden ben
günnaydın kızlar, nasılsınız
dyygcuk günaydın canım nasılsın?
heyecan dorukta mı bakalım
Valla Gizocan ben bu işleri çok seviyorum. Etiketleri de sipariş verdim bakalım ne kadar zamanda gelecek. Kendime bir dükkan açıp sadece bu işleri yapasım var. Kına için yaptıklarımı gördün mü onlarda çok güzel oldular bence.
kuşuumm nasıl heyecanlı değilsiiiinn yaa o gün görelim bir de bu halinii kolaysaaiyiyim canım sen naıslsın, pek heycanlı değilim aslında.. bakalım pazar günü ilk düğünüm olucak..
kuşuumm nasıl heyecanlı değilsiiiinn yaa o gün görelim bir de bu halinii kolaysaaaz kaldıı hatta hiçbişeycik kalmadıı gerçi zaten sen evli bir bayansında
kızlar günaydın lovelym orada olsaydım beraber açardık bende çok seviyorum ıskılmadan yaptım nikah şekerimide kendim yapma niyetindeyim inşallah kına için yaptıklaırnıda gördüm canım
inciceciği canım sen o mini cüzdanları hangi siteden gördün ben tek renk yaptırabilirim kına için
nişanda tecrübe ettim ki pembe beyaz olunca iki renk istiyor herkes şekerler bile 2 pembe 1 beyaz 2 beyeaz 1 pembe oldu kurabiyeler pembe beyazdı o yüzden tek renk yapacağım artık herşeyimi ben
iyiyim canım sen naıslsın, pek heycanlı değilim aslında.. bakalım pazar günü ilk düğünüm olucak..
günaydn kızlar...
lovely sen mutlu oldukca burda bende mutlu oluyorum her şeyi ballı ballı anlatıosun ya ayhh acaba bnmde yaptklarm ıcıme sınıcek mi die düşünüyorumallah iyiliğini versin heyecanın bana yansıo
Hahaha güldürdün beni sabah sabah Nena.Herşeyim çok içime sindi ya ondan böyle ballı ballı anlatıyorum. Bal mal demişken dün anneme dedim ki şu kavanozların içine reçel koysak mı? O da söyle babana kayısıları toplasın gelsin yazlıktan reçel yapalım da koyalım dedi. Tabi şimdi yapış yapış reçel olmaz bu fikirden hemencik uzaklaştık.
Bu arada dün İzmir'de deli yağmur yağdı, şimşekler falan sel götürdü. Tabi bende bir uyudum bir uyandım falan derken bir ara rüya görmüşüm. Hemen anlatıyorum kabustu resmen.
Bizim evdeyiz ve nikah günü gelip çatmış yani 14 Eylül. Gelinliğimi bir giyiyorum boyu dizlerimde. Düdük gibi kalıyor üzerimde. Üstelik bacaklarımda balta girmemiş Belgrad ormanları kıvamında.O bacaklarla insan içine çıkmam mümkün değil. Straplez yapılacak olan gelinliğime ince askı koymuşlar o kadar demode ki anlatamam. Makyaj yapayım diyorum elime ne alsam yere düşüp parçalara ayrılıyor, makyaj yapamıyorum. Saçım desem çok doğal istediğim gibi toplayamıyorum. Ve nikah memuru bizim eve gelmiş sürekli çağırıyorlar ama ben hazır değilim. Salonda kayınvalidem, kayınpederim ve annem ile babam varmış sadece. Başka kimse gelmemiş. Bunu biliyorum ama o salona hiç inmedim işin garipliği. Nikah memuru banyoya gelip orada nikahı kıyıyor yanımda sadece nişanlım var. Hooop evleniyoruz. Ben o kılıkla yanımda bir kız arkadaşım (o da ortaokuldan 3 senedir görüşmediğim arkadaşım) birlikte sokaktayız yürüyoruz, nişanlım bu arada kayıp. Evlendikten sonra onu hiç görmedim. Kız arkadaşım bir erkek arkadaşına telefon açıyor. Lovely evlendi akşam eğlence var gelir misiniz diyor o kadar yalnızım yani. Çocuk arkadaşımla yemek ücretini kim ödeyecek muhabbetine giriyor. O derece rezillik ve ben uyanıyorum sonrası yok. Kabustu resmen.
iyiym canım teşekkür ederim ,nasıl heyecanlı değilsin yahu ben bile şiömdiden heyecanlıyım daha 3 aydan fazla olmasına ragmen demekki sen son dkka heyecanlananlardansın görürüm ben seni pazar sabahı
Hahaha güldürdün beni sabah sabah Nena.Herşeyim çok içime sindi ya ondan böyle ballı ballı anlatıyorum. Bal mal demişken dün anneme dedim ki şu kavanozların içine reçel koysak mı? O da söyle babana kayısıları toplasın gelsin yazlıktan reçel yapalım da koyalım dedi. Tabi şimdi yapış yapış reçel olmaz bu fikirden hemencik uzaklaştık.
Bu arada dün İzmir'de deli yağmur yağdı, şimşekler falan sel götürdü. Tabi bende bir uyudum bir uyandım falan derken bir ara rüya görmüşüm. Hemen anlatıyorum kabustu resmen.
Bizim evdeyiz ve nikah günü gelip çatmış yani 14 Eylül. Gelinliğimi bir giyiyorum boyu dizlerimde. Düdük gibi kalıyor üzerimde. Üstelik bacaklarımda balta girmemiş Belgrad ormanları kıvamında.O bacaklarla insan içine çıkmam mümkün değil. Straplez yapılacak olan gelinliğime ince askı koymuşlar o kadar demode ki anlatamam. Makyaj yapayım diyorum elime ne alsam yere düşüp parçalara ayrılıyor, makyaj yapamıyorum. Saçım desem çok doğal istediğim gibi toplayamıyorum. Ve nikah memuru bizim eve gelmiş sürekli çağırıyorlar ama ben hazır değilim. Salonda kayınvalidem, kayınpederim ve annem ile babam varmış sadece. Başka kimse gelmemiş. Bunu biliyorum ama o salona hiç inmedim işin garipliği. Nikah memuru banyoya gelip orada nikahı kıyıyor yanımda sadece nişanlım var. Hooop evleniyoruz. Ben o kılıkla yanımda bir kız arkadaşım (o da ortaokuldan 3 senedir görüşmediğim arkadaşım) birlikte sokaktayız yürüyoruz, nişanlım bu arada kayıp. Evlendikten sonra onu hiç görmedim. Kız arkadaşım bir erkek arkadaşına telefon açıyor. Lovely evlendi akşam eğlence var gelir misiniz diyor o kadar yalnızım yani. Çocuk arkadaşımla yemek ücretini kim ödeyecek muhabbetine giriyor. O derece rezillik ve ben uyanıyorum sonrası yok. Kabustu resmen.
nasıl heycanlı olayım ki.. 3 hafta yıllık izin aldım ve bu 3 haftada tayınım yine olmazsa kocamı bırakıp tıpış tıpış nazi kampı olan işime geri dönmek zorundayım...
haklısın can sıkıcı durumlar ya halletmenin hiç bir yolu yokmu ya:26:
eşimden 3 ay daha kıdemliymişim diye olmadı, sonra eşim başvurdu eş durumuna ve onunkide reddedildi çünkü o bulunduğu kurumdan 5 sene tayın alamaz.. ona bir dlekçe verdiler ben salı günü tekrar başvurdum o dilekçeyle dua edin bu kez olsun. yoksa çok kötü olucak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?