347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Dyg'şum hoşgeldin. Tayin işleri rayına oturmadı mı hala? İnş. en kısa sürede yoluna girer canım benim. Onu düşünüp bugünlerin heyecanını yaşamamazlık yapma. Tayin işi öyle ya da böyle çözülecek ama evlilikte bir kez oluyor. Bir daha o anlar geri gelmiyor.

Gizo benim nişanımda herkes 3'er 5'er almıştı kelebeklerimden. Masaya ilk gelenler hemen atmışlar çantalarına. Sonradan gelenlere kalmamıştı biz bir daha yaptırdık. Kına için 50 adet yaptım. Daha fazla olmayız herhalde.

Aldecim o kutuların içinde minik poşetlerde kınalar var ağızları zımbalı. Kutunun üzerine organze tül ile hediye paketi görüntüsü verdim. Kutunun üzerindeki gri yuvarlak olan toka kutuyu aldığımızda var idi. Üzerine ben ekstra olarak yapışkanlı uğur böceklerini alıp o gri tokanın ortasına oturttum. Kimsenin o kutuyu açıp içindeki kınayı çıkaracağını sanmıyorum çünkü kutunun tüm güzelliği bozulur. Ben bir de Lovely'nin kınası diye tarih attırıp minik etiket bastırıcam o kutulara.

ben nişanda kavanoz 100 adet kurabiye 100 adet yaptım dağıttım insanlara ama hala almayanlar oldu bazıları 2 şer 2 şer yok şuna götüğrcem yok ubna götürcem diye aldı yahu ben onu bunu tanımıyorum dedim ama neyse hepsinden 20 adet çok yakın arklaırma ayırmıştı mgelen arklarımda aldı rahat rahat alllaha şükür

düğünde madsalara kesinlikle koymucam dieğr masalardan alıyorlar zatyen

ablaısnı 17 ağustosta kır düğünüyle evlendiriyoruz nişanlanalı 1 ay oldu daha hızlı gidiyor çeyizi yok bendeki hisar çeyiz setini tavsiye ettim aldı çeyiz konusunda ona yardımcı oluyorum

cumarteside eminönüne gidip kına alışverişi yapıcaz ona bindallısını alıcaz beni davet etti yanımd aolurmusun diye onunla bende tecrübe edeceğim :)

hoşbulduk canım, olmadı malesef kii. geçen çalıştığım yerden biri de diyorki bende temmuzda izne çıkamıycam diye üzülüyordum diyor. çok beklersin temmuzda gelmıycem dedim.tayınım olmadı ya seviniyor resmen insanlar çok bencil ve kötü.. sonra da o evraklada olmaz sen kıdemlıysen demez mi. bende kızdım kızdım sence ayrı ayrı evlilik yürür mü dedim ..

Duyguşum farzetki allah korusun olmadı. O zaman ne olacak peki?

ewt bize göre olmak zorunda ama işte, anlatamam öyle canım sıkkınki burnumda uçuk çıktı ve pazara kadar iyileşmez yani, uçuklu gelin olucam..

Canım yapma bu kadar takma kafaya diyeceğim ama mümkün değil biliyorum. Bende aynı durumda olsam kesin aynı şeyleri yaşardım. Sen uçuklu gelin olmayı bir yana bırak dua edelim şu tayin işi olsun. Yuva kuracak insanları böyle stresli ve heyecanlı oldukları bir zamanda bu kadar germelerinin ve üzmelerinin ne gereği var. Uçuğunu da makyözün bir güzel kapatır sen hiç canını sıkma. Her habere hazırlıklı ol yıkılmamak için ve allah korusun olumsuz cevap gelirse şöyle yaparız diye alternatif çözüm yolları üretmeye bakın.

İnsanlar ne kadar bencil ya, ne kadar ben merkezli. Yazık...

ozaman mahkeme yoluna gidicem.. ozaman oluyor çünkü haklı olan benim.. ama işte o yola gitmeden olur inşallah çünkü süreç uzayacak..

Anayasasın 41. Maddesi: Ailenin Korunması ve Çocuk Hakları başlığı altında “Aile, Türk toplumunun temelidir ve eşler arasında eşitliğe dayanır. Devlet, ailenin huzur ve refahı ile özellikle ananın ve çocukların korunması ve aile planlamasının öğretimi ile uygulanmasını sağlamak için gerekli tedbirleri alır, teşkilâtı kurar.” Hükmü yer almaktadır.

anayasamızda bile devlet aile birliğini korumak zorundadır diyor

Canım inşallah mahkeme yoluna gitmeden sizi böyle uğraştırmadan çözümlenir herşey. Sonuçta sizin bu yola girip sonunda kazanacağınızı bile bile neden uğraştırıyorlar zora sürüyorlar ki... Ne doğru yürüyor ki bu ülkede...

dyygcum üzme kendini stres yapma lütfen senin için dua edeceğiz kuşum...

bonbonmarket - Nikah Şekerleri

lovely bu siteyi yeni buldum geciktim senin için ama baktım inanılmaz orjinal nikah şekerleri var fiyatı bana pahalı geldi yoksa buradan bir şey yaptırmak isterdim...

Nenacım biliyorum ben bu siteyi harika şeyler var ama gereksizde pahalı buluyorum.

Bizde Gökhan bey ile anlaştık sonunda plakaya Nikah Töreni yerine Evlendik! yazdırıyorum. Bugün baskıya verip akşam kargo yapacakmış yarın elimde olacak o halde. Çok mutluyum.

[/QUOTE]

aynen öyle açılmış çok dava var inceledim ve kazanıyorsun. madem böyle niye uğraştırıyorsun ama yapıcak bişe yok sistem işte. kim seni düşünüyor allah için..

Bu arada Giz'cim dün senin aldığın boyu gördüm, eğer ki bir daha alacak olursan küçük boyunu tavsiye ederim çünkü benim aldığım minik boy daha sevimli duruyor. Krem kutusu yapılabilir.

bu topuzuda düğünde
Eki Görüntüle 734149

kızlar bu sıkı topuzu fotograf çekimlerinde kullanmayı düşünüyorum sizce nasıl
Eki Görüntüle 734150

Ben sıkı topuzu çok yakıştırıyorum gelinlere ama kendim istesemde yaptıramıyorum kulaklarımdan dolayı güzel durmayacak gibi geliyor. Bir de yüzüm çok çok minik benim bir avuç. Küçücük bir surat kalıyor böyle toplandığında. Ben Gökhan Özen'in eşi Selen Sevigen'in düğün saçı gibi yaptıracağım.

kuaförle görüştüm iki modelde sana yakışır dedi.. birde ben sıkı topuza yakın bir modeli nikahta at kuyruğu yaptırmıştım yüzüme yakışmıştı

kuaförle görüştüm iki modelde sana yakışır dedi.. birde ben sıkı topuza yakın bir modeli nikahta at kuyruğu yaptırmıştım yüzüme yakışmıştı

Canım bencede yakışır. Hatta geline bence en çok sıkı topuz yakışıyor hem daha derli toplu oluyor bozulmuyor. Bana yakışacağını bilsem bende yaptırırdım o topuzda şahane gerçekten.

Bu arada Giz'cim dün senin aldığın boyu gördüm, eğer ki bir daha alacak olursan küçük boyunu tavsiye ederim çünkü benim aldığım minik boy daha sevimli duruyor. Krem kutusu yapılabilir.

ben benim kavanozu arkadaşımda görünce çok istedim miniğini kahve koymaya alıcaktım arkadaşım 3 şeker sığdırdığı için aldım nikah için miniğini alırım ama nikaha 2 şeker yeter aslında boyları arasında büyük farklar yok bende 2 boyuda var şu sıra çok kişi yapıyor bunu

ben nikahta yada düğünde minik kutu yaptırabilirim yada ekru renkte takı kutusu bu ikisinden kuzenler yaptırmıştı çok hoşuma gitmişti
:)

Evet canım ben de 2 şeker koyacağım. Zaten komple içini doldurmakta istemiyorum. Biraz boşluk kalabilir. Bir beyaz, bir pembe koyacağım her bir kavanoza. Kurdela olarakta pembe kurdela takacağım hepsine. Yarın gelsinde başlayacağım yapmaya. Hazırlayacağım kavanozları en son içine çikolataları koymak kalır. Onu da Eylül başı alır koyarım taze olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…