Evet canım ben de 2 şeker koyacağım. Zaten komple içini doldurmakta istemiyorum. Biraz boşluk kalabilir. Bir beyaz, bir pembe koyacağım her bir kavanoza. Kurdela olarakta pembe kurdela takacağım hepsine. Yarın gelsinde başlayacağım yapmaya. Hazırlayacağım kavanozları en son içine çikolataları koymak kalır. Onu da Eylül başı alır koyarım taze olur.
nişana bir ay varken başlaıdm yapmaya en son haftada ertiketlerimi aldım yapıştırdım ve cuma akşamı şekerlermi koydum taze taze enfes güzeller :) taa mabele gittim onları aldım kollarımız koptu nişanlıcıkla
canım mabelden 1 poşet içinde 150 tane olan 1 kg imiş yanlış hatırlamıyorsam 2 poşete 50 tl ye geldi herhalde nişanlım sordu fiyatını felan ama ben öyle hatırlıyorum ben ödeseydim kesin bilirdim :) ama öyle aşırı pahalıya gelmez herhalde bide işanlım eksik çıkmasın sayılı bunlar hep dedi 300 tane die aldık 360 adet çıktı geri kalanıda dağıttım hep çoğu kişide öyle yedi şekerlik içinde
giz canım o minik cüzdanları düşatölyesi die bi sitede gördüm. bulamazsan resimle arat çıkar. içinde kınada varmış hatta
dyg 'cum üzme kendini inşallah son verdiğiniz dilekçe işe yarar olur tayinin. sen sıkma kendini düğünün tadını çıkart
kızlar geçmiş okuyamadım umarım herkes iyidir.
dün mezuniyet balomuz vardı,çok güzel geçti çok eğlendik.önce kır düğünü yapılan bir mekandaydık gece yarısından sonra ise bara geçtik,koptuk bayağı
zaman nasıl bu kadar hızlı geçiyor hiç anlamıyorum...artık işsizler kervanına bende katıldımumarım bundan sonra hayatımda yeni ve güzel başlangıçlar olur...
17 Çanakkale
ayy çanakkale dediğim günü hatırladım gözlerim doldu ya
azıcık kaldı inciçiçeğimm son iki hafta hazırlıklarla geçer zaten
kızlar geçmiş okuyamadım umarım herkes iyidir.
dün mezuniyet balomuz vardı,çok güzel geçti çok eğlendik.önce kır düğünü yapılan bir mekandaydık gece yarısından sonra ise bara geçtik,koptuk bayağı
zaman nasıl bu kadar hızlı geçiyor hiç anlamıyorum...artık işsizler kervanına bende katıldımumarım bundan sonra hayatımda yeni ve güzel başlangıçlar olur...
azıcık kaldı ama ben hiç iyi değilim zaman hiç geçmiyor gün ay gibi geliyor
ruhsuz ruhsuz dolanıyorum öle ortalıkta
Kızlar bu çalışmayı yaptırıyorum. Hatta basılmıştır bile. Evlendik! yazısı biraz daha sola ortalanacak. Tarihin arasındaki noktalarıda sağa bitiştirmiş ama artık bir şey diyemedim kesecek beni diye.
Eki Görüntüle 734463
günaydın kızlar,
ben sabah ufak bir kaza geçirdim sol bacağım hiç iyi değil bugun izin alıp doktora gideceğim...
puknascım tebriik ederim
aaaa ne kazası ne olduuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?