canım 2 otobüs çarpıştı bende çarpan otobüsteydim şiddetli bir kaza oldu bacagım 2 demir arasına sıkıştı oo darbeyle sonra otobüsün orta kısmından ön kısmına kadar kaydım kafamı çarptım o geçtide bacagım çok agrıo
canım 2 otobüs çarpıştı bende çarpan otobüsteydim şiddetli bir kaza oldu bacagım 2 demir arasına sıkıştı oo darbeyle sonra otobüsün orta kısmından ön kısmına kadar kaydım kafamı çarptım o geçtide bacagım çok agrıo
Etiketlerim gelmiş ama annem çok küçük yahu bunlar diyor. Bak dedim tam kapakları kaplıyor olması lazım. Baktı evet tam kapağa göre dedi ama bu evlendik yazısı okunmuyor bile çok ufak yazıyor diyor. Olsun dedim uğraşsınlar biraz.Akşam olsa da eve gitsem başlasam yapmaya. Akşam bir 50 tane hazıırlarım herhalde. Resimleri de paylaşırım sizle.
Nena bugün giremez herhalde ama girer girmez yazımı okuyunca durumunu bize bildir canım.
canım eline alınca okunuyor bir arada olunca öyle zor oluyor merak etme çok güzel olucak canım
nena geçmiş olsun inanamıyorum yaaa doktora git hemen lütfen
canım benim mezuniyetin hayırlı olsun. en kısa zamanda gönlüne göre bi iş bulursun inşallah
Puknas balım tebrik ederim. Başarılarının daim olmasını dilerim. İnş. işsizler kervanındaki bekleyişin kısa sürer, dilediğin işe kavuşursun ama şimdi başvuracağın yerler var ise başvur ve dinlenmeye çek kendini çünkü bunu hakettin.
günaydın kızlar,
ben sabah ufak bir kaza geçirdim sol bacağım hiç iyi değil bugun izin alıp doktora gideceğim...
puknascım tebriik ederim
canlarım akşam üstü gideceğim doktora oturdugum da sıkıntı yok sadece ayak parmaklarım uyusuo ve sızlıo ama ayaga kalktgmda basamıyorum ve şiş bütün bacagım bakalım akşam gidicem...
giz fotoğraflatınızı gördüm canım çok güzelsiniz hayırl olsun Allah tamamına erdirsin inşallah
canım seninde mezuniyetin hayırlı uğurlu olsun çok sevindim
lovely canım evlendik yazdırmak en iyisi bende olsam öyle yazdırırdım çok şeker
günaydın kızlar,
ben sabah ufak bir kaza geçirdim sol bacağım hiç iyi değil bugun izin alıp doktora gideceğim...
Eve gitmek istiyorum artık. Bugün bitsin lütfen.
bence de bitsinnnnnnnnnnnnnngerçi ben eve gitmeyecem kocişimle alışverişe çıkacağız
Aman da aman kociş mi olmuş artık. Bu arada şaka maka nerdeyse evleneli 1 ay olmuş Pernic ne çabuk geçmiş.
evet canım senin de planların olsaydı şimdi bu hafta evlenmiş olacaktın sende... herşey nasip kısmetçok çabuk geçyor zaman 3 ayınız kaldı sizinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?