347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Nenacım geçmiş olsun. Doktora götürdüler mi?

Pernic beğenmene sevindim canım. Bugün gelecekti ben de akşam olsada çıkıp etiketlerime baksam diye bekliyorum.

Etiketlerim gelmiş ama annem çok küçük yahu bunlar diyor. Bak dedim tam kapakları kaplıyor olması lazım. Baktı evet tam kapağa göre dedi ama bu evlendik yazısı okunmuyor bile çok ufak yazıyor diyor. Olsun dedim uğraşsınlar biraz. Akşam olsa da eve gitsem başlasam yapmaya. Akşam bir 50 tane hazıırlarım herhalde. Resimleri de paylaşırım sizle.

Nena bugün giremez herhalde ama girer girmez yazımı okuyunca durumunu bize bildir canım.

canım eline alınca okunuyor bir arada olunca öyle zor oluyor merak etme çok güzel olucak canım

nena geçmiş olsun inanamıyorum yaaa doktora git hemen lütfen

canım eline alınca okunuyor bir arada olunca öyle zor oluyor merak etme çok güzel olucak canım

nena geçmiş olsun inanamıyorum yaaa doktora git hemen lütfen

İnşallah canım bende dediğin gibi olduğunu düşünüyorum.

İyi yapmışım demi Nikah Töreni yerine plakaya Evlendik! yazdırmakla?

canım benim mezuniyetin hayırlı olsun. en kısa zamanda gönlüne göre bi iş bulursun inşallah

çok teşekkür ederim canım benim inşallah.

teşekkür ederim kuzum amin inşallah öyle olur.aynen öyle düşünüyorum salı günü de kep törenimiz var ondan bir hafta sonra falan İstanbul'a gidiyorum biraz gezmek hakkım galiba

günaydın kızlar,

ben sabah ufak bir kaza geçirdim sol bacağım hiç iyi değil bugun izin alıp doktora gideceğim...

puknascım tebriik ederim

teşekkür ederim nenacığım..çok geçmiş olsun canım benim Allah korumuş.

giz fotoğraflatınızı gördüm canım çok güzelsiniz hayırl olsun Allah tamamına erdirsin inşallah

canlarım akşam üstü gideceğim doktora oturdugum da sıkıntı yok sadece ayak parmaklarım uyusuo ve sızlıo ama ayaga kalktgmda basamıyorum ve şiş bütün bacagım bakalım akşam gidicem...

canlarım akşam üstü gideceğim doktora oturdugum da sıkıntı yok sadece ayak parmaklarım uyusuo ve sızlıo ama ayaga kalktgmda basamıyorum ve şiş bütün bacagım bakalım akşam gidicem...

Canım madem ayağın sıkıştı neden şoför ambulans çağırmadı hemen götürmediler ki seni. İhmal niye ediyorsun? Akşam geç olabilir. Bizim ofisten bir arkadaşımızın eşi yıllar önce konteynırların arasına sıkıştırmış bacağını o gün hiç bir şeyi yokmuş gece çıkmış. Kalçasından ameliyat olması gerekiyor bir ayağı aksıyor şuan. Allah korusun hemen git. Şuan sıcak olduğu için anlamazsın sonra çıkar.

canım seninde mezuniyetin hayırlı uğurlu olsun çok sevindim

lovely canım evlendik yazdırmak en iyisi bende olsam öyle yazdırırdım çok şeker

Oyy Giz içimi ferahlattın. Sonuçta orada bir araba var ve biz evlenmişiz gidiyoruz artık, ben elimdeki çiçeği fırlatıyorum. Bu durumda plaka da evlendik yazması normal. Hem de bir bütün olarak okuduklarında Lovely & Nişanlısı Bey 14.09.2013'te evlendiler oluyor.

ayyy nasıl olmuş nenanın bacağııı gittimi acaba doktora? inşallah kötü bişey yoktur.
bende karnelerimi dağıttım geldim, oh bu yılı da bitirdik çok şükür

evet canım senin de planların olsaydı şimdi bu hafta evlenmiş olacaktın sende... herşey nasip kısmet çok çabuk geçyor zaman 3 ayınız kaldı sizinde

Demi çok istemiştim 15 Haziran olsun ama olmadı maalesef. Eylül'e kısmetmiş herhalde. Yarın 2 ay 29 gün mü yazacak orda yuppi. Şu ay bitse diğer ay gelinlik provasıydı vs. derken geçer zaten. Ağustos'ta da yerleşeceğim evime inş.

Kızlar nikah şekerlerimin yapılışına başlamış bulunmaktayım. O kadar tatlılar ki daha içine şeker gelip, kurdelenince kimbilir nasıl olacaklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…