347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

Dygg: 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün....................11:123:

İnciçiçeği35: Şafak....................15
29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................75:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................90:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................98:123:

Son düzenleme:
Bugün şafak listesi için geç kaldım kızlar. Malum babalar günüydü ve bizde benim babacığım İstanbul'da olduğundan kayınpederimle geçirdik bugünü. Bu yıl ki hediyem parfüm demişken Avon Elite Gentleman parfüm, şampuan ve duş jelinin bir arada olduğu ikili set oldu. Babacıkta aşkta kokusunu çok sevdi. O yüzden sevdiceğin de çeyizine koydum bir set.

Gelin kokusuna gelince ben çok beğendim hafif ve zarih pudralımsı, çiçeksi bir koku tam anlamlandıramadım. Adı Amour. Bu ay 21 tl fiyatı var. 30 ml'lik küçük bir şişede. Diğer parfümlerin çanta boyu gibi.

Şişesi ise gelin parfümü diye üretildiği için zarif tasarlanmış. Ben beğendim.

Tabi gerçekte rengi şöyle duruyor. Yani pembe bir şişe gelecek sanmayın.

26 Haziran 2013 Düğün....................10:123:

İnciçiçeği35: Şafak....................14
29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................74:123:

14 Eylül 2013 Düğün....................89:123:

22 Eylül 2013 Düğün....................97:123:

Günaydın kızlar. Nena nasıl oldu acaba?

Bu arada dün Dyg'nun ilk düğünü oldu. Kendisini tebrik ediyor, hep mutlu olmalarını diliyorum.

Dyg'şum bir yastıkta kocayın. Ömür boyu mutluluklar...

Kızlar 1 ay içinde 2 kere adet olmak normal mi sizce? Benimle aynı durumu yaşayan var mı?

Hiç böyle olmamıştı daha önce bu ayın 4'ünde ve dün akşam adet oldum. Havalardan mı acaba?

Kızlar 1 ay içinde 2 kere adet olmak normal mi sizce? Benimle aynı durumu yaşayan var mı?

Hiç böyle olmamıştı daha önce bu ayın 4'ünde ve dün akşam adet oldum. Havalardan mı acaba?
havalardan oluyo canım endişenme benim de baya erken oldu bu ay. Tekrarlarsa doktora görünmelisin tabii

canım bikaç sene önce bende 1 ay içinde 2 kez olmuştum baya korkmuştum diğer aya normale dönmüştü.

ya havalardan olmuştur ya da bu aralar streste olabilirsin alışveriş falan derken çok koşturup yoruldun o yüzden de olabilir canım. bir daha böyle olursa bi doktora görünürsün. canım merak etme düzelir.

Canım içimi rahatlattın sağolasın. Bizim ofisten birinin kızınında böyle olmuş doktora gitmiş, bir şeyin yok demiş doktor. Bu ay bekleyim diyorum önümüzdeki ayda tekrarlarsa kesin gidiceğim.

kızlarr, geçen avonda güneşsiz bronzlaştırıcı krem görmüştüm yeni katologmu hatırlamıyorum. bilen duyan var mı işe yarar mı acaba? :26:

aşırı derece beyazım denizde resmen haşlanıyorum ve hiç bronzluk olmuyo. sokağa çıksam tişörtlerin izi çıkıyo bu sıcakta kapalı giyiynmekten sıkıldım.

Canım sakın sakın sakın uzak dur o üründen. Evet Avon satıyorum ama o ürünü asla tavsiye etmiyorum! Yıllar önce alıp denemiş biri olarak hiç memnun kalmadım hala da yorumları okuduğum kadarıyla kötü. Bir kere aynı tonda tüm cildini bronzlaştırmıyor, alacalı bulacalı yapıyor. En güzeli 15-20'lik bir güneş kremiyle bir kaç gün yanıp sonra bronzlaştırıcı kullanman. Ben Deborah marka aldım, eczanelerde ve bazı büyük parfümerilerde var sanırım acayip güzeller.

Bu koruyucu güneş kremi. Çok korumasın diye ben 15'liğini aldım. Yanındaki de bronzlaştırıcısı.

Yıllar öncede Piz Buin kullandım. Ondan da acayip memnundum.

Son düzenleme:

hmm anladım canımm
bende şimdi biraz araştırdım da kimse memnun değil. güneşe hep 30-50 faktörlük kremlerle çıkıyorum. faktörleri azaltıp ardından bronzlaştırıcı kullanmak daha iyi fikir sanırım. teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için

26 Haziran 2013 Düğün....................9:123:

İnciçiçeği35: Şafak....................13
29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................73:123:

14 Eylül 2013 Düğün....................88:123:

22 Eylül 2013 Düğün....................96:123:

Dyg için geri sayım bugün başladı gerçi çok heyecanlandığını sanmıyorum ilk düğünü oldu çünkü.

İnciçiçeği'nin de 3 gün sonra geri sayım tam anlamıyla başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…