14 Bolu
havalardan oluyo canım endişenme benim de baya erken oldu bu ay. Tekrarlarsa doktora görünmelisin tabiiKızlar 1 ay içinde 2 kere adet olmak normal mi sizce? Benimle aynı durumu yaşayan var mı?
Hiç böyle olmamıştı daha önce bu ayın 4'ünde ve dün akşam adet oldum. Havalardan mı acaba?
havalardan oluyo canım endişenme benim de baya erken oldu bu ay. Tekrarlarsa doktora görünmelisin tabii
bende bu şafaktan istiyorruuuummmm ne mutluuu sanaaaa
Kızlar 1 ay içinde 2 kere adet olmak normal mi sizce? Benimle aynı durumu yaşayan var mı?
Hiç böyle olmamıştı daha önce bu ayın 4'ünde ve dün akşam adet oldum. Havalardan mı acaba?
canım bikaç sene önce bende 1 ay içinde 2 kez olmuştum baya korkmuştum diğer aya normale dönmüştü.
ya havalardan olmuştur ya da bu aralar streste olabilirsin alışveriş falan derken çok koşturup yoruldun o yüzden de olabilir canım. bir daha böyle olursa bi doktora görünürsün. canım merak etme düzelir.
kızlarr, geçen avonda güneşsiz bronzlaştırıcı krem görmüştüm yeni katologmu hatırlamıyorum. bilen duyan var mı işe yarar mı acaba? :26:
aşırı derece beyazım denizde resmen haşlanıyorum ve hiç bronzluk olmuyo. sokağa çıksam tişörtlerin izi çıkıyo bu sıcakta kapalı giyiynmekten sıkıldım.
Canım sakın sakın sakın uzak dur o üründen. Evet Avon satıyorum ama o ürünü asla tavsiye etmiyorum! Yıllar önce alıp denemiş biri olarak hiç memnun kalmadım hala da yorumları okuduğum kadarıyla kötü. Bir kere aynı tonda tüm cildini bronzlaştırmıyor, alacalı bulacalı yapıyor. En güzeli 15-20'lik bir güneş kremiyle bir kaç gün yanıp sonra bronzlaştırıcı kullanman. Ben Deborah marka aldım, eczanelerde ve bazı büyük parfümerilerde var sanırım acayip güzeller.
Bu koruyucu güneş kremi. Çok korumasın diye ben 15'liğini aldım. Yanındaki de bronzlaştırıcısı.
Yıllar öncede Piz Buin kullandım. Ondan da acayip memnundum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?