347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım lütfen kavuşmanızı fotoğraflayarak paylaş bizimle. Çok çok çok merak ediyorum ben bu kavuşmayı.

canım nerde ne zaman kavuşacağımız belli değil daha. biz mi afyona gidicez yoksa o mu buraya gelicek. büyük ihtimal ilk kavuşma aile boyu olucak. o an aklıma gelirse fotolar paylaşırım tabiki

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

Dygg: 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün....................8
:123:

İnciçiçeği35: Şafak....................12
29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................72:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................87:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................95:123:

Son düzenleme:
347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

Dygg: 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün....................8:123:

İnciçiçeği35: Şafak....................12
29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................72:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................87:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................95:123:

Hahahah Pernic aynı anda paylaşmışız. Bundan sonra sen paylaşacaksan bırakayım ben.

Şafaklarda ne güzel atıyor.

Puknas tebrik ediyorum canım.

selam kızlar nasılsınız?

ben daha iyiyim agrım az ama hala baya baya topllayarak yürüyorum sol üst bacağım komple mor sıkı darbe almışım ve en az 1 ay daha geçmicek gibi görünüyor losyonlar merhemler bide agrı kesici kullanyrm haftaya kontrolum var bakalım gelişme varmı darbeden ötürü bütün etlerim ezilmiş ...

puknas tebrikler kuzucum

incicicegim az kaldı vallahi helal olsun ne sabırmış sendeki bizimkiler geldgnde sen 190lardaydın bitiremz dıodum ama bitti çok şükür...

lovely heyecan,stres ve değişken havalar regl dönemini çok etkiler endişelenme canım,bende şuan hem gecikmeli oldum hemde tam olamadım arada bsy bi gelio bi duruo çenem sivilce oldu sinirli oluyorum regl olamdgmda...

bu arada lovely nikah şekeri yapışkanlarnı bitirindmi canım

pernic bravo 1 ay'ı doldurmuşsun senin ki bana çabuk geçtide benim şafak hiç atmıo bu son 3 ay baya bi kasti yahu asker geleli 5 ay oldu o geçti ama bu son 3 ay geçmio çok istedgm için sanırım...

Nena geçmiş olsun nihayet döndün aramıza. Allahtan düğün zamanına morluk kalmayacak. Topallaman da geçer inş. Nerden geleceği belli olmuyor böyle şeylerin allah korusun başımıza saksı düşse ölebiliriz. Neyse ki ucuz atlattın allah daha büyük kaza bela vermesin.

Benim etiketler bitti sayılır canım, aslında daha önce biterdi de ben kaç gündür el süremedim hep dışardaydım vaktim olmadı. Bugün inş. oturur biraz yaparım. Kayınvalideme resimlerini attığımda çok beğenmişti ama eline küçük bir kavanoz alınca ben ayrıca 150 tane şu süslü olanlardan yaptırsam dedi. Çok bozuldum. Anne onlar herkeste var ben farklı olsun diye böyle istedim, bence çok tatlılar dedim. Bizimki iyi hoşta hiç bir şeyi takdir etmiyor, beğenmiyor. Gelinlik konusunda illa beyaz da beyaz diye diretti istediği olmadı. Taç istedi, istemiyorum dedim. Saçıma sürekli gazeteden topuz modelleri bulup duruyor. Hiç söylemediysem 1500 defa söyledim benim yüzüme topuz gitmediğini, yüzümün küçük olduğunu ama anlamamakta ısrarlı. Gelinliğimi olabildiğince kabarık istiyor, ben istemiyorum. N'apıcaz bilmiyorum. Seçtiğim davetiyeyi de beğeneceğini sanmıyorum. O süslü, simli ister, ben ise sade beğeniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…