lovely'm bizede böyle şafak listesi yapcan mı?
evet öyle listelense daha eğlenceli gider aslında kuşum sıraylaaCanım aslında başı çeken listeyi yapmalı ve arkasından gelene devretmeli ama maalesef bizde öyle işlemiyor. Ben aldım ele artık götürüyorum. Yalnız kendi düğünümden sonra Nena'da devam edemeyeceğim çünkü tatilde olacağım ve zaten hemen arkamdan Nena evlenecek. O arada biri yapar ama sıra size geldiği dönemde yapmamı isterseniz yapar ve sayarız tabiki büyük bir zevkle. 347. dönem yarenlerini evlendirinceye kadar sayarız.
Eşim erkenden uyudu, canım sıkılıyor. Haydin gelin sohbet edelim.
merciii nerelerdesin yavru
selam kızlarrrrbu aralar hiç yazamıyorum ama takipteyim merak etmeyin
sabah erkenden seminere gidiyorum öğleden sonrada gezip alışveriş yapıyoruz annemle İstanbul'da gündüzleri hava çok sıcak ama akşamları serinliyo allahtan o zaman da sahile falan iniyoruz. inciçiçeğinin azıcık zamanı kalmış ne güzel ya
hepinizi çok öpüyorum
Gunaydın kızlarr..
Düğünden geldim yorgunum.
Ama şimdiden karar verdim düğün mekanıma :)) Şimdiden 3-5 atacağım kenara biriksin.
Ben gelinle damadı böyle özel hissettiren bir mekan daha görmedim.
Attıkları her adımda benim cadı kuzenıme sordular herseyi şarkı listesini dahil.
Shot masası,dans gösterisi yapan peçeli kızlar harıkaydı:))
Gelinliğine bayıldım bizimkinin zaten şarkı söyleyen kızlardan biri özel olarak geldi yanına kuzenımın okadar düğün yaptık senin gibi güzelini görmedik dedi.Paylaşırım resmini gelinliğin.
İyiki gelmişim düğüne yanii..
Darısı düğüne şafak sayan ve daha bıraz yolu olan bizlerin başına böyle bir düğün
Kuzum hoşgeldin. Şehr-i Garden'da mı olmuştu kuzeninin düğünü? Orasıysa bende çok istemiştim ama kısmet olmadı. 3 Temmuz'da babamın arkadaşının oğlunun düğünü var. Geçen sene küçük oğlanı orda evlendirmişlerdi, bu sene büyüğü orda evlendireceklermiş.
Bu arada gelinliği çok merak ettim.
Geçen hafta kardeşimle babam da İstanbul'a geldi. Cuma günü arkadaşının kızı Kalyon Otel'de dillere destan bir düğünle evlenmiş. Surların içindeymiş sanırım orası. Kokteylle başlamış. Sonra yemek ve gece de diskosuna geçilmiş. Babam 63 yaşında, bu yaşıma kadar bir çok düğüne gittim ama bu kadar organize, bu kadar eğlenceli bir düğün görmedim dedi. Garsonlar sırayla gelip pistte birleşip oynayarak servis yapmışlar. İnsanlar dans ederken dansçı kızlar herkese kokteyl içirmiş elleriyle falan, biri bardak tutmuş, biri pipet. Bizimkiler bol bol fotoğraf ve video çekmişler bende gitmiş kadar oldum o yüzden. Allah herkese böyle düğünler nasip etse keşke. 60 bin lira tutmuş. Cuma günü olmasaydı bende gelecektim ama çalıştığım için katılamadım. Belki de iyi oldu sinirlerim bozulmamış oldu.
Cuba Gardendaydı canım.
Gelinliği atıyorum fotoları.Vakkoda yaptırdı oda canım.
Vuuvvv o nasıl düğün öyle 60 bin düğün hı yok o kadar bütçem olabılecegını düşünmüyorum hiçç
Bu da kuzenımBen cektım bunları her acıdan gelinlik böyle canım.Hosuma gıttı duvagı da cıcegıde.Belındekı kusakta yavruagzıydı.Eşi ayakkabı imalatçısı.Rahat oynayayım diye anane ayakkabısı yaptırttım eşime dedı Hafif topuklu kapalı bir ayakkabıydı.Ama bütün aksam zıp zıp zıpladı
Eki Görüntüle 740286 Eki Görüntüle 740288 Eki Görüntüle 740289 Eki Görüntüle 740290
İnciçiçeğim geri sayım başladı.
Chelzy'im kuzenin aynı sana benziyor bence. Çok andırıyor seni. Maşallah çok güzel olmuş. Cuba mı???Ayyy oranın sahibi Bülent'i bir sor kuzenine anlatsın nasıl çeneli bir adam. Zaten onunla anlaşan evleniyor orda, anlaşamayan kaçıyor. Arkadaşlarım hep eşlerini telkin etti o anlamda sabretmeleri yönünde. Çok konuşuyor çoook...
Bülent'te iyi fiyat çekiyor ama bonkör bir adam elinden geleni, istemediğini bile yapıyor. 2011 yılında 25 bin tutmuştu arkadaşımın düğünü, 300 kişi yemekli. Orkestraya ayrı para alıyor ama orkestrası mükemmel. 3 bayan solist çıkıyordu biz gittiğimizde. Genç yakışıklıca bir çocuk var o da mükemmeldi. Zaten düğünü düğün yapan orkestra bence. Arkadaşım da çok mutlu ayrıldı oradan ama Cuba'ya karar vermeden Şehr-i Garden'ı bir gör derim. Şehr-i Garden'ı görmeden önce Cuba diyordum ama Şehr-i Garden'ı gördükten sonra başka hiç bir yeri onun kadar beğenmedim. Bu arada senin düğünün Bursa'da olmayacak mı? Seni Bursa'ya gelin etmeyecek miyiz biz kafam karıştı şimdi.:44:
Gelinliği de Alcanar'a benzettim.
Bütün gECE bülent baba,bugun babam sensin dediği dans ettıgı oranın sahibiymişBende diyorum bu adam damat tarafından mı ilgileniyor bizimkiyle bu kadar.
2si manken gibi biri toplu bir kız sarkı soyluyorlar ama solıst cidden yakısıklıgeldi odaya o sordu zaten ne tarz soyleyelım nasıl giriş yapalım falan diye.
Revü kızları Türk sandım megerse rusmus.Nasıl kıvırtıyorlar.
Sende benzettin mii lovelym :)) Çok benzeten oluyor zaten ben daha uzunu biraz daha iri yapılıyım kuzenıme gore.
Canım abim evlenirken izmırde dugun yapamadılar.Kız tarafının orda oldu Kocaeli de.Hem eşe dosta mahcup oldular hemde ogullarının dugununu tam ıclerıne sınerek yasayamadılar.Ben yasatmak istemiyorum onlara bunu.2 düğün olur ama İzmirde mutlaka olacak herkes bulunsun abimde yasadıkları üzüntüyü yaşatmak istemiyorum annemlere inşallah.
Gelinlik dediğin gibi alcanar.Provada cekıp gondermıstı baya once yazmıstı hatta.Çok ilgilenmiş orda Aslı diye biri varmış.Eşinin arkadasıymıs ondan biraz daha ılgılıydı sagolsun.Bıde bızımkı ızmırde sadece 2 haftada bır oldugu ıcın provaları yınede yetıstırdı.Orda gıyındı zaten.Demısler burda biz giydirelim seni diye.Muhtemelen sende oyle giyinirsin canım orda yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?