kızlar geçmiş olsun yanık acısı zordur bilirim hele ki çok beyazsanız öle oluyo işte
sabah erkenden çarşıya çıkayım dedim ne sıcak var yahu piştim piştim valla dışarı çıkılacak gibi değil
nişanlım sürpriz yapıp cuma gün yanıma gelecekmiş ama son anda herşey iptal olmuş nasıl bi şansdır bizdeki yaa bi geleydi hayırlısıyla
çıkışıda büyük ihtimal 2 temmuz olucak
o sinirli ben sinirli azıcık atıştık üstünede offffff offfffffffffffffff
vala ddenizde hiç farketmemiştim bu denli olabileceğinii dediğin gibi duştan sonra idrak ettim alev alevim sırtım özelliklee çok acıyooo bir de yüzüm kıpkırmızı olmasa her gören şok olmasa iyiydii :) krem eve gidince hemen süreyim sabah duştan çıktım gibi geldim ateşler çıkıyo vücudumdan. hayatımda ilk böyle yanıyorum ya koyu tenliyiim bukadar etkilenmemştim kıpkırmızı olcak kadaar ahh beeenn
ayyy güneş yanığı çok fenaaaay ama hayal edince de gülmeden edemedim lovelym
bende haftasonu denizdeydim 30 faktör sürünce rengim bile değişmedi hala bembeyazım
bu arada lovely sen bi ara ışıltılı vucüt losyonu arıyodun ambre solaire in 30 faktör ışıltılı güneş kremi var sürünce muhteşem duruyo bi dene bence vucüt losyonu olarak da kullanılabilir
nişanlım sürpriz yapıp cuma gün yanıma gelecekmiş ama son anda herşey iptal olmuş nasıl bi şansdır bizdeki yaa bi geleydi hayırlısıyla
çıkışıda büyük ihtimal 2 temmuz olucak
o sinirli ben sinirli azıcık atıştık üstünede offffff offfffffffffffffff
topuklu ayakkabı giymeyen biri olarak, toplantı vardı giydim topukluları ayaklarımın altı su topladı, sızlıyor. Bugün işe giderken bu ayakkabıları hergün giymeyi beceren bayanlara bir kez daha helal dedim be
Eşim tavuk moduna girdi erkenden uyudu bende cin gibiyimkimse de yokki. 2 lafın belini kıralım.
Canım Hotiç'in dolgu topuklarına bak onlarla rahat edersin hem şık duruyor, hemde çok rahat. Ben hergün işe geç kalma potansiyeli olan biri olarak koştur koştur iniyorum yokuşları.
aynı dert bende de var 1 ayı geciktir bekliyorum ama tık yok. hem çok ince hem de sarı zor belli oluyo benmkiler vallaKızlar kaşlarımı bıraktım hiç ellemiyorum 1 ay oldu nerdeyse ama çıkmıyor bu kaşlar düğüne kadar nasıl kalınlaştıracağım keşke daha erken bırakmaya başlasaydım.
Kızlar ulaşımın sadece jeeplerle sağlandığı, her bir odası farklı isimlere sahip Fethiye'deki butik otel tarzındaki bu yere mutlaka bakın.
Balayı için olmasa da sonra mutlaka gidip görmek istediğim yerler arasında ilk sırada yerini aldı burası.
SHAMBALA
347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ
İnciçiçeği35: Şafak....................5
29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................65:123:
Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................80:123:
Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................88:123:
kızlar yarın İstanbul'a gidiyorum güzel bir tatili hakettim sanıyorumorada çok fazla giremeyeceğim sanırım ama arada girip takip etmeye yazmaya çalışacağım hepinizi çok öpüyorum görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?