347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kar beyazım canım ben ondan bu kadar oldu bir de söz dinlemediğimden. Aslında yazlıkta hep 16:00'da denize gider, 2 saat kalıp hergün yavaş yavaş bronzlaşırdım ama çalışmaya başlayınca 3 senedir yazlığa gidemiyorum bende günübirlikçiler takımından oldum. Cts otele geç girdik o yüzden denize 17:00 gibi falan gittik bayağı kaldık ve çok güzel karardım. Pazar günü saat 13:00'de gittik, bizim ki sürekli uyardı "Lovely kalk canın çok acıyacak" dediysede dinlemedim. Karışma dedim ve 17:00'e kadar ara ara denize girerek yattım. Sonuç kuzu çevirme. Eve gidince kardeşimle annem çığlık attı. Otobüste bakıp gülenler mi dersiniz, zavallı diye acıyanlar mı sormayın gitsin. Bugün bisiklet yaka, kollu bir tişört giydim. Yüzümdeki tüp patlamış ifadeyi saklamak için kat kat bb krem ve pudra bastım sonuç olarak boynum ile yüzüm arasında 5 ton fark var.

Yarın 39 dereceymiş aman dikkat!!!

ayyy güneş yanığı çok fenaaa ay ama hayal edince de gülmeden edemedim lovelym
bende haftasonu denizdeydim 30 faktör sürünce rengim bile değişmedi hala bembeyazım
bu arada lovely sen bi ara ışıltılı vucüt losyonu arıyodun ambre solaire in 30 faktör ışıltılı güneş kremi var sürünce muhteşem duruyo bi dene bence vucüt losyonu olarak da kullanılabilir

nişanlım sürpriz yapıp cuma gün yanıma gelecekmiş ama son anda herşey iptal olmuş nasıl bi şansdır bizdeki yaa bi geleydi hayırlısıyla
çıkışıda büyük ihtimal 2 temmuz olucak

o sinirli ben sinirli azıcık atıştık üstünede offffff offfffffffffffffff

Son düzenleme:

canım chelzy ile lovely de yaşamıştı bunları, ne yazıkki doğuda böyle sorunlar olabiliyor. Kavuştuğunuz gün bir gelsin birbirinize bir sarılacaksınız herşeyi unutacaksınız.

topuklu ayakkabı giymeyen biri olarak, toplantı vardı giydim topukluları ayaklarımın altı su topladı, sızlıyor. Bugün işe giderken bu ayakkabıları hergün giymeyi beceren bayanlara bir kez daha helal dedim be

Eşim tavuk moduna girdi erkenden uyudu bende cin gibiyim kimse de yokki. 2 lafın belini kıralım.

pazar günü yakın arkadaşımın düğünü var. Evlerimiz birbirine yakın. Kınadan sonra ortak bayan arkadaşlarımı bize kalmaya davet ettim o saatten sonra eve dönmek sorun olur diye, eşimide annesine gönderiyorum inşallah herşey güzel olur. Pazar günü kızlarla kahvaltı yapıp sonra düğüne gideceğiz. Evlendikten sonra kız arkadaşlarınızın değerini daha çok anlıyorsunuz şimdiden o gün gelsede gece sabaha kadar oturup cips çekirdek sohbet etsek diye sabırsızlanıyorum

Canım koyu tenli olup yanmayı başaran ilk insan olarak tarihe geçtin bence. Kardeşimden biliyorum çünkü bir kaç ton koyulaşıyor sadece, kızarmıyor pek. Demekki sen tam güneşin dik geldiği saatlerde girdin ki ondan bu kadar kızardın bir de korunmadıysan... Ben 50 faktör sürdüm ama üzerine de kakao ve havuç karışımı yaptırmıştım aktardan onu sürünce koruyucunun etkisi kalmadı olduğu gibi çekti güneşi üstüme bende ondan bu kadar yandım. Bugün de kırmızılıklar devam ama canımın acısı azaldı.

Canım bu sene güneş kremi aldım artık ama Ambre Solaire seneye yaz mutlaka deneyeceğim. Bu sene de onu alacaktım da bu işten anlayan biri beni vazgeçirdi. Organik olduğu söylenen Deborah'ı aldım. Kan hücrelerini harekete geçiren bir şey varmış içinde ama kullanmak nasip olmadı. Kardeşim haftasonu yazlığa giderken almış götürmüş. Onları sürseydim belki böyle yanmazdım bende.

Canım hayırlısıyla gelsinde 1 gün erken, 1 gün geç. Çok duymuşsundur bizden bu lafı ama öyle sıkmayın canınızı. Bitti artık.

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

Dygg: 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün....................1:123:

İnciçiçeği35: Şafak....................6
29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................66:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................81:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................89:123:

Canım Hotiç'in dolgu topuklarına bak onlarla rahat edersin hem şık duruyor, hemde çok rahat. Ben hergün işe geç kalma potansiyeli olan biri olarak koştur koştur iniyorum yokuşları.

Kızlar kaşlarımı bıraktım hiç ellemiyorum 1 ay oldu nerdeyse ama çıkmıyor bu kaşlar düğüne kadar nasıl kalınlaştıracağım keşke daha erken bırakmaya başlasaydım.

Kızlar ulaşımın sadece jeeplerle sağlandığı, her bir odası farklı isimlere sahip Fethiye'deki butik otel tarzındaki bu yere mutlaka bakın.

Balayı için olmasa da sonra mutlaka gidip görmek istediğim yerler arasında ilk sırada yerini aldı burası.

SHAMBALA

Son düzenleme:
Canım Hotiç'in dolgu topuklarına bak onlarla rahat edersin hem şık duruyor, hemde çok rahat. Ben hergün işe geç kalma potansiyeli olan biri olarak koştur koştur iniyorum yokuşları.

Valla tebrik ediyorum Bugün giydim converse leri gittim her ayağımı yere bastığımda da şükür ettim Pazar günkü düğüne almak lazım bu hotiç lerden bir tane beyaz dolgu topuk beğendim.

Kızlar kaşlarımı bıraktım hiç ellemiyorum 1 ay oldu nerdeyse ama çıkmıyor bu kaşlar düğüne kadar nasıl kalınlaştıracağım keşke daha erken bırakmaya başlasaydım.
aynı dert bende de var 1 ayı geciktir bekliyorum ama tık yok. hem çok ince hem de sarı zor belli oluyo benmkiler valla

offff offff bayıldım buraya çok güzel bi yermiş valla manzara harika

kızlar yarın İstanbul'a gidiyorum güzel bir tatili hakettim sanıyorum orada çok fazla giremeyeceğim sanırım ama arada girip takip etmeye yazmaya çalışacağım hepinizi çok öpüyorum görüşmek üzere

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

İnciçiçeği35: Şafak....................5
29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................65:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................80:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................88:123:

dyg' nun düğünü ya bitmek üzeredir ya bitmiştir inşallah çok güzel geçmiştir. sevdiceğiyle ömür boyu mutlu olurlar inşallah

ilk sıraya ben gelmişim yaa

ama daha düğün alışverişine başlamadığımız için evlilik moduna giremedim hala

hakettin tabi canım
iyi tatiller olsun sana canım. bol bol gez, toz, dinlen arada bizi de unutma görüşürüz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…