347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ahh ahh, çok stesli zamanlar. Ne günleri geçirdin be inciciceği bu günlerde geçecek.

Ben anca bu saatlerde gelebiliyorum ama kimse kalmamış oluyo buralarda
chelzymmm kuzenin çok güzel bi gelin olmuş alcanar zaten favorim
inciçiçeğim iyi düşün iyi olsun herşey sağ salim gelsin de gerekirse bi gün geç gelsin

Ahh ahh, çok stesli zamanlar. Ne günleri geçirdin be inciciceği bu günlerde geçecek.

iyi düşünüyorum ama çok stresliyim herkesin dikkatini çekiyo bu durum patlıcak bomba gibiyim sanki bişeyler belli olmayınca ister istemez üzülüyorum. tabi en önemlisi sağ sağlim gelmesi

İyi geceler kızlar
Chelzy kuzenin çok hoş gelinlik çok yakışmış Allah bir ömür mutlu mesut etsin. Evlerinden bereket hiç eksik olmasın

Kızlar benim kadrolar açıklandı bakalım pazartesi tercih yapmaya başlayacağım dua edin bana da bu atamalarda olsun.
Olsun ki evimi barkımı kurayım bende

iyi geceler canım

inşallah canım gönlünden ne geçiyosa Allah onu versin

İnciiiii benmki net belli oldu bu sefer, Şafak 10. Bileti de aldık, ama biz de öyle sancılı süreçler geçirdik..yani komutanlar da keşke biraz halden anlasa yahu..ama sakin ol sen gelecek olduktan sonra bir şekilde gelirr

hiç halden falan anlamıyolar yahu ne acelen var diyolarmış
biletimiz alınsaydı kesin tarihi bileydim daha iyi olurdu

maşallah çok az kaldı canım ne güzel bugünlere gelebildiniz.nişanlın geldiğinde İstanbul'da olacam çok fazla giremem sanıyorum ama seni tepüklemeye gelecem inşallah

evet canım çok şükür gördük bu günleri nerden nereye 330'lardan başladık
şimdiden depüklenmiş gibi oldum canım sağol müsait olduğunda gene alırım depükleri bol bol olsun

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

Dygg: 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün....................3:123:

İnciçiçeği35: Şafak....................7
29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................67:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................82:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................90:123:

Canlarım günaydın 2 gün nişanlıcanla tatilde olduğumuz için hiç uğrayamadım buraya. 2 gün gezdik, güneşlendik, denize girdik, bol bol yedik ve bugünde işimizin başına döndük. Çok zor oldu tatili bırakıp gelmek. Bendeniz kakao yağı ve havuç yağı karışımı yaptırıp çıktım tatile ve sonuç ıstakozdan 5 dakika önce doğma.:18: Şuan her yerim acıyor. Gelin olucam biraz bronzlaşayım diye çektiğim çileye bakın. Bacaklarımın üst kısımları ve burnum çok acıyor. Ciğer gibi kızardım anlayacağınız. Allahtan straplez bikini giymeyi akıl ettim de askı izi kalmadan güneşlendim ama bu halde sırtı açık bir elbise giymem imkansız. Kızarıklıklar geçtikten sonra solaryuma başlayacağım belki o izleri bir nebze azaltır.

Sizler neler yaptınız? İnciçiçeğim son 1 hafta.

Dyg gelin olmuş gidiyorsun. Son 2 gün.

Nena sen nasıl oldun acaba? Daha iyi misin?

Sedulum çok sevindim inş. atama haberlerini de alırız. Dualarım seninle.

Stanki senin iş durumu da kesinleşsin de teyze olalım artık.

kızlar geçmiş olsun yanık acısı zordur bilirim hele ki çok beyazsanız öle oluyo işte

sabah erkenden çarşıya çıkayım dedim ne sıcak var yahu piştim piştim valla dışarı çıkılacak gibi değil

ahh lovelym bende yandım pancar gibi kızardım geçsin ama ya acıyo bidee

Aldemmm sende mi yahu?? 3 güne hafifler biraz daha canım ama kızarıklık 1 haftada geçiyor. Bol bol cildini nemlendirmeyi unutma. Neutrogena'nın rahatlatıcı yoğun bakım kremi var. Mavi kapaklı o çok iyi geldi bana. Gerçekten rahatladım onu sürünce deliksiz bir uyku çektim dün gece. Bugün de duştan sonra hemen süreceğim. Zaten vücudumdan alevler çıkıyor, sürer sürmez emiyor hemen. Çok tehlikeli böyle yanmak aslında, bir gün önce başkalarına söyleniyordum, pazar amele gibi yandım. Deniz de anlamıyorda insan otele gelip duş alınca meydana çıkıyor işin boyutu.

Son düzenleme:
vala ddenizde hiç farketmemiştim bu denli olabileceğinii dediğin gibi duştan sonra idrak ettim alev alevim sırtım özelliklee çok acıyooo bir de yüzüm kıpkırmızı olmasa her gören şok olmasa iyiydii :) krem eve gidince hemen süreyim sabah duştan çıktım gibi geldim ateşler çıkıyo vücudumdan. hayatımda ilk böyle yanıyorum ya koyu tenliyiim bukadar etkilenmemştim kıpkırmızı olcak kadaar ahh beeenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…