347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

İnciçiçeği35: Şafak....................4
29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................64:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................79:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................87:123:

Kızlar dün sabah bir gözüktüm bir daha gelemedim çünkü ofiste fenalaştım. Güneş çarptı o kadar yanmaya herhalde ki dün sürekli mide bulantısı, karın ağrısı, halsizlik şeklinde şikayetlerim vardı. Kafamı kaldıramadım masadan. Eve de geldiğim gibi yattım. 2 gündür hiç bir şey yiyemeden duruyorum. Bugün sabah kendimi iyi hissedince hadi geleyim işe dedim ama keşke demez olaymışım otobüste yığıldım. En arka kapının oraya merdivene oturdum. Bir allahın kulu da gelin böyle oturun demedi. İnsanlık ölmüş artık onu iyice anladım.

çok geçmiş olsun canım evde misin şuan?
yok artık kimse neyiniz var şöyle oturun demedi mi? daha neler görücez Allahm ya

çok geçmiş olsun canım evde misin şuan?
yok artık kimse neyiniz var şöyle oturun demedi mi? daha neler görücez Allahm ya

Valla demedi canım biri dikkat edin kapı çarpmasın dedi sadece. Kusura bakmayın tansiyonum düştü herhalde dedim. Farkettim dedi sadece bir bey o kadar. Hayatımda hiç bayılmamıştım ama eğer kapının oraya oturmasaydım gerçekten bayılıcaktım hissettim yani. Bir anda ellerim, bacaklarım boşaldı. İlk defa bu kadar kötü oldum.

çok geçmiş olsun yaaaa dikkat et kendine lütfen yemek ye öyle gelinlikle çöp gibi olacağım diye lkendini perişan etme zaten çok zayıfsın .... ben bayıldığım için iyi bilirim o duyguyu kafan böyle sanki 100 kg giibi olur taşıyamaz gibi olursun

Aynen öyle oldum işte Pernic. Yığılacağımı hissettim hemen yere çöktüm otobüsün merdivenine oturdum iyi geldi. Bu arada çöp gibi olmak istemiyorum zaten şuanda ideal kilodayım sadece oturunca göbeğim çıkıyor ama denizde nasıl oluyorsa dümdüz oluyor allahtan. Güneş çarptı ya da klimadan oldu canım yani yememezlik falan değil.

lovelym ne oldu kuzum sana çok ama çok geçmiş olsun ne olur dikkat et sıcak ve halsizlik etkisi olabilirmi bu bol bol meyve yede vücut direncini kazansın kuzum

ayyyy inanamıyorum inciceciği 5 diyor ciddi cidddi bitiyorr bu askerlik canım bugünleri gördük şimdi size hızlıca düğün hazılırkları yapmak yakışır hazırlıklar yetişmez diytede korkma benim görümcemin ağustos ortası düğünü çeyize dair bişiyi yoktu alıp duruyor mobilya siparişini yeni verdi senin ağustosun sonund aolucaktı herhalde o yüzden yetişir yetişir ohhh düğün görcezzzzzz lovelym nena ve snei yolculuyoruzzzz

Canım sağol ama pek bir şey yiyemiyorum yesem gözüm açılacakta midem almıyor işte ama yemeye çalışıyorum az da olsa.

Düğün şafağında da 5 dediğimiz günleri görürüz inşallah. Zaman geçiyor haftaya bindallımı teslim alıyorum ondan sonraki hafta ilk gelinlik provam var arkasına fermuarlı olsun demiştim ama illa brit koydur diyorlar onu da söyleyeceğim. Gel 10 Temmuz gel.

Kızlar bu arada biz sabahlık takımımı değiştirdik geçenlerde. Diğerinin geceliğinin arkası ipliydi ve giymek çok zordu oturtmalı da olmadığı için çok sallanmıştım içinde. Oturtmalı olan ve arkasından sadece çapraz ip geçen bu modeli aldım.

Eşimin dayısı vefat etti, öğlen camiye gittik musalla taşında gördük cenazeyi. Ve o an şunu anladım ki herşey boş bu dünyadan iyi insan olarak göçmek mesele

lovelym canım çok geçmiş olsun. güneş çarptı seni herhalde tatilde bir de üstüne bu hafta havalar fena sıcak. bol bol sıvı şeyler tüketmeye çalış canım. bu arada dediğin gibi gerçekten insanlık ölmüş çok yazık ne haldeyiz (

gizz canım evet çok çok az kaldı çok şükür. telaşım yetişememe korkusu değil mobilyalarımı beğendim sayılır. yatak odamı bellonadan almıştık zaten. yemek odasını da oradan beğendim. koltuk takımı da İnegöl mobilyadan beğendim. nişanlım gelince onay verirse 1 günde sipariş veririz. tek korkum bu sıcakta ve ramazanda gelinlikti kına malzemeleriydi oydu buydu derken nasıl gezicez onu düşünüyorum şu an sadece

stanki tatlım başınız sağolsun Allah sabır versin canım çok haklısın her şey boş

Eşimin dayısı vefat etti, öğlen camiye gittik musalla taşında gördük cenazeyi. Ve o an şunu anladım ki herşey boş bu dünyadan iyi insan olarak göçmek mesele

Stanki başınız sağolsun canım. Bende hep düşünürüm kim dünyadan bir şeyler alıp götürebiliyor ki diğer tarafa. Bazen çok sevdiğimiz şeyleri paylaşmak istemeyiz en sevdiklerimizle bile halbuki allah korusun bugün ölsek yanımızda götürebilecekmiyiz ki. Bu dünyada herşey fani.

İnciçiçeğim sağolasın canım. Dün hiç bir şey yiyemiyordum bugün biraz daha gözüm açıldı bir şeyler yemek ve içmek için çabalıyorum.
Bu arada az kaldı yuppi. Sabırsızlıkla bekliyorum ben bu kavuşmayı.

Kızlar 1 ay içinde 3 kez adet olmak normal mi? Bana bu durum normal gelmemeye başladı artık. İlk defa böyle bir şey oluyor ve çok korkuyorum.

Kızlar 1 ay içinde 3 kez adet olmak normal mi? Bana bu durum normal gelmemeye başladı artık. İlk defa böyle bir şey oluyor ve çok korkuyorum.

canım ben 1 ayda 2 kez oldum diğer aya normale döndü

ama 3 ü bilemiyorum. stres, sıkıntı, hava falan yüzünden olabilir ama sen yine de ihmal etme ilk fırsatta bir doktora görün için rahatlasın

Ağrıyla birlikte mi oluyor canım?

Ağrı yok ama anlıyorum geleceğini. Çişle karışık geliyor çünkü silince kavuniçi oluyor peçete ilk gün. Dün de öyle oldu bugün geldi.

İlkini bu ayın 4'ünde olmuşum, ikincisini 16'sında, üçüncüsünü de bugün. Yani aralıkları hep 11-12 gün.

İnciçiçeği özel bir hastaneden randevu aldım cts gününe denk gelsin diye, onlarda en erken 13 Temmuz'a verdiler.

Son düzenleme:

ihmal etme canım, ağrılı olduğunda çikolata kisti çıkabiliyor.

Birde kavun içi dedinde demir hapı felan kullanıyor musun? ben bir kere demir hapı kullanmıştım 12 gün sürmüştü ve dediğin renkte olmuştu. Aklıma direk o geldi.

Yok canım ağrılı değil ve ilk gün silince peçetede görüyorum çişimle kan karıştığı için kavuniçi görüyorum normalde regl renginde geliyor devamı. Ben sadece adet olacağımı ilk gün bu şekilde gelmesinden anlıyorum sonraki günler normal geliyor. O ilk gün külodumda falan bir şey olmuyor sadece dediğim gibi silince hafif kavuniçilik görüyorum ertesi günde normal regl oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…