- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
çok geçmiş olsun canım evde misin şuan?Kızlar dün sabah bir gözüktüm bir daha gelemedim çünkü ofiste fenalaştım. Güneş çarptı o kadar yanmaya herhalde ki dün sürekli mide bulantısı, karın ağrısı, halsizlik şeklinde şikayetlerim vardı. Kafamı kaldıramadım masadan. Eve de geldiğim gibi yattım. 2 gündür hiç bir şey yiyemeden duruyorum. Bugün sabah kendimi iyi hissedince hadi geleyim işe dedim ama keşke demez olaymışım otobüste yığıldım. En arka kapının oraya merdivene oturdum. Bir allahın kulu da gelin böyle oturun demedi. İnsanlık ölmüş artık onu iyice anladım.
çok geçmiş olsun canım evde misin şuan?
yok artık kimse neyiniz var şöyle oturun demedi mi? daha neler görücez Allahm ya
Valla demedi canım biri dikkat edin kapı çarpmasın dedi sadece. Kusura bakmayın tansiyonum düştü herhalde dedim. Farkettim dedi sadece bir bey o kadar. Hayatımda hiç bayılmamıştım ama eğer kapının oraya oturmasaydım gerçekten bayılıcaktım hissettim yani. Bir anda ellerim, bacaklarım boşaldı. İlk defa bu kadar kötü oldum.
çok geçmiş olsun yaaaa dikkat et kendine lütfen yemek ye öyle gelinlikle çöp gibi olacağım diye lkendini perişan etme zaten çok zayıfsın .... ben bayıldığım için iyi bilirim o duyguyu kafan böyle sanki 100 kg giibi olur taşıyamaz gibi olursun
lovelym ne oldu kuzum sana çok ama çok geçmiş olsun ne olur dikkat et sıcak ve halsizlik etkisi olabilirmi bu bol bol meyve yede vücut direncini kazansın kuzum
ayyyy inanamıyorum inciceciği 5 diyor ciddi cidddi bitiyorr bu askerlik canım bugünleri gördük şimdi size hızlıca düğün hazılırkları yapmak yakışır hazırlıklar yetişmez diytede korkma benim görümcemin ağustos ortası düğünü çeyize dair bişiyi yoktu alıp duruyor mobilya siparişini yeni verdi senin ağustosun sonund aolucaktı herhalde o yüzden yetişir yetişir ohhh düğün görcezzzzzz lovelym nena ve snei yolculuyoruzzzz
Eşimin dayısı vefat etti, öğlen camiye gittik musalla taşında gördük cenazeyi. Ve o an şunu anladım ki herşey boş bu dünyadan iyi insan olarak göçmek mesele
Kızlar 1 ay içinde 3 kez adet olmak normal mi? Bana bu durum normal gelmemeye başladı artık. İlk defa böyle bir şey oluyor ve çok korkuyorum.
Kızlar 1 ay içinde 3 kez adet olmak normal mi? Bana bu durum normal gelmemeye başladı artık. İlk defa böyle bir şey oluyor ve çok korkuyorum.
Ağrıyla birlikte mi oluyor canım?
Ağrı yok ama anlıyorum geleceğini. Çişle karışık geliyor çünkü silince kavuniçi oluyor peçete ilk gün. Dün de öyle oldu bugün geldi.
İlkini bu ayın 4'ünde olmuşum, ikincisini 16'sında, üçüncüsünü de bugün. Yani aralıkları hep 11-12 gün.
İnciçiçeği özel bir hastaneden randevu aldım cts gününe denk gelsin diye, onlarda en erken 13 Temmuz'a verdiler.
ihmal etme canım, ağrılı olduğunda çikolata kisti çıkabiliyor.
Birde kavun içi dedinde demir hapı felan kullanıyor musun? ben bir kere demir hapı kullanmıştım 12 gün sürmüştü ve dediğin renkte olmuştu. Aklıma direk o geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?