Yok canım ağrılı değil ve ilk gün silince peçetede görüyorum çişimle kan karıştığı için kavuniçi görüyorum normalde regl renginde geliyor devamı. Ben sadece adet olacağımı ilk gün bu şekilde gelmesinden anlıyorum sonraki günler normal geliyor. O ilk gün külodumda falan bir şey olmuyor sadece dediğim gibi silince hafif kavuniçilik görüyorum ertesi günde normal regl oluyorum.
Lovelycım bu yasadıgın kuvvetle muhtemel ara kanamalar.Stres ,sıkıntının göstergesi.
Aynısını yaşamıştım üniversitede gıtmıstım doktora strese baglı ara kanama oldugunu normal oldugunu soylemıstı.
Gıtmende fayda var gorun yıne ama sebep muhtemelen bu.
lovelycim çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine ,kanamayı da ihmal etme muhtemelen stresten falandır ama yinede bi baktır hem düğün öncesi de bi kontrol olmuş olur
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr sıkı durun bomba gibi haberle geldim
nişanlım dün gece sürpriz yapıp geldi. sıcaktan kendimden geçmiş bi halde en paspal halimle evde otururken gece 11 gibi zil çaldı annem açtı kapıyı bi aaaaaa sesi geldi ilk önce koştum bi baktım bizimki şok oldum görünce. kalakaldım bi an
hala çok şaşkınım gerçek mi rüya mı? gece hiç uyuyamadım sabah kalktığım gibi odasına baktım gerçekten orda mı diye
o kadar şaşkınım ki ne yazıcamıda bilemedim şuan şaka gibi geliyor
yarın sabah birlikte onun memleketine gidicez annelerinin haberi yok onlarada sürpriz olucak
facede falan bişey paylaşamadım görmesinler diye
nişanlım dün gece sürpriz yapıp geldi. sıcaktan kendimden geçmiş bi halde en paspal halimle evde otururken gece 11 gibi zil çaldı annem açtı kapıyı bi aaaaaa sesi geldi ilk önce koştum bi baktım bizimki şok oldum görünce. kalakaldım bi an
hala çok şaşkınım gerçek mi rüya mı? gece hiç uyuyamadım sabah kalktığım gibi odasına baktım gerçekten orda mı diye
yarın sabah birlikte onun memleketine gidicez annelerinin haberi yok onlarada sürpriz olucak
Nena hoşgeldin. İyileşmene sevindim o morluklarda kısa sürede geçer zaten.
Bu dönemde erkek tarafı bir acayip olmuş canım. Hiç bir şeye el sürmek istemiyorlar. Sağolsun kayınvalidem herşeyimi alıyor benim ama benim de teşvik etmem gerekiyor. Bindallım için gittiğimizde bir kızcağız kayınvalidesi, görümcesi, nişanlısıyla gelmişti. Kızın tarafından kimse yoktu. Kayınvalidesi aman kızım şunu da al, bunu da al. Kız diyordu gerek yok, kayınvalidesi al al. Çok hoşuma gitmişti ama herkes bir olmuyor tabiki.
Bizimde ev durumlarında annem çok fedakarlık gösteriyor bugün satılsa hemen ev alacak bize. Bizde ancak önümüzdeki ayın sonuna kadar bekleyebileceğiz, satılmazsa kira yolu gözükecek bize. Yani demem o ki kız tarafıyla, erkek tarafı daha bir farklı oluyor.
canlarım nasılsınz bu hafta hıc gremedım malesef cok fazla gecmıste okuyamadım
stankicim basınız saolsun malesef yasadgmz müddetçe hiç bir şeyin kıymetini bilemiyoruz ınsan olarak ama kaybettıkten sonra en onemsız seyler bıze ınanılmaz kıymetlı gelır fani hayatta bız ınsanlar doyumsuszdur hep ver ver modundayız hıc bsyden memnun degılız sankı olumsuzmusuz gibi davranrz sürekli eksiklerden ve yaşanılanlardan şikayet ederiz yaradılış olarak nankörlük çok fazla insan oğlunda malesef ki
lovelylim canım çok geçmişler olsn neler gelmiş başına kıyaamm sana ben ya dıkkat et kendıne lutfen bronzlasıcam dıe delımısın sen piliç gibi olmuşsun hey allam ya... 2 sene önce bende öyle yanmıştımda eve gttgmde komple 5 kg yogurdu ustume boca etmıstık atesımı almıstı valla ben cok ıyı bsy olmasada solaryuma grecgm 3-4 seans... sen lütfen cok dikkat et kendıne üzüldüm inanki
regl knusuna gelınce bnm hıc basıma gelmedı ama normal olablr arkdsm evlencgı zaman butun 1 yı regl gecırmıstı doktorda sadece ılac vermstı onemlı bsy deıl dıe umarm sennkıde onemszdr
incicicegmmm canımmm çok şükür geldi asker bol bol koklaşınnn bırdaha hıc ayrılmayın hadı evlenn sizde
dyygu da evlendı düğün şafagı iice boşaldı yahu kızceler haydi sizde güzel haberlerle gelin...
lovelym benı merak etmişsin cnm bnm ayagım duzeldı sadece acık renk morluklar kaldı ama gecıo gıbı cok şükür bsyım yok
bu hafta böyle psikolojım allak bullak kimseyle knusmak gorusmk ıstemıodum sizle alakalı degıl genel olark truhum sıkkın nişanlımla sürekli hesap kitap modundayız ben bu yaşıma geldm nişanlımn ailesi kadar rahat bi aile görmedim ben ailemden aldgım saygı ve terbiei malesef onlara bu saatten sonra gostermemeye kaarar verdım yanlıs veya dogru sorgulamaya acık bsy ama bnm aıleme saygı gösterilmeyip bnm nişanlımı aıleme mahcup etmeye bu kadar cesurlarsa kımse kusura bakmasın herkes durması gereken yerı bılecek herkes haddını bılecek valla kımse olsa cekınmem lafı yapıstırırım...
genel olarak bır sey olmadı daha dogrusu hıc bır sey olmadı bu sadece nısanlımı her gun gördğmde mahcupuzgun görmek benı uzuo ve onun kılına zarar gelırse onları komple yakarım... nişanlım artk ailesyle görüşmüo evi sadece yatmak ıcın kullanıo cocukcgz cok yoruldu tek destekcısı ben ve aılem e yenı evlenıcez halıyle eksık bıtmıo söyleyemıormda yetişemedgi için annemlere söylüoru ellernden geldgnce onlar halledio anlacgnz nıkah yaklastkca sinirlerm cok daha fazla gerılıo canım sıkkın sızınde mutlu seylernzı okuyup keyf kacırmak istemyrm ama bundan sonra size söz bu buraya son sıkıcı msjım artk cnm sıkkın olsada bellı etmıcem hep aynı konularla yaklasık 1 yıldır sıkıorum sizi özür dilerim kızlar ama her seyım tek paylabılecgm tek yerdı burası...ve karar verdımki bu can sıkıcı seylerı dusunup iice sıkılmamak her sey yolundaymıs gıbı davranıp kendı motıvasyonumu yuksek tutup nısanlıma destek olmak zorundyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?