347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Lovelycım bu yasadıgın kuvvetle muhtemel ara kanamalar.Stres ,sıkıntının göstergesi.
Aynısını yaşamıştım üniversitede gıtmıstım doktora strese baglı ara kanama oldugunu normal oldugunu soylemıstı.
Gıtmende fayda var gorun yıne ama sebep muhtemelen bu.

lovelycim çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine ,kanamayı da ihmal etme muhtemelen stresten falandır ama yinede bi baktır hem düğün öncesi de bi kontrol olmuş olur

Canım inşallah öyledir. Kokuyorum kist mist durumu olur diye. 1-2 sene önce baktırmıştım temiz çıkmıştı herşeyim ama hiç böyle olmamıştı daha önce zaten şuan adette olmuyorum. Dün ben gördüğümde gelmiş sonrası devam eder sandım etmedi.

lovelycim çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine ,kanamayı da ihmal etme muhtemelen stresten falandır ama yinede bi baktır hem düğün öncesi de bi kontrol olmuş olur

Canım Ağustos'ta gitmeye başlayacaktım aslında bende şimdi bu durumlar yüzünden daha erkene çekicem. Randevu aldım. 13 Temmuz'da gideceğim. Cts istediğim için en erken o güne verdiler.

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

İnciçiçeği35: Şafak....................3
29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................63:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................78:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................86:123:

Bu arada Dyg evlendi artık. Balayına gidecekler miydi bilmiyorum ama gittilerse dönünce bekliyorum.

Nena nerelerde? Bacağı ne durumda onu da merak ediyorum. Bir ses ediversin gelince.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr sıkı durun bomba gibi haberle geldim

nişanlım dün gece sürpriz yapıp geldi. sıcaktan kendimden geçmiş bi halde en paspal halimle evde otururken gece 11 gibi zil çaldı annem açtı kapıyı bi aaaaaa sesi geldi ilk önce koştum bi baktım bizimki şok oldum görünce. kalakaldım bi an
hala çok şaşkınım gerçek mi rüya mı? gece hiç uyuyamadım sabah kalktığım gibi odasına baktım gerçekten orda mı diye
o kadar şaşkınım ki ne yazıcamıda bilemedim şuan şaka gibi geliyor

yarın sabah birlikte onun memleketine gidicez annelerinin haberi yok onlarada sürpriz olucak
facede falan bişey paylaşamadım görmesinler diye

gözün aydın cnm harika bir sürpriz olmuş senin için Allah bir daha hiç ayırmasın sizi aşk dolu günler sizinle olsun

:119::119::119:
Canım çok sevindim çok bugün aldığım en güzel 2. haber benim için. Bizim ki gelmiş kadar sevindim gerçekten. Gözünaydın İnciçiçeği'm allah bir daha uzun ayrılık göstermesin. Yarın şafak yazmayacağım artık.

canlarım nasılsınz bu hafta hıc gremedım malesef cok fazla gecmıste okuyamadım

stankicim basınız saolsun malesef yasadgmz müddetçe hiç bir şeyin kıymetini bilemiyoruz ınsan olarak ama kaybettıkten sonra en onemsız seyler bıze ınanılmaz kıymetlı gelır fani hayatta bız ınsanlar doyumsuszdur hep ver ver modundayız hıc bsyden memnun degılız sankı olumsuzmusuz gibi davranrz sürekli eksiklerden ve yaşanılanlardan şikayet ederiz yaradılış olarak nankörlük çok fazla insan oğlunda malesef ki

lovelylim canım çok geçmişler olsn neler gelmiş başına kıyaamm sana ben ya dıkkat et kendıne lutfen bronzlasıcam dıe delımısın sen piliç gibi olmuşsun hey allam ya... 2 sene önce bende öyle yanmıştımda eve gttgmde komple 5 kg yogurdu ustume boca etmıstık atesımı almıstı valla ben cok ıyı bsy olmasada solaryuma grecgm 3-4 seans... sen lütfen cok dikkat et kendıne üzüldüm inanki
regl knusuna gelınce bnm hıc basıma gelmedı ama normal olablr arkdsm evlencgı zaman butun 1 yı regl gecırmıstı doktorda sadece ılac vermstı onemlı bsy deıl dıe umarm sennkıde onemszdr

incicicegmmm canımmm çok şükür geldi asker bol bol koklaşınnn bırdaha hıc ayrılmayın hadı evlenn sizde

dyygu da evlendı düğün şafagı iice boşaldı yahu kızceler haydi sizde güzel haberlerle gelin...

lovelym benı merak etmişsin cnm bnm ayagım duzeldı sadece acık renk morluklar kaldı ama gecıo gıbı cok şükür bsyım yok

bu hafta böyle psikolojım allak bullak kimseyle knusmak gorusmk ıstemıodum sizle alakalı degıl genel olark truhum sıkkın nişanlımla sürekli hesap kitap modundayız ben bu yaşıma geldm nişanlımn ailesi kadar rahat bi aile görmedim ben ailemden aldgım saygı ve terbiei malesef onlara bu saatten sonra gostermemeye kaarar verdım yanlıs veya dogru sorgulamaya acık bsy ama bnm aıleme saygı gösterilmeyip bnm nişanlımı aıleme mahcup etmeye bu kadar cesurlarsa kımse kusura bakmasın herkes durması gereken yerı bılecek herkes haddını bılecek valla kımse olsa cekınmem lafı yapıstırırım...

genel olarak bır sey olmadı daha dogrusu hıc bır sey olmadı bu sadece nısanlımı her gun gördğmde mahcupuzgun görmek benı uzuo ve onun kılına zarar gelırse onları komple yakarım... nişanlım artk ailesyle görüşmüo evi sadece yatmak ıcın kullanıo cocukcgz cok yoruldu tek destekcısı ben ve aılem e yenı evlenıcez halıyle eksık bıtmıo söyleyemıormda yetişemedgi için annemlere söylüoru ellernden geldgnce onlar halledio anlacgnz nıkah yaklastkca sinirlerm cok daha fazla gerılıo canım sıkkın sızınde mutlu seylernzı okuyup keyf kacırmak istemyrm ama bundan sonra size söz bu buraya son sıkıcı msjım artk cnm sıkkın olsada bellı etmıcem hep aynı konularla yaklasık 1 yıldır sıkıorum sizi özür dilerim kızlar ama her seyım tek paylabılecgm tek yerdı burası...ve karar verdımki bu can sıkıcı seylerı dusunup iice sıkılmamak her sey yolundaymıs gıbı davranıp kendı motıvasyonumu yuksek tutup nısanlıma destek olmak zorundyım

Nena hoşgeldin. İyileşmene sevindim o morluklarda kısa sürede geçer zaten.

Bu dönemde erkek tarafı bir acayip olmuş canım. Hiç bir şeye el sürmek istemiyorlar. Sağolsun kayınvalidem herşeyimi alıyor benim ama benim de teşvik etmem gerekiyor. Bindallım için gittiğimizde bir kızcağız kayınvalidesi, görümcesi, nişanlısıyla gelmişti. Kızın tarafından kimse yoktu. Kayınvalidesi aman kızım şunu da al, bunu da al. Kız diyordu gerek yok, kayınvalidesi al al. Çok hoşuma gitmişti ama herkes bir olmuyor tabiki.

Bizimde ev durumlarında annem çok fedakarlık gösteriyor bugün satılsa hemen ev alacak bize. Bizde ancak önümüzdeki ayın sonuna kadar bekleyebileceğiz, satılmazsa kira yolu gözükecek bize. Yani demem o ki kız tarafıyla, erkek tarafı daha bir farklı oluyor.

ya erkek tarafıyla alakalı mı bılemıyorum bugun erkek kardesım evlense bana yaptıklarndan daha cok fedakarlık yapar annemle babam cocuk ayırdgından deıl gelın aldıklarndan oyle emanet kız sonucta olabıldgnn en ıyısını yapıp kız tarafına mahcup olmak ıstemedklernden ötürü yaparlar... ama kız verdıler normalde hıc bsye el surmemelerı lazım tabıkı oldgu kadar yıne destek yapılıo ama erkek tarafn yapması gerekını kız tarafımı yapar ben böyle şeyleri sevmiyorum işte... onlarn tarafından kımse parmagını oynatmıo ama ben napıcam bılıomsnz haftaya davetıyelermı bastırıorum aynen davetıyenn arkdsna kayınpedermn adını yazıp ve ailesi die onlara verıcem otursunlar kendı ayıplarına yansınlar hıc bsy yapmadnz sızde bızım mısafırımzsnz buyrun gelın mantıgında olcak arif olan anlar zaten ben böyle terbıeszlık görmedim.. bana demesın sunuda al bunuda al böyle bır beklendtm yok arasn kızım nasıl halledıosunz ne yapmaı dusunuosnz bızde destek olalım sız ıkı geenc zaten ne kadrnı yaparsnz desın ya,utanmadan bıde dıokı aman nolcak 3000 koltuk 3000 masa laırsnz nekşi dio ee be vicdansz insansın o 3000 bu 3000 beyaz esya 5000 halı perde bılmem kac bın zaten ılk evı tutmak bı dunya para emlakcıydı kıraydı depozıtoydu faturaları ustune alma parasydı balayıydı kuaförü kına gecesı gelına rabası kıralama onu susletme aklıma gelmeyen bır dunya sey totalı 35 bının üzernde ben 3000 nın lafnı yapmıorumki ama üff bosverdım hayatı nısanlımla askımn tadını cıkarmaya karar verdım 1 yıl borc oderm 1 yılda kıra oderm snra paşa paşa babamlarn alt katına gecer nıkahta takılanlarn uzerıne bırıkımımı yaparm sen sag ben selamet modu ben her türlü selamete cıkarım da bı daha onlarn yuzune bakarmıyım mechul

Canım ne kadar sevindim anlatamam Hayırlı olsun mevlam bir daha hiç ayırmasın. Sarıldın mı doya doya. Ne güzel ya Seni topiğin tek depüklenemeyen bayanı seçiyoruz kikiki

Duymamış olalım canım, tabiki üzüntünü sıkıntını yazacaksın buraya. Biz artık dert ortağı olduk Tuttukların büyür içinde

gözün aydın inciçiçeğimmmmmmm nasıl sevindim yaa :124::124::119: ama belliydi bi süpriz yapacağı

kızlar bende pazartesi tatile kaçıyorum kıbrısa bir süre yazamazsam merak etmeyin kendinize çok iyi bakın bronzlaşıcam diye güneşin altında çok yatıp hastalanmayın hepinizi çokk öpüyorum

canlarım hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim beni yalnız bırakmadığınız için ayrıca ne kadar teşekkür etsem azdır
iyi varsınız bana reeldeki arkadaşlarımdan da yakın oldunuz bu süreçte sizi çok seviyorum
aynen stankim topiğin tek depüklenemeyen bayanı ben oldum

biz bugün yemek odamızı da hallettik ayağımızın tozuyla bakalım die girdik alıp çıktık
Bellona'dan Pablo yemek takımını aldık. Büfe, aynası, yemek masası ve tv ünitesini aldık

3-5 gün pek uğrayamayabilirim döndüğümde görüşürüz inşallah

Güzel günlerde kullan İnciçiçeği'm.

Merci'm sana da iyi tatiller.

Nena'cım az kaldı boşver tut biraz daha kendini evlenince uzak durur, gerekli cezayı da böyle vermiş olursunuz.

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................62:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................77:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................85:123:​

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bomba haber geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

evimizi tuttukkkokadar netten baktım ettim muhıtııde belırlemıstım takiiiiiiiiiiiii bugun kahve ıcmeye komsu gelınceye kadr amcasının oglu evını muteahhıte vermişti ona koskocaman yepyenı 6 tane daire denk gelmiş ve 1ini biz kiraladık ev cok içimize sindi annemlere 5 dkka yürüme mesafesi arada yemek yapmaktn kurtuldum böylelikle el sıkıştık 1 ay fazladan ödicez ama şöyle bir artımız var adamlar babamlarn 40 yıllık ahbapları hemde hemserımız depozito istemedi ve emlakcı derdimzde olmicak tuttuk gitti temzlıkcımıde ayarldm haftaya yatak odamn olcusunu aldrıp yapımna baslatıcam zaten odemesı kaç aydr yapılıo model bellı bılıosnz...

masam hazr koltuklarn modelı bellı sadece yapımına baslanck oda 20 gun 1 ay a hazr olur anlcgnz agustosun sonuna kadr rahat raht yerlestrıcem 1 odam bos kalıcak utu odası yapıcam falan filan cok heyecanladndım ruya gıbı geldı nısanlıma dedım bızım evmız mı ınanamadm sarıldık durduk ilk işim bı kaç tane nazar boncugu almak olcak haftaya anahtarı teslım alıcam ev yenı bıtmıs oldgu ıcın fazlaca pis resımlerı paylasrm meraknzı gderırım ama esasen bıtmiş eşyalı halınıde koyarım görrürsnz çok mutlu ve heyecanlıyım yuce tanrım hepınıze gonlunuzun ıstedgnı versın ınsallah sizde coook mutlu mesut olun opücekler hepnızre sevgılerr iyi aksamlar

O kadar çok zaman olmuşki bu topiğe uğramayalı, hatta kkya uğramayalı sadece bikaç son sayfayı okuyabildim hepsini okumama imkan yok gibi ne çok şey birikmiş, askerlerimiz geldikten sonra yavaş yavaş herkes dağılmıştır diye düşünmüştüm gerçi burdaki ortam farklıydı belkii bir bakaym dedim ve çok sevindim herkesin hala burda olmasına:)) triplii nerdee onu çok merak ettim:))
düğünü yaklasanlara çok çok sevindimm:) artık bende döndüm aranıza:)

kızlar tatilde olduğum için çok fazla giremiyorum umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım ama inciçiçeğimin nişanlısı gelmiş çok sevindim,gözünaydın canım benim Allah birdaha hiç ayırmasın inşallah sizi..hepinizi öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…